|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 05, 2021 11:26 am Předmět: |
|
|
trénink 4.5. ÚTERÝ
MMA KOMPLET
Drilly-
levá, pravá, capák, hák, vlézt do porazu
levá, pravá, soupeř vyjede, my uhneme a jdeme do porazu na side step
levá, pravá, hák, round kick-soupeř ho chytne a dá bombu nebo nás hodí
atd.
-sparingy - CCA 10 KOL PO 2 MINUTÁCH
Trénink trval 90 minut
Po delší době a koronatrénincích najíždíme zase více na MMA a méně na klasický postoj.
Takže vše v malých rukavicích a komplet. A to je dobře. Malé rukavice mi sedí. Jde mi to daleko lépe, když můžu do soupeře strkat, chytat mu ruce, různě na něj tlačit, házet ho a soupeř nemá tolik tendence být třeba zabalený ve dvojitém krytu atd...takže to šlo. I fyzicky jsem se díky asi běhům cítil lépe.
Nicméně na zemi je znát, že jsem to dlouho nejezdil, ale dobré...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 10, 2021 10:14 am Předmět: |
|
|
trénink 9.5. NEDĚLE
STÍNOVÁNÍ - 3 minuty
(3 rounds of this):
TLAKY NA RAMENA VE STOJE S RUČKAMA - 10x19kg ručky
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU - 8x75kg
VÝPADY - 12x
STÍNOVÁNÍ 1 MINUTA
Minimalismus jak sviň.
Maličká je nemocná, sice to zvládá dobře a vyloudí vždy nějaký ten úsměv, ale je to časově náročné, tak jsem nestíhal. V den kdy jsem měl možnost se urvat jsem měl pro změnu migrénku. V neděli alespon kratoulinký trénink at nezatuhnu. Dnes uvidíme. Nicméně pauza mi udělala dobře na záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 11, 2021 8:27 am Předmět: |
|
|
trénink 10.5. PONDĚLÍ
BĚH - 26 minut
ÚZKÝ BENČ - 5x70, 3x5 s 80
superset
PŘÍTAHY JEDNORUČKY V PŘEDKLONU - 4x10 s 27,5kg
doplňky: biceps, triceps, zadky ramen, core
Malé se zlepšila teplota a byl konečně čas. Běh příjemný. V tomhle počasí je to za odměnu. Činky lehčí. Po běhu se mi už tolik nechce, ale před lehkýma tréninkama mi to neva.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 17, 2021 9:47 am Předmět: |
|
|
trénink 14.5. PÁTEK
core - 5 sérek
BENČ -5x70, 3x80, 2x3 s 90
supereset
PŘÍTAHY V. Č. V PŘEDKLONU - 4x6
doplňky: břicho, triceps
20 minut
Poslení trénink byl v pondělí. Ve středu proběhla brigáda ala vykládání kontejneru. Celkem záhulová fyzická práce, před kterou bylo záhodno dát pauzu a po ní také.
V pátek bylo také vykládání kontejneru,ale jen dvě hodky, tak jsem to do večera stihl uregenerovat. Další trénink teda pátek v 22.30. Asi můj rekord, později jsem cvičit ještě nebyl. Dřív se nedalo. Dal jsem aspoň lehce. Bylo hodně těžké se k tomu dokopat, ale pak jsem byl rád.
trénink 15.5. SOBOTA
BĚH - 24 minut
HORIZONTAL PULL UPS - 4x8
BRADLA - 4x6
superset
STROJ NA ZÁDA - 4x20
PŘÍTAHY S TRX - 4x10
superset
ZADKY RAMEN S TRX - 4x6
SHYBY - 3x5
50 minut
Krásný trénink venku v dešti a v lese. Při běhu jsem nasadil tak pohodové tempo, že jsem se dostal do módu nesmrtelnosti a vydržel bych takhle běžet podle mě na pohodku hodinku. Po doběhnutí jsem prakticky nebyl zadýchaný. Kdybych nepotzřeboval ještě cvičit, tak jsem běh protáhnul.
Zbytek jen víceméně pumping zad, které poslední dobou doma cvičím jen lehce, ale otevírají fitka, tak to doženu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 18, 2021 7:33 am Předmět: |
|
|
trénink 17.5. PONDĚLÍ
STÍNOVÁNÍ - 7x3 minuty
ÚZKÝ BENČ - 2x5 s 70, 5x80, 3x90, 3x95, 3x100
superset
BULGARIAN SPLIT SQUAT - up to 3x5 s 36kg
core - 3 sérky
60 minut
Tak tohle šlapalo. Celý den jsem byl poměrně unavený, ale večer jsem se hecnul a jel jako bůh.
Na stínování jsem okoukal nějaké nová comba a vzpomněl si na
jednu starou pecku (de facto fotbalistické nůžky do
pushkicku), tak jsem to tam zakomponoval.
Úzký benč do 3x100 potěšil. Zatím to vypadá, že jestli se mi
někdy spraví rukolopatka, tak mi najednou vylítne síla, ale
kdo ví o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 19, 2021 9:05 am Předmět: |
|
|
trénink 18.5. ÚTERÝ
MMA (postoj)
90 minut
-rozcvička cca 8 minut
-protahování cca 8 minut
-stínování s činkama a bez cca 5x2 minuty
-drilly - levá, pravá, atd. už ani nevim
cca 5x2 minutky
-sparingy postoj - ve velkých boxerkách
12x3 minuty
Běhání je znát. Nevěřil bych, že ucítím lehký běh 2xtýdně po cca 25 minutách, ale fakt
se mi lépe dýchá a nejsem mrtvý. Běhání mě navíc zase hrozně baví, takže jen tak dál.
