|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so březen 13, 2021 8:50 pm Předmět: |
|
|
Noro: na Vikinga som pritmavy....
https://www.instagram.com/p/CAWzCntArj8/ jedno starsie video ako priklad, ze svetlo robi vela, tu prave ten hrudnik vyzeral o dost lepsie, pritom realne bol mensi, ako teraz
OK, tak mozno som trochu jesitny aj tymto smerom _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 14, 2021 9:52 pm Předmět: |
|
|
Prechádzka s malým, pohodička, ale čo-to sme pochodili. Pri prechádzke okolo workoutového ihriska som neodolal a zahanbil som nejakých smutných vrabčákov, čo si tam robili tréning. Po 4 mesiacoch prvýkrát zhyby: 3x8xCarabas
Na viac nebol čas, Soraya už ma hnala k autu, poneváč ju tlačil mechúr  Ale malému sa páčilo a v pauzách som ho musel zavesiť na hrazdu a tak tam visel a radoval sa a potom som ho zas dal dole. Má celkom silu, prďola.
Inak zhyby boli ľahké, na to, aké som vyžrané prasa, ale svalovka určite bude, telo zažilo riadny šok. Ale aspoň biceps šľacha nebolela, čo je mega zistenie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 15, 2021 7:37 am Předmět: |
|
|
Len tak buchnúť na preliezkach bez rozcvičky zhyby je paráda, dobré mazanie. Keď toto bicák dal, tak si zhojený. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 15, 2021 9:21 am Předmět: |
|
|
Krvácí mi oči 😁😁😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po březen 15, 2021 9:29 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: |
pořád dobrý, že sem ty fotky můžeš dávat... někteří už mají takovýho korona špeku, kolem pasu, na cickách, všude, kde byly svaly, že by jim praskla čočka :D |
Aspoň lepšie zvládneš prípadný hladomor
Drepy:
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x160kg
2x1x190kg
1x10x190kg PR
1x10x140kg
1x10x120kg
1x10x100kg belt off
1x10x70kg
Bench press:
1x6x40kg
1x6x70kg
4x6x105kg
Mid back pull s gumou:
3x15
Superset
OHP posediačky:
3x12x40kg
+
Upažovanie s JČ:
3x12x10kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CMc72RrhrBY/
Takže dnes ma teda Turek vyhecoval svojím drepovacím progresom. Fakt díky, tebe sa darí, tak ja sa musím trápiť. To si kamoš???
Vzal som prvú 190ku na chrbát a skoro ma zarazilo do podlahy ako klinec. Hovorím si, že to je nejaká zrada, tak som si dal ešte jednu jednotku, pre istotu, nech si telo zvykne. Tá už mi prišla trochu zvládnutejšia, ale furt som si nevedel predstaviť, že si dám desiatku
Spravil som prvé opakovanie a Štúr mi úžasne pomohol, keď povedal "Dobre, už len deväť!" Ale nesmial som sa, lebo mi šlo o život.
Snažil som sa predýchať vždy po pár drepoch, doprial som si čas na nádych, celkom to fungovalo asi po šieste opakovanie. Potom už začal dochádzať kyslík, nech som robil čokoľvek a nohy si začali celkom funky tancovať vlastným rytmom. Od ôsmeho opakovania som vedel, že to dám, ale už som sa klepal, kyslík proste v tej miestnosti neexistoval, lapal som po dychu jak kapor na suchu, ale nakoniec padla celá desiatka. Posledné dve opáčka boli čisto bez nádychu viac silou vôle ako nôh. Činku som odložil len tak tak a zložil sa na zem. Nohy na kašu rotrasené ako sopeľ, ďalšie série s rovnakou váhou už neprichádzali do úvahy, tak som to už len postupne zhadzoval a dorobil nejaký objem.
Na benche som pridal 5 kilo, ale čo z toho, keď aj tak nemám hrudník
Na chrbát, ako som predpokladal, som mal svalovku ešte po včerajších zhyboch. Tak som to len tak popreťahoval s gumou. Spokojnosť.
No a na záver prekrvenie ramien.
Veľmi som spokojný, ale fakt netuším, ako môže niekoho tešiť robiť také objemy (pozerám tvojím smerom, Ripper!!!),je to hnus Takže som na seba hrdý tisíc, ale vidím to čoskoro na deload, pauzu alebo čosi, lebo som len biedny starý naturálny bedár
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po březen 15, 2021 10:42 pm Předmět: |
|
|
Brutálne  , sánka dole, to je už ozaj masaker a beriem späť, po videu z výpadov tam ten hrudník aj je, no. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 16, 2021 1:42 pm Předmět: |
|
|
páradní séie, úplně jsem ten popis opakování prožíval :D tak to je, core přestává stabilizovat, nohy začne cns odpojovat, plíce jedou na vo2 max a svaly jenom koukají, jak všude kolem blikají červené kontrolky a zásobování nestíhá ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 17, 2021 12:45 pm Předmět: |
|
|
Turek: to si zarámujem asi
Vlk: to si popísal nádherne, vidieť, že si si podobným imasakrami prešiel _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirkas8
|
Zaslal: st březen 17, 2021 12:53 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | páradní séie, úplně jsem ten popis opakování prožíval :D tak to je, core přestává stabilizovat, nohy začne cns odpojovat, plíce jedou na vo2 max a svaly jenom koukají, jak všude kolem blikají červené kontrolky a zásobování nestíhá ;) |
"Červený, zelený i modrý poplašný světla blikaj! Co to znamená? Buďto na nás někdo útočí, nebo máme diskotéku."
Decarabas: Gratulace k PR, na tohle mam jeste hoooodne prace
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
Zaslal: st březen 17, 2021 2:38 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | páradní séie, úplně jsem ten popis opakování prožíval :D tak to je, core přestává stabilizovat, nohy začne cns odpojovat, plíce jedou na vo2 max a svaly jenom koukají, jak všude kolem blikají červené kontrolky a zásobování nestíhá ;) |
Tiez som sa v tom uplne nasiel, krasne zhrnute
Decarabas: chcel som napisat nieco vtipne, ale tu uz konci vsetka sranda. Neskutocny vykon, parada! Aj som zvazoval, ze zacnem znova zapisovat, ale potom si precitam tvoje a Norove vykony a hned si to rozmyslim 😁
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: st březen 17, 2021 4:32 pm Předmět: |
|
|
Pevne verím a som si istý, že decarabas hitne a prekoná 10x200kg na drepung. Silu nato má, už len tomu musí dostatočne veriť a hlavne psychicky pripraviť/prijať, že to bude náročné na psychiku a telo bude jasne dávať tie ,,krásne signály,, utrpenia😄🤩. Držím palce a budem sledovat a samozrejme sme aj dohodnutý😅, že ak pokorí 10x200kg tak ja musím +15x určitú vahu.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st březen 17, 2021 9:41 pm Předmět: |
|
|
Bolgi: veď zapisuj, čo ty máš s tým, že nám prepína
Ripper: no kľud kľud, mladý pán
Čelné drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg belt on
2x6x140kg PR
1x8x140kg PR
Bench press:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x1x140kg
2x0x155kg no a čo!!!
2x3x140kg
2x6x120kg
1x6x100kg
1x4x100kg NO A ČO!!!
Superset
Rozpažky JČ:
3x10x10kg
+
Kliky:
3x10
Veslo - guma:
3x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CMiGx8khIJ_/
Veľmi rozpačité pocity  Tak po poriadku. Chcel som si dať po pondelku len nejaké ľahké drepy. Napadlo mi, že si dám čelňáky so 140 kilami, pretože tam nevypučím viac ako dve tri opakovania. Nooo... trochu sa to zvrtlo  Ani neviem ako a mal som spravené dve šestky, čo je objemový osobák a tak mi napadlo, že 8 je viac ako 6 a že by nebolo márne to skúsiť. Puf, osobák
Radosť netrvala dlho, lebo prišli benche.
Celkom pohodovo som sa dostal po 140ku. Už som nevedel, čo od frajeriny, tak som naložil 155, teda plus 5 kilo od minula. Keď som to vzal zo stojana, prišlo mi to mega ľahké, negatívka super, ale potom sa na strane, čo nakladal Śtúr, rozkývala reťaz, lebo ju nechal príliš voľnú. Od hrudníka som to ešte odlepil, ale asi 5cm nad hrudníkom som už nebol schopný korigovať tú stratu rovnováhy a bolo vymaľované. Skúsil som to kvôli hrdosti ešte raz, ale už nebola sila a hoci sa kotúč už toľko nekýval, musel som to vzdať a znášať posmešky malých chlapcov s polovičnými výkonmi, ako to v dobrej partii býva.
Najedovaný som si naordinoval trojky so 140, ale ako som bol vycukaný z predošlých pokusov, už som sa vytrápil, a to bola len prvá séria. Nachystaný a namotivovaný som si ľahol, pripravený na druhú sériu. Erik mi pomohol odobrať, pustil činku a mne skoro utrhlo ruku. Zakričal som na Erika, aby to hneď zobral - zabudol mi naložiť desaťkilový kotúč na jednu stranu. Opravili sme to a hneď som šiel na sériu, ale... viete si predstaviť, ako to šlo... Pri treťom opakovaní som sa beznádejne zasekol a hore ani zaboha. Erik stál nado mnou a ani prstom nepohol, aby mi pomohol. Pomaly, milimeter po milimetri som to dostával hore, ale prisahám, že som myslel, že by bolo celkom vhodné, aby to zo mňa stiahol, než sa zabijem. Ten škodoradostný trpaslík ma nechal neskutočne vytrápiť a ja debil sprostý, miesto aby som to pustil na hrudník a nech sa stará Erik, som to postupne dostal hore a do stojanu a celé to trvalo asi štrnásť minút. Erik že "Veď som videl, že to ešte dávaš!". A mal asi pravdu, keď som to dotlačil...
Po tomto zážitku mi bolo jasné, že ďalšie 140ky už nepadnú a dal som tam nejaké postupné zhadzovačky s pauzami pod minútu medzi sérkami. Až po poslednú sériu to išlo dobre, ale tam som vypučil už len 4 opáčka a komplet ma vyplo  Hanba nehanba, činka ma zapučila a Erik to musel dvíhať. Tak mu treba!
Hrudník totálne dorazený supersetom rozpažiek a klikov, tam som tiež viac ryl rypákom betón, než klikoval a ešte Štúr natočil moju sexy spotenú prdelku.
Na záver chrbát s gumou.
Biceps sme vynechali kvôli lenivosti a tiež preto, že pri čelňákoch som musel pridržiavať šmýkajúcu sa činku a pomuchlalo mi to biceps.
A to je všetko. Na budúci týždeň asi nejaký deload, bombujeme to tak teraz na maximum a to nie je dlhodobo udržateľné, tak než sa zraníme, radšej dáme oddychový týždeň. Už aj tak sa sotva vlečiem a postupný úpadok výkonov, hlavne pri tlakoch, to len podčiarkuje. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|