|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 03, 2022 8:27 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x6x20kg
1x5x70kg
1x2x120kg belt on
3x3x150kg
Bench press:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x2x100kg
1x2x120kg
2x2x132,5kg
Chest press:
3x20
Rozpažky s expanderom:
3x12
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg belt on
3x3x155kg trhačky
Triceps - lano:
4x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CZfLB4SB0tM/
Celé dobre. Drepy 3x3 so 150? Báseň, také čosi som nešiel vyše mesiaca  Skoro som sa až hanbil, aké ľahké to bolo.
Našťastie prišiel bench, tak tam bola aspoň nejaká váha. Nebolo to vôbec ťažké, ale ani vyslovené šmrdlanie. Rameno držalo, to bolo veľmi potešujúce. Nebolelo, ani nepraskalo nijak viac, než obvykle. A silové rezervy boli až až. Hádam tento trend bude pokračovať naďalej
Kozy som si totálne dorazil na chest press-e. V prvej sérii som dal 20 opakovaní a potom mi bolo blbé už dávať tam iné čísla a tak som si hrozne rozsekal kozy. Kvôli ramenu som nechcel hrotiť nejaké ťažšie rozpažky alebo peck deck, tak som si dal len rozpažky s gumou. To bolo tak akurát na prekrvenie.
Deadlift ľahký, technický. To sa zmení v piatok, keď bude ťažký, netechnický a hrbatý
Rišo urobil adaptér na kladkostroj, takýto:
S tým, že ten jeho vyzerá ako sadomasochistická hrdzavá rekvizita z klipu Rammsteinu. Ale aby som ho nehejtoval, adaptér funguje, drží, Rišo ho urobil zadarmo, takže je mi jedno, že vyzerá ako keby ho na kolene ohýbal retardovaný potomok kromaňonského incestu po mŕtvici. Ešte dohadujem nákup ďalších menších kotúčov na jednoručky, nech po skončení korte môžem vyrobiť aspoň 50kg jednoručky _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: čt únor 03, 2022 12:48 pm Předmět: |
|
|
nejprve jsem chtěl napsat, jaký parádní adaptér udělal... než jsem si dočetl zbytek textu :D ale zase... nejvíce potěší to, co si člověk sám udělá ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne únor 06, 2022 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út únor 08, 2022 10:30 am Předmět: |
|
|
Nechce sa mi zapisovať ani pondelok, ale hecnem sa
Drepy:
1x5x20kg
1x5x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x212,5kg
2x2x212,5kg
Lýtka:
3x20
Bench press:
1x6x20kg
1x4x70kg
5x4x100kg
Príťahy s expanderom:
3x15
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CZsEFXTjbkV/
Tak a zas pondelok, čo sa rovná ťažké drepy. Cez víkend som toho moc nenaspal, lebo deti a psy majú super vlastnosť, že všetky zdravotné, emočné a iné problémy majú zásadne okolo druhej ráno. Takže som bol oťapený a namotivovaný asi ako na návštevu svokry. Potom som si predstavil, že to bude návšteva svokry napr v base a to mi trochu zlepšilo náladu. Návšteva na cintoríne by bola ďalšia možnosť, ale karma číha a ja som opatrný. Predtréningovku som si nedával, šetrím si ju na maxká a na dni, keď sa nebudem vedieť vykakať. To spoľahlivo funguje.
Tak som sa teda dostavil na tréning. Erik otrávene zíval, čo mi na nadšení nepridalo a Rišo mal na sebe prapodivné kockované hipsterské nohavice, ktoré boli vlastne tepláky. Tak sme sa mu asi pol hodiny posmievali, padlo veľa priateľských nadávok a urážok a to ma konečne trochu prebralo. Díky Rišo a díky tvojmu sedliackemu módnemu (ne)vkusu!
Drepy som navzdory všetkým očakávaniam zvládol dobre. Nevyzerajú veľmi ľahko, lebo sa snažím o kontrolovaný pohyb, aby ma nedolámalo, ale v skutočnosti tam bola rezerva. Jediný problém som vnímal s tým uťahaným chrbtom, to je potom trochu lotéria, balancovať vyše 200 kilo na chrbte. Človek nikdy nevie čo a kedy povolí. Jednoz mojich top zranení prišlo presne v takej chvíli, kedy všetko šlapalo dobre a chrbát "left the chat". Chvalabohu sa nič nestalo, oddrepoval som si to pekne a nabudúce si môžem zas pridať a riskovať to celé odznova
Bench press easy. Nechal som si podať činku, rameno bolo OK. Paradoxne pri benchi drží dobre, ani o ňom neviem, ak nepočítam občasné reumatické puknutie. Ale skúsim sa poškrabať na riti a mám pocit, že som si vykĺbil ruku  Ako sa budem asi cítiť, keď budem starý ako Matuzalem Cohen?
Deadlifty som vynechal, lebo som pussy. A vynechám ich kľudne aj v stredu. A potom uvidíme, či dačo potiahnem v piatok. Podľa mňa nie, lebo týždeň relaxu je málo  Ale viac s tým teraz neviem urobiť. Je zábavné, ako v poslednom korte jediné, čo mi išlo bol deadlift a teraz jediné, čo mi ide je ísť domov po tréningu a spať.
Zajtra ťažké benche. Čo platilo pri drepoch a chrbte, to zajtra bude platiť pri benchi a ramene. Len pri drepoch mi činka aspoň nepadne na ksicht _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 09, 2022 9:35 pm Předmět: |
|
|
Bench press:
1x6x20kg
1x5x70kg
1x2x100kg
1x2x120kg
1x2x140kg
1x4x140kg
Tlaky JČ:
5x12x27kg
Rozpažky:
5x10x12kg
Drepy pauzované:
1x5x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg belt on
3x3x150kg
Príťahy JČ na lavičke:
5x12x27kg
Brucho:
5x10
Hodnotenie tréningu: _ https://www.instagram.com/p/CZxOstSDGRR/
Bez Riška, lebo chudák bol niekde na školení a lektor bol pozitívne testovaný. Zodpovedný Richard si nariadil samokaranténu a oh jaj chudák, musí celý večer hrať Witchera. Verím, že plakal celý čas, ale čo sa dá robiť.
Erikovi zas začínajú futbaly, schudne zasa na 60 kilo, neborák, a mal čas len nejakú hodinku. Tak som benche dal hneď na začiatok, aby mi aspoň mohol podať činku.
Tlaky bomba. Stále sa bojím o to rameno, ale mrcha drží a môžem s ním cvičiť čokoľvek. Ale ráno si na hajzlíku utieram zadok a bolí, ako keby mi na ňom klepali rezne. Asi si prestanem utierať zadok v rámci rehabilitácií... Aj tak pracujem z domu. Kde som to... Ah už viem. Benche také ľahké, že som si urobil radosť a v druhej sérii som miesto plánovanej dvojky dal štvorku. Cítil som sa ako na strednej škole, tam som tiež vždy plánoval dvojku a nakoniec z toho bola štvorka...
Kozy som podorážal nejakými ľahkými tlakmi a rozpažkami - až dokúpim viac minikotúčikov od uja v Ružomberku, hneď budú mať jednoručky 60 kilo a to už bude iné kafe  Možno si konečne dokurvím definitívne aj to rameno
Drepy sa mi nechcelo ísť, ale plán je plán. Nie len pumpovať cicky, nohy sú základ. Tak som splnil plán a mohol som pokračovať v neplnení plánu - čiže zas vynechaný deadlift. Miesto toho som sa váľal na lavičke a priťahoval jednoručky. Vraj aj to je cvičenie, tak čo!
Na piatok som nekonečne zvedavý, podľa mňa si už niečo konečne utrhnem a všetci si oddýchneme. Ja od cvičenia a písania a vy od čítania _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so únor 12, 2022 8:38 pm Předmět: |
|
|
Včerajšok
Drepy pauzované:
1x5x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg belt on
3x3x150kg
Bench press:
1x10x20kg
1x4x70kg
5x4x100kg
Deadlift:
2x3x70kg
1x3x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x200kg
2x2x220kg
Príťahy s expanderom:
4x10
Krčenie ramien s JČ:
4x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CZ2Why2D_aw/
Oddych od ťahov počas týždňa trochu pomohol. Ale aj tak si dám ďalší týždeň deload. Korte sa s tým nesere a deadlift tam hodne prepaľuje. Musím byť opatrný, nerád by som prepálil a odfajčil si tak celý program pred koncom  Necítim sa nijak zle, ani ma nijak extra nič nebolí, ale určite mi neuškodí rozložiť sily. Plus si chcem skočiť cez týždeň na masáž a to by pri ťažkých váhach bola samovražda a stavce by poletovali jak motýle.
Deadlifty ťažké, ale reálne som ich cítil lepšie ako minulotýždňové s 210kou. Je pravda, že minule to boli prvé ťažšie ťahy po nejakej dobe a telo nebolo adaptované, ale aj tak. Nebudem tvrdiť, že to včera bol ideál, lebo som priložil video  Takže by mi to aj tak nikto neveril. Ale chrbát podržal, nič ma nebolí, som milo prekvapený.
Zvyšok chrbta easy pumpovačky, tam nebolo čo vymýšľať. Krčenie ramien som ani netočil, to by fakt nikoho nezaujímalo, väčšia kokotina na pozeranie by už bolo len cvičenie predlaktia
Váha je teraz niekde okolo 103 kilo, vybravčený som pekne. Vyzerám ako špekáčik, Véčko chrbta neexistuje, ramená nikde, ruky jak špagety, nohy mľandravé, zato "core" (čítaj pupek) je namakané až až a široké jak 500ročný baobab. Skončím korte a ešte tam pošlem takú fitnessáckejšiu objemovú rutinu, nech nalepím trochu viac svalov na vhodnejšie miesta a potom už zvoľna diétka, nech som v lete súci junák.
Plus dumem, že skúsim zvoľniť z fullbody a dám do jedného tréningu len dve partie + doplnky. Raz som také čosi už išiel, ale potom som od toho upustil, som zvedavý, či prídem na to, prečo  Ale umožnilo by mi to mať viac cvikov v tréningu, tak uvidíme.
Niečo v zmysle:
PO: Nohy + kozy + ruky
ST: Kozy + chrbát + ramená
PI: Chrbát + nohy + brucho _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 18, 2022 8:42 am Předmět: |
|
|
Prebieha stále deload týždeň, plus som si dal včera bankovaciu údržbu. Ak mi toto nespôsobí trombózu, tak už asi nič
Ale prasiatko som už pekné _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá únor 18, 2022 10:08 am Předmět: |
|
|
maso, samé maso... takový ten silný do party :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá únor 18, 2022 7:43 pm Předmět: |
|
|
hehe ja som sa tiez uz nad tym pozastavoval, lebo moc logicke mi to nepride..skor taky hadi olej pre veriacich ale priznavam ze som mozno len prirodzeny pankac a ignorant. Vaginalna pumpa by sa nemala pouzivat na chrbat :D _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá únor 18, 2022 9:00 pm Předmět: |
|
|
Loju je tam požehnane, to je isté, takže to vcucávalo jedna radosť. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 18, 2022 9:28 pm Předmět: |
|
|
Netuším, či to vôbec má nejaké vedecké pozadie a vcelku mi to je jedno. Bankovanie mi vždy pomohlo od stuhnutého preťaženého chrbta lepšie, než klasická masáž
Turek: Joj, veruže, hehe, kroch kroch. Ale už len mesiac-dva a ide sa do diétky. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po únor 21, 2022 8:38 am Předmět: |
|
|
Celý týždeň ľahké deloadové tréningy. Nie že by som mal pocit, že by to niečomu pomohlo, ten rozmasírovaný a pobankovaný chrbát síce povolil, ale aj tak sa cítim malinko rozbagrovaný. Strečing pomohol asi tak na hodinu a potom som už cítil, ako sa so škrípaním a vŕzganím sťahujú svaly a šľachy tam, kde boli predtým  Som už proste starý.
Dnes ma teda čakajú ťažké dvojky na drepy a tak mi včera nenapadlo nič lepšie, ako vyraziť s Erikom na túru po horách okolo Košíc. Narobili sme 15km, nebolo to nič hrozné, ale verím, že mi to veľmi nepomôže zlepšiť performance  Výlet parádny, kondička nikde, pľúca kvičali o ratu, ale celkom som to dával, našťastie Erik v to ráno už zabehol 10km, takže ani on nebol taký akčný ako obvykle
Zopár fotiek z vejletu:
Sorry za rozbitie celého náhľadu stránky
Minule som videl video samého seba, ako sa šalím s malým Pepkom. Nemal som tričko, takže som zhrozene sledoval, ako môj vyžraný pupek lieta na všetky strany a zhadzuje kvetináče a ohrozuje život môjho potomka. Otras hnus. Začínam sa celkom tešiť na diétu  Čo je veľa, to je veľa. A vraj hardgainer....
Jo a Soraya mala pozitívny test, plus má také ako alergické prejavy zopár dní. Dnes ide na pcr, ale našťastie nič moc jej nie je. Ja som zatiaľ v pohode, trochu ma pobolievala hlava, čo môže byť kľudne z počasia. Takže pokojne to môže byť aj planý poplach. Riša som varoval, tak cvičiť nepríde, s Erikom som včera bol, takže jemu to je už jedno a môže prísť pocvičiť  Výhoda home gymu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 24, 2022 8:26 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x2x70kg
1x2x100kg
1x2x120kg
1x1x140kg
2x2x150kg
Drepy:
1x10x20kg
1x2x70kg
1x2x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x220kg
2x2x220kg
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg belt on
3x3x150kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CaVLqYdDwYQ/
Soraya mala ten PCR nakoniec negatívny, takže buď planý poplach alebo sme to prekonali nejak ľahko, alebo neviem. To je fuk. Covid nikoho aj tak už nezaujíma, Rusi bratsky vpadli na Ukrajinu, máme novú tému.
Každopádne v pondelok sme radšej gym vynechali. A tým pádom mi na stredu ostali ťažké tlaky aj ťažké drepy. No, teda, neostali, ja som sa tak rozhodol, lebo nemám čo iné robiť so svojím životom a prečo si veci uľahčiť
Bench press šiel dobre. Sila bola, len som mal trochu drevenú techniku. V prvej sérii mi malinko odišiel legdrive, šmýkalo sa mi tričko na lavici. Takže som to vyrval hore len čisto hrubou (na moje pomery hrubou) silou (na moje pomery silou). Druhá sérka už bola lepšia, napatlal som si triko magnézkom a na lavici som ležal ako prikovaný. Rameno podržalo, ani dnes ho necítim nejak extra zle, čo je mega. Akurát pri tom poctivom mostovaní sa mi dostal ľavý vzpriamovač do kŕču a to som vedel, že mi asi veľmi nepomôže pri drepoch, ehm.
Erik ma potom opustil, lebo futbal. Erik sa stále čuduje, že nevie pribrať a potom má 5krát týždenne futbal a na večeru si dá dva plátky šunky. Tak netuším, v čom môže byť chyba  Asi genetika.
Tak som teda ostal sám a na pláne som mal drepy s 220kou. Nie, že by som bol skeptický alebo tak, ale tá príprava zatiaľ nijak zázračne nejde, stále ma čosi kdesi bolí a tak som bol trochu priposratý, že by som mal drepovať sám.
Dostal som sa postupne na single s 220 a nevyzeralo to, že by mi ostalo čokoľvek v nádrži. Sebaistota niekde level "Petrík má prísť o panictvo s oveľa skúsenejšou prsatou dievčinou, ktorá ho určite nebude porovnávať s predošlými". Ehm, to sa možno stalo. Možno nie.
Mal som dosť rozumu, aby som si po stranách postavil benchovacie lavice pre prípad, že by bol zával. Minimálne by som sa spod činky vyhrabal a nenarobil veľa rachotu a možno by som nemusel ísť ani do nemocnice. A potom už to šlo - muzika, amoniak, vyfackal som sa a vliezol pod činku. Spravil som prvý drep a zaváhal, čo ďalej. A potom ma osvietil pánboško a povedal "Jebať, poď ešte jednu!". A tak som to drepol, lebo veď čo iné mi ostávalo, že  A keď som to dal, tak mi došlo, že aj tú druhú dvojku dám a že to je celé v hlave.
Ale aj tak budem rád, keď sa pri najbližších drepoch za mňa niekto postaví. A jo, samozrejme, ten kŕč vo vzpriamovači nepomohol. Skôr naopak, z kŕča prešiel do natiahnutia a to bolelo tak, že veľmi. Okrem toho, ako to tak býva, sa mi pod lopatkou urobil svalový uzlík a ja teraz neviem otočiť hlavou. Nemusím dodávať, že ten deadlift na záver tomu nepomohol.
Keď som sa večer po tréningu váľal na loptičke a snažil sa uľaviť od bolesti, napadlo mi, aký je ten powerlifting vlastne super šport. Celý čas sa snažím byť silnejší v posilke, posúvať svoje lmity a uspokojiť svoje ego, že som mašina a stroj a zvyšok času mimo fitka len krívam, stukám a bolím a neviem zdvihnúť ruku alebo si obuť topánky  Bomba.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|