Ukádání tuku

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Ukádání tuku  Úvodní stránka -> Trénink -> Ukádání tuku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Protake

PříspěvekZaslal: út březen 15, 2022 7:28 pm    Předmět: Ukádání tuku Odpovědět s citátem

Dobrý den,

abych něco řekl o své historii. Když jsem byl menší, zhruba do 16 let, hodně jsem hrával počítačové hry a prakticky nesportoval. Také jsem byl na hranici nadváhy/obezity. Je to už asi 5 let, co jsem zhubnul a nabral nějakou svalovou hmotu. Jediný problém, který zůstal, je místo, kam se mi ukládají tuky. Řekněme, že celkové procento tuku mám nízké, ale zatímco na horní polovině těla (obličej, krk, ramena, paže, ruce, předloktí, horní část zad, hruď, klíční kosti,...), mám tak málo tuku, že mi jdou vidět obratle a kosti, tak na druhou stranu v dolní části těla, zejména dolní část zad, pas, dolní část břicha, zadek, boční a zadní část stehen, mám tuku více než je zapotřebí - také díky toho mi v některých částech, kde je více tuku, nerostou chlupy. Celkově, ale jak říkám, moje procento tuku je nízké, jde tedy jenom o to, kam se ukládá. Moje otázka zní; co s tím? Je mi jasné, že tento způsob ukládání se vyvinul během mých let na počítači, a tak je třeba tento trend zvrátit.

Jak? Máte prosím nějaké rady na cviky či něco podobného?

Děkuji mockrát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Roumec

PříspěvekZaslal: st březen 16, 2022 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak pro začátek by si měl ukázat fotku, aby bylo to nízké procento a množství svalů vidět. Pak výšku, váhu, kalorie přijaté z dlouhodobého hlediska a tak dále. S tím co píšeš je jako zavolat do servisu a říct nejede auto, co je špatně. :)
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Rychle na stránku:

Přejdi na: