Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 321, 322, 323 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanT

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:

Všetky tvoje otázky sú zodpovedané vo videu https://www.instagram.com/p/CSpZNPWD8Q_/

Na to jsem koukal ale nechtelo se mi zobrazit na pc cele, na mobilu mi uz to jde, tak dik. Jinak vykony mas celkem krasny, kdyz se kouknu na cem si zacinal psat log.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
decarabas napsal:

Dosedy:
3x6x180kg

Chtel jsem se zeptat, ty jezdis dosedy jakym zpusobem (jestli vybusne, ze se dotknes a ihned nahoru nebo si na to sednes, pochillujes a pak nahoru a jak mas vysokou lavicku/box)? Vsiml jsem si ze jezdis dosedy na opakovani s vahou kterou mas u drepu jako vrcholnou serii, tak by me to zajimalo, nebot ja jezdim taky po drepech ale mam u nich mensi silu (jen se tolik nezadycham, ale citim ze kvadricepsy to nezvladaji vic jak drepy se stejnym nasazenim). Tedy jestli by to mohlo byt odlisnou technikou, nebo jsem zkratka na tu silu ktera se u dosedu pouziva slaby.

Ešte toto som chcel - nechilluješ nikdy. Vždy si pod napätím, nie že si sadneš a povolíš. Pauza by tam mala byť vždy, ale svaly sú stále v zábere. Natoč si sériu, aby si vedel, ako si na tom s technikou.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
decarabas napsal:
Ale v tých ťažších váhach je niečo, čo človeka nabudí

Ano, je, strach o holy zivot. 😂

Čo ty o tom môžeš vedieť, jakživ si ťažkú váhu nevidel

cohen999

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2021 9:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
decarabas napsal:
Ale v tých ťažších váhach je niečo, čo človeka nabudí

Ano, je, strach o holy zivot. 😂

Čo ty o tom môžeš vedieť, jakživ si ťažkú váhu nevidel
Videl, ale zatial iba z dialky. Vela som vsak o nej pocul a este viac o nej cital! 😁
decarabas

PříspěvekZaslal: po srpen 23, 2021 7:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Síce som cvičil, ale absolútne sa mi nechcelo zapisovať

https://www.instagram.com/p/CSum0AojrZG/ streda

https://www.instagram.com/p/CSztpueDk7x/ piatok

A tu je jeden malý bushcraft z víkendu, bohužiaľ diaľnica na pozadí hučí, aj keď ste poriadne ďaleko od nej Budem musieť nájsť nejaké lepšie miesto

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 24, 2021 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oddychový týždeň. Nie je dokopy čo zapisovať. Kladky, šašky, nechávam telo trochu sa spamätať. Posledné 4 týždne som celkom tlačil na pílu a ignoroval niektoré veci, ktoré začínajú otravovať bežné fungovanie (spodný chrbát, trapézy, ramená, všetko zatuhnuté, takže si udržiavam pružnosť sadrovej sochy).

Každopádne som rád, že nemám nejaké mindráky z toho, že čas od času zatiahnem ručnú brzdu V tomto korona pomohla, tá celá bola extrémna ručná brzda, takže som si zvkol, že sa nič hrozné nedeje, keď na chvíľu zvoľním.

Video som nenatáčal, nemyslím, že by niekoho bavilo pozerať na legpressové tlaky jednou nohou Bolo šíce včera celkom živo a našlo sa pár šikovných legín, ale tie zas nebudem natáčať, lebo nie som totálny creep.

Naše vlastné fitko stále v štádiu riešenia. V snahe ísť slušne a podľa platných predpisov sme narazili na búr stupídnej slovenskej byrokracie, ale dúfame, že sa to pohne, než sa vyhlási ďalší lockdown.

decarabas

PříspěvekZaslal: čt srpen 26, 2021 7:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera vynechaný tréning - ale z dobrého dôvodu. Za odvoz sme splašili do Plague pit-u takú tú klasickú posilňovaciu vežu. Nie je to samozrejme žiadny zázrak, ale po malej úprave tým získame kladku na sťahovanie zhora aj vodorovne, takisto peck deck.

Takže dobrý úlovok

EDIT: A práve mi prišiel email, že mojich 280kg kotúčov je hotových.

decarabas

PříspěvekZaslal: so srpen 28, 2021 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zhyby:
3x8xCarabas

Sťahovanie kladky zhora:

3x20x40kg

Veslovanie - kladka podhmatom:

3x20x40kg

Príťahy s oporou:
3x20x40kg

Incline JČ tlaky:
3x20x30kg

Peck deck:
3x20x30kg

Chest press:
3x20x40kg

Zakopávanie na stroji:
3x20x35kg

Zakopávanie s gumou vsede:
3x20

Triset

Hodnotenie tréningu: Ďalší z oddychových tréningov (posledný, teda, od pondelka zas voľné váhy). Celé to trvalo pomerne dlho, lebo samé kladky a tak som si mohol dovoliť spomaliť pohyb a precítiť to ako starý bodibilder. Úprimne - dnes mám dokonca svalovku
Divné.

Zajtra ráno vyrážame s Erikom do Nitry, teda Močenku, čaká nás tam 280kilo kotúčov. Už sa neviem dočkať, táto debilná situácia na hrane noža, kedy sa každú chvíľku môže zavrieť fitko, je strašne otravná a únavná. Strácam motiváciu a nechce sa mi do ničoho dlhodobejšieho púšťať, lebo neviem, kedy ma stopnú.
Až si rozbehneme tú našu novú kobku, tak sa do toho zase poriadne opriem.

Btw mám tu niekoho z okolia Nitry? Pivko zajtra?

No a ešte pridám jednu pokladkovú menejtučnú aktuálku, jeseň už sa blíži a objemovka s ňou Tak nech mám na čo spomínať, až budem mať zase metrový obvod pásu.

vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 30, 2021 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

forma skvělá! čím to povezete, osobákem? to už je pořádná nadváha... čtyři dorostenci nebo tři chlapi do auta navíc :)
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2021 7:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
forma skvělá! čím to povezete, osobákem? to už je pořádná nadváha... čtyři dorostenci nebo tři chlapi do auta navíc :)

S formou sa už pomaly lúčim, kalórie pomaličky stúpajú. Zatiaľ som v tej dobrej fáze, kde pás sa drží a svaly sa napĺňajú Ale to sa o chvíľku celé zmení, svaly spľasnú a pás napučí

Jo, viezli sme to osobákom, Erik má Hondu Civic, bol som prekvapený, že to auto vôbec nemalo problém Erik si to peckoval po diaľnici len tak fičalo.

Drepy:
1x10x20kg
1x3x60kg
1x3x100kg
1x1x140kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x200kg
3x3x200kg
3x10x140kg

Superset
Výpady:

3x
+
Hyperextenzie:

3x10

Tlaky JČ:
1x6x20kg
3x6x40kg

Rozpažky:
3x10x14kg

Kladka zhora:
3x10x50kg

Triset

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CTOm-k-jBFQ/

Tak, po oddychovom týždni bol čas to veľmi decentne a opatrne rozhýbať, ale len veeeľmi zľahka. Taký bol plán Len potom som videl naloženú činku a tak nejak... sa to celé... podľa mňa za to môže Turek s jeho osobákom. Tak, presne tak to bolo, zbytočne ma namotivoval!
Ale super, ťažké trojky šli dobre. Potrápil som sa, ale dalo sa to zvládnuť. Potom mali byť dosedy, ale povedal som si, že si neodpálim spodný chrbát a kolená ťažkými váhami, ktoré by na činke v takom prípade ostali, tak som zhodil na 140 a napumpoval to. Ale uuuf och, to bolelo Strašná pumpa, hamstringy a riť totálne zdochýňali, pľúca som postupne vygrcal alebo vypotil, nebol som si istý Dnes mám nohy, hlavne zo zadnej strany, totálne na srance, chodím akoby mi na stehnách štiepali drevo.
No a potom supersetík, len tak zľahka pimpam, po ktorom som nevedel chodiť Pripadal som si, ako keď som v 17tich prišiel domov nachmelený a snažil som sa na tých gumových nohách chodiť rovno, aby si rodičia nevšimli, že som chlastal A darilo sa mi to asi rovnako, akurát keď sa šmotkám po fitku skrivený jak sviečka na letnom slnku, otec na mňa sklamane nepozerá
Potom som sa už spamätal a hrudník som dal naozaj ľahký, keďže v stredu by som si rád dobre zabenchoval.
Na chrbát iba kladka, aj tak som ešte cítil chrbát rozbitý od piatku. Tam si tie piatkové high reps vybrali svoju daň
No a triset, to je už taká záverečná zábavka s ľahšími váhami, ale vzhľadom na tú vysokú frekvenciu to stále dobre funguje.

Na poslednú sériu drepov som si zavolal kamoša na pomoc - Štúr ešte doma kakal Len chlapec je jeden z tých opatrných proaktívnych spotterov - už mi raz šahal na činku na benchi, tentokrát keď som trošku zaváhal pod činkou, hneď na mňa položil paprče Nemohol som sa naňho hnevať, asi sa bál, že tam pod tým umriem. Reálne som to v pohode dával a pretože mi nijak zvlášť nepomohol, rátam si to ako full rep.

Legíny neboli žiadne, len taký vybombovaný týpek - je na videu v pozadí - na mňa furt zazeral, ako to robí vždy. Asi preto, lebo sa mi jeho frajerka raz neopatrne pozdravila Ale možno sa mýlim, Erik tvrdil, že naňho zazerá tiež a pritom jeho frajerku vôbec nepozná Asi to proste bude taký pohodový týpek.

decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2021 8:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Toto

Turakam

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2021 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tie sme očumovali na nete, čo týpek vyraba, dobrá cena, ofiko výšku majú len 25ky, že? Páči sa mi i držanie.
decarabas

PříspěvekZaslal: út srpen 31, 2021 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Presne tie sme očumovali na nete, čo týpek vyraba, dobrá cena, ofiko výšku majú len 25ky, že? Páči sa mi i držanie.

Je to tak. Je to 2.5e za kilo, resp 3.5e za kilo, ak si nechas kotuce osetrit a nastriekat, ale to je asi zbytocnost. Takto aspon vyzeraju heavy duty a vies si ich pripadne nastriekat sam.

A ano, vysku 45cm maju len 25ky, preto som 20ky ani nebral, len 25ky a potom od 15ky nizsie. Typek robi inak s roznymi otvormi, na 30mm osky, ale aj na 50kove olympijske. Inzeraty z bazosa sice uz stiahol, ale robi ich stale, takze keby niekto chcel, kontakt posuniem.

vlk#

PříspěvekZaslal: st září 01, 2021 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

echt železo... žádná guma, silikon nebo plast kolem pro slečinky :D

ty nestandardní dvacky by mě teda mrzely... ale při tom, co zvedáš, je to jedno a ještě zbyde více místa na ose :D
cohen999

PříspěvekZaslal: st září 01, 2021 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyzeraju paradne, mna moje skarede nestandardne castyry vysli takmer 4 eura za kilo... 🤷 Ale ma to aj svoje vyhody, nemusel som budovat platformu na DL a stacilo len podlozit kotuce.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 321, 322, 323 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: