|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 03, 2023 7:20 am Předmět: |
|
|
trénink 2. ctvrtek
SCHODY - 5 minut
ČELNÍ DŘEPY - up to 5x70
+milion doplňků na srovnání 2-3 sérky lehce
-předkopy,zakopy,legpress,veslice,kladka na záda
stroj záda, triceps, biceps, zadky ramen...
pocitová náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
váha: ? kg
trénink trval: 30 minut
Druhý srovnávací. Podle zápisu před dovčou bylo sklepní MMA a BJJ a tudíž činky neproběhli prakticky 3 týdny (ačkoliv jsem stínoval a blbnul). Takže raději velmi lehce.
PS: U nohou se vždy bojím abych mohl chodit, ale u zad mám pocit, že kdybych dal úplně normální trénink, tak ani nepoznám pauzu. Ale vždycky jsem měl, že nohy a kozy byly strašně háklivé na pauzy, ale záda a ruce moc ne. Zajímavé.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 07, 2023 8:16 am Předmět: |
|
|
trénink 6. pondělí
STEPPER - 5 minut
ČELNÍ DŘEPY - 5x50, 5x60, 5x70, 2x3 s 80
ZAKOPÁVÁNÍ - 4x
LANDMINE ONE ARM PRESS - 10x25, 5x40, 2x8 s 30kg + tyč
ÚZKÝ BENČ - up to 2x5 s 80
ZÁDA PŘITAHOVACÍ STROJ - 6 sérek
pocitová náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 50 minut
Minulý týden ve znamení nemoci, srovnávání se a nestíhání tréninků.
Tento jsem začal lépe. Fullbody v posce. Landmine press dobrý. V posce už je to na to úchyt. Občas zařadím. Rameno nebolelo, vše ok.
Po pauze nohy ok, kozy těžké, ale tam je to dané trablema s ramenem a lopatkou co už mám dohromady pár let.
Ve čtvrtek by večer mělo klapnout BJJ, blýská se na časy. Rodinna se za tři měsíce už sehrála a už nebudu závislý na ranních trénincích které až do cca dubna nejsou a nebo na pátečních odpoledních co furt odpoadají.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 07, 2023 9:36 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | Rodinna se za tři měsíce už sehrála a už nebudu závislý na ranních trénincích které až do cca dubna nejsou a nebo na pátečních odpoledních co furt odpoadají. |
A to si predstav, že tie deti raz vyrastú a šťastne vypadnú z domu budovať si vlastné úspešné životy a ty budeš mať všetok čas na svete chodiť na BJJ, len už to nebudeš zvládať. No nie je to krása? | Nejhorší je, že je to pravda.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út březen 07, 2023 10:36 am Předmět: |
|
|
O 20 - 25 rokov uz vsetci budeme len behat!
...po doktoroch. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 07, 2023 11:34 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | O 20 - 25 rokov uz vsetci budeme len behat!
...po doktoroch. | Já začal už trošku dřív a malinko si to roztáhnu aby toho potom nebylo tolik .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 09, 2023 7:24 am Předmět: |
|
|
trénink 8. března léta páně 2023 -středa
BICEPSOVÉ ZDVIHY V SEDĚ - 6x12
superset
KLIKY NA BRADLECH - 6x12
HRAZDA - 8-8-8-6
superset
FLOORPRESS S RUČKAMA - 12-12-12-17 s 27,5kg ručkama
+3 minuty stínování
pocitová radost z tréningu: 5/10
Na pohodu. Nohy mě bolely ještě z pondělka, tak jenom vršek. Docela hezká pumpa...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 10, 2023 7:39 am Předmět: |
|
|
trénink 9. března léta páně 2023 -čtvrtek
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 90 kg
trénink trval: 80 minut
Krásně mi to večer vyšlo a když jsem se v 8 večer vrátil manželka ještě žila
-lehká rozcvička
-nácviky - útěk z téčka, člověk tam končí v halfguardu a z toho vyleze a dá triangl. Soupeř rozbíjí triangl, bere giftwrap, ledá si se soupeřem a bere mu záda. Tady navíc škrcení jednou rukou. Funguje. Přinejhorším se dá vždy pomoci druhou...Velmi dobré.
-sparingy cca 10 kol x 3 minuty x 20 sekund pauza mezi koly. Těch 20 sekund opravdu není moc.  Ale zase se dá odpočívat v dominantní pozici nebo s lehkým soupeřem (naštěstí jeden byl)
-pozitiva - začal jsem používat knee shield v guardu. Tzn. do klasického guardu nacpu navíc koleno a víc se převalím na bok a s menší náročností si hlídám soupeře. Pecka. O tomhle jsem jenom četl a přidal to. Signifikantní rozdíl.
- dvakrát jsem utekl z RNC čili škrcení zezadu. TOhle jsem se naučil minule a fachá to. Samozřejmě to vyžaduje aby vás soupeř úplně nezamkl nohama...
-negativa - měl jsem pocit, že můj wrestling dneska stál za prd i když jsem jednou udělal (poprvé v životě) pokus o judistickou kata gurumu, povedla se napůl, ale skončil jsem v domimantní pozici. Takže dobré. Pěkné, pěkné pěkné.
PS: Dneska mě bolí samozřejmě celý člověk a hlavně krk a trapézy...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 10, 2023 1:29 pm Předmět: |
|
|
trénink10. března léta páně 2023 -pátek
SCHODY 8 MINUT
LEGPRESS - 4x
ZAKOPÁVÁNÍ - 4x
PŘEDKOPÁVÁNÍ - 4x
BENČ S JEDNORUČKAMA - 12x24, 12x28, 12x32
ZÁDA STROJ - 3x
ZÁDA STROJ PŘÍTAHY - 3x
ZADNÍ DELTY - 4x
pocitová náročnost tréningu: 4/10
váha: 90 kg
trénink trval: 43 minut
Po včerejším BJJ jsem byl docela rozlámaný. Dal jsem schody na rozhýbání, vlezl na dřepy, udělal jeden dřep a šel na legpress. Všechno mě bolelo a nebyl důvod to lámat přes koleno. Samozřejmě nemyslím svaly. Ty neřešim, ale spíš pohybový aparát. Legpress a další srandy byly ok. Vše příjemný pumping.
Tento týden 3xtěžce (relativně) a 1x lehce. Sobota a neděle asi volno. Mooožna sklep s klukama. Uvidíme...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 14, 2023 1:51 pm Předmět: |
|
|
trénink 14. úterý
ČELNÍ DŘEPY - 3x5 s 60, 5x70, 5x80, 2x90
MILITARY PRESS - 8x30, 5x40, 5x50, 3x55, 2x60, 8x40, 8x35
ZÁDA VESLOVÁNÍ - 4x
ZÁDA PŘÍTAHY NA STROJI - 4x
pocitová náročnost tréningu: 4/10
trénink trval: 45 minut
Čelní dřepy fajn, ale lehké to začný být až tak od 3 série. Nestíhal jsem moc rozcvičku, takže asi proto. Mezi sériema jsem připravil ramena na Military Pressy, které jsem nejel takhle tak rok a půl. Cca od té doby co se mi vysralo rameno. Skončil jsem na 2x60. Ze starých zápisků vím, že bych měl dát tak 3x70-3x75. Takže slušný úbytek. Na druhou stranu rameno vůbec nebolelo a po roce a něco šudlání ramen a koz vlastně dobré...Asi. Těžko říct. Objemově vypadám furt stejně...
Příjemný trénink.
PS: zase mi vyšlo so-ne-po volno a ted zase budu mít asi 4 dny v kuse. Holt lépe to teď nejde...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 20, 2023 9:14 am Předmět: |
|
|
trénink 17. pátek
BULHARY - 6, 3x6 s 16, 2x6 s 24
FLOOR PRESS TRICEPSOVÝ S RUČKAMA - 15-15-15-20 s 27,5kg
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU S V. Č. - 5x8 s 70
BICEPS - 3x8 s 16kg
trénink trval: 25 minut
Tak tenhle týden to fakt nevycházelo. Ve čtvrtek mělo být BJJ, ale žena to pod tíhou dětí nedala, tak jsem v pátek pozdě večer dal aspon lehké činky.
trénink 20. pondělí
Military press ve stoje - 8x20, 3x6 s 40, 3x6 s 45, 6x50
trénink trval: 17 minut
Ráno jsem si lehounce přivstal, bohužel jsem zase netušil jak to budu mít tento týden a jako bonus jsem neměl čas, tak jsem dal Military press. Minule jsem testoval co rameno a atrofie svalů. Byla a velká .o)) tak se na tom zkusím lehounce zlepšit. Jde vlastně jen o aktivaci svalové paměti, takže nic sofistikovaného. Minule 5x50. Dnes 6x50 na konci. Lehké, příjemné, bavilo...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt březen 23, 2023 8:27 am Předmět: |
|
|
trénink 22. streda
ČELNÍ DŘEPY - 2x5 s 50, 5x60, 5x70, 3x3 80
BENČ S JEDNORUČKAMA - 12x26, 12-12-15 s 32kg ručkama
PŘÍTAHY NA STROJI - 4x
STAHOVÁNÍ KLADKY - 4x
TRICEPS S KLADKOU - 4x
ZADKY RAMEN DELTDECK - 4x
pocitová náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
3 hodiny rozbitého spánku v noci. Děti úřadovaly. odpolko jsem měl 30 minut i s rozcvičkou. Začal jsem se rozcvičovat na dřepy a mezitím si rozcvičoval kozy na jednoručky. Dřepy fajn i jednoručky fajn. Vyšší opáčka mě sice neberou, ale kozy to bere pěkně a rameno nebolí. Na konci jsem byl slušně zadýchaný. Sice jsem byl pak rozbitý jak sáňky, ale dal jsem to.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá březen 24, 2023 10:50 pm Předmět: |
|
|
trénink 24. Patek
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 9/10
trénink trval: 95 minut
Vcera to nevyslo, tak dnes.
- rozcvicka kotouly, beh atd.
- techniky: guard pass z toho na kriz, gift wrap, americana s motorkou- vytoceni zapesti aby to vic pacilo. Do trianglu atd. Zhruba hodinku.
- sparingy 5x5 minut a 45 sec. Pauza mezi koly.
Americanu s vytocenim zapesti jsem hned dal ve sparingu. Detaily, detaily, detaily. Take jsem utekl poprve ze slusneho trianglu. Sice mi pak dal armbar, ale spokojenost .o).
Snažím se více hýbat hýbat, vymýšlet nové věci, prostě si hrát. S většinou soupeřů se snažím být v dominantní pozci (já nahoře nebo na kříži) a začátečníky či hodně slabé (těch moc není) pustím i na mě abych trošku trénoval obranu, ale lepší mě tam stejně dostanou, tak to záměrně moc nedělám...
Ps: brzo zacne zase ranni bjj. Jupiii.
I pri nizke frekvenci se zlepsuji...
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne čt březen 30, 2023 7:24 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út březen 28, 2023 7:44 am Předmět: |
|
|
trénink 27. Pondělí
BULHARY - 2x6, 6x s 16kg, 2x6 s 24kg
MILITARY PRESS VE STOJE - 2x5 s 40, 2x5 s 45, 3x5 s 50
PŘÍTAHY S V. Č. - 3x8 s 70
HRAZDA - 5,4 (šlacha, radši jsem to nechal)
+břicho a core lehce
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 35 minut
Minulý týden to byla slabota. Tento snad bude lepší. Pomalu přicházím i o svoje rána, protože jsem ráno neskutečný rozbitý a nedaří se mi moc dospat ani o víkendu. Starší ratolest se tak obden v noci budí a má 1-3 hodinové okénko. Včera jsem si ve tři ráno hrál hodinu v teepee. Byla hodná a nechala mě zakrýt se aspoň dekou a sedět  No, nebudu si stěžovat, nějak cvičím,nějak to jde, systém neexistuje jako vždy, ale na ty military pomalu přidávám a snažím se o návrat svalů po zranění.
Včera jsem se v půl desáté vyhecoval a šel na to. Příjemné a dobré. Po tréninku protein a tyčinky.  dvacet minut poté jsem už spal...
Lehký trénink, ale jsem za něj rád.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 28, 2023 7:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|