|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: čt březen 18, 2021 10:07 am Předmět: |
|
|
@carabas . chcelo by to nejaku failure kompilaciu _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 18, 2021 10:16 am Předmět: |
|
|
No, tie dve 155ky som skúšal natočiť, tam by sa dalo, ale na benchi to nemá ten dramatický efekt, to zlyhanie tam príde hneď a zrazu. Lepšie sú drepy a mŕtvoly, kde človek trocha dlhšie bojuje a ten fail je potom o to zábavnejší  Ale zaujímavá idea, keď budem mať v budúcnosti natočené nejaké faily, dám si ich bokom a keď sa nazbierajú, môžem to zostrihať. Ale popravde tých failov je v pivnici málo, tie váhy nie sú také veľké a väčšinou to dám
Hoci je pravda, že včera len z benchov by som narobil celé jedno video  Ale bohužiaľ ten missload na činke ani zhadzované série nemám natočené. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 20, 2021 9:53 pm Předmět: |
|
|
Mŕtvy ťah:
1x6x70kg
1x6x100kg
1x3x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x160kg
1x1x180kg
2x3x180kg
1x2x180kg + guma
1x6x160kg
1x10x140kg
Príťahy JČ s oporou:
3x10x40kg
Incline bench press:
1x10x40kg
3x15x70kg
Triceps - guma:
3x15
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CMptLZ_hccb/
Včera sme sa na tréning nedostali (a vzhľadom na podrepovú a pobenchovú rozjebanosť asi aj dobre, získali sme deň naviac na regeneráciu  ) a tak sme si to vynahradili dnes. Podarilo sa nám namontovať na činku na reťaziach ďalšie kotúče - čo je mimochodom tak primitívny nápad, že nám trvalo len rok na to prísť
Každopádne sme sa s tým vyšplhali na 180kilo. Budem musiet prehrabať nejaké staré malé kotúče v rohu pivnice, možno by sa nám pošťastilo z toho pozliepať aj 200 kilo, čo by vzhľadom na moju biednu klasiku bolo viac než dosť. Na prvý pokus sme to samozrejme upevnili celé totálne nahovno, ja som to radostne zdvihol a zrazu jedna strana sa rozsypala, to prevážilo činku a v rachote železa, že aj stredoveký rytier, ktorého zostrelili z koňa, by znel tichšie, sa celá činka rozsypala  Tak sme to tak potom motali inak a to už fungovalo parádne a nehrozilo mi, že mi popadané kotúče polámu prsty na nohách.
Po tých nekonečných mesiacoch ťahov s gumami to bol zvláštny pocit. V doťahu som sa, samozrejme, cítil silný, ale rozbeh zo zeme mi pripadal neprirodzene ťažký. Ale užil som si každé jedno opakovanie. Škoda, že som bol taký dobitý a uťahaný, ale vynahradil som si to zhadzovanou sériou. Na konci mi už pekne odchádzali nohy, zadok aj chrbát, bolo to super.
Zvyšok tréningu sa mi už nechcelo ani natáčať a aj tak sa tam už nedialo nič zábavné, bol som bez energie a bez nálady na niečo seriózne. Posledné dni som trochu priškrtil kalórie (dospel som k záveru, že mať 105 kilo je skvelé, ale dosť zbytočné, keď netrénujem silovo v pravom slova zmysle a dvíham len v pivnici bez nejakých momentálnych súťažných úmyslov. Plus ma zaujíma, či tam niekde v hĺbke pod tou vrstvou tulenej izolácie mám nejaký sixpack) a rozožranému telu sa to nepáči. Možno som to usekol príliš radikálne a aspoň v tréningový deň by som si zaslúžil niečo navyše
Incline bol ako za trest, od stredy ešte stále rozsekané cicky. Ale chvalabohu máme po náročnom týždni a so Štúrom sme sa dohodli, že ďalší týždeň dáme oddychový. Takže vás čakajú nudné zápisky, dopredu sa ospravedlňujem
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: so březen 20, 2021 10:42 pm Předmět: |
|
|
Ehmm, preco si si nekupil nejake normalne uzke kotuce ako ja, ale hentake chu*ove opachy, ktorych na cinku nenarves kolko potrebujes, pripadne aj s rezervou? 😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne březen 21, 2021 6:30 am Předmět: |
|
|
Lebo ich potrebujem plno a nemam dost koruniek  Cementove su mega lacne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 26, 2021 9:37 am Předmět: |
|
|
Len deload, nič zaujímavé, tak nezapisujem.
A nakoniec sa deload prehupol do pauzy, lebo sme zas boli (Soraya bola, čo si budeme klamať, ja som asociál  ) v kontakte s pozitívnym, tak som chalanom dal vedieť, že pre istotu chvíľku vynecháme tréningy (ja si možno na tajňáša pôjdem občas večer pumpúť, keď nebudem nikoho ohrozovať).
A porátal som si možnosti domáceho fitka, keby sme získali nejaký lepší priestor. Za 1000ku som v pohode vybavený so všetkým, čo mi treba, vrátane olympijskej tyčky (z druhej ruky) a 300 kíl namieru robených kotúčov.
EDIT: aby som nezabudol, vzhľadom na to, že mi netreba teraz vážiť, koľko vážim som pri BW 105 kilo priškrtil jedálniček. Zatiaľ za týždeň kilo dole, cítim sa fajn, pás je viditeľne užší (aj keď to je hlavne tým, že vkuse niečo netrávim), hlad nemám, pohodka. Beztak len sedím doma, nahovno mi bolo do seba pchať 3500 kcal _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 26, 2021 10:46 am Předmět: |
|
|
Hehe, jses tlustej, Cartmane.
Zatial si velmi nerob taketo plany, vyzera to, ze do mesiaca otvoria fitka. Spravny cas na kupu kvalitnej vybavy bol... pred rokom. :D
Btw, aky je rozdiel medzi kotucmi na mieru a kotucmi z obchodu? V zasade staci, ked maju spravny priemer. Pri mrtvole je podla mna na skodu, ak to cele nakoniec dvihas z vacsej vysky, kedze pod to este vzdy nieco musis dat... _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 26, 2021 10:49 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Hehe, jses tlustej, Cartmane.
Zatial si velmi nerob taketo plany, vyzera to, ze do mesiaca otvoria fitka. Spravny cas na kupu kvalitnej vybavy bol... pred rokom. :D
Btw, aky je rozdiel medzi kotucmi na mieru a kotucmi z obchodu? V zasade staci, ked maju spravny priemer. Pri mrtvole je podla mna na skodu, ak to cele nakoniec dvihas z vacsej vysky, kedze pod to este vzdy nieco musis dat... |
Zistil som, že by mi nevadilo cvičiť so svojimi vecami v mojom priestore, ľudia, kvôli ktorým som chodil do fitka so mnou cvičia aj teraz.
Kotúče na mieru sú vyrezané z plechu, sú lacnejčie ako oficiálne a majú správny priemer, resp 25kg kotúče majú, ktoré na mŕtvolu samozrejme nakladám
Samozrjme na deadlift by sme mali "platformu", aby sme to zdvíhali z normálnej výšky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá březen 26, 2021 10:57 am Předmět: |
|
|
Ano, toto dava zmysel. Aj s priestorom, aj s kotucmi a platformou.  Len tych Rasputiniek pomenej...  Ale kto by uz len chodil do fitka kvoli ocumovaniu nejakych zenskych atributov, vsak. Sme predsa zenati muzi! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá březen 26, 2021 2:38 pm Předmět: |
|
|
vy jste konstruktéři s tím navazováním jednoruček řetězama na osu :D na mrtvý tah už je to samozřejmě level 2. ej... hodily by se ty eaglovské, ty by se vešly, čtyři červené by pro začátek stačily :D
to mně teď ještě dlouho bude stačit těch 150 kg v železe, co tam Magumi má :D
"deload" si užij, hlavně ve zdraví, však makáš parádně.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 30, 2021 7:50 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x3x120kg
3x10x140kg belt on
Bench press:
1x3x40kg
1x3x70kg
3x10x100kg
OHP vsede:
1x3x40kg
3x3x70kg
Pazhyby s gumou:
3x10
Brucho:
2x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CNB-4CfBctp/
Smutný otrávený opustený sólo tréning.
Po týždni pauzy som to už nevydržal a šiel si zacvičiť. Bohužiaľ sám. Nálada veľmi nebola, padla na mňa nejaká depka, asi sa nakopil kalorický deficit, zle som spal a bolela ma hlava, ako sa šialene menilo počasie posledné dni, kedy sme od leta cez dážď mali aj sneh.
Tak teda drepy relatívne fajn, kým neprišlo na pracovné série. Tých blbých 140 ma zaskočilo, aké ťažké to bolo pocitovo. Zlooožito som sa do toho skladal, nevládal som, všetko zle. Mne fakt pauzy nesvedčia
Aby toho nebolo málo, mal som týždeň deload, týždeň pauzu (zhruba, radšej to ani nepočítam) a telo si malo oddýchnuť. To znamená, že moje jebnuté telo po poctivej pauze, oddychu a relaxe ma včera začalo bolieť a vybralo si kríže. Len tak z ničoho si povedalo, že by bolo fajn, keby ma začala ťahať celá ľavá strana  Díky telo.
Na moju obhajobu, tempo bolo rýchle, len som poprehadzoval kotúče alebo prepol pesničku a šlo sa na sériu, takže určite pauzy pod minútu. No a aby som to udýchal potom, ja coviďák starý.
Chvalabohu aspoň bench ako tak šiel, keď nerátam, že som zas mal lavičku v nejakej diere, takže sa to celé kývalo a mal som intenzívny pocit preťažovania pravej strany. Ale pravú cicku mám aj tak menšiu, takže ma to netrápilo. Vyrovnám dysbalancie. Disbalancie? Jedno z toho. Ale max stovka, sám si viac nechcem nahadzovať, naposledy si to odniesli rotátory. V stredu idem zase sám, tak neviem, či nedám radšej jednoručky na začiatok. Beztak som s tými kalóriami biedny a slabý, bude mi stačiť menšia váha.
Ramená sú hnus. Dal som 70 kilo a skoro som s tým nepohol. Ešte raz Turkovi veľký obdiv za tie jeho neskutočné výkony. Ja na toto proste nemám. Na videu pri tom vyzerám krivý jak otáznik, ale je to len uhlom kamery. Ktorá len zvýraznila, že som pri tom krivý ako otáznik.
Z celého včerajška najväčšia zábava bol chrbát. Je to iný cvik ako nekonečné príťahy, tak som si nadšene dal cez brucho aj slabšiu gumu, nech si to sťažím. Bralo to pekne.
Potom som si dal brucho - brušáky na šikmej lavici, ale v druhej sérii som začal mať divné pocity na brušku. Povedal som si, že nevadí, že to len trpia tuky, ktoré sa vyparujú, aby odhalili môj majestátny sixpack, ktorý potom budem predvádzať v lete pri vode - vedľa vane v kúpeľni, zatvorený v karanténe. Akurát z toho vyšlo, že som dostal kŕč do brucha  V živote sa mi to nestalo, ani keď som ako zasran bomboval brušáky denne. Takže včera som si to o to viac užil. Bolelo to jak hovädo, zdvihol som si tričko a neveril, čo vidím. Brucho sa stiahlo do jednej hrče, presne ako keď máte kŕč v lýtku, vyzeralo to fakt hnusne  Kvôli skráteným bruchám som sa hrbil a skurvene som sa vytrápil, kým som to ponaťahoval, aby som ako tak normálne mohol odkráčať domov  Cítim to ešte aj teraz
BW za týždeň zo 105 na 103,5, takže ubrať kalórie zabralo. Ale asi budem musieť rozvážnejšie plánovať tréningové dávky, lebo nie som zvyknutý cvičiť s priškrtenou stravou  Ale to už len pár týždňov, odfotím sa holý naolejovaný na pamiatku a zas to trochu navýšim.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 30, 2021 9:53 am Předmět: |
|
|
Tak tlaky v sede sú podľa mňa oveľa ťažšie, pre mňa neprirodzený cvik. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 30, 2021 9:55 am Předmět: |
|
|
Brucho je v tomto svina, ja ked sa po pauze vraciam ku kolecku, tak dam na uvod 2x3 a potom mam aj tak svalovicu tri dni... ale krc som este nedostal, lebo na rozdiel od inych obcas robim aj strecing 😂 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 30, 2021 10:06 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Vyrovnám dysbalancie. Disbalancie? Jedno z toho. |
dys- pokud se jedná o poruchu, tak se píše tvrdé (dysfunkce, dyslexie, ...), v jiných smyslech dis-
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|