|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út únor 16, 2021 9:45 pm Předmět: |
|
|
Tak, bad boys dnes dorazili
Trochu ma zarazil udaj v navode - nosnost 200kg. Na stranke, odkial som to bral bolo jasne napisane 250kg. Takze to este bude zaujimave
Zatial ale vyzeraju bezva, rozhodne su stabilnejsie ako stare stojany a na bench sa budu dat spustit nizsie, aby aj chlapci s kratsim dosahom mohli v pohode bezpecne tlakovat. V pondelok overime nosnost a uvidime, ako na tom sme _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: út únor 16, 2021 9:58 pm Předmět: |
|
|
Mno, mal si kupit tie, co mam ja a Turkov sparing, cenovka cca rovnaka, zato 300kg zarucenych. 🙃 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st únor 17, 2021 5:56 pm Předmět: |
|
|
Tam kde som kupoval ja, stoji moj 110 a henten 99, takzeee... 🤷 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 17, 2021 8:34 pm Předmět: |
|
|
Cohen: to si teda pozeral nejakú chujovú stránku, ja som to kúpil za 74 eur  A to ešte na polovicu so Štúrom, takže reálne ma to stálo ešte menej. Ygg má pravdu, nie je každý milionár ako ty  A nevyhováraj sa, všetky tie rumíky a whisky sa určite samé nezaplatia!!!
Drepy so stopkou a expanderom na kolenách:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
4x6x140kg belt on
Bench press:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x120kg
3x3x140kg
Tlaky JČ:
3x15x25kg
Superset
Príťahy v predklone podhmat:
3x10x70kg
+
Mid back pull s expanderom:
3x10
Superset
Bicáky s JČ:
3x20x15kg
+
Bicáky...vlastne...tiež s JČ, ale len s jednou obomi rukami naraz:
3x10x15kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CLZ5HnqBw8f/
Včera teda dorazili hanebne lacné a nekvalitné stojany, ktoré Cohen nenávidí a posmieva sa mi za ne, lebo on má také s nosnosťou 300 kíl (ako keby mu takú nosnosť bolo treba  ). Tak sme sa rozhodli dnes ich otestovať. Teda, proste použiť ich, veď na čo iné ich máme, že.
Na drepy majú ideálnu výšku, aby aj nedorastený trpaslík ako Štúr vedel bezpečne odobrať činku. Odkladanie je nehlučné a stojany sú v smere pohybu (walkout a odkladanie) oveľa stabilnejšie ako tie predošlé. Takisto majú vyššiu tú zarážku, takže sa ľahšie triafa činka pri odkladaní. Otázna je tá nosnosť, samozrejme, ale zatiaľ sa ani nepohli, všetky spoje držia solídne, ale jasné, ešte je skoro na nejaké kričanie HOP, keď sme nedoskočili  Zatiaľ ale veľmi dobrý pocit z nich.
Ten trval aj na benchi. Konečne dobre nastavená výška, aby aj Erik s dĺžkou rúk o 5cm menšou, ako má môj syn, mohol v pohode odobrať činku. Na tlakoch som sa dostal na pekné 3x3x140, čo tu už teda dlho nebolo a mega ma to potešilo. To som dával v časoch, keď som vedel zatlačiť 160 súťažnou formou, čo beriem ako dobré znamenie.
Aby mi nebolo málo, dorazil som sa jednoručkami, žiaľ cvičím s malými a slabými a smutnými ľuďmi a tak sme nechali jednoručky len na váhe 25 kilo. Našťastie pomalý pohyb, dobrý streč dole, vytáčanie činiek a väčší objem ma po tých benchoch celkom dorazili.
Nasledoval chrbát a bicáky, ale video z cvičenia chrbta som vymazal, lebo som mal na ňom nejakú veľkú hlavu a vyzeral som ako cvičenec z Černobylu.
Na videu s bicákmi mám malú hlavu (aj bicáky), takže to som nevymazal
Zatiaľ teda veľká spokojnosť. V piatok asi cvičím sám, Štúr nemôže _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 17, 2021 8:37 pm Předmět: |
|
|
Parádne benče, kvalita! A schválne, ktorý rumček ťa zlákal? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt únor 18, 2021 9:23 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Cohen: to si teda pozeral nejakú chujovú stránku, ja som to kúpil za 74 eur A to ešte na polovicu so Štúrom, takže reálne ma to stálo ešte menej. Ygg má pravdu, nie je každý milionár ako ty A nevyhováraj sa, všetky tie rumíky a whisky sa určite samé nezaplatia!!! (...) Včera teda dorazili hanebne lacné a nekvalitné stojany, ktoré Cohen nenávidí a posmieva sa mi za ne, lebo on má také s nosnosťou 300 kíl (ako keby mu takú nosnosť bolo treba ). |
Ok, takze nie 50, nie 40, ale len 36 eur rozdiel. :D Za 36 eciek navyse si mohol mat o 100kg vyssiu nosnost. Vlastne len za 18, kedze si zdanil Stura, aby k tebe vobec mohol chodit cvicit. Ale nevadi, aspon ich mozes prepit.
