|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út září 19, 2023 7:52 am Předmět: |
|
|
Drepy:
1x5x20kg
1x5x70kg
1x5x120kg belt on
1x1x157,5kg
5x5x157,5kg
Leg press:
1x10x100kg
5x10x160kg
Superset
Predkopávanie zhadzované:
3x15 + 15 + 15
+
Výpady mixnuté s drepmi:
3x 20kg
Superset
Výpony s VČ:
3x10x157,5kg
+
Výpony v legpresse:
3x10x160kg
Superset
TRX pazhyby:
3x10
+
Incline bench press:
1x10x20kg
3x10x70kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CxWG00lLFhH/
Ďalší ľúbezný legday za nami. Prihodené podľa plánu, brutálne podľa očakávaní.
Potešujúce je, že drepy stále idú, pracovná kapacita nôh sa zvyšuje vďaka doplnkom, takže aj tých 5 sérií som schopný nejak udrepovať.
Ale budúci týždeň je na činke už 160, tak uvidíme, ako to pôjde ďalej. Som stále ďaleko od mojej drepovacej top formy, takže čoskoro môže nastať znižovanie objemu kvôli rastúcim váham  Ale zatiaľ by to ešte mohlo trochu ísť.
Na legpress pridaný kotúčik-dva. Tých 160 je tam asi tak akurát. Keď idem cez špičky, treba opatrne a neurvať sa z reťaze, aby som si neurval koleno. Kvadráky načisto horeli, lebo som mal extra krátke pauzy, aby som si ich naopak mohol trochu predĺžiť pri poslednom supersete predkopov a výpadov.
To bol hnuuuuuus.
Veľmi optimisticky som na seba hodil vestu + 10 kilo železa. Super nápad. Iba žeby nie.
To bolo trápenie  Ale aj ma to bavilo, tak teraz babo raď.
Nohy na cucky, lialo sa zo mňa neuveriteľne a bolo mi fuk, že je na chodbe prach, po sérii som tam spadol jak pytel hoven a pekne som si poležal. V poslednej sérii som uvažoval, ako si to ešte sťažiť, či pridám niečo na predkopávanie, alebo na výpady, ale nebolo treba. Bol som rád, že som to prežil a že to zasa týždeň môžem regenerovať.
Minulý týždeň som celkom vyfailoval na incline tlakoch, tentoraz som s tým bojoval so cťou. Desiatky so 70 kilami po takom výdaji energie považujem za pekný výkon. Chrbát som dal len na TRX, ale tiež to nebolo easy, všade stopky a pomalé tempo, poctivé prevedenie.
Z tréningu som odchádzal ako po autonehode. Nohy som vliekol za sebou, celý upotený, ubitý, stálo to za to. Legdays sú super  A v stredu highbary, ježiši, to zas bude
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt září 21, 2023 11:41 am Předmět: |
|
|
High bar drepy s podloženou pätou:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x10x100kg belt on
1x10x120kg
1x3x130kg prišiel Erik
1x10x130kg
1x10x140kg
1x10x100kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x107,5kg
5x6x107,5kg
Superset
Kliky na bradlách:
5x6xCarabas + 25kg
+
Kladka jednoruč:
3x20
Superset
Incline bench press:
3x6x80kg
+
Facepulls:
3x20
Rozpažky zhadzované:
1x20x12kg + 1x20