|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 11, 2023 6:54 am Předmět: |
|
|
trénink 10.4. pondeli
BULHARY - 2x6, 6x16, 6x24, 6x40
MILITARY PRESS - 5x40, 5x45, 6x50, 5x52,5, 5x52,5, 8x52,5
PŘÍTAHY - 3x10 s 70
pocitová náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
váha: 91 kg
trénink trval: 40 minut
40 minut dopolko. Krása.  . Pressy se malinko lepší. I když nemám pocit, že jsem zesílil a že se mi vrátila síla do zmrzačených ramen, ale že to tam spíš narvu. Nevadí, oproti minule sérka navíc a opáčka navíc...Líbilo by se mi dostat se na váhy před zraněním. Když už nemůžu benčovat, tak aspoň pressy by byly fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st duben 12, 2023 7:17 am Předmět: |
|
|
trénink 12.4. středa
HORIZONTAL PULL UPS NADHMAT - 4x
PŘÍTAHY S TRX NAŠIROKO - 4x
HORIZONTAL PULL UPS RUCE K SOBĚ - 4x
PŘÍTAHY S TRX NA ÚZKO - 4x
BICEPS S TRX - 4x
ZADKY RAMEN - 4x
(pauzy mezi 15-40 sekund celý trénink)
pocitová náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: 20 minut
Ranní krása. Roztočil jsem to na workoutovém hřišti kde jsem byl jen já a postarší ukrajinec (asi byl mladší než já, ale u mě se věk počítá jinak)
Příjemný pumping s trochou zadýchání. pauzy 15-40 sekund. Ke konci jsem zkracoval pauzy...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 13, 2023 9:08 am Předmět: |
|
|
trénink 13.4. čtvrtek
SCHODY - 5 minut
ČELNÍ DŘEPY - 5x50, 5x60, 5x70, 5x80, 6x90
ZANOŽOVÁNÍ V SEDĚ - 4x
ŠIKMÝ BENČ JEDNORUČKY RUCE K SOBĚ - 14-16-18-20-22-24kg vše po 12 opáčkách
CICKOSTROJ - 4x
TRICEPS KLADKA - 4x
pocitová náročnost tréningu: 4/10
trénink trval: 37 minut
Přivstal jsem si a vyskotačil ráno. Samozřejmě jsem si přivstal málo a nebylo dost času, ale víc se nezvládám vyhecovat.
Čelní dřepy do 6x90 dobré. Mám vlastně nejlepší formu posledních let. Dá-li se nazvat formou něco, co je desítky kil pod normálem z mladosti, ale na mladost a dobré podmínky se nehraje a tak jsem rád, že jsem rád .o))) 6x90 už bylo poměrně vydřených. Je otázka jestli se vůbec zlepšuju a nebo to tam víc vyrvu, ale dobré.
Kozy zase kvuli ramenu jenom jízda po stojanu nahoru aby rameno nebolelo...
Zítra bude BJJ.
Sumarizace tohoto týdne: 2těžké (dnešní trénink a zítřejší BJJ) a 2 lehké. Na dřepech a pressech zase přidáno tento týden, takže dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so duben 15, 2023 9:50 am Předmět: |
|
|
trénink 14.4. patek
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 80 minut
-Pokracovani v paceni nohou. Respektive achilovky a prime paky. Plus vwriace z ruznych pozic.
-sparingy 8x4 minuty. 20 sekund pauza.
Neslo to. Byli tam jen 2 zacatecnici co meli dohromady min kilo nez ja a trener. Takze jsem se na sparinzich vubec nesnazil, nic me nemotivovalo a jeste se bal, ze jim neco udelam. No a kdyz jsem sel s trenerem tak jsem si pro zmenu ani neskrtl...Nedobre, nepekne, ale byl to trenink a to se pocita.
