|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
NoxArt
|
Zaslal: po červenec 31, 2023 7:28 am Předmět: Regenerace |
|
|
Zdravím
Před 3 měsíci jsem (34M) po předlouhé době znovu začal posilovat, ale mám velmi dlouhé doby na zotavení mezi tréninky. Ze začátku to bylo 7, 8 dní, teď se to zlepšilo zatím na 4-5, i když někdy to 7 stále je pokud nějaká partie dostane zabrat, zvlášť poprvé
Cvičím s trenérem a momentálně vybírá skladbu na celé tělo
1) můžu nějakým způsobem zrychlit regeneraci nebo prostě jen čekat, že si tělo zvykne?
2) jak mít aktivitu mezi tréninky aniž by to ohrozilo frekvenci hlavního cvičení? Momentálně chodím na procházky a plavu (spíš relaxačním tempem), nevím jestli tam můžu začlenit nějaké lehčí cvičení. Možná na partie co až tak zrovna necítím?
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červenec 31, 2023 4:19 pm Předmět: |
|
|
Tohle vsechno ti rekne tvuj trener, od toho ho přece mas! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
NoxArt
|
Zaslal: po červenec 31, 2023 10:51 pm Předmět: |
|
|
Jeho odpověď mi přišla dost vágní, tak jsem to zkusil tady
Ale můžu se ho zkusit zeptat ještě znova
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 01, 2023 7:43 am Předmět: Re: Regenerace |
|
|
| NoxArt napsal: | Zdravím
Před 3 měsíci jsem (34M) po předlouhé době znovu začal posilovat, ale mám velmi dlouhé doby na zotavení mezi tréninky. Ze začátku to bylo 7, 8 dní, teď se to zlepšilo zatím na 4-5, i když někdy to 7 stále je pokud nějaká partie dostane zabrat, zvlášť poprvé
Cvičím s trenérem a momentálně vybírá skladbu na celé tělo
1) můžu nějakým způsobem zrychlit regeneraci nebo prostě jen čekat, že si tělo zvykne?
2) jak mít aktivitu mezi tréninky aniž by to ohrozilo frekvenci hlavního cvičení? Momentálně chodím na procházky a plavu (spíš relaxačním tempem), nevím jestli tam můžu začlenit nějaké lehčí cvičení. Možná na partie co až tak zrovna necítím?
Díky moc | Hodně proměnných. Nevíme jak vypadají tvoje tréninky a ani tvoje výkonost, ale pár tipů než ti poradí trenér:
-zvýšit příjem bílkovin třeba na 1,5
-vitamíny
-tréninky-to je to nejdůležitější. třeba se masakruješ moc a pak tělo zbytečně trpí.
-partii nemusíš mít úplně zotavenou aby si mohl znova cvičit. Lehká bolest nemusí vadit.
-zařadit lehčí cvičení? Já bych ho nedával, ale pokud máš tu chuť dal bych třeba jogu. Budeš z toho asi slušně zrasený, takže to možná chvilku bude too much, ale časem ti tělo poděkuje...
Nebo nějaké kardio, ale tam si zase narušíš regeneraci (ale budeš zdravější a víc fit).
Good luck
|
|
| nahoru |
|
 |
NoxArt
|
Zaslal: út srpen 01, 2023 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: st srpen 02, 2023 6:06 pm Předmět: |
|
|
Ja napríklad tiež cvičím tak raz do týždňa a jedno kardio. Keď cvičím častejšie, príde mi progres skôr pomalší.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|