Ono ale zavisi aj na modelovej rade, lebo si mozno kupil MH-S001 spred roku 2018. Ten novsi model MH-S201 za 99eur by mal mat 250kg nosnost. Tym by sa ta zahada vyriesila. Skontroluj si to.
Kazdopadne, nech stojany drzia a dobre sluzia! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 18, 2021 9:57 am Předmět: |
|
|
To sú ale žiďácke kalkulácie
Ten stojan je HS-1002L, všade po nete aj na ebay a amayone aj nejakých nemeckých stránkach sa píše nosnosť 250kg. Žiaľ návod som už vyhodil, tak neviem, či to nebol návod na nejaký iný model, čo sa skladá rovnako... Bohzná, v pondelok sa to všetko ukáže _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 18, 2021 12:46 pm Předmět: |
|
|
za mého dětství... ale to už je hodně dávno... měly (musely) mít tyhle mechanické věci 100 % rezervu. nebo se to tak říkalo ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt únor 18, 2021 2:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 19, 2021 8:54 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | decarabas napsal: |
Ked bude v nemocnici wifi, dam vediet |
Cywe ... ty vydej tyhle logy knižně.
|
Verím, že všetkých 12 čitateľov, čo by si tú knihu kúpili, by bolo spokojných
Mŕtvola:
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x140kg + oranžový expander
1x1x140kg + oba expandery
3x3x140kg + oba expandery
1x10x140kg
Rumunské ťahy:
3x5x140kg
Superset
Príťahy v predklone:
3x10x70kg
+
Sťahovanie expandera zhora:
3x10
Incline bench press:
1x6x40kg
1x6x70kg
3x6x100kg
CG Bench press:
3x10x70kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CLfBCUSB8ZF/
Dnes sám, Štúr bol včera a Erikovi očividne stačí pumpovať len cicky a bicáky. Tzv cigánsky split.
Na pláne boli, ako inak, deadlifty. Nakoniec som sa hecol do troch ťažkých troják, ale tie gumy sú v doťahu zradné. Na začiatku je to blbých 140 kilo a zo zeme to vyletí jak moje ego, keď niekto povie "nenabral si trochu?", ale potom od kolien to má hádam 220 kilo a začne mi to škubať činku z rúk. Masaker, spodný chrbát si to pekne odsral Chcelo to veľa premáhania, aby som sa hecol takto sám, ale našťastie som pozrel do boxeriek a našiel som gule, aby som tie tri série dokončil. Na záver od radosti zo života jedna kardio desiatka.
Potom rumuny, to je asi aj osobák, ani neviem, či som niekedy ťahal 140ku. Zadok a hamstringy totálne vyšokované Žiadne pálenie, žiadna pumpa, svaly boli zaskočené a skoro som počul hamstringy, ako opakujú "dopičedopičedopiče". Po tréningu som sa sprchoval a klepali sa mi nohy Po blbých troch sérkach. Víkend bude asi boľavý...
Chrbát dorazený supersetom v podobe ľahkých príťahov a sťahovania expanderu z dverí, ako v minulom videu. Celkom dobrý dokončovák z núdze.
A ešte incline. Nové stojany sa zatiaľ osvedčujú výborne. Výška ideálna na odobratie 100ky, ľahké a bezpečné odkladanie, radosť s tým cvičiť. Ako by povedal Pan Wolf "Gruppensex kvuli tomu spolu zatím pořádat nebudeme", ale teší ma to.
Úzke tlaky na úplné dorazenie tricepsov a hajde domov.
Veľmi dobrý tréning, cez víkend sa snáď dokopem k strečingu, bolo by načase, lebo to flákam a to nie je dobré. Lukino ma totiž naučil, že sa mám kráľovsky sebeláskať a otužilo sa nahý v snehu strečovať bez ega len tak sám pre seba pred kamerami iných a vešať to na net.
[/b] _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so únor 20, 2021 9:39 pm Předmět: |
|
|
Strecing odrobeny, brucho odmakane, divinovy gulas zozraty, pivo vypite. Moze byt. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|