|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 17, 2023 10:50 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Naštěstí dorážíme na rozcestí a zjišťujeme, že jsme špatně vyšli už na začátku a že Hrebienok je někde pod náma. | V Tatrách sa samozrejme dá kvalitne poblúdiť, ale netrafiť už Hrebienok, to počujem prvýkrát! | Podle mě se to nestalo moc lidem .o)) Zajímavé je, že jsem první vyrazil já a manželka a za cca 5 minut nás doběhli kamarádi (tatrani) tzn. všichni jsme vyšli špatně nezávisle na sobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 18, 2023 5:51 am Předmět: |
|
|
trénink 17.8. čtvrtek
BJJ PYŽAMA
pocitová náročnost tréningu: 6,5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
váha: 87-89
trénink trval: 80 minut
BJJ Pyžama.
-rozcvička
-různé plazení, kotrmelce atd.
-nácvik - člověk chytne na zemi týpka za lapel (límec) pásek, jde do líného butterflyguardu, podrazí loket či zápěstí a přehodí. Tohle jsme nacvičovali tak20 minut a pak se šlo spárovat
- 10x3 minuty sparingy. 15 sekund pauza mezi koly a po 5 kolech 3 minuty a znova ti samí soupeři.
Na sparing tam byla jedna mladá judistka s černým páskem. Tuším že měla zkouknout jestli padáme dobře. Sparingy s ní byly fajn. Bohužel na cokoliv jiného než single nebo double leg (wrestlingové hody co judisté nemají - cokoliv od pasu dolu je tam zakázáno) jsem jí nebyl schopen hodit, což je jasné, protože judohody a moje paskvily na ní platí trochu hůře o) hýbala se velmi rychle, dobré to bylo.
Celkově sparingy ušly. V kimonu mi to sedí více, protože se říká, že kimono sedí silovým typům co rádi kontrolují pozice. Takže bych někdy rád chodil v pyžamku. Bavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 18, 2023 11:05 am Předmět: |
|
|
trénink 18.8. pátek
SWINGY - 2x12
MRTVOLA SUMO - up to 2x2 s 130
ČELNÍ DŘEPY - 3x5 s 60
ARNOLDOVY TLAKY - 6x16, 6x16, 6x16, 4x24
+záda kladka, předkopy, zákopy, zadky ramen, triceps
pocitová náročnost tréningu: 4/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
váha: 87-89
trénink trval: 40 minut
Ze včerejšího BJJ příjemně zničen. Né bolavě, ale příjemně. To není tak časté. Mrtvola minule 1x160 lehké, dneska 2x2 s 130 pocitově těžké. U Čelních dřepů mě nevzal hamstring tak jsem spokojen. Zbytek pumpa.
Naposledy upravil DAVID.LOPAN dne st srpen 23, 2023 6:20 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 23, 2023 6:20 am Předmět: |
|
|
trénink 21.8. pondeli
BULHARY - 2x8, 6x16, 6x24, 6x40, 6x45
DIPS - 3x8
FLOORPRESS S RUČKAMA - 3x12 s 28,5, 10x35, 12x28,5kg
HRAZDA - 6-8-10-12
DIAMOND PUSH UPS - 3x8
+břicho a plank
váha: 88
trénink trval: 30 minut
Večerní příjemné fullbody.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá srpen 25, 2023 1:17 pm Předmět: |
|
|
trénink 25.8. pátek
SCHODY - 5 minut
ČELNÍ DŘEPY - 2x10 s 20, 4x5 s 65kg
ARNOLDOVY TLAKY V SEDĚ - 2x6 s 20kg, 2x4 s 24kg ručkama
PŘÍTAHY T-OSY - 4x
+záda kladka, triceps kladka, biceps kladka
váha: 88
trénink trval: 35 minut
Nestíhačka. Tak jen základ v posce a pár blbostí nakonec které mi zabrali asi tři minuty, ale něco to udělá (alespoň pocitově). Užil jsem si tu rychlovku. Tenhle týden se mi vůbec nechtělo. BJJ odpadlo, ale od příštího týdne snad nový gym.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po srpen 28, 2023 7:39 am Předmět: |
|
|
trénink 27.8. neděle večír
DIPS - 3x8
FLOORPRESS S RUČKAMA - 3x12 s 28,5, 8x35, 10x35
SHYBY - 8-10-22-4-6
+břicho a core
pocitová náročnost tréningu: 3/10
váha: 88 kg
trénink trval: ? minut
Floorpressy fajn. Musím to jezdit více na úzko kvuli ramenu, ale pak je to ok.
Shyby pecka! Ani bych netušil, že mé stařecké tělo vypotí ještě 22 shybů. Zakyselení bylo prasácké a pálilo jak blázen. Když jsem na to nastupoval říkal jsem si, že dám 12 nebo 14 a čau, ale ono to pořád tak nějak šlo .o)
PS: Chtěl jsem dát i nohy, ale no chance. Po pátečních poměrně lehkých dřepech, jsem rozmrdaný až doteď. Totálně rozbité hamstringy, zadek a lehce stehna. A jelikož si nechci naťuknout zase můj oblíbený hamstring, tak budou až ve středu. Může to být i tím, že teď čelní dřepy jezdím malinko jinak a víc si do nich jakoby sedám...
PS: A od zítřka začíná ranní BJJ. Tak když to klapne, budou BJJ tréninky 2x i 3xtýdně, to by bylo boží. No, uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út srpen 29, 2023 7:50 am Předmět: |
|
|
trénink 28.8. pondělí
BJJ
pocitová náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: 80 minut
-rozcvička plazení, kotouly, žížaly a další ptákovinky (tohle je slušnej zabírák na core a dělá mi to fyzicky neskutečně dobře-tělo po tom úplně žadoní)
-rozcvičkové drilly:
- 20x armbar
- 20x triangl
- 20x kimura
- 20x omoplata
- krk - různé cviky
-nácviky klasická páka na nohu a detaily k tomu. Hodilo se. Zkouším ji dělat docela často. Bylo k tomu hodně mluvení a málo zkoušení, ale snad to zapadlo.
-sparingy tuším že 6x3 minuty (15 sekund pauza mezi koly-kdo tohle vymyslel fakt nevim). Možná jsou ty kola delší, občas jsou. Kratší nebývají. Dvě lehčí váhy a trenér. Trenér mě příjemně ničil na tisíc způsobů a já cítil retardovanou bezmoc  Lehčí váhy fajn. Šikovní kluci. Ten jeden je lepší než já, ale když chci, tak ho dodělám silou.  Ale moc to nedělám, protože to jemu a ani vlastně mě nic nedá...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st srpen 30, 2023 7:49 am Předmět: |
|
|
trénink 30.8. středa
SWINGY - 2x10
BULHARY - 2x6BW, 6x16, 6x24, 2x6BW
ARNOLDOVY TLAKY VE STOJE - 4x12 s 16kg ručkama
UPAŽOVÁNÍ - 3x
PLANK - 3x
fyzická náročnost tréningu: 3/10
psychická náročnost: 7/10
radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 30 minut
Ráno jsem si přivstal, jelikož mám zítra ranní BJJ, ale nešlo to. Už když jsem scházel do sklepa ze schodů se mi fakt nechtělo. Swingy se nedařilo rozhoupat a já přemýšlel, jeslti to nezabalit. Nicméně lehce jsem něco dal. Zítra BJJ a v pátek snad těžší fullbody. uvidíme.
PS: Nicméně svaly cítím a výsledek je příjemný...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 6:54 am Předmět: |
|
|
trénink 31.8. čtvrtek
RANNÍ BJJ
fyzická náročnost tréningu: 6,5/10
psychická náročnost: 5/10
radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 50 minut
-rozcvička ve stylu plazení-žížaly, zápasnická chůze, stojka a kotrmelec, kotouly popředu, pozadu atd. - tohle mi fakt dělá neskutečně dobře
-drilly přechody guardu - 3 varianty ze stoje
- 3x1 minuta přechody guardu v rychlosti na čas
- sparingy 3x2 minuty - začínal jsem 3x zespodu s tím, že se pak vyměním, ale další kola nebyla .o)
-sparingy zespodu fajn. Není to moje oblíbená pozice. Můj styl, je zaujmout dominantní pozici a z toho se snažit zabíjet. Tady jsem se z toho první musel dostat. Málem jsem týpkovi zlomil nohu, respektive si ji málem zlomil sám. Chytil jsem mu achilovku-přímou páku na nohu a začal páčit a on místo aby se snažil dostat ke mě se úplně začal přetáčet, čímž se mi jeho noha zasekla ještě hlouběji a navíc to páčilo koleno.  nicméně jsem to stihl pustit uff
-s týpkem co chodí teď jinam a co mě dřív ničil tak 2x za kolo jsem teď vydržel jedno kolo, ale je lepší o tom žádná, ale asi je vidět, že jsem se malinko zlepšit. Cool. Nějak od včerejška nemůžu otevřít pořádně pusu. Zub? Něco na mě leze? Nebo mě prostě jen bolí huba od toho, jak mi v pondělí páčil ksicht na BJJ? Uvidíme.
Nicméně tyhle ranní tréninky jsou boží. 50-55 napráskaných minut a pak do práce.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt srpen 31, 2023 9:13 am Předmět: |
|
|
Páči sa mi, ako poctivo makáš, aj keď ti to nie vždy povinnosti/zdravie dovolia naplno. Nehovoriac o tom, že kadejaké skoré ranné a neskoré večerné tréningy si vyžadujú poriadny morál. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 04, 2023 5:40 am Předmět: |
|
|
to decarabas: díky. Snažím se. Občas mám výčitky, že necvičím dost, ale hádám, že po čtyříctce je úspěch vůbec cvičit .o))
trénink 2.9. sobota
PISTOLE DOSEDY - 4x5
ČELNÍ DŘEPY - 2x6 s 50
BULHARY - 2x5 s 24
DIPS - 3x10
FLOORPRESS S RUČKAMA - 12x28,5, 14x28,5, 2x8 s 35kg
SHYBY - 4x8
fyzická náročnost tréningu: 5/10
psychická náročnost: 4/10
radost z tréningu: 6/10
trénink trval: 60 minut
Večerní trénink, ale příjemný. Energie byla. Začal jsem v obýváku dosedama. Tohle je překvapivě hooodně těžké. Čelní dřepy tragédie. Musím si to doma nadhodit, což není problém, problém je v tom, že díky špatné mobilitě se pod to nedostanu tak jak bych měl a nedokážu lokty pak narvat dost nahoru čímž mi to mění biomechaniku pohybu a křupou mi pak kolena a je to divné. tak jen 2 sérky. Holt doma toto ne. Jinak dobrý a celkem těžký trénink i když váhově to nevypadá. Dobré.
Dnes mělo být BJJ, ale trénink hlásil průjem, tak se mi to zase malinko rozhodilo, nevadí.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 06, 2023 5:47 am Předmět: |
|
|
trénink 5.9. útery
MILITARY PRESS - 5x30, 5x40, 4x5 s 50
DIAMOND PUSH UPS - 8-7-6-5-4-3-2-1
+břicho
fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost: 2/10
radost z tréningu: 5/10
trénink trval: 40 minut
Military ok, ale u poslední série když to ztěžklo, jsem si všiml, že levá ruka má tendence přebírat velení, tzn. vracím se zase k jednoručkám ať moje retardované pochroumané tělo zabírá stejně.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt září 07, 2023 7:27 am Předmět: |
|
|
čtvrtek ráno 7.9.
BJJ
fyzická náročnost tréningu: 6,5/10
psychická náročnost: 4/10
radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 55 minut
-klasika - plazení, kotrmelce a další srandy
- double leg takedown - hooodně krát
- double leg takedown a k tomu přelez do vítězné - hooodně krát
- sparingy - 3x4 minuty lehce 15 sekund pauzy
- sparingy - 3x4 minuty - na život a na smrt
Sparingy - hmmm nevím co napsat. Takový normál. Necítil jsem so dobře ani špatně. Nešlo to dobře ani špatně. Nic zajímavého dnes...o) Jen jsem byl slušně zadýchaný už z hodů. Šel jsem se 110kg klukem a je poznat házet někoho s těmi kily, to samé když hodí on vás a dolehne na vás. Mňam.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|