Na MMA je stále znát lehounké zlepšení, což při cca 3 tréninkách za měsíc je skvělé...
Údajně mám neortodoxní styl...Snažím se zkoušet nové věci, vyjíždět jinak než levá,
pravá atd...
Dobré...
Po dvouch letech odříkání a askeze, konečně vydávám knihu v pdf - Monstra z mlhy aneb
apokalypsa s příchutí mocha frappuccina.
Více na webu:
www.monstrazmlhy.cz
Jukněte a případně kupte. A já si za to koupím ten svetr z alpaky co jsem vždycky tak
moc chtěl .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st květen 19, 2021 10:09 am Předmět: |
|
|
S behom to mam uplne rovnako, hned sa clovek citi ovela lepsie ked to kardio 2 - 3x tyzdenne zlahka nakopne.
Ukazka zaujimava, pripomenulo mi to klasicku kulhankovinu Divoci a zli _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st květen 19, 2021 10:58 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | S behom to mam uplne rovnako, hned sa clovek citi ovela lepsie ked to kardio 2 - 3x tyzdenne zlahka nakopne.
Ukazka zaujimava, pripomenulo mi to klasicku kulhankovinu Divoci a zli | Já jsem docela překvapen, protože ty běhy mám fakt total na pohodu a je to tak 3-3,5 km max a stejně je to znát. Skoro si říkám, jak by to vypadalo, kdybych běhal pořádně...
Díky .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 21, 2021 7:43 am Předmět: |
|
|
trénink 20.5. ČTVRTEK
BĚH 30 minut
Pomalé tempo, mód nesmrtelnost. Až na kolena. Ke konci lehce cítím. To už ale bylo i před deseti lety. To asi bude jeden z důvodů proč chci spíš častěji běhat, ale třeba jen 20-30 minut max...
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: pá květen 21, 2021 11:02 am Předmět: |
|
|
Aj mne sa tá ukážka celkom páčila :)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po květen 24, 2021 8:38 am Předmět: |
|
|
trénink 23.5. NEDĚLE
ROZPAŽKY - 3x15
BENČ S JEDNORUČKAMA - 3x15 s 27,5kg
BENČ - 3x5 s 80
Cvičení v neděli v deset večer neni nic extra. Tak jsem trošku pumpnul kozy, dal dva díly Prison Break a šel spát o)) Proto miluju benč. Můžete být totálně mrtvý, ale jak u toho ležíte, tak to vždycky dáte .o))
hypertenzia: díky...Díky, teď ještě aby lidé kupovali a já si mohl koupit ten svetr z alpaky co tak moc chci .o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 25, 2021 9:02 am Předmět: |
|
|
trénink 24.5. PONDĚLÍ
BĚH - 20 minut
SPRINTY DO KOPCE - 3x
(1 minuta pauza chůze dolů +2min)
VÝPADY - 4X
HRAZDA - 2x6
HORIZONTAL PULL UPS - 3x8
STROJ NA ZÁDA variace - 5X15-20 opáček
trénink trval: 55 minut
Autem si vždycky dojedu k fotbalovému hřišti u
kterého je lesík. Cesta mi tam trvá tak 4 minuty, ale pěšky
jsou to třeba 2km a to se mi jít nechce .o)
Běh na pohodu. Po cestě je pěkný kopec, tak jsem dal
sprinty. První kolo easy, v druhém a třetím jsem myslel, že
mi umřou svaly na zadku a málem jsem to nevyběhl. Plíce by
ještě trochu zvládly, ale dolní končetiny ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 28, 2021 11:26 am Předmět: |
|
|
trénink 27.5. ČTVRTEK
ÚZKÝ BENČ - 2x3 70, 2x3 80, 3x85, 3x90 3x95
PŘÍTAHY V. Č. V PŘEDKLONU - 5x6 s 75
BULGARIAN SPLIT SQUAT - 6x
triset
doplňky: core, biceps
Uklízel jsem večer sklep a u toho cvičil. Tohle nefunguje. Člověka to pak
fakt nebaví. Nicméně základ byl odcvičen a to se počítá...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt červen 03, 2021 12:14 pm Předmět: |
|
|
trénink 30.5. NEDĚLE
LAPOVÁNÍ 45 MINUT
Na chatě...Lapoval jsem manželky ségru. 45 minut pohodička. Jela úplné základy a já ji lapoval. Levá, pravá roundkick a variace tohoto. Snažil jsem se technicky s vytáčením abych z toho také něco měl. Pak bohužel pondělí nebyl čas, úterý jsem cestoval a ve středu měl migrénu jako hovado a 5 hodin spal. Dnes už to vypadá ok. Takže takový malý deload.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá červen 04, 2021 11:14 am Předmět: |
|
|
trénink 3.5. ČTVRTEK
MMA POSTOJ
LAPOVÁNÍ - 12x2,5 minut (1 minuta pauza)
BOXOVACÍ PYTEL - 1x2,5 minuty
Po včerejší migréně a nežraní jsem se cítil ještě slabý, ale manželka je s dcerkou pryč na skoro 14 dní a to musím využít i kdybych u toho měl chcípnout .o)
Na trénink nikdo nepřišel, tak mě trenér prakticky celou dobu lapoval. Bylo to boží. Jeli jsme převážně box +semtam lehký roundkick. Jak klasické kombinace tak i nějaké s lokty a kolenama. Celkem jsme u toho chodili. Chůze s boxem se zlepšuje, tak mám radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|