Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 07, 2021 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
U vas tie fitka realne zavreli? U nas sa chodilo zadnym vchodom

Ja som zodpovedný mladý muž! Nebudem predsa ohrozovať svoje okolie a kvôli môjmu koníčku potenciálne ubližovať rodine a riskovať pokutu a... a... a Soraya by ma zabila

Sumo deadlift:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x220kg
1x1x240kg
1x1x220kg

Doťahy spod kolien:
1x1x220kg
1x1x250kg
2x1x260kg
1x6x180kg

Zhyby:

4x6xCarabas

Facepulls:
4x12

Incline bench press:
1x6x60kg
3x5x100kg

Protismerné kladky:

3x15x15kg

Zakopávanie na stroji:
3x10x100kg

Hyperextenzie:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CSPnpeWjZvJ/

Expresný hyper rýchly tréning. Soraya vyrazila kamsi sa socializovať, tak som musel uháňať za lilPepkom, aby nám nevypadol z okna alebo nevypil SAVO alebo nepodpálil byt, prípadne neoholil psa alebo sa nevyčúral do čajníka.
Chrbát som mal ešte načatý z pondelkových drepov. Drepy v stredu mu, na preveliké prekvapenie, vôbec nepomohli! Tu už sa na nič nedá spoľahnúť! Taktiež som mal uťahané nohy, čo je po pauzovaných desiatkach so 140 kilami ďalšia nepochopiteľná záhada...
Z toho titulu mi teda ťahy nijak zázračne nešli, ale zas ani úplná tragédia to nebola. Keď vezmem do úvahy, koľko mi padli iné cviky, mŕtvola je jeden z mála dôvodov na radosť Navyše pri pustení 240ky sa zo zeme dvíhal prach a púder a magnézko a robilo to epický efekt, takže som ho zakomponoval do videa.
Po dlhom čase som zaradil aj doťahy, celkom fun ale tá 260ka mi už riadne trhala dlane... Asi si len musia zvyknúť, inak to nevidím Hm, čo o to, dlane si zvyknú, ale tie zarážky v racku vyzerali nejako neisto, asi nie sú úplne komponované na takéto šibalstvá.
Mal som dojem, že chrbát nestihnem nejak kvalitne odcvičiť, tak som pridal sériu na zhyby aj facepulls. Tak mám dnes celkom dobrú svalovku To je tak, keď sa experimentuje, skracujú pauzy, pridávajú série a opakovania. Telo sa hneď prihlási, že halo halo, čo je.
Incline benche som šiel naposledy ešte v pivnici v objemovke, kde som s tým dával myslím osmičky Skoro som ani neupadol, kdeže... Na druhú stranu, bohvie, koľko tam tá činka reálne vážila. Nápisy a čísla mi mohli tvrdiť všeličo, ale cementové kotúče z hop sport nie sú práve kalibrované Eleiko, že...
Nohy sú v piatok čisto len hamstringy, tam som nevymýšľal nič špeciálne, už ma tlačil čas, takže len stoje a preto som vynechal aj triset.

Dnes som videl svoju fotku z výletu. Pracky narvané, hrudník impozantný, chrbát široký (a skoro ani nepreháňam ) a k tomu tie biedne lýtka Berem, stehná síce pochudli, ale stále sú tam, lenže ich zakrývajú kraťasy. Ale tie lýtka! Tie kurvia celkový dojem, vyzerám ako mens fyzík a to teda odmietam Vyzerá to tak, že ako som zapracoval na ramenách a rukách zaradením trisetu, musím si v tréningu nájsť aj čas na lýtka. Hanba nehanba, budem to musieť aspoň skúsiť Je s podivom, že v diéte som z nejakého dôvodu schudol len z pása, zo stehien a z lýtok Všetko ostatné si miery drží... Haluz.
Jo a mimochodom, SBD opasok som včera už zapol na poslednú dierku. A to je Lko veľkosť... Ešte chvíľku a môžem zháňať nový Ale tak hádam než k tomu dôjde, už bude jeseň, budem sa môcť vykašľať na formu a žrať normálne a stučniem zas do podoby, že zo mňa nebudú padať všetky nohavice

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: ne srpen 08, 2021 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes pohodička pri vode, aktívny relax. Veeeľmi dobre som si zaplával a vybláznil sa vo vode.

