|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so duben 01, 2023 9:15 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
3x6x140kg
Superset
Príťahy JČ na lavici:
4x10x32kg
+
Zakopávanie:
3x10+10+20 zhadzované
Superset
Veslo - kladka:
3x20
+
Krčenie ramien:
3x20x32kg
Superset
Zhyby:
3x8xCarabas + 10kg
+
DB press:
3x10x32kg
Štyriset:
3x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CqdnRBBjOxH/
Vďaka počasiu, ktoré nevie, či chce byť zima, jar, vlhko, sucho, slnko, dážď, sneh alebo tornádo, ma od rána kruto bolela hlava. Šiel som na tréning s nádejou, že to rozhýbem, ale pri drepoch mi bolo jasné, že deadlift by mi explodoval hlavu a že čokoľvek ťažké by bolo príjemné ako piercing semenníkov motykou. A tak len pumpičky.
Napriek tlakom v hlave drepung príjemný.Boli nejaké technické nedostatky, ale tie sú stále. Koleno sa správalo rozumne, sem tam sa ozvalo, ale nič tragické. Tak by sme mohli byť kamaráti.
Hamstringy som ešte pošteklil na zakopávaní zhadzovanými sériami. Šteklil som tak intenzívne, že som skoro spadol na zem, keď som sa pokúšal prinútiť nohy k tak extrémnym činnostiam ako je státie alebo opatrná pomalá chôdza.
Potom už došiel rad aj na chrbát samotný. Ako som písal, keď som sa pokúsil zodvihnúť viac ako malú igelitku plnú vzduchu, išlo mi roztrhnúť hlavu. Tak som preskočil deadlifty a nehanbím sa za to.
Chrbát si pocvičil pekne, bolo to príjemné. Pravda, chýbalo tomu nejaké ťažké železo, ale potreboval som precítiť chrbát, nie hlavu
Pumpy ramien a rúk veľmi precízne, veľmi som sa mi páčil v zrkadle a hneď som Erikovi písal, že musíme zavesiť ďalšie, lebo sa na seba neviem vynadívať.
Zajtra si privstanem, dostal som od Sorayi milostivé povolenie, že si môžem dať ranný tréning rúk len tak mimo program, ale potom šprinty domov skladať nový gauč, aby ma mala kam posielať spať, keď sa povadíme.
Kecám, spím na gauči tak ako tak, aby ma nebudil MalýPali a ja zas jeho, keď chrápem ako hroch so sennou nádchou.
Ranná váha 95,5kg. Objem jak prase fakt _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: ne duben 02, 2023 12:45 pm Předmět: |
|
|
Tlaky JČ vsede:
1x20x12kg
4x10x22kg
1x20x12kg
Tlaky VČ vsede:
4x6x40kg
Upažovanie s expanderom:
4x15
Spider curl s EZ:
4x10x30kg
Biceps vsede s JČ:
4x12x12kg
Triceps press podhmatom:
4x20
Triceps lano:
4x10
Brucho:
5x10
Hodnotenie tréningu: Tak podarilo sa. O pol 9 už som zarezával v gyme. Nič extra ťažké, ale je fajn dať si extra tréning a pokecať s Erikom.
Premýšľam, že by som to takto dával častejšie, minimálne vtedy, keď je Pepek u babky a máme kľudné a pomalé ráno. Lebo keď je doma, tak ráno vyletí z izby a už je tornádo.
Ramená som mal unavené ešte z piatku, ale niečo málo som si na ne dal. Nepreháňam to, ramená reagujú dobre na menšie váhy a nerád by som si zas zrakvil rotátor zbytočne ťažkou činkou.
Zato ruky som rozmrdal pekne. Mohol som si dopriať cviky, ktoré obvykle nerobím. Spider curl je pecka, to ma bavilo, asi tým, že to je trochu zaujímavejší setup. Na triceps som zas vymyslel tlaky podhmatom na chest presse. Hodne krutá pumpa z toho bola. Pracky napumpované, nažilované, tak ešte brucho, nech ho úplne nezanedbávam.
Po tréningu som poskladal ten gauč, nakoniec sa na tom asi bude chrápať dobre. Zistím, keď sa zajtra ráno preberiem
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne duben 02, 2023 1:03 pm Předmět: |
|
|
úplnej model, je paráda, že to takhle ještě dokážeš stáhnout ;)
ps: nepřivyděláváš si focením pro nějaké reklamky? :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 03, 2023 2:31 pm Předmět: |
|
|
Myslel si prostriedky vytvarajuce zapchu a kremy vyvolavajuce plesne. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 04, 2023 8:37 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x3x150kg
3x3x170kg
3x6x140kg
3x10x100kg
Predkopávanie:
1x epopeja
4set
Výpony:
3x20x100kg
+
Výpony extra rozsah:
3x20x10kg
+
Výskoky na špičkách:
3x20x10kg
+
Predkopávanie:
3x10
Superset
Chest press:
3x10
+
TRX pazhyby:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CqleyXgDAcW/
Vďaka počasiu kolená totálne stuhnuté a neohybné. Je masaker, aký rozdiel robí s mojím telom sucho a teplo a naopak posraná zima a vlhko. Ani hrejivka na kolenách moc nepomohla, aspoň nie spočiatku. Preto som aj rád, že som nešiel nad 170 kilo. Čokoľvek ťažšie by mi narobilo z kollených šliach krvavý tatarák.
Inak drepy fajn. Sila bola, ale to je klamlivé, lebo pri snahe o šetrenie kolien som nútený robiť viac kontrolovaný pohyb, teda pomalú negatívku, dávať pozor na techniku a to uberá hodne síl. Ale dobré, najväčší problem bol skôr s nepohodlím kvôli opasku. Tu a tam keď ho zle utiahnem, tak mi to drví rebrá a potom sa ku kolenám pridáva ešte aj toto  Človek si nevyberie, drepy proste bolia, tak, či inak, ale bolia.
Pretože 3x3x170 nie je žiadny skutočný drepung (veď to pomaly robí už aj Ustinov, takže...), pridal som ešte na objeme a urobil nejaké ľahšie 6ky a ešte ľahšie 10ky. To už bol celkom pekný objem a mohol som si dať predkopávaciu epopeju.
Tá trvala nejakých 7 minút a viac som pri nej stál a vytriasal nohy, než predkopával. Po tej drepovačke som proste vyhorel veľmi skoro a pumpa bola neskutočne bolestivá. Ale pridal som si jednu sériu navyše s najťažšou váhou  Výsledok bol devastujúci, chôdza sa zmenila len na také invalidné pajdanie
Po sérii som navyše skoro utrpel infarkt, keď som zistil, že som nezapol kameru a nenatáčal som, len aby som potom nejakou záhadou našiel nekompletné video (chýbali posledné dve desiatky predkopov) v telefóne, nechápem, čo za chaos tam vznikol. Potom som sa už musel ponáhľať, lebo Soraya objednala pizzu ku mne do gymu, lebo ona uspávala decká a nemohla ísť po ňu. Takže mi v posilke rozvoniavala pizza a ja som sa snažil rýchlo zbúchať lýtka, aby nevychladla, do toho ešte nejaké predkopy a potom mega rýchlo aspoň nejaký hrudník a chrbát.
Za odmenu mojej snahy mi malý Pepek aj tak zožral polku pizze a ja som sa musel dojedať kadejakými zbytkami z obeda
Dnešná chôdza je preveľmi zaujímavá, svalovka na stehná aj lýtka, do toho stuhnuté kolená, moje pohyby sú ladné, že aj Pinokio by sa mi smial.
Inak v piatok buď žiadny tréning alebo len extra ľahký bez drepov a ťahov. Cez víkend ideme s bráchom kempovať a pozerajúc na počasie, bude to chcieť veľký batoh plný teplého oblečenia. A aby som to po tých kopcoch vládal vláčiť, musím sa pošetriť, lebo celý výlet začíname rovno hore zjazdovkou
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 04, 2023 9:00 am Předmět: |
|
|
Veru, forma neforma, mal by si premenovat log na "Zapisky nevrleho 50-tnika v upadku". _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 06, 2023 9:33 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x3x60kg
1x3x80kg
1x3x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
3x1x140kg
3x8x100kg
1x20x60kg
Superset
Incline DB press:
3x10x32kg
+
Príťahy jednoručiek s oporou:
3x15x32kg
Superset
Peck deck:
3x10
+
Chest press:
3x10
A potom mi už písala Soraya, že psovi treba srať a kňučí a tak som utekal domov.
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CqqjLD7uWcp/
Stálo to zaprd. Ani sa mi veľmi nechcelo, nebola vôbec energia. Prvé dve 140ky som si odobral sám (ha, Cohen!!!!), potom už prišiel Erik a podal mi to, čo bolo samozrejme oveľa lepšie. Ale blbá 140ka ma vytrestala hrozne, ani som nepomyslel na nedajbože dvojku  Jediné pozitívum vidím v tom, že rameno držalo a vôbec nebolelo. Akože, ja beriem, že nemám natrénované váhy, ale doprdele, blbých 140 ma takto vytrápi???
Potom už len pumpy, ale len z povinnosti. Aspoň bol Erik a na chvíľku sa zastavil aj Štúr, tak sme pokecali. Inak bieda.
Ruky a ramená som nestihol, inak by mi môj rozkošný pejsek posral chodbu, tak keď sa hecnem dnes, dám si to dnes zvlášť večer. Ale keď vidím vonku ten blizzard, možno si len urobím kakavko a zaleziem pod deku _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt duben 06, 2023 10:59 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | blbých 140 |
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 06, 2023 1:19 pm Předmět: |
|
|
Ty neznaboh, ty kacír! Benčnem 140 raz ročne, buchnem šampáňo a ty takáto heréza, pfuj! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 10, 2023 7:34 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
3x10+15
+
Zakopávanie:
3x10x+15
Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg
4x6x140kg
1x8x120kg
1x11x100kg matika, to je moje
Superset
Incline bench press 1,5 štýl:
3x10x50kg
+
TRX pazhyby:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cq3RSK1MFqX/
V piatok som vynechal tréning. Načisto sa mi nechcelo a navyše som vedel, že v sobotu idem na túru a bolo by fajn sa pošetriť. Okrem toho bolo asi fajn, že som sa povenoval aj rodine a také tie ozajstné dospelé veci
Túra úplne klasická, nič náročné, Kavečany - Chata Hrešná - Vysoký vrch - Sivec. Niečo cez 12km, profil takýto:
Nič hrozné, ale šiel som s bratom, tak tempo bolo pomerne svižné, aj napriek ťažkým báglom. Obvykle chodíme viac naľahko, ale počasie bolo také kadejaké, pažraví sme obaja, plus on mal aj psa a tak sa nazbieralo kopec vecí, čo sa prejavilo na objeme a váhe batohov. Ale stále to šlo.
Samozrejme už od Kavečian všade sneh, ktorý sa v priebehu dňa menil na biele sračky zmiešané s blatom. Do hodiny mi boty šťastne čvachtali a ponožky sa mi vlhko lepili na nohy ako opitý slizký 50tnik na vydesenú sotva zákonne použiteľnú puberťáčku na diskotéke. Nejak ma to netrápilo. Ako sme zvyknutí furt sa kdesi mrcasovať v kostýmoch, tak nás nerozhodí takáto drobnosť. Túra teda fajnová, tempo slušné, jedlom sme sa nerozptyľovali, takže než sme dorazili na miesto, už sme plašili zver plačom prázdnych žalúdkov. Na Lúkach pod Sivcom, kde sme mali táboriť bol tiež sneh, alebo aspoň hnusné studené blato. Topka. Drevo mokré a nepoužiteľné. Pohodička, chcel som otestovať novú Hultafors sekeru, tak som sa vybral do lesa a našiel suchý stojaci strom hrubý ako moje stehno (takže vlastne tenký konárik  ). Sekera mi spôsobila orgazmický stav, lebo sekala tak, že aj kat Mydlář by si nadšením cvrkol do textilu, keby to videl. Tým pádom ultra hyper super funkčný tréning a krosfit a kktiny. Samozrejme som tú opachu potom vliekol lesom a nasekal to na použiteľné kusy. A aby som sa nenudil, cestou som zbadal zo stromu visieť suchý konár, tak reku kus odlomím. Usilovným škubaním som urval 100kilo dreva, ktoré sa s rachotom zrútilo na mňa, ale blbci majú šťastie a tak som z toho vyviazol bez škrabanca. Ďalšie vláčenie a pílenie dreva...
Noc topka, zaspal som ako drevo, spacák podržal aj nočný mráz. Celkovo super vander, príjemná túra aj pohodlný nocľah, spálené topánky od ohňa pri sušení, všetko, ako má byť.
Ale tak dnes som sa na drepy predsa len moc necítil. Nohy ešte ťažké z túry, tak som sa rozhodol, že odľahčím.
Chcel som skúsiť predúnavu, ako plánujem v diéte od mája. Nie že by mi nejakú diétu bolo treba, mám 94 kilo  Ale tak tie dve kilká z pupku zhodím, aby sa nepovedalo.
No, takže nohy som si zničil vlastne už pri predúnave. Všetko za tým už bola celkom robota... Ale kolená som rozcvičil parádne, vôbec ma nesrali, sila síce nebola, ale technika a istota super.
Lýtka som preskočil, po dvoch dňoch s batohom nebolo treba nejak vymýšľať.
Na záver klasický superset, akurát bench som robil štýlom do polovice a potom hore, čo sa ukázalo ako krutá intenzifikačná metóda a boľavá pumpa v tretej sérii ma potešila. Aj to možno zaradím, keď na to nezabudnem.
Celkovo bezva trenál, bavilo ma to, darilo sa mi, hádam tento trend vydrží. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 12:43 pm Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x6x100kg
1x1x120kg
3x5x120kg
3x6x100kg
3x10x60kg
Superset
Incline DB press štýlom 1,5:
3x10x22kg
+
Zhyby:
3x10xCarabas
Superset
Peck deck:
3x10
+
Chest press:
3x10
Superset
Predkopávanie rehab:
3x10
+
Lýtka:
3x30x60kg
Triset:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cq8oq55uKMI/
Bez supportu, Erik šiel na hokej (pozerať, nie hrať) a tak nemalo zmysel skúšať viac ako 120 kilo. Pokúsil som sa radšej nahnať nejaký objem.
Na obed som mal dobrého pol kila cestovín, bol som tak presacharidovaný, že už po rozcvičovacích sériách som mal pumpu od podlahy až po strop (ale zas je to nízka miestnosť, no....) a občas proste nešlo tlakovať ďalej, lebo by som si potrhal kožu alebo čo.
Benche teda dobré, účel splnili, tričko napnuté, cecky napnuté, tricáky napnuté, mechúr napnutý, lebo som sa napil veľa vody a ako tam nemáme hajzlík, jaksi nemám veľmi ako odbehnúť. Dalo by sa kamsi poza barák do kríkov, ale po vonku radostne behali detičky a nerád by som bol za perverta, keby som ich pochcal, ako sa hrali na indiánov v kroví. Tak som zaťal zuby a hoci som mal mechúr plný tak, že mi tieklo z nosa, pokračoval som v tréningu.
Incline tlaky štýlom 1,5. Mal som rozum a vzal si len 22kg činky. Ah, aký som len chytrý! Aj tak som to dobojoval len tak tak. Aká blbosť a človeka to ohavne uťahá.
A tak to skrátka šlo a šlo, až som celý hrudník zbúchal.
Na nohy som bol lenivý ako pes, radšej som zainvestoval čas do rehabiek, ktoré som ani nezapísal a predkopávania, ktoré som zapísal. Verím, že to koleno dám čoskoro dokopy, aby som mohol k drepom pridať aspoň výpady alebo niečo s vyvýšenou pätou. Nech tie kvadráky trochu podrastú, lebo dvojitý biceps vyzerá frajersky, ale len keď pózujem v bazéne s vodou po pás.
Na záver nejaké ramená a pracky, tieto partie sa mi nejak chytili a rastú. Holt, nie sú na nich kolená, ktoré by ma obmedzovali
Zajtra dám nejaké ľahké sumo - sumo je gay, ale pri ňom som si odpálil to koleno. Čo znamená, že v malých kontrolovaných váhach by mi to mohlo pomôcť nájsť a spevniť ten slabý článok, v ktorom to prdlo. Alebo aj nie. Bohvie. Minimálne to ide hodne cez nohy a zlepší mi to hamsy a prdel _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 13, 2023 12:52 pm Předmět: |
|
|
S tym mechurikom si to mal dat na Randa a vymalovane. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|