|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: so srpen 12, 2023 7:26 pm Předmět: |
|
|
stejně bylo 11 kilo strašně moc... musíš se už trochu šetřit ;) a s tou čtyřicítkou už jsi strašila, jakoby to bylo letos... a přitom až příští rok ;) ta atletika se mi zdá jako velmi dobrý nápad, máš to postavu a určitě ti to prospěje, zvláště, když tě pořád tlačí do nižších váhovek. tak budeme doufat v brzský jiný nový zápas!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: so srpen 19, 2023 5:31 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | stejně bylo 11 kilo strašně moc... musíš se už trochu šetřit ;) a s tou čtyřicítkou už jsi strašila, jakoby to bylo letos... a přitom až příští rok ;) ta atletika se mi zdá jako velmi dobrý nápad, máš to postavu a určitě ti to prospěje, zvláště, když tě pořád tlačí do nižších váhovek. tak budeme doufat v brzský jiný nový zápas! |
No, já se odmítám mimo přípravu vážit :D Když pominu ta vedra, tak je mi dost dobře, tak to jakože neřeším. Jím stále fakt super čistě a ze zdravotního hlediska jsem tedy v pohodě. Horší jsou ty váhovky, no...
Dneska přistála další nabídka na box bez rukavic do USA a vypadá to výrazně lépe, než ta poslední, tak snad, snad...
Atletika mě děsně bavíííí...
Jo a jen taková funny vložka... dneska jsem si střihla zápas s 95kg frajerem, kterému kámoši, teda "kámoši" zaplatili mě, jakože jeden z dárků na rozlučku se svobodou. Klučina moc nepochopil, že je to jakože legrace a nahodil mod "chci jí zabít" a tak jsem po první ráně, kterou mi fakt hodil do plných (oproti mým tukačkám, které jsem ale trefovala) nahodila svůj mod, dobře, dostaneš o co si žádáš... No a tak odcházel s krvavou hubou a rozkopanýma nohama (on měl helmu, já ne... a ještě jsem si vzala 14oz rukavice, aby ho to nebolelo :D) No a já mám poškrábaný ksicht :D Ale vlastně super zkušenost, příští týden jdu zas. Ubezpečovali mě, že to bylo podruhé, co se jim tam něco takového stalo a strašně nadávali. Kluci od budoucího ženicha se přišli omluvit a i on pak došel, že sorry, že mu přeplo, ale já byla fakt spoko, že jsem si vyzkoušela práci pod tlakem...
(Kdo jste neokusil bojové sporty - ono když má někdo o 30 kilo víc než vy, tak je jedno, jestli má super techniku, nebo ne... ona ta váha prostě udělá svoje :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne srpen 20, 2023 9:05 am Předmět: |
|
|
Ty jsi zvíře, sejmout o třicet kilo těžšího kluka. :) Ale nedivím se, kdybych tam byl, stopro bych vsadil na tebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po srpen 21, 2023 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ty jsi zvíře, sejmout o třicet kilo těžšího kluka. :) Ale nedivím se, kdybych tam byl, stopro bych vsadil na tebe. |
Jo, tak v sobotu jsem sejmula frajera a dneska mě sundala bursitida :D
Poprvé jsem navštívila Pardubickou nemocnici. Nepochopitelně mě poslali na RTG a pak do mě chtěli píchat kortikoidy, což už jsem tedy odmítla razantněji, než ten RTG. Každopádně diagnozu jsem dostala, Nimesil a nazdar. Neurologické to prý na 100% není, takže v pohodě. No, ale wrestlerský kempíček se nekoná. Běhat půjde, rotoped půjde a zkusím najít tu trasu na brusle konečně :D Alespon naženu fýzu. Jsem ráda, že mě to sundalo ted a ne týden před zápasem třeba :)
(Jop, ten zrušený měl být za dva :D)
Bursitida = zánět v rameni. Na druhém jsem se probursitidovala k operaci, ale jela jsem furt přes bolest. Mladá už nejsem, ale hloupá furt :D _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po srpen 21, 2023 3:34 pm Předmět: |
|
|
Mam dve otazky :) Prvni - proc jsi odmitala RTG?
A druha - tu diagnozu jim opravdu veris? Jako nejsem nejaky konspirator, co se tyce lekarske pece, ale prijde mi, ze u sportovcu to bezni doktori kolikrat netrefi (mam na mysli tento typ obtizi) - nepocitaji vubec se specifickym stylem zatizeni a rozhoduji se na zaklade vykladu priznaku jako u normalni populace (navic ty mas to zatizeni atd. jeste uplne mimo jejich tabulky). Vzdycky jsem zil v tom, ze je lepsi jit k fyzioterapeutovi, co sam hodne sportuje/posiluje atd.
Timto ale nic nijak nenapadam, spis by me zajimaly dalsi informace a Tve nazory  Jo a GL s ramenem.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po srpen 21, 2023 4:11 pm Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | Mam dve otazky :) Prvni - proc jsi odmitala RTG?
A druha - tu diagnozu jim opravdu veris? Jako nejsem nejaky konspirator, co se tyce lekarske pece, ale prijde mi, ze u sportovcu to bezni doktori kolikrat netrefi (mam na mysli tento typ obtizi) - nepocitaji vubec se specifickym stylem zatizeni a rozhoduji se na zaklade vykladu priznaku jako u normalni populace (navic ty mas to zatizeni atd. jeste uplne mimo jejich tabulky). Vzdycky jsem zil v tom, ze je lepsi jit k fyzioterapeutovi, co sam hodne sportuje/posiluje atd.
Timto ale nic nijak nenapadam, spis by me zajimaly dalsi informace a Tve nazory Jo a GL s ramenem. |
Na RTG jsem šla, ale nechtěla. Zbytečné se nechat ozařovat, když jsem neměla žádný úraz, cítím, že je to svalové a chlapík mi psal žádanku už když jsem stála ve dveřích.... pořádně se mě ani nezeptal, co mi je. Mám těch RTG za sebou už fakt fůru a i když ta dávka dneska už není nějak strašně velká, střádá se to a když fakt nemusím, tak nechci.
Fyzioterapeuti jsou často taky hodně mimo. Rozhodně jsou vyjímky jak mezi fyziaky, tak mezi doktory, ale ono je to těžké, no... většina populace prostě neudělá nic pro to, aby se ty věci zlepšily, nemají zodpovědnost za své zdraví a přesně proto jim nevadí do sebe nechat píchat kortikoidy, nebo se nechávat ozařovat. (Oni podle mě nemají páru, co dělá RTG záření, netož kortikoidy...)
Snad to bude dobré, díky :) Kdyby se to nezlepšilo, budu určo chtít rezonanci. Přeci jen mě ta ruce živí a potřebuju fungovat. Pár dní zvládnu, ale nechci, aby se to nějak tahlo, to je jasné :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po srpen 21, 2023 8:59 pm Předmět: |
|
|
Myslel jsem to tak, ze clovek casteji muze najit na ty "mekke" problemy vhodneho fyzioterapeuta, ktery kdyz sportuje, tak potom jedna aspon kontextualne spravne... ne ze "mate tam zanet, tak si date 14 dni odpocinek a tady mate leky". Mozna mam stesti na dobre fyzioterapeuty, ale nikdy mi nezakazali cvicit, i kdyz jsem si treba myslel, ze mam venku plotynku atd. :D coz mi v tuchvili treba tvrdil i jeden velmi dobry neurolog
edit: ale spis jsem si je vzdy vybiral podle toho, ze pracuji se sportovci :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út srpen 22, 2023 11:41 am Předmět: |
|
|
Ach jo, holka, ty máš smůlu. Pár dní odpočinku tomu asi pomůže, uvidíš, jak se budeš cítit, ale úplně chápu, jak ti je, když to rameno a ruce potřebuješ. Pardubická nemocnice bohužel nemá svou špatnou pověst náhodou; kdyby se to nelepšilo, možná by bylo lepší zajet si s tím do fakultní do Hradce, nebo rovnou do Prahy. Škoda, že nemám nikoho na ramena, koho bych ti mohl doporučit. : (
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út srpen 22, 2023 12:53 pm Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | Myslel jsem to tak, ze clovek casteji muze najit na ty "mekke" problemy vhodneho fyzioterapeuta, ktery kdyz sportuje, tak potom jedna aspon kontextualne spravne... ne ze "mate tam zanet, tak si date 14 dni odpocinek a tady mate leky". Mozna mam stesti na dobre fyzioterapeuty, ale nikdy mi nezakazali cvicit, i kdyz jsem si treba myslel, ze mam venku plotynku atd. :D coz mi v tuchvili treba tvrdil i jeden velmi dobry neurolog
edit: ale spis jsem si je vzdy vybiral podle toho, ze pracuji se sportovci :) |
A to já zasejc mám :D
ještě, když jsem vzpírala, tak mi jedna fyzio paní říkala, že dřepy se nesmějí dělat pod paralel... a byla sportovní... a věděla, že já jsem já :D
Mě se s mými zády obecně dost bojí dotknout... mám jednoho svého, ke kterému chodím dlouhé roky. Zná mě, ví co a jak. Určo si tam skočím :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út srpen 22, 2023 12:55 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ach jo, holka, ty máš smůlu. Pár dní odpočinku tomu asi pomůže, uvidíš, jak se budeš cítit, ale úplně chápu, jak ti je, když to rameno a ruce potřebuješ. Pardubická nemocnice bohužel nemá svou špatnou pověst náhodou; kdyby se to nelepšilo, možná by bylo lepší zajet si s tím do fakultní do Hradce, nebo rovnou do Prahy. Škoda, že nemám nikoho na ramena, koho bych ti mohl doporučit. : ( |
Oooo... moc děkuji.
Dneska už je to lepší, ráno jsem byla běhat, pak posla (alespon jsem dala dřepy na tlustého liftera :D) a teď bych chtěla na atleták, ale venku je furt tak milion stupňů :D Aaa... přemýšlím, že zkusím ty bazénové sauničky :))
Pevně doufám, že do konce týdne to bude v pohodě _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st srpen 30, 2023 2:03 pm Předmět: |
|
|
Tak dva dny po akci s ramenem mi brutálně natekl kotník. Do teď nevím, jestli to byla reakce na Nimesil, nebo... nebo já nevím, nějaké sluneční erupce, ale vypadalo to, jak když mi narostla sloní noha. Klasicky jsem dělala, jakože nic, ale celkem mě to děsilo, tak jsem si skočila alespoň do lékárny pro kopřivu na odvodnění a dneska jsem konečně po ránu zahlédla svuj ztracený kotník :D
Rameno drží, postupně mu přidávám, ale zdá se být celkem stabilní. Dneska jsem si ráno po grapplingu poprvé naložila činku na benč jako zátěžový test (brutálních 40kg :D) a zatím dobré.
Jen mě tedy poslední dny nějak pobolívá kebule a moje oura mi nadává, že mám děsně vysokou noční tepovku (jakože dlouhodobý průměr mám řekněme 38-42 a teď mívám přes 50 poslední měsíc). Tak si ještě říkám, jestli srdce... ale snad ne. Divnověci....
Každopádně si rozepisuju tréninky a od příštího týdne zase budu jezdit Prahu. Zápasy stále v řešení, je to dost frustrující, ale snad se brzy něco potvrdí... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|