Samozrejme nechýbala fotka letnej formy

Všimnite si, ako som si chytro ukryl lýtka vo vode!

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 10, 2021 7:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x150kg
1x1x180kg belt on
1x1x200kg
3x3x200kg
1x1x210kg

Dosedy:

3x4x210kg

Výpady:
3x

Tlaky JČ na rovnej:
1x10x20kg
3x10x40kg

Peck deck:
3x10x70kg

Veslo - kladka:
4x8x všetky tehličky

Triset

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/CSXVqcbjuZq/

Tak toto bolo bezva. Konečne nejaký náznak váhy na činke, hamstring neťahal, kolená neboleli (viac, než majú právo pri drepe teda) a sila bola Skoro by som povedal, že za to môžu tie kalórie navyše, čo som zaradil cez víkend, aby som pomohol telu sa trocha spamätať
Pri drepoch bola rezerva, na záver pracovných sérií som sa cítil tak dobre, že som zaradil jednu 210ku, v pohode rezerva minimálne jedno opakovanie. Veľká spokojnosť.
Pri dosedoch mi vliezol do záberu taký popletený chlapec, keď som akurát mal činku na chrbte a chystal sa na prvý rep. Zastavil mi presne pred telefónom, asi hľadal kotúč. Tak mu vravím "Stojíš mi v zábere!" a ukazujem mu hlavou na foťák. Bol to zlatík, skoro hneď sa zdekoval, keď pochopil, čo od neho chcem. Ešte mi aj povedal, že nevidel telefón - čo je normálne, samozrejme, keď človek hľadá kotúče, nevníma chujoviny. Štúr sa spokojne chechtal, mňa to tiež pobavilo - ale to len preto, že som nebol v strede série, to by som penil Takto mi stačilo popleteného chlapca len vystrihnúť, ale mám to celé v storke na instagrame aj so zvukom - škoda, že sem sa to nedá vložiť. Soraya povedala, že som k nemu bol príkry, ale podľa mňa ani veľmi nie a aj keby som bol, asi je mi to jedno. S dvesto kilami na chrbte asi nebudem používať zložité slovné obraty, aby som naplnil svoju spoločenskú povinnosť a neranil jeho city.
Výpady zas v rýchlom tempe, skôr kardio ako skutočné cvičenie, ale je to dobrý záverečný vypaľovák.
Tlaky fajn, váha jednoručiek primeraná, chrbát už len tak na kladke. A na záver triset (ale bol to 5set, lebo som sa nestíhal rozcvičiť a tak som niektoré cviky zaradil na koniec - lýtka a brucho ).

MILFka sa zdržala len chvíľku, Rasputinka si so svojím absolútne nepasujúcim smiešnym frajerom užíva na Rodose a tak nebolo veľa rozptýlení a celý tréning sme sfúkli extrémne rýchlo a mohol som si ísť kúpiť nanuk.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2021 7:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy so stopkou:
1x3x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
3x6x150kg

Zakopávanie na stroji:

3x10x80kg

Bench press:
1x6x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg touch n´go
3x3x130kg

Larsen press:
3x6x110kg

Kliky na bradlách:
3x10xCarabas + 20kg

Zhyby:
3x4xCarabas + 20kg

Sťahovanie kladky zhora:

