Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: ne duben 16, 2023 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 62, sobota

Beh 5km . 0:33:25 . tep avg 144bpm . index mi nezmeralo 🤦‍♂️ . ale aj gps trosku blblo, mozno preto. 😁

Btw, bol som na Severe a potom aj vo Vysokych Tatrach, nasoferoval som sa jak taky tirak. A najblizsie tyzdne nevyzeraju lepsie. 😅
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2023 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,5kg . vcera som vynechal veceru a vaha hups o polkilecko dole.
alkojednotky: 3, 6, 0 (t25, m52) . Sever, ou Sever.
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 76, tep avg 50bpm (56), HRV 81 (mesacny priemer 64 (+1)), REM 16% (mesacny priemer 20% (-)) , deep sleep 18% (mesacny priemer 18% (+1))

Dnes teda asi trening, ale stale citim jemny diskomfort. Skusim zacat novy cyklus na bencik a uvidime po prvej serii ci to este neodlozim o tyzden.
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 17, 2023 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 63, pondelok

drepik . 5x82,5kg, 2x5x102,5kg, 9x85kg . moze byt
bencik . 95kg . 4, 4, 4, 3 . moze byt
seated MP . 3x5x42,5kg . ok
ab wheel . 5, 7, 5

Akoze odcvicil som slusne, nejaka sila bola, ale lopatkorameno bolo od rana podrazdene a vidim to opat na kombinaciu voltarenu s guajacuranom. #starobachoroba #bodyshaming

#lovemyplaguehole
cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 18, 2023 9:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,4kg .
alkojednotky: 3 (t3, m55) . tatarak bez piva nie - e!
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 77, tep avg 59bpm (55), HRV 51 (mesacny priemer 64 (-)), REM 21% (20% (-)) , deep sleep 20% (18% (+1))

Spanok cez 7 hodin, moze byt. Dnes som mal ist behat, ale dam si oraz dnes aj zajtra.
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 19, 2023 8:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,4kg .
alkojednotky: 2 (t5, m57) . Whistler stout cask mi nejako nejde. Ale nevadi, prelozil som ho kombinaciou Elixiru s Flying kingom.
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 77, tep avg 55bpm (56), HRV 55 (mesacny priemer 63), REM 25% (20% (-)) , deep sleep 14% (17% (-1))

Dnes aj deti nejako podozrivo dobre spali, takze relativne pohoda. Vcera som siel na preventivku a zubar sa ma pyta, ci nemozem zostat hned aj na jedno povrtanicko... Tak som teda zostal. #debyl
cohen999

PříspěvekZaslal: čt duben 20, 2023 8:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,7kg .
alkojednotky: 2 (t7, m59) . rozmyslal som, co s tym whistlerom a rozhodol som sa pre kombinaciu s vodkou. Vola sa to jalovina a vymysleli to Fini. Mnamka!!!
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 5/6. Sleep charge 80, tep avg 54bpm (56), HRV 60 (mesacny priemer 63), REM 26% (20% (-)) , deep sleep 15% (17% (-))

Spanok opat pohodka aj napriek dvom drincikom. Som stale na voltarene, snazim sa lopatkorameno stale natahovat a zlahka masirovat, dnesny trening nevidim nijako pozitivne. A vecer idem pomahat kamosovi prenasat volake betonove kocky ci co.

Tak uvidime zajtra co a ako.
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 24, 2023 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 89,9kg .
alkojednotky: 4, 10, 2 (t23, m75) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: very poor 1/6. Sleep charge 64, tep avg 60bpm (55), HRV 55 (mesacny priemer 63), REM 29% (21% (+1)) , deep sleep 14% (16% (-1))

Vo stvrtok som s kamosom nalozil a vylozil 3 a pol tony betonovych 50kg kociek, rucicky vytahane ako orangutan, ale dal som to. Svalovica na predlaktiach epicka.

V piatok sme nalozili auto ze ideme zahajit sezonu na chate v Stredozemi. Vtom vola svagor, ze svokra po uraze previezol do nemocnice vrtulnik a ze tam mame ist... v ten den som bol 3x na JIS-ke na Kramaroch. Prve spravy optimisticke, ale pocas toho ako nam ich doktorka prezentovala, jej zlovestne zapipal pager a zacali tie prave problemy...
Prisla rodina zo Severu, nalada nie uplne pre deti, tak som ich v sobotu rano nalozil a sli sme do tej Stredozeme za rodicmi. Vcera poobede svokor zomrel. Reval som ako male decko. Ono sa hovori, ze ked sa ozenite, beriete si zaroven aj nevestinu rodinu. U mna to platilo na 100%. Lepsieho svokra som si nemohol priat. Bude tu velmi chybat. Requiescat in pace.
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 24, 2023 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

smutná zpráva, zvláště, pokud je to náhle a po úraze... taky jsem si bral i rodinu nevěsty a po těch dlouhých letech vidím, jak rodiny "seshora" ubývájí a "zespoda" přibývají.
decarabas

PříspěvekZaslal: po duben 24, 2023 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak toto je veľmi nepríjemné. Vybavujem si, že svokra, švagra a celkovo rodinu si v dobrom duchu spomínal dosť často.
Tak držím palce, aby ste sa s tým všetci vyrovnali čo najskôr.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: po duben 24, 2023 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vdaka chlapi.

Trening 64, pondelok

Drepik . 7x82,5kg, 102,5kg 5, 6, 7x82,5kg
Bencik . 96,5kg . 4x3
seated MP . 3x3x52,5kg
ab wheel . 3x5

Zivot ide dalej aj napriek tragediam a aj kvoli mentalnej pohode som siel do plague hole. Napriek nizsej vahe som to tam nejako nasupal, aj ked teda benciky su trosku ubohe, kedze som ich siel naposledy takto pred tyzdnom a vynechany trening nie je to prave orechove.

#lovemyplaguehole
Turakam

PříspěvekZaslal: po duben 24, 2023 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úprimnú sústrasť.
cohen999

PříspěvekZaslal: út duben 25, 2023 8:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Úprimnú sústrasť.
Vdaka Turek.

Vaha: 90,2kg .
alkojednotky: 0 (t0, m75) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: good 2/6. Sleep charge 74, tep avg 54bpm (55), HRV 84 (62), REM 17% (21% (-)) , deep sleep 21% (16% (-))

Konecne normalny spanok, cez 7 hodin. Boli ma hrdlo a lezu zo mna zeleni alzaci, ale nie je to regulerna choroba. Mozno zas nejaky skolkarsky moribundus, alebo ma vytrestala klimatizacia. Ktovie. Dnes som chcel mrtvolku, ale po vcerajsku ma bolia laktove upony a nechcem to silit. Este uvidim poobede.
cohen999

PříspěvekZaslal: st duben 26, 2023 9:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,1kg .
alkojednotky: 2 (t2, m77) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: compromised 3/6. Sleep charge 64, tep avg 56bpm (55), HRV 63 (62), REM 23% (21% (-)) , deep sleep 15% (16% (-))

Zjavne spanok v dlzke 5:45 nestaci na lepsi nez kompromisny vysledok.
cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 02, 2023 8:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,1kg .
alkojednotky: 3, 7, 4, 10, 9, 0 (t37, m109) .
ANS (autonomny nervovy system) charge: OK 4/6. Sleep charge 78, tep avg 59bpm (57 (+2)), HRV 50 (60 (-2)), REM 19% (21% (-)) , deep sleep 20% (16% (-))

Hodinky zaratali aj driemkanie v kresle takze tep uplne nezodpoveda realite.
Na Severe sme pochovali svokra a potom ho bolo treba pospominat a to sa dost tazko robi bez alkoholu, teda aspon na Severe. Teraz tam kvoli svokre budeme chodievat este castejsie, ale aj ju obcas dotiahneme k nam, kedze ovce uz predala a o sliepky sa jej uz niekto postara. Zivot ide dalej.

Ja stale citim ten narazeny pravy laket, co uplne nenahrava tazkym bencikom, takze cvicit dnes sice pojdem, ale vahy poriesim az na mieste. Predvcerom som tam supol zopar pistoli, aby som uplne nezdrevenel. Pomaly budem musiet restartovat aj beh, ale este stale vykasliavam tak to nechcem uponahlat.
cohen999

PříspěvekZaslal: út květen 02, 2023 12:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 65, stvrtok

To co zvyknem v easy dni, len bez mrtvoly. Proste hlavne rychlo.

Trening 66, pondelok

Drepik . 7x82,5kg, 102,5kg 5, 5, 4, 7x82,5kg
Bencik . up to 1x92,5kg, 4x8x62,5kg . vsetko stopky.
seated MP . 3x5x42,5kg
ab wheel . 7, 5

Nejako sa mi nechcelo ist do vah, laket bolel, tak som sa inspiroval Solferinovym bencikovym sialenym planom a pustil tam nejake osmicky s rozcvicovacou vahou. A teda nezvyk, nezvyk! Volajaky som z nich vytraseny.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 223, 224, 225 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: