|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út duben 20, 2021 8:14 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
2x2x220kg
2x3x180kg
Belt squats:
3x10x60kg
Príťahy podhmatom - guma:
3x12
Oscilačný bench press:
1x6x40kg
1x6x60kg
3x6x100kg
Superset
OHP v sede:
3x10x40kg
+
Upažovanie JČ:
3x10x12kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CN24RvxBDiF/
No veselo, veselo. Od začiatku drepy mega ťažké, bez energie a výbušnosti, pôvodne som plánoval, že pôjdem len viacero singlov, ako v piatok mŕtvolu. Ale nakoniec som sa hecol, že už keď ojebujem drepy, to môžem rovno prestať cvičiť  Tak nakoniec som sa dokopal k dvojkám, čo je maximum, čo teraz dokážem, bohužiaľ. Celkom by ma zaujímalo, či je ten drep s takto srandovne pozliepanou činkou náročnejší (hrubšia tyčka, čo nepruží a kývajúce sa závažia) alebo ľahší (ťažisko je nižšie ako pri olympijskej tyči s kotúčmi) ako klasický drep v gyme. Nakoniec to celkom šlo, ale tie dve dvojky boli tak akurát.
Trochu ťažšie sa mi držalo napätie bruška proti opasku, lebo ten mi je voľnejší, než predtým. Akurát som teraz v takom blbom rozmedzí, že na pôvodné dierky mám už úzky pás, ale na posunutie dierok som stále tučné prasa  Tak uvidíme, ako sa to bude ďalej vyvíjať, budem vás informovať v ďalších dramatických zápisoch.
Aby som urobil aj nejaký ten "objem", dal som tam rýchlo dve trojky so 180 kilami. Asi to bolo aj príliš ľahké, nabudúce to zhodím len na 200, ak ešte bude mať o týždeň nejakú energiu na drepovanie.
Pre zmenu sme si vymysleli ďalšiu blbosť - belt squats. Síce trošku obmedzený rozsah pohybu, chcelo by to stáť na zvyšných kotúčoch, aby sme mohli ísť hlbšie, napriek tomu pekný dokončovák na kvadráky. S týmto experimentom sme boli obaja spokojní, aj Štúrovi sa to pozdávalo (#nohomo, stále sa bavíme o belt squats). Nebola to nejaká divoká váha, ani nešlo naložiť viac, lebo cementové kotúče sú hrubé ako peňaženka Billa Gatesa po dodaní všetkých vakcín, ale bola to zábava.
Chrbát zas guma. Nešulím to moc? Mám dojem, že vkuse cvičím príťahy s gumou. Moment.
...kontrola zápisov minulého týždňa in progress...
OK, som nazad. Tak nie, dobré to je, guma tam síce je často, ale v supersete s inými cvikmi s činkami, takže by to malo byť OKej. Až sa raz možno oteplí (mimochodom, čo sa stalo jari tento rok, kde kurva je???), zaradíme zhyby na basketbalovom koši ako minulý rok. To by malo pomôcť  K odjebaniu bicepsovej šľachy once again.
No a potom benche. Zas sme dostali chuť na zmenu, tak sme zaradili (asi sa to tak volá?) oscilačný bench. Jedno polo opakovanie + jedno celé. Štúr po prvej sérke frflal, že je to oničom a nič mu to nerobí, tak som mu poradil, aby to polo opakovanie potlačil o pár cm vyššie, kde to preberá hrudník. A hneď to bolo o inom  Zrazu to bol mega cvik a vraj ho máme zaradiť častejšie, lebo pumpy všade na max  Aj mne sa to páčilo, vypočítal som to úplne presne 3x6x100 a len tak tak dotlačené.
Na koniec ramená, čo po predošlom benchi chcelo veľké odhodlanie, ale už sme boli v eufórii z blížiaceho sa konca tréningu a tak to šlo nejako.
Erik celý nadšený, že zohnal zvárača, ktorý nám dá dokopy všetky možné lavičky a vybavenie, čo si len vymyslíme. Dal tam aj nástrel ceny za lavičku... Hotová lavička z eshopu, polohovateľná, s nosnosťou 450kg a zárukou, vyjde na dve tretiny ceny oproti tejto pozváranej konštrukcii bez čalúnenia a záruky  Erik je holt biznismen. Navyše ešte nevybavil miestnosť, až sa mu podarí toto, potom nech si tam vláči pozvárané kokotiny _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: út duben 20, 2021 7:43 pm Předmět: |
|
|
Unavená aktuálka. Dačo sa tam črtá....
...že už by som sa zas mal ostrihať.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 21, 2021 8:50 pm Předmět: |
|
|
Superset
Drepy so stopkou:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x6x140kg belt on
+
Sissy squat:
3x10
Bench press:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
5x2x140kg
1x10x100kg
Decline bench press:
3x10x100kg
Incline JČ:
3x12x27kg
Zhyby:
3x6xCarabas
Biceps s VČ:
3x12x30kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CN8JtFSBEac/
Tradične sme začali nohami, nech máme to najhoršie z krku a môžme sa potom už len zabávať. Bolo to peklo, čo si budeme, tentoraz sa mi podarilo dobre nastaviť na sissy drepy, pridal som na hĺbke a prepnutí v hornej polohe, takže nohy dovidenia. Väčšinou viem, že cvik dobre pumpuje a bolí, keď miesto dýchania zrazu začnem vydávať neartikulované zvuky, ktoré len vytrénované ucho sparinga dokáže rozlúštiť ako "kurva" a "dopiče" a "pojebaný skurvený cvik".
Štúr vyslovil rúhavú myšlienku, že možno tými nohami na začiatku sa oberáme o energiu na tlaky  Možno má aj pravdu, ale nasrať, hrudník je aj tak pre buzerantov, nohy sú základ.
Pretože sme po drepoch už nemali energiu na drepy (  ), tak som sa ani nepokúšal o trojkové série. Pekne v pohode s rezervou dvojky, ale pridal som na sériách. Šlo to dobre, ani v jednej sérii nebol problém s dotlakom, pekne som si rozdelil sily a celé som to ukončil pohodovou desiatkou so 100 kilami.
Decline. Fajn.
Incline. Fajn.
Zhyby po dlhom čase vonku pred barákom, aby si starí pupkatí plešatí susedia, fajčiaci na balkóne, mohli klepať na čelo, že si tak ubližujeme. Nebudem kecať, padlo to super, dekompresia po mesiacoch sedenia pri počítači a pučenia sa pod činkou taká, že mám zrazu o tri centimetre viac a dokonca bicepsová šľacha ani len nenaznačila nejaké nepohodlie. S touto časťou tréningu som extra spokojný, ale možno ma len dobre naladilo, že bolo slnko.
A posledná časť tréningu bol bicák, to už bez Štúra, lebo sa ponáhľal, takže som mohol ukázať moje filmárske schopnosti a, ako vidieť na videu, natočiť kus steny, o ktorú je opretá lavička a v jednom rožku vidieť trochu aj mňa, ako cvičím.
Hotový Hičkok.
Od pondelka sa nám otvárajú fitká. Díky svätý Igor. Podmienky sú ale mizerné, 6 ľudí na prevádzku, len s testom. Tak na to im asi srdečne jebem zvysoka. Navyše som hodil reč s Rasputinkou a majitelia fitka si ani nie sú istí, že otvoria, lebo sa im to veľmi nerentuje. Na jeseň, keď mali takto otvorené, tak náklady boli vysoké a príjem minimálny, tak ešte sa môže stať, že z fitka nič nebude... Ja každopádne zatiaľ ostanem v Plague pit, len zrejme sám. Čo ma trochu oberie o možnosti, bez spottera niektoré veci holt nepôjdu, no... Ale chápem, že pre Štúra je lepšie vyraziť do fitka so širšími možnosťami, hlavne, keď to má dve minúty od baráku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 22, 2021 10:55 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Od pondelka sa nám otvárajú fitká. Díky svätý Igor. Podmienky sú ale mizerné, 6 ľudí na prevádzku, len s testom. Tak na to im asi srdečne jebem zvysoka. |
za takových podmínek je to nonsense a domácí fitka pojedou dál. nám už asi neobnoví multi-sportky, takže do plného obnovení provozu fitek budu rád, že má Magumi gym v garáži :) to se tak snadno omezuje, kultura, sport, společenské akce, pohyb, protože to vypadá jako "zbytné" věci, ale z těch dlouhodobých dopadů mám obavy. vidím to na sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 23, 2021 8:32 pm Předmět: |
|
|
Tak tak, ako som predpokladal, Rasputinka dala echo, že otvoria až v polovici mája. Možno budú lepšie podmienky neskôr. Nedivím sa im, toto je absolútne nerentabilné. A ešte spolu so zákazom vychádzania, normálne majú otvorené do 21:30, takto by o 20tej museli zatvoriť.
Mŕtvy ťah:
1x3x70kg
1x1x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
4x1x210kg
1x6x140kg
Superset
Nordic curls:
3x10
+
Rumunské mŕtve ťahy s JČ:
3x10x44kg váha dokopy, samozrejme
Superset
Príťahy VČ v predklone:
3x10x90kg
+
Príťahy JČ:
3x10x44kg
Incline bench press:
1x6x40kg
1x6x60kg
3x6x100kg
Superset
Skull crushers s JČ:
2x12x24kg
1x10x24kg
+
Kick backs s expanderom:
3x12
Brucho:
3x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/COBOkx6BSir/
No dpč, to teda stálo za to. Piatky sú po celotýždňovej únave proste posledným klinčekom do rakvy mojej regenerácie. Na mŕtvolu naložené maximum, čo ide. Viac kotúčov proste nie je. Teda, mám ešte dve cementové desiatky, ale tie sa tam už prikurtovať nedajú a navyše keby som s tým jebol o zem, načisto by som si ich rozomlel na cementový prach v plastovom obale. A to nebude úplne to, čo by som chcel. Takže len 210ka, no. Single, myslím, že celkom pekné, technické a s rezervou. Natočil som ich viac z rôznych uhlov, ale nevošli už do videa. Úplne ľahké neboli, ale asi by som z toho vymačkal aj pár dvoják, keby som sa hecol. Nehecol som sa, takže nasrať  Stačí takto, utešujem sa tým, že je to aj tak klasika, ktorú nemám rád a neviem ju ani ťahať.
Nasledoval masaker hamstringov. Natočil som prvú sériu, tá ešte ako tak šla. Ale až druhá a tretia boli tie ozajstné, precítené série. Brzdenie smerom dolu neexistovalo, Štúr si dokonca plesol hlavu o zem, lebo čakal, že hamstring podrží, ale hamstring nedbal. Ozvalo sa duté "ťuk", ako mu kleplo čelo o betón a obaja sme sa rehotali. Okrem rehotu to bola samozrejme samá nadávka, ako sa nám pomedzi zuby drala von tá číra radosť a nadšenie z ďalšej kokotiny, čo sme si vymysleli, aby sme ďalšie dva dni nemohli chodiť a na hajzel padali s uboleným "ahkurva".
Keď už sa nám nohy želatínovo triasli ako tri podbradky priemerného 200 kilového amerického milovníka fastfoodov, bol čas doraziť chrbát. To bolelo. A bolelo to veľa a bolelo to dlho  Chýbala síce Rasputinka v latexe s bičom, ale aj tak to bolo slušné sado maso.
A potom už len tlaky a tricáky, ktoré som napumpoval do úplnej bezvládnosti tak, že v tretej sérii som takmer pochopil, že skull crusher nie je len romantická prezývka, ale skutočne výstižné meno pre cvik, ktorým som sám sebe skoro urobil rhinoplastiku. Našťastie sa mi podarilo cuknúť hlavou preč od činky, ktorú môj biedny tricák spustil rovno na moju papuľu
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá duben 23, 2021 9:17 pm Předmět: |
|
|
Piatky 😍😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne duben 25, 2021 4:47 pm Předmět: |
|
|
Ranná váha 101.7kg
Chudnutie spomalilo  Čo už, telo si ide svoje, ale klesá to stále.
Dnes cheat day. Neter má 12 rokov, tak padol nejaký guláš, torta, ba i rumíky. Otestoval som teda aj ten Božkov, čakal som horšie, za mňa celkom ok. Ale topka bol Santos dumont elixir, ten bol fajnový len tak na posedenie.
Tak a zajtra drepy, dúfam, že cheat day tomu pomohol _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 26, 2021 12:03 pm Předmět: |
|
|
parádní rozsekávací trénink, to jste tam nejmíň dvě hodiny... tolika supersetů a ještě ty incline se 100 :) to musel být zasloužený víkend :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 26, 2021 8:51 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | parádní rozsekávací trénink, to jste tam nejmíň dvě hodiny... tolika supersetů a ještě ty incline se 100 :) to musel být zasloužený víkend :D |
My sme v tej diere dve hodiny a je jedno, či makáme nohy alebo ideme len pumpnúť ruky Nejak to tak holt vyjde.
Drepy:
1x3x40kg
1x1x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
1x2x220kg
1x3x220kg lol, to vyšlo
1x4x180kg
1x5x160kg
1x6x140kg
Belt squats:
3x10x70kg
Tlaky s jednoručkami:
1x6x20kg
3x6x40kg
Príťahy s gumou:
3x20
Ramená - tlaky s JČ:
3x10x20kg
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/COJBFMEhs0J/
Včerajší rum asi celkom zabral a dodal energiu vyčrpaným svalom Popravde od 200kg vyššie sa mi pri prvom opakovaní brutálne zatočila hlava. V prvej sérii s 220 som drepol prvé opáčko, hore som cítil, že na mňa ide blackout, tak som proste len stlačil core a zaprel sa a po pamäti držal. Keď tá vlna opadla, zistil som, že stále stojím, tak som drepol druhé Až v ďalšej sérii sa hlava ukľudnila, tak som tam dal rovno tri opakovaina, nech si to vynahradím Dobré to bolo, ešte by možno bola štvrtá hnusne vydretá, ale nejak sa neviem prinútiť v týchto podmienkach riskovať, keby som sa s týmto celým zdrbal, zabijem seba, Štúra, rozlámem kotúče a pravdepodobne naruším statiku celého baráku. Tak len trojka, ale som spokojný, také čosi už tu dlho nebolo... Potom zhadzované sérky a v podstate som bol na tom tak, že som mohol ísť domov, nohy rozsekané, core utavený, morálka na nule.
Nešiel som. Naopak, dal som si belt squats. Chce to iný opasok, ale inak je to dobré, vychytali sme setup, vedeli sme ísť hlbšie, takže nožičky dostali celkom záhul aj s malou váhou.
Cicky dnes len jednoručkami, nakoniec z toho bola dokonca pumpa, ako som to nešiel už hrozne dlho. Nechcelo sa mi nakladať veľkú činku, navyše som mal chuť na zmenu a tie činky, hoci ľahké, vyzerajú epicky obrie.
Potom nejaké šašky na chrbát a ramená.
Skrátka, veselý tréning s pekným výkonom, vieme sa tam stále vyblázniť a prečistiť si hlavu. Počas drepov prišiel sused vybrať si nejaké veci z pivnice, chudák zdesený vycúval, aj keď som mu vravel, že to celé zložíme, aby si mohol riešiť svoje veci. Chudák vyplašený, skočil do výťahu a už ho nebolo.
Erik chcel prísť, ale zohnal si parádne domáce mlieko z farmy a už dva dni má z toho úplavicu a jeho home office sa zmenil na toilet office.
Uvidíme, čo v stredu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 27, 2021 7:02 am Předmět: |
|
|
pěkná trojka s 220, vypadá to dobře, síla tam je... a Štúra bych poznal i s rozmazaným obličejem, jenom podle pohybů :D no a belt squats vypadají... no. historka s Erikem pobavila :D
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 27, 2021 11:29 am Předmět: |
|
|
...som myslel, ze uplavica je jedina spravna reakcia mestskeho cloveka na echt mlieko z farmy, ale opravte ma, ak sa mylim. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 28, 2021 7:57 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Štúra bych poznal i s rozmazaným obličejem, jenom podle pohybů |
Hej, no, jeho identifikácia nie je problém - aj preto ešte nevyrazil do ulíc na full rapist mode
| cohen999 napsal: | ...som myslel, ze uplavica je jedina spravna reakcia mestskeho cloveka na echt mlieko z farmy, ale opravte ma, ak sa mylim. |
Neviem, ja som mestský človek, ale mliečko z farmy, dokonca ešte teplé z cicky som pil a neurobilo mi to nič, len radosť Erik je celý taký krehučký. Na takého drsňáka je pomerne háklivý na stravu/hygienu/počasie/zdravie/pohodlie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 28, 2021 8:59 pm Předmět: |
|
|
Bench press:
1x3x40kg
1x3x70kg
1x3x100kg
1x2x120kg
1x1x140kg
4x2x140kg
1x10x100kg
Decline bench press:
2x10x110kg
1x9x110kg fuck
Incline bench press:
3x3x100kg sila left the chat
Superset
Výpady s VČ:
3x ... x30kg
+
Sissy squats:
3x10
Zhyby:
3x6xCarabas
Biceps:
3x12x30kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/COOMlTnBgNu/
Mňamka!
Skúsili sme teda prehodiť poradie cvikov, či slabý bench press minule nebol zapríčinený drepmi, ktoré šli pred ním a ubrali energiu.
No...
Nebol.
Proste som slabá pucka a tlaková sila u mňa neexistuje  Tá 140ka ma teda vycukala, ale zas pridal som aspoň na tlaky dole hlavou. To ma odvarilo tak kruto, že na incline už proste nebola sila a vypučil som len tri smutné trojky. Každopádne, hrudník to schytal perfektne, tam nie je čo vytknúť. Silovo to síce nie je žiadna sláva, ale vizuálne... tiež nie.
Paradoxne týmto skončila tá pohodovejšia časť tréningu, lebo neviem prečo mi napadlo, že dať si supersériu výpadov a sissy drepov vonku na ihrisku bude mega  No, bolo, určite si na ňu najbližšie dni spomeniem, keď budem volať na Sorayu, aby ma prišla pomôcť vstať z hajzlu  Príšerný masaker, stehná zhoreté na popol, do zadku chytám kŕče a hamstringy mám poskracované na polovičnú dĺžku.
Ale aspoň ma prišiel vonku pozrieť malý Pepek, tak som s tými drevenými nohami musel absolvovať niekoľko bežeckých pretekov, všetky samozrejme musel vyhrať a za odmenu sa mi pri zhyboch vešal na nohy
Úplne na koniec bicák pri zapadajúcom slnku, pumpovacia romantika, susedia na to čumeli z balkónov, starí páprdovia závideli a škrabali sa na ovisnutých ritiach a staré páprdky sa pokochali a škrabali sa na ovisnutých... Inde.
Super tréning, ale svalovka na nohy začína už teraz, hrudníček asi tiež... Piatok bude boľavýýýý
EDIT: Erik samozrejme neprišiel, lebo sral _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 30, 2021 7:25 am Předmět: |
|
|
Včera večer, keď som okúpal a uložil Pepka, som sa rozhodol, že by bolo načase robiť niečo aj s tou mojou smutnou kondičkou, lebo je pravda, že každý deň len sedím za počítačom alebo druhý extrém, krivím chrbticu pod drepmi. Chýba mi aj normálny prirodzený pohyb, ale na beh nemám odvahu a naopak mám hrdosť, tak som si dal aspoň malý chodiaci okruh po sídlisku len tak na rozhýbanie, boli tam aj nejaké stúpania (v podstate celá prvá polovica), schody, aj klesanie.
čas: 27 minút
kroky: 3068
vzdialenosť: 2,3km
rýchlosť: 5,1km/h
tempo: 11,7min/km
priemerný tep: 132
Samozrejme nemal to byť pokus o žiadny výkon, len nechcem totálne zhniť doma. Keď idem von, tak obvykle len s malým Pepkom a to sa motáme, lebo je malý a pomalý, alebo idem s Leelou a tá má 12 rokov a je hluchá, takže sa motáme, lebo je malá a pomalá a popletená.
Nakoniec to bola príjemná prechádzka v svižnom tempe, za ktorú ma môj brat samozrejme vysmial, že je to dôchodcovský výkon (čo on by mal vedieť, keď je o 6 rokov starší ako ja...)  Tak smelo do mňa, veď som vlastne robil kardio! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|