Ps: presto jsem byl po treninku celkem zniceny...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út duben 18, 2023 6:09 am Předmět: |
|
|
trénink 18.4. pondeli
BULHARY - 2x6, 6x16, 6x24, 6x24
MILITARY PRESS - 5x40, 5x45, 5x50, 5x55, 5x55, 8x55
PŘÍTAHY - 3x10 s 70
GIGASET (biceps, zadky ramen, středy ramen, břicho, visy) - 3x
PLANK - 3x
trénink trval: 61 minut
Hodina na tréning aneb naprostý luxus.  Zase jsem přidal na pressech. Zatím to pomalinku leze nahoru a já nemám pocit, že by mě staré zranění zatím nějak limitovalo.
8x55 bylo už na momentální maximum.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 21, 2023 6:46 am Předmět: |
|
|
trénink 20.4. čtvrtek
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 8,5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 100 minut
-20 trianglů, 20 armbarů, 20 kimur
-20+20 guard pass dva druhy
-guilotina škrcení ve stoje, ale tentokrát se to zavírá rukama proti sobě a utahuje se to přes záda. Houly mekerouny. Normální guilotinu musíte dobře zavřít a vyžaduje trochu síly-často dost síly, ale tohle se prostě zavírá prakticky samo. Ohryzek jsem měl po pár pokusech naprosto na sračku a škrtilo mě pak už i polechtání na krku.
-pak tenhle styl guilotiny, ale tentokrát když se dostaneme na zem, jak se do toho dostat.
-9x4 minuty sparingy (15 sekund pauza mezi koly) a před předposlednim jsem měl 1 kolo pauzu.
Dneska 5 kol s cca 80kg silovým bluebeltem a trenérem + 4 kola se začátečníkama. Smrt. S bluebeltem velmi dobré. V postoji jsme asi vyrovnaní, ale na zemi je samozřejmě lepší. Občas se nachytám, že nedýchám, což samozřejmě zvyšuje únavu a zadýchání. V jednom kole s trenérem jsem mu nasadil variaci guilotiny co nás ten trénink učil, ale nějak si to tam kontroloval, ale cítil jsem, že musí setsakra tlačit a když se vynořil, měl trošku rudý obličej a pak mě víc mučil. Možnost 1 - i tak ho to škrtilo a stálo ho to nějakou sílu. Možnost 2 - načuchal se mého podpaždí a zoufale toužil po vzduchu. Přikláním se k možnosti číslo 2.
Celkově enormně fyzicky náročné. Na konci jsem měl takovou únavu ramen, že jsem se skoro nemohl podrbat.
Super. Miluju to.
NEGATIVA: V defenzivních pozicích se stále málo hýbu a jsem pasivní a pasivita když je soupeř na vás je pomalá smrt.
POZITIVA: Pořád se učím a dokážu cítit zlepšení.
PS: Tento týden se snad dostanu ještě na lehounký trénink. Pokud ne bude skóre 1 střední trénink a 1 ultratěžký.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 24, 2023 6:55 am Předmět: |
|
|
trénink 23.4. neděle
BULHARY - 2x6, 6x16, 6x24, 6x24
PŘÍTAHY V PŘEDKLONU - 12x70, 4x8 s 80
KLIKY NA BRADLECH - 5x6
(triset)
FLAT BENČ S JEDNORUČKAMA - 12x27
PENDLAY ROWS - 5x80
(superset)
pocitová radost z tréningu: 4/10
váha: ? kg
trénink trval: 13 minut
S manželkou jsme si udělali pěkné odpoledne jelikož Bibi hlídal dědeček s macechou a já měl ještě mít 45 minut na trénink, ale nějak jsem měl pocit, že mít nebudu, tak jsem došel do sklepa a vzal to trochu rychleji. Na začátku jsem to teda napral s tím, že pak trochu zvolním.
Celkem jsem se zadýchal a když jsem odjel první sérku flat pressů s pendlay tak mi volá žena, že už si Bibi pýtá tatínka a že musím přijet. Takže 13 minut trénink. Lepší než nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 24, 2023 7:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po duben 24, 2023 9:08 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Bibi hlídal dědeček s macechou |
To znie ako nejaká rozprávka
Je to občas divočina zladiť rodinu a tréning a do toho celého ešte zamontovať prácu a nedajbože aj nejaké iné hobby či kamarátov, ale už za tú snahu si my starí fotrovia zaslúžime plusový bodík (alebo zjebávku od ženy, že som stále neumyl záchod, hoci som to v pominutí mysle nerozvážne sľúbil ) | Přesně .o) jenom to, že to zkoušíme a neležíme jenom na gauči je zázrak .o)
trénink 24.4. pondělí
MILITARY PRESS - 5x30, 5x40, 5x50, 3x57,5, 3x57,5 5x57,5kg
STŘEDY RAMEN - 3x10
trénink trval: 27 minut
Ráno po dvou né úplně ideálních nocích jsem si lehce přivstal (i tak jsem nestíhal) a šel na pressy, ale bylo to těžké, takže si dávám jedničku, nicméně jsem věděl, že do středy bych se časově na činky nedostal a pak bych si to odpoledne vyčítal a byl nervózní a podrážděný .o)). Pressy nešly. už od začátku to nešlo. Nicméně pocit v ramenech příjemný a pocit z tréninku také. Zítra nic, ale ve středu bude fitko. Juhů.
Prostě fotři malých dětí to mají těžké, ale když vidím kolik chlapíků přestalo cvičit, tak si dávám prostě jedničku .o) Nicméně pressy se od začátku tréninků zlepšily
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt duben 27, 2023 6:27 am Předmět: |
|
|
trénink 26.4. středa
LEGPRESS - up to 12x130
ZAKOPÁVNÍ - 4x
PŘEDKOPÁVÁNÍ - 4x
DŘEPY HIGHBAR - 5x60, 3x5 s 80
CICKOSTROJ - 4x
BENČ JEDNORUČKY RUCE K SOBĚ - 12x20, 3x12 s 26kg
ZÁDA STROJ PŘÍTAHY - 4x
ZÁDA STROJ STAHOVÁNÍ KLADKY - 4x
ZADKY RAMEN - 3x
TRICEPS - 4x
BICEPS - 4x
pocitová náročnost tréningu: 5/10
trénink trval: 35 minut
Veliká rychlovka, ale narval jsem tam toho dost a byl jsem spokojen. Poska byla skoro prázdná, tak to šlo.
Čelní dřepy jsem dočasně nahradil normálníma dřepama. Poslední dobou jsem z nich cítil kolena když jsem si klekl, tak začnu lehce zadní dřepy a budu na pohodku přihazovat jak váhu, tak série.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt duben 27, 2023 8:17 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Bibi hlídal dědeček s macechou |
To znie ako nejaká rozprávka
Je to občas divočina zladiť rodinu a tréning a do toho celého ešte zamontovať prácu a nedajbože aj nejaké iné hobby či kamarátov, ale už za tú snahu si my starí fotrovia zaslúžime plusový bodík (alebo zjebávku od ženy, že som stále neumyl záchod, hoci som to v pominutí mysle nerozvážne sľúbil ) |
Čo tam hobby a kamaráti, mám dve malé deti a moja žena je nasraná, keď náhodou idem po práci ešte niekam na brigádu Peniaze chce každá, ale chce aj aby si bol doma a venoval sa. Keď nepracuješ z domu, tak je to samozrejme nonsens.
Udržiavanie sadla pod hranicou morbídnej obezity v gyme si však zobrať nenechám, hehe
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá duben 28, 2023 8:16 am Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: |
Čo tam hobby a kamaráti, mám dve malé deti a moja žena je nasraná, keď náhodou idem po práci ešte niekam na brigádu Peniaze chce každá, ale chce aj aby si bol doma a venoval sa. Keď nepracuješ z domu, tak je to samozrejme nonsens.
Udržiavanie sadla pod hranicou morbídnej obezity v gyme si však zobrať nenechám, hehe | No my u nás říkáme, že do práce se chodí za odměnu. Takže ten kdo pracuje má menší práva.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út květen 02, 2023 6:57 am Předmět: |
|
|
trénink 29.4. sobota
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 3/10
trénink trval: 60 minut
V pátek jsem nestíhal, ale na sobotu byly vyhlášeny jen sparingy tak jsem šel.
- než přišel trenér tak jednoho kluka napadlo si zahrát fotbal v rámci rozcvičky. Tak jsme dali 10 minut. Když přišel trenér tak jsme dostali zjeba, že co blbneme, že se můžeme zranit .o)))
-sparingy--asi 15x2 minuty. Mezitím 2x2 minuty pauzy, jinak pauza víceméně jen na změnu soupeře.
-S jedním klukem co se připravoval na závody to úplně nevyšlo. Měl lehce přes 90kg a byl tak o třídu až dvě lepší než já. Chytil jsem ho do guilotiny, ale nebyla zavřená, tak jsem hledal pozici jak ho hodit, nebo si přehmátnout. Použil jsem svůj klasický hod, ale aby ho to tolik nelámalo přes krk, tak jsem to zavřel a hodil jen tak na 60%. Mno, za chvilinku začal řvát a držel si krk. A že jsem debil a že to nemůžu takhle zavírat. Párkrát jsem se mu omluvil, ale byl dost nasraný. Zajímavé je, že nebyl nasraný když mě docela brutálně pár minut před tím škrtil a páčil...Nicméně trenér nic neříkal a tak to asi bylo v cajku. Už mě kdysi párkrát zjebal za prasárny co se v japonském jujitsu nebo ruském sambu (obojí co sem dělal) mohou, ale v brazilském jujitsu jsou zakázané.
Některé už kvuli tomu nedělám. Samozřejmě jsou to moje oblíbené věci .o))Každopádně nepříjemné no...
-Jinak jsem byl milionkrát upáčen, párkrát jsem někoho upáčil já. Soupeři byli veskrze zrovna lepší než já, nebo jeden tak na stejno, ale o 25kg těžší, což je jako kdyby byl lepší .o)) Nicméně pak jsem šel s jedním dobrým týpkem a chytil mu achilovku na nohu. Začal jsem to zavírat a měl to tak na 80% jeho ksicht naznačoval že ho to dost bolí a že se z toho nemůže dostat, ale neplácnul. Hlavou mi blesklo jestli mám zabrat naplno, ale pak jsem to pustil. Mohlo by se stát, že nestihne odplácat než přijde bolest na plno. Tak nějak vnímám, že je moje zodpovědnost někomu nezlomit jen tak nohu. Pak jsem se ho zeptal jestli to bylo aspoň slušně nasazené a on že ano. Tak aspoŇ tak.
PS: Taky jsem si trošku natáhl záda. Respektive lopatku. Tak nahřívám a rozcvičuju. Nic ultravelkého, ale není to příjemné. Tak jsem si od soboty dával pauzu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt květen 04, 2023 10:38 am Předmět: |
|
|
trénink 4.5. středa
BULHARY - 7,7, 7x16, 7x24, 7x24kg
+pressy, pushpressy s ktb, goblety, kliky, přítahy s v.č., kliky na bradlech, shyby, flatbenč jednoručky - od všeho pár sérek...
pocitová náročnost tréningu: 3/10
trénink trval: 30 minut
Dával jsem od soboty odpočinout zádům, ale už je to celkem fajn. Lehce doma. Měl jsem na hlídání malého a žena byla na plavečáku s tou druhou. Tzn. skočil jsem si pro ketly a cvičil, skákal od jednoho cviku k druhému, mezitim kdyz byl malý ok jsem běhal do sklepa a tam odjel superset a zase běžel nahoru do bytu nosit malého a takhle furt dokola. Ale na srovnání fajn.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá květen 05, 2023 12:51 pm Předmět: |
|
|
trénink 4.4. čtvrtek
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 7/10
váha: 91-92 kg
trénink trval: 90 minut
-3x3 minuty úniky - únik z toho když někdo na vás sedí, když je na kříži, nebo když vás drží v backmountu zezadu a škrtí. Střídali jsme se po kole s tím druhým a postupně kladli větší odpor.
-sparingy 8x5 minut. Měli jsme lichý počet, tak na mě vyšly i delší pauzy.
2 začátečníci, 1 lehčí zkušený kluk a trenér. S trenérem peklo jako vždy. Dostával jsem čoud a cítil mírnou retardaci. Nicméně občas se mi něco povedlo. Dobré.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|