|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Solferino

|
Zaslal: čt leden 05, 2023 9:37 am Předmět: |
|
|
No, jestli při svých tělesných rozměrech a váze máš celodenní příjem 2200kcal, tak nechápu, z čeho chceš přibírat a budovat svaly. Nevím sice, kolik ti je, ale 2200kcal za den je možná tak tvůj bazální metabolismus, takže chyba nebude v tréninku. Můžeš zvolit ten nejlepší tréninkový plán na světě, ale dokud budeš jíst jak 60kg holka, nic se nezmění.. _________________ Instagram: @bench_creep
Stolt fortid, stor fremtid
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pinokio123
|
Zaslal: čt leden 05, 2023 7:41 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | I strava je v clanku popsana
V diete cvicit ma, ale tezko muzes ocekavat svalove přírůstky |
Jasný, asi už to začínám trochu chápat. Jen si furt nevím rady ohledně toho bench pressu , tam jedu 2 serie po 5 opakování 90% a pak 10 sérii po 5 opakování nebo dokud ty seriie odjedu dobře technicky , dejme tomu že dám jen 7 sérii tak pak bench konci ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 05, 2023 9:43 pm Předmět: |
|
|
Tak nevim, jestli ses blbej nebo navedenej
Sorry, museli to ven 😁
Rekni mi, kolik zvednes a ja ti to tu napisu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: čt leden 05, 2023 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Tak nevim, jestli ses blbej nebo navedenej
Sorry, museli to ven 😁
Rekni mi, kolik zvednes a ja ti to tu napisu |
No už to mám, četl jsem to vždycky na 10x v práci a až teď jsme měl čas k tomu sednout pořádně tak díky za help a třeba zas někdy 💪😂
|
|
| nahoru |
|
 |
Pinokio123
|
Zaslal: čt leden 05, 2023 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Solferino napsal: | | No, jestli při svých tělesných rozměrech a váze máš celodenní příjem 2200kcal, tak nechápu, z čeho chceš přibírat a budovat svaly. Nevím sice, kolik ti je, ale 2200kcal za den je možná tak tvůj bazální metabolismus, takže chyba nebude v tréninku. Můžeš zvolit ten nejlepší tréninkový plán na světě, ale dokud budeš jíst jak 60kg holka, nic se nezmění.. |
Měl jsem teďka dietu kdy jsem šel s váhou z 110 na 100 a už mám spíš pod 100 přesně nevím. Nejspíš při tomto tréninku budu muset nahodit aspoň 3300, jen nevím jestli po takové dietě budu schopnej ty kvanta jídla do sebe narvat 😂😂 no děj se vůle boží a další týden začínáme 💪
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|