|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Honza666
|
Zaslal: st říjen 12, 2022 8:01 pm Předmět: Nedokážu udělat dřep s osou na zádech ani klasický dřep |
|
|
Zdravím vás,mám dotaz.Nedokažu jít s dřepem s osou na zádech i bez ní až dolů s celou plochou nohy.Když chci udržet celou plochu nohy na zemi ,tak prostě nezvládnu jít dolů bez toho aniž bych nepřepadával dopředu.Docela mě to mrzí,koupil jsem si nějaký vybavení na posilování,chci udělat první cvik a hned ho nezvládnu.Prosim vás máte někdo zkušenosti či radu?Jestli to lze spravit a čím to může být zapříčiněné?A technikou to myslím fakt nebude
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st říjen 12, 2022 8:13 pm Předmět: |
|
|
Tvl, a cim jinym nez technikou?
S osou musis sedat "dozadu", jako treba na zachod
Tezko popsat po netu, najdi si trenéra, z YouTube se to asi nenaucis _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Honza666
|
Zaslal: st říjen 12, 2022 8:18 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Tvl, a cim jinym nez technikou?
Tezko popsat po netu, najdi si trenéra, z YouTube se to asi nenaucis | vole,nedokážu se ani dotýkát špičkama prstů nohou v předklonu,aniž bych nekrčel nohama
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st říjen 12, 2022 8:31 pm Předmět: |
|
|
| Honza666 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Tvl, a cim jinym nez technikou?
Tezko popsat po netu, najdi si trenéra, z YouTube se to asi nenaucis | vole,nedokážu se ani dotýkát špičkama prstů nohou v předklonu,aniž bych nekrčel nohama |
A?
Ja například taky ne a drepuju
Kdyz neumis drepivat, jak vis, ze to neni technikou? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
_Marko
|
Zaslal: st říjen 12, 2022 8:32 pm Předmět: |
|
|
Pokud nedokážeš udělat dřep máš špatnou mobilitu.
A to že si nedokážeš dosáhnout špičkama prstů na prsty u nohou, to si jen zkrácenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt říjen 13, 2022 8:35 am Předmět: |
|
|
Ty potřebuješ fyzioterapeuta, ne radu na fóru, bo podle popisu máš těch dysbalancí víc než hodně. Na youtube se dá najít ledacos, něco super, něco úplně na hovno a pokud člověk nemá ujasněné co a jak a proč, tak je to tak trochu ruská ruleta.
Samozřejmě, je to pakárna někam jít/chodit a něco to stojí. A taky tu jsou i další možnosti, jako vysrat se na to a cvičit jak se dá, což je v tomto případě nutně blbě a podle toho to dopadne, nebo necvičit vůbec, což v mírnější formě dopadne dřív nebo později stejně. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: čt říjen 13, 2022 9:33 am Předmět: |
|
|
Nejspíš zkrácený achillovky, asi i špatná mobilita kyčlí. Někam s tím zajdi, jak ti píšou ostatní, nejspíš toho bude víc. Protože popravdě nezvládnout udělat dřep až dolů je dost tristní bez ohledu na to, jestli má člověk ambice posilovat.
Znal jsem "paní", která neudělala dřep s vlastní vahou už ve 22 v důsledku intenzivního gaučinku. A ostatní věci se pak vyvíjely celkem očekávatelným směrem. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Honza666
|
Zaslal: čt říjen 13, 2022 9:57 am Předmět: E |
|
|
No stalo se mi i,že jsem najednou ze stoje spadl na zem,protože se mi nohy prostě vypnuli.Začnu to řešit,díky pánové za vaše odpovědi.Cením[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
Honza666
|
Zaslal: pá říjen 14, 2022 8:58 am Předmět: |
|
|
Tak jsem byl u své praktičky,seznámil jsem ji s problémem a budou to prý ztuhlé svaly.Tak já už nevím
|
|
| nahoru |
|
 |
Uživatel77
|
Zaslal: pá říjen 14, 2022 9:32 am Předmět: |
|
|
Takze za to, ze ti nahle vypnou nohy a flaknes sebou o zem, muzou ztuhle svaly jo?
Hned me napadl tento obrazek, sorry :D
A ted trochu vazneji, jestli se ti to stava casteji, dojdi si k neurologovi.. Praktik je na nervovou soustavu maly pan.
|
|
| nahoru |
|
 |
sander
|
Zaslal: so říjen 15, 2022 6:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|