|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cocman
|
Zaslal: čt listopad 18, 2021 10:38 am Předmět: |
|
|
Cohen: Bylo to asi 80 opakování. Píšu si to takhle pro sebe, abych věděl, jak dlouho mi trvá celá stovka a líp se mi to bude hledat. Taky mě to trochu zaskočilo, že je to takhle málo, ale holt jsem slabý. Ono se to může nezasvěcenému člověku zdát jednoduchý, ale jak určitě víš, tak to opravdu znamená, že člověk musí jet 5 min nonstop, aby se to dalo zvládnout. Nebo to prostě jen dělám moc pomalu, protože 10 opakování mi zabere od 25 do 30 vteřin podle únavy. Ale levá ruka je slabší, takže kdybych to jel třeba v poměru 1:2 (levá:pravá), tak bych to snad zvládnul. No a taky 24KTB nemám jako jediný hardstyle nebo soutežní, ale nějakou sračku od Jordanu, kterou jsem koupil asi před 10 lety, takže se můžu vymluvit ještě na tohle
Peter Ustinov: Jo o tom programu vím, ale momentálně přemýšlím, jak to zařadit. Nemám bohužel 28 kg KTB, takže bych to musel dělat s 32 kg a nejsem si jistý, že bych to pak zvládnul uregenerovat. Pořídil jsem si teď 36 kg a s tím se chci opět posunout v Simple & Sinister, takže by to dohromady už byl celkem záhul.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: čt listopad 18, 2021 10:41 am Předmět: |
|
|
To nepochybne... tiez mam taky ciel, ale asi az ked ma omrzi sucasny plan s velkou cinkou a pojdem do nejakeho hybridu. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 18, 2021 10:50 am Předmět: |
|
|
Cocman: myslis tech 55sec pro uspech?
Tak zo stridej s 36, dej si dva lehke dny s 24, a pak si dej treba tezkou stredu, kde pojedes jenom 2-3 opakovani kazdou minutu
Dela ti problem sila nebo kondice?
U me je to jasna kondicka, co se tyce sily, uz jsem nad hlavu dostal i 48😁
Ale ten uchop zcela chapu, janstravil jedno cele odpoledne s flexou a smirglem, abych si upravil drzadlo
( A pak doporucuju natrit kovarskou barvou https://www.colorshop.cz/barvy-c259/alkyton-zaruvzdorna-barva-kovarska-cerna-i5910/ ) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt listopad 18, 2021 11:12 am Předmět: |
|
|
Pokud jde o snatch test, musis ji nad hlsvu dostat snatchem 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá listopad 19, 2021 7:56 am Předmět: |
|
|
Pátek 19.11.
100 nonstop swingů 24 kg
Do 30 pohoda, do 50 se ještě dalo, do 70 už se moc nedalo a do 100 peklo. Slabý úchop levé ruky. Myslím, že bych ještě tak 30 dal, ale už by to bylo totálně na krev.
Pak jsem tedy zkusil KTB snatch až do 44kg. Na pravou ruku ok. Ale 10 bych asi nedal. Na levou trochu horší, ale 10 bych teda taky nezvládnul.
Nakonec trochu split squatů s 44, trochu ramena s 2x8 a ab wheel.
Jinak obě děti mají potvrzený zánět průdušek a podle symptomů jsem měl to stejné a asi jsem je i nakazil, takže to vysvětluje, proč jsem pořád tak zadýchaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 19, 2021 8:15 am Předmět: |
|
|
A jaky cas?
Mel jsi nejaky system? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: pá listopad 19, 2021 8:41 am Předmět: |
|
|
Cas jsem nemeril. Proste jsem vzal KTB a udelal 100 naraz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 19, 2021 8:51 am Předmět: |
|
|
Seš mašina! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 19, 2021 9:09 am Předmět: |
|
|
Mňa niekedy až mrzí, že tomu prd rozumiem, aby som vedel zhodnotiť  Ale fakt je, že robiť čokoľvek minútu vkuse (teda, na tréningu, inak vydržím v niektorých činnostiach kľudne aj...dve minúty) by ma zabilo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá listopad 19, 2021 9:26 am Předmět: |
|
|
Kolik vazis?
Ja diky zene uz 83, tech 100snatchu jsem chtel dat s -80 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|