|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 20, 2023 8:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 20, 2023 10:48 am Předmět: |
|
|
taky jsem si hned všiml drobné změny v názvu logu :D to jsou jenom přeháňky, zase všechno bude fungovat ;)
pěkné benče! ale jak to zrychlíš, tak už se nedá kontrolovat technika, přitom ty čelňáky mě po tom prvním opáčku docela zajímaly :D
good luck, borče, ty botky byly dobré rozhodnutí, nohy a kolena máš jenom jedny ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 20, 2023 12:04 pm Předmět: |
|
|
Neboj, technika dobrá  Nemám problém priznať, keď sa to rozsype, ale všetky vyzerali rovnako, ako prvá. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 21, 2023 8:18 am Předmět: |
|
|
To aby som plakal hlasnejšie
Dnešný ranný úspech: Pri nákupe raňajok v obchode som si všimol, že tam predávajú malé USB ventilátory a v mojej šedivej poloplešatej hlave sa zrodil nápad. Ventilátor za blbých 3,5e som si kúpil k ovčiemu syru a vajíčkam a doma som to napojil na powerbanku (len ten ventilátor, syr na powerbanke vôbec nefungoval, tak som ho zožral). A zázrak. Točí sa, prefukuje.
A to znamená jediné - v lete v Plague Pit bolo na umretie. Je to suterén s okienkom, čo je bezva, je tam síce chladnejšie ako vonku, ale vzduch sa tam nehýbe a miestami to bola celkom sauna a pri ťažšej sérii to bolo na odpadnutie. Toto fukátko nie je veľké (15cm), ale na dva metre ešte v pohode dofúkne. V našej minimiestnosti aspoň rozhýbe vzduch a v pauzách medzi sériami trochu schladí, takže bezva a chválim sa _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne duben 23, 2023 11:12 am Předmět: |
|
|
Piatkový trenál
Drepy so stopkou:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
3x6x140kg
Superset
Sumo DL:
1x6x70kg
1x6x120kg
3x6x150kg belt on
+
Výpony:
3x10x140kg
Príťahy jednoručky:
4x10x32kg
Superset
Veslo - kladka:
4x10
+
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x6x100kg
Triset
2x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CrTqzV1MiA4/
Celkom fajn tréning. Drepy dobré, zžívam sa s topánočkami a zatiaľ si vyhovujeme. Takto pred sumom sú drepy dobrá rozcvička, cítim potom spodok super aktivovaný. Jasne,keby som šiel vyššie váhy, tak dám drepy so stovkou, ale keď sa takto špotkám s detskými blbinkami, tak je to akurát.
Deadlifty cool. Sumo technika sa vracia veľmi rýchlo - predsa len, ťahal som tak roky a switchol som len kvôli nedostatku miesta v pivnici  Minimálne mi to pomôže vybudovať nazad hamsy a prdel.
Na chrbát sa mi nechcelo nič extra vymýšľať. Jednoručky som už dlho neťahal týmto štýlom, takže aj malú váhu som dobre precítil. Dorazil som to veslovaním, tam som možno urobil aj 5 sérií, ale stratil som prehľad
Bench press po strede celkom krutý. Blbé šestky so stovkou, ale cítil som hroznú únavu tlakových partií. Dal som to, lebo je to hovno váha, ale som rád, že som sa nepokúšal trebárs o osmičky
Zajtra skipnem tréning, cítim, že som dobitý. Zas ťahám fullbody bez pauzy vyše mesiaca a telo potrebuje voraz. Takže zajtra miesto tréningu sauna a vírivka. Pár rokov dozadu by to bolo nemysliteľné, vynechať tréning, ale dospel som do štádia, že telo v prvom rade musí byť oddýchnuté, aby som ho mohol takto žmýkať
Okrem toho o chvíľku priškrtím kalórie a regenerácia sa ešte zhorší, tým pádom bude rozumné dať telu možnosť sa spamätať
Včera sme si dali výlet do ZOO, strava žalostná založená na smažáku s hranolkami a zmrzline, veľa kardio chodenia, potom večer kino (DnD je zábavná jednohubka, odporúčam, na jednorazové vypnutie hlavy bezva), takže do mňa padlo 6 litrov presoleného popcornu a mekáč. Ale pil som colu zero!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 24, 2023 9:09 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | ino (DnD je zábavná jednohubka, odporúčam, na jednorazové vypnutie hlavy bezva), takže do mňa padlo 6 litrov presoleného popcornu a mekáč. Ale pil som colu zero!
| Taky si k tomu dávám colu zero a pak si pochvalujui, jak jsem na to vyzrál. Nicméně po těhle prasáckých dnech se mi vždycky božsky zvedá...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 27, 2023 10:32 am Předmět: |
|
|
Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
2x10x100kg
Superset
Incline DB press:
3x10x32kg
+
Príťahy - kladka:
3x20
Superset
Kliky na bradlách:
3x10x Carabas + 10kg
+
Rozpažky s JČ:
3x10x22kg
Čelné drepy:
1x6x20kg
1x1x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x10x70kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CrgqKUILulB/
Bol som dohodnutý s Erikom, tak som bol rozhodnutý ísť na ťažké jednotky. Potom mi ale Erik neodpisoval na správu, tak som usúdil, že nič z neho a začal som sa rozcvičovať na väčší objem a samopodávanie. Našťastie potom mi pípla správa a tak som sa zas prepol na jednotky
Nakoniec teda vytrápených 150. Nie zle na moju momentálnu BW a zranenia. Legdrive moc nejde skrz to koleno, ale hecol som sa a zaprel sa nohami aj cez bolesť. A modlil som sa, aby podržalo rameno - to našťastie nemalo vôbec žiaden problém a hoci tlak trval asi sedem hodín čistého času (aspoň tak sa mi zdalo ležiac pod činkou, na videu to išlo nejak rýchlejšie), neprasklo nikde nič, hoci som to riadne rval vrškom.
Potom som zhodil na stovku a dorobil nejaký objem a rovný bench bol tým pádom vybavený. Som spokojný, rameno podržalo, 150 zatlačených pri nejakých 94kg telesnej váhy a to bez akejkoľvek reálnej silovej rutiny. Môže byť.
Incline ľahké, ale nie až tak. Nakoniec celkom makačka po tom predošlom benchi. V supersete s príťahmi - kúpil som nový adaptér a ah jaj, ako dobre s as tým ťahá! Takže spokojnosť aj týmto smerom a chrbát cítim pekne.
Konečne som sa dostal aj ku klikom na bradlách a keď nebolelo rameno, tak aj k tradičným rozpažkám. Akurát mi nedošlo, že som tie cviky nešiel dlhšie a už vôbec nie spolu a u načisto nie po trápení sa so 150kou na benchi  A tak som si to teda riadne vyžral, fakt som sa trápil, navyše na klikoch som skúšal iné postavenie tela a teda a o doooosť náročnejšie takto. Väčší streč hrudníka, tažisko priamo pod telom... no, bolo to veselé.
Potom nohy. Bol som príliš lenivý na nejaký objem práce a naozaj ma bolelo koleno, tak som si povedal, že skôr sa hecnem na dvojsekundovú bolesť pri jednom opakovaní, ako to trpieť 40 sekúnd počas celej série. A tak som postupne vyšiel na 140 kilo. Nebolo to ľahké, ani pekné, bolo to boľavé a náročné, ale nasrať, dal som to  Koleno našťastie neprotestovalo a dovolilo mi fungovať ešte po zvyšok dňa.
Veľká spokojnosť so včerajším tréningom, splnil som vcelku prekvapivú silovú métu skrz ten bench a nezranil sa (myslené viac...), vyskúšal nový adaptér a novú techniku na klikoch a všetko fungovalo, svalovka na cicky hrozná... No, skrátka a dobre - dobre!
Akurát doplnky som nestíhal, Soraya bola celkom na nervy z tých našich dvoch satanášov, tak som odmakal len to najnutnejšie a zdrhal domov ukľudňovať situáciu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne duben 30, 2023 11:27 am Předmět: |
|
|
PIATOK
Drepy so stopkou:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
3x6x150kg
Sumo deadlift:
1x6x60kg
1x6x100kg
3x6x150kg
Superset
Lýtka:
4x10x150kg
+
T-bar:
3x10x70kg
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas + 10kg
+
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
3x6x100kg
Veslo - guma:
3x20
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CrltansOp1h/
Uch och, voľajaké ťažké to bolo. Začal som klasicky drepmi, rozhodol som sa, že pridám na 150 kilo. Akožeeee... Šlo to, ale ciiii boha  Celkom rachot, hlavne spodný chrbát to schytával. Preto som aj váhal, či vôbec ísť deadlift, už rozcvička bola nepohodlná strašne a musel som sa naťahovať na hrazde, aby to povolilo. Ale ako píšem aj na instagrame pri videu: akurát mi v telefóne naskočila nejaká Rocky motivačka a Apollo tam mal svoj motivačný "THERE IS NO TOMORROW!!!" príhovor, tak som si povedal, že spodný chrbát bude bolieť, či budem ťahať alebo nie. Takže to už rovno môžem ťahať...
A aj som ťahal. A nakoniec celkom OKej, core sa naučilo nejak zapínať asi v druhej sérii a už bolo dobre.
A tak ďalej a tak ďalej cez tbar a zhyby, až došlo na benche. Ehm. No, po tej morde, čo som mal v stredu bolo celkom odvážne naložiť si 100 kilo. Možno ani nie tak odvážne, ako skôr blbé  Nakoniec odliftované, ale bol to boj a už to šlo len silou vôle, ani Apollo už nefungoval, skôr pud sebazáchovy, keď som pod tým ležal.
A potom ešte doplnky a také tie pumpovacie veci, ako sa patrí. Nepamätám si, čo presne som šiel, nejak sa mi to už pletie.
DNES
Šiel som ráno na ramená a ruky a brucho. Nakoniec dobrá rozbíjačka, za zmienku stojí asi hlavne militarko :
1x10x20kg
1x6x40kg
1x1x70kg belt on
1x1x80kg
1x1x85kg
1x1x90kg ale bol to boj!
3x3x70kg
A potom pumpy, ale morda. Ruky veľké tisíc, ramená guľaté. Som spokojný, tá 90ka už síce išla do záklonu, čo budem klamať (koniec koncov je to aj v storke na instagramoch), ale kvôli ramenu som netlakoval nad hlavu viac ako 40 kilo už celé dlhé mesiace. A navyše sám mám nejakých 94 kilo, takže celkom pekný výkon - na mňa. Dobre vedieť, že aj z kadejakých pumpičiek a prekrvovačiek sa dá ako tak udržať sila.
Od zajtra teda zľahka znížim kalórie, cieľ je dať dole nejaké dve-tri kilká, celkom rozdiel oproti trinástim, čo som musel zhadzovať minulý rok  Bude to menej roboty, takže dobre, to bol aj cieľ, nevyžrať sa ako hroch cez zimu.
Joooo a teda k tomu rovno skúsim systém predvyčerpania, ale len na hlavných cvikoch, samozrejme. Takže pred drepmi si dám nejaké predkopy a zákopy, pred benchom rozpažky a pred deadliftom... no... Tam už dávam drepy teraz, takže to asi ani nemusím meniť _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 02, 2023 7:12 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie zhadzované:
5x10+10
+
Rumunské ťahy:
5x10x70kg
+
Zakopávanie s expanderom:
5x10
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
3x6x150kg
1x10x70kg
Superset
Lýtka:
3x12x120kg
+
Lýtka veľký rozsah:
3x20
Superset
Incline bench press stopky:
1x6x20kg
3x6x70kg
+
TRX pazhyby:
3x12
Hodnotenie tréningu: Nechcelo sa mi točiť a ani nebolo čo
Tak som skúsil šarapatu s predvyčerpaním. Predvyčerpal som sa tak dobre, že sa mi nohy klepali, ešte som ani k drepom nedošiel. Najprv mi ani neprišli drepy nijak ťažké, skôr bol problém s tými napumpovanými nohami vymyslieť nejakú techniku. Ale potom od 120 kilo už to bolo aj ťažké
Trápil som sa preukrutne, keď uvážim, aké ľahké boli pauzované 150ky v piatok a aká morda to bola včera len kvôli troške predkopávania... Sranda  Teda, hecol som sa napokon a proste to oddrepoval, ale pocitovo to boli 180ky. Zatiaľ to vyzerá ako celkom zábavka, ktovie, ako dlho ma to bude baviť.
Nohy na cucky, premýšľal som, čo tam ešte dať, ale už som si len pridal k lýtkam nezapísané ľahké rehabkové predkopy každou nohou zvlášť. Nemalo zmysel hneď v prvý tréning sa zbortiť na totálku, musím to najprv odhadnúť, ako stihnem regenerovať počas týždňa.
Incline benche síce s istotou, ale tiež neboli moc ľahké. Nečakané, keď som deň predtým rozsekal ramená a tricáky  Tak som zaradil aspoň stopky, nech sám pred sebou ospravedlním tie hovnováhy.
A pazhyby rovnaký problém, ale skrz rozbité bicáky. Divil som sa, že to nejde, ale potom som si spomenul na pumpovačky z predošlého dňa. Ale zasa pracky v triku nažilované, akoby ma jedna mater mala!
Celkovo vynikajúci tréning, dnes samozrejme svalovka. S tým sa počítalo a je to tak v poriadku.
Okrem toho vyzerám, že som zakopol a spadol do táboráku, hlavne ksichtom a predlaktiami - ako každý jeden rok ma zaskočilo májové slnko a keď som si dal s rodinou prechádzku po meste a pri jazere, zoškvarilo ma ako slaninu na panvici. Dobre, že som spal na gauči, inak by som svojim červeným žiarením v tme budil Sorayu. Môj pigment je načisto netypický pre našu rodinu, pretože vôbec neexistuje. Zatiaľčo môj tato na záhrade zocelil svoju pokožku do farby indiánskeho náčelníka, mamin obľúbený šport je opaľovací maratón pri mori a môj brat vyzerá po dvoch hodinách na slnku ako regulérny degeš z osady, ja vyzerám, ako keby ma adoptovali zo Švédska. No OK, ešte ségra sa zvykne občas pripáliť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 04, 2023 12:48 pm Předmět: |
|
|
Superset
Rozpažovanie:
1x10x12kg
5x10x22kg
+
Plate press:
5x10
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg a jéje, toto asi bude zaujímavé
1x6x80kg Erik, kde si?
3x6x100kg v poslednej bez stopiek, lebo som ratoval holý život
1x10x60kg
Superset
Incline DB press:
3x10x22kg
+
Facepulls:
3x20
Kliky na bradlách:
3x10xCarabas
Highbar high heels drepy:
1x10x20kg
3x10x70kg
Štyriset ramená, ruky, brucho:
3x10
Hodnotenie tréningu: Asi ešte brutálnejšie ako nohy  Začal som s rozpažkami, ale prišlo mi, že tým sa neunavím dostatočne, tak som prihodil do supersetu ešte plate press. Cvičil som to asi tak 2x v živote, čiže bolo jasné, že telo na novinku zareaguje poplašene a nezmyselne, takže pumpa hrozitánska, do ciciek sa zliala krv z celého tela, takže keby mi niekto zaťal mačetu do nohy, sotva by sa ukázala kvapôčka.
Samozrejme v taktomto stave si ľahnúť pod činku chcelo veľkú dávku odvahy a ľahkovážnosti a oboje som splnil - od 60 kilo vyššie bolo jasné, že predvyčerpanie funguje. Kozy na totálku, ale ramená a tricepsy parádne fresh.
Ľutujem, že som dal len 3 série, nabudúce skúsim pridať, ale už to fakt nešlo. V tretej sérke som zrušil stopky, lebo už hrozil totálny zával a cicky proste nefungovali. Zhodil som aspoň na 60 a skúsil som dopumpovať, ale:
1, nedá sa dopumpovať niečo, čo už bolo napumpované na max
2, nemal som paru na viac ako 10 opakovaní a to sa fakt nedá považovať za pumpu
Incline tlaky s detskou váhou, ale zase pomalé a kontrolované, dole stopka, hore vytočené a stlačené. Idem sa tváriť, že to stačí.
Nestačí, ale preto robím incline 2x do týždňa
Kliky na bradlách bez pridanej váhy, proste to nešlo. Na hanbu som už aj tak musel tretiu sériu prerušiť po 7 opakovaní a dorobiť si zvyšok po pársekundovej pauze. Ale na moju obhajobu mám inú techniku klikov teraz, dole extrémny streč a hore stlačené kozy. Takže som uvarený vlastne hneď. Okrem toho sme sa s Erikom striedali tak, že jeden dokončil, druhý nabehol a takto dokola.
Nohy hotové z pondelka, preto len ľahké highbar drepy so zameraním na kvadráky. Ani mi nevadilo, že sú také ľahké, keď v piatok tam zas drepnem niečo okolo 140-150.
Veľká spokojnosť, tento experiment ma zatiaľ baví. Uvidíme, či to bude mať aj nejaké výsledky - v teórii vždy všetko parádne funguje, ale predsa len som 38ročný naturál, to telo funguje jaksi inak než keď podobný systém propaguje nejaký nasypaný profík. Ale pretože nemám žiadne ciele a môžem sa len zabávať - prečo nie???
A keď to niekto dočítal až sem a je z Prahy, tak 4-6 júla tam budem. Aj s celou rodinou, ale myslím, že na pár pív sa ich budem vedieť zbaviť, keby náhodou _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt květen 04, 2023 1:03 pm Předmět: |
|
|
plate press... to je tak dobré si nechat zdemolovat hrudník až to neudržím :D dávám přednost ose ;)
4. - 6. júla je první týden prázdnin a to už jsem tradičně na jihu pod stanem. velká škoda.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|