3x10x60kg

Triset

Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CScgn7-nXLE/

Okej, Okej, toto môže byť. Stal sa nejaký zázrak a cítil som sa celkom pri sile. Už na drepoch to šliapalo pekne, aj keď teda som mal ešte rozbité nohy z pondelka. Ale navzdory ľahkej únave to odsýpalo dobre, akurát teda mám unavený spodok chrbta, uvidíme, ako zajtra ťahy. Možno ich preskočím alebo dám len úplne ľahkú klasiku, nech to cez víkend stihne zregenerovať na ďalšie drepy (ak ma teda pustia do gymu, pravidlá sa menia, zaočkovaný nie som a či mi uznajú sms o protilátkach netuší ani Kristus v tomto chaotickom Zmätkystane).
Druhý cvik na nohy mal byť čelné drepy, ale nechcel som to hrotiť kvôli nohám aj krížom, tak som dal zakopávanie, momentálne to je lepšie aj tým kolenám.
Benche boli super. Tentokrát som si dal 140ku ešte pred pracovnými sériami a vyletela celkom dobre hore, tak som začal dumať, že ani tých 150 by ma nemuselo úplne strápniť ako minulý týždeň Dal som to teda len s odrazom bez stopky, takže nie je to dôvod na nejaké šamanské tance šťastia, ale rozhodne je to progress za posledné mesiace. A pravdupovediac, keby som sa nebol posral, mohol som asi skúsiť a zrejme by som to aj dal so stopkou
Čokoľvek po tomto už ma nemohlo nijak rozladiť ani nasrať, náladička dobrá, takže pekné kontrolované trojky so 130 kilkami, potom som prihodil desať kilo k larsenom oproti normálu... Únava ma dobehla samozrejme na klikoch Ale svoje som si splnil a ramená držali, takže som na seba hrdý.
Keď už bola dvacka na opasku, bol by hriech nevyužiť a dal som si s tým pár zhybov. To už tak svižne nešlo, ale tie 4 opakovania sú ešte pomerne solídny výkon. Aby som chrbát dorazil, posťahoval som si aj kladku a zaradil tradičný triset (tentokrát naozaj triset, lebo bruško a lýtka som si dal na začiatku).

Inak celé dobe, prišla MILFka, ktorá už sa pomaly chystá domov do Španielska, aj Taká tá krajšia Aďazonka bola, potom nejaká Kinderfitnesska, čo je ešte viac kinder ako Štúrova Kinderfitnesska (tá prišla tiež, aj so sestrou), skrátka veľká šťastná rodina! Akurát Štúr bol hladný a vrčal po mne nervózne ako ženská počas špecifického času v mesiaci. Vadilo mu, že v mojej čiernej brade vidí biely chlp a iritovalo ho to Bohužiaľ sa neviem odšedivieť a tak to musel chudák zvládnuť celý tréning!

A jo, dôležité info! Od včera mám vo výrobe 280kilo kotúčov. Výjde to na 700e, čo stále nie je taká hrôza. A môžu si, čuráci, zatvárať cez zimu, čo len chcú!

Naposledy upravil decarabas dne čt srpen 12, 2021 9:16 am, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2021 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekné tlaky aj pri nižšej hmotnosti - super!
cohen999

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2021 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pre istotu si si schoval vo vode aj svoje bocianie stehienka...?
decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2021 11:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Pre istotu si si schoval vo vode aj svoje bocianie stehienka...?

Smej sa mi ďalej a začnem sa fotiť vo vode po krk

cohen999

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2021 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslis po ten cintlavy krk na chabej podstave? 😂
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 13, 2021 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift:
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x210kg
1x1x220kg
1x1x230kg + 1x1x230kg sumo
3x5x180kg
3x10x140kg

Zhyby:
3x6xCarabas

Veslo - kladka jednoruč:

3x10x25kg

Incline tlaky JČ:
3x20x20kg

Peck deck:
3x20x40kg

Glute bridge single leg:

3x10

Hyperextenzie s gumou:
3x10

Triset

Hodnotenie tréningu
: https://www.instagram.com/p/CShqlYrDOoa/

No solídna divočina. Chcel som sa pošetriť a miesto toho mi jeblo a totálne som sa zmasakroval Neviem, asi za to mohla dobrá hudba v slúchadlách alebo mi na staré kolená ešte zabavil testosterón, ale teda deadlift som si užil. Vrchol bol náhly nápad, keď som potiahol 230, že si to potiahnem hneď ešte sumo Na videu krásne vidno, aké "ľahké" to bolo Už som mal tie správne crazy nôžky Po tomto zábavnom výmysle som sotva liezol, ale dal som si ešte nejaký obejm, aby sa nepovedalo.
Za čas môjho deadliftu si Štúr odmakal celý tréning a šiel na rande Ja som si pokračoval svoje.
Už som nemal morál na nič ťažké, tak len zhyby na dekompresiu pomletej chrbtice a nejaká kladka. Aj tak som sotva liezol. Aj preto som si dal na zvyšok tela pumpovačky. CNS už bola v polokomatickom stave, nechcel som to už pokúšať. Nakoniec ale z toho bola dobrá pumpa a keby som v zrkadle nevyzeral na 60 rokov, bledý a s kruhmi pod očami, hádam sa aj odfotím. Takto som radšej odfotil Maťa, beztak má lepšiu formu. Tešil sa a dal si fotku na fejsbúk. Som samaritán.

Fitko dnes bolo vcelku poloprázdne, ale celkom som asi tých pár chlapcov vydesil Boli to nové tváre, asi nečakali takúto deadlift párty. Milfka sa dnes ešte naposledy ukázala (a bolo to veľmi pozerateľné, ach) a zajtra už frčí do Španielska, váľať sa v mori. Aspoň niekto si užíva.
Okrem nej už bola vo fitku len taká veľká teta a pupkatý chudonohý ujec v tielku s potetovaným ramenom, ktorý si nikdy nedáva dole opasok, lebo je veľlmi nebezpečné cvičiť predlaktia s holým chrbtom Našťastie ten išlo-mu-o-život tréning zvládol a mohol sa dominantným krokom páva vzdialiť a rozprávať o tom, koľko benchoval, keď bol svet ešte mladý a Atlantída bola vrcholom civilizácie.

Zajtra sme mali ísť na výlet, ale budem rád, keď sa sám bez pomoci zgúľam z postele. Uhral som to na to, že malý Pepek je v posledných dňoch uťahaný, ako vkuse niekde lietame, tak pôjdeme len do parku a dať si niekde ľadovú kávu

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x3x20kg
1x3x60kg
1x1x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x1x200kg
4x1x210kg
3x3x180kg

Dosedy:
3x6x180kg

Zakopávanie:

3x10x80kg

Chest press:
1x10x80kg
3x10x110kg

Rozpažky:
3x10x10kg

Sťahovanie kladky rovnými rukami:
3x10

Facepulls:
3x10

Triset

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CSpZNPWD8Q_/

Po víkende, ktorý som strávil s rodinou pri vode, na slniečku, s hlavou spálenou, že sa mi dymilo z vlasov, so stravou nie úplne #fitness a mizernom spánku, som nečakal, že by to šlo nejak dobre. A mal som pravdu Navyše z piatku som mal stále porozbíjanú CNS aj spodný chrbát, tak som zvolil len nejaké ťažšie jednotky, kde som vedel, že udržím core napnuté, na rozdiel od väčšieho počtu opakovaní.
Ten môj nešťastný opasok, ktorý mi je na predposlednej dierke voľný a na poslednej zas tesný, ma poriadne podrvil, na bokoch mám modriny a utiahnuť si ho pred sériou bolo príjemné ako nechať na sebe parkovať traktor. Aspoň som necítil, že ma bolia kolená.
Napriek tomu som si to celkom užil, aj keď pocitovo to bolo hrozne ťažké a trochu som bojoval aj s technikou. Ale v tých ťažších váhach je niečo, čo človeka nabudí.
Po drepoch som bol tak mimo, že som sa už len unavene motal a cvičil len na strojoch a kladkách ako posledná buznička V stredu asi preskočím drepy a dám si len nejaké hamstringy, lebo by nebolo na škodu si aj oddýchnuť. Ešte uvidím.

Nevyspal som sa ani dnes, Košicami preletela taká búrka, že som hodinu a pol pozeral z okna na bleskovú svetelnú show sprevádzanú dunením ako pri konci sveta (hluchá Leelka v pelechu sladko spala a nič ju nerušilo), dážď trieskal do okna tak brutálne, že mi kdesi povolilo tesnenie a vodička radostne kvapkala v spálni na podlahu
Takže sa cítim celkom opotrebovaný, hádam dozajtra to prejde.

Fitko potešilo - Do chrumkava opálená Rasputinka sa vrátila z dovolenky a majitelia zvolili zmiešaný model návštevnosti, takže zatiaľ nemusím nič riešiť. Uvidíme, ako sa im to oplatí z dlhodobého hľadiska, hlavne teraz, keď u nás znovuotvárajú fitko, ktoré vyhorelo pred pár rokmi (čo je tiež celkom odvážny krok takto s hroziacim lockdownom investovať do rekonštrukcie a prevádzky).
Rasputinka sa mi smiala, ako sa tvárim pri drepoch, tak som jej pripomenul, že ona pri cvičení celkom zaujímavo vzdychá, tak sa rozpačito zasmiala a ja som svojím hulvátstvom vyhral ďalšiu argumentáciu

vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hezky si dáváš do těla, páteční tahy i dřepy teď, máš pravdu, na těch váhách něco je ;)

a voda a sluníčko je fajn... ještě teď se po dovolené loupu... o víkendu už jsem u vody poctivě mazal :)
MilanT

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Dosedy:
3x6x180kg

Chtel jsem se zeptat, ty jezdis dosedy jakym zpusobem (jestli vybusne, ze se dotknes a ihned nahoru nebo si na to sednes, pochillujes a pak nahoru a jak mas vysokou lavicku/box)? Vsiml jsem si ze jezdis dosedy na opakovani s vahou kterou mas u drepu jako vrcholnou serii, tak by me to zajimalo, nebot ja jezdim taky po drepech ale mam u nich mensi silu (jen se tolik nezadycham, ale citim ze kvadricepsy to nezvladaji vic jak drepy se stejnym nasazenim). Tedy jestli by to mohlo byt odlisnou technikou, nebo jsem zkratka na tu silu ktera se u dosedu pouziva slaby.
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
decarabas napsal:

Dosedy:
3x6x180kg

Chtel jsem se zeptat, ty jezdis dosedy jakym zpusobem (jestli vybusne, ze se dotknes a ihned nahoru nebo si na to sednes, pochillujes a pak nahoru a jak mas vysokou lavicku/box)? Vsiml jsem si ze jezdis dosedy na opakovani s vahou kterou mas u drepu jako vrcholnou serii, tak by me to zajimalo, nebot ja jezdim taky po drepech ale mam u nich mensi silu (jen se tolik nezadycham, ale citim ze kvadricepsy to nezvladaji vic jak drepy se stejnym nasazenim). Tedy jestli by to mohlo byt odlisnou technikou, nebo jsem zkratka na tu silu ktera se u dosedu pouziva slaby.

Všetky tvoje otázky sú zodpovedané vo videu https://www.instagram.com/p/CSpZNPWD8Q_/

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
o víkendu už jsem u vody poctivě mazal :)

Nie je nič lepšie, ako sa poriadne namazať Len treba potom zapisovať alkojednotky.

cohen999

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Ale v tých ťažších váhach je niečo, čo človeka nabudí

Ano, je, strach o holy zivot. 😂

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 320, 321, 322 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: