|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MasterBoy
|
Zaslal: po říjen 24, 2022 1:22 pm Předmět: Příprava na soutěž |
|
|
Zdravím Vás,
Posledních 8 let chodím pravidelně do fitka (3x-5x týdně). Rozhodl jsem se, že bych rád zkusil nějakou soutěž, klidně tu nejnižší :) Rozhodl jsem se proto, že chci tomu cvičení dát nějaký smysl. Řeším, jak začít. Rád bych oslovil nějakého trenéra, který by se mnou sestavil jídelníček a tréninkový plán, aby to celé dávalo smysl a dostal se do co nejlepší formy, se kterou bych mohl na závody. Aby toho nebylo málo, tak jsem diabetik, takže bych opotřeboval, pokud možno aby trenér byl znalý této problematiky.
Poradíte mi někdo kam nebo na koho se obrátit? Děkuji.
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 3:22 pm Předmět: |
|
|
Chybi odkud jsi, to se pak tezko radi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
MasterBoy
|
Zaslal: po říjen 24, 2022 6:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po říjen 24, 2022 7:15 pm Předmět: |
|
|
MasterBoy napsal: | Omlouvám se :) Kroměříž. |
Tak to mas kousek k Marii Miksove primo u vas, nebo do vyskova, Brna a prerova, pripadne olomouc u Jablonickeho
Zalezi, jaky typ soutěže a v čem konkrétně potrebujes radit _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
MasterBoy
|
Zaslal: út říjen 25, 2022 8:52 am Předmět: |
|
|
Chci se dostat do závodní formy a pokud to bude i na soutěž tak se klidně zúčastnit. Nemám nic vybraného. Jsem cvičenec samouk :) Takže každá rada dobrá ...
|
|
nahoru |
|
 |
Ludwar
|
Zaslal: čt říjen 27, 2022 9:45 am Předmět: |
|
|
MasterBoy napsal: | Chci se dostat do závodní formy a pokud to bude i na soutěž tak se klidně zúčastnit. Nemám nic vybraného. Jsem cvičenec samouk :) Takže každá rada dobrá ... |
Super! Pak dej vědět, jak to šlo. Taky se na něco takového připravuju.
|
|
nahoru |
|
 |
MasterBoy
|
Zaslal: čt říjen 27, 2022 2:21 pm Předmět: |
|
|
No tak zatím bez úspěchu. Oslovil jsem u nás Marii Mikšovou, ale ta mi řekla, že nepřipravuje na závody a navíc má špatnou zkušenost s diabetiky, měla jednu závodnici. Navíc mě odkázal ať se obrátím na nějakého trenéra - chlapa :)
Vím, že u nás je více lidí, co trénují, ale dle jejich slov nejsou příliš solidní ... Takže jsem svým způsobem v koncích : (
|
|
nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt říjen 27, 2022 5:36 pm Předmět: |
|
|
Co olomouc a Jablonický?
Ted v ma.priprave kluka od nas, co byl druhy na Evropě
(Ale nebude to levne) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
lemberk

|
Zaslal: pá říjen 28, 2022 10:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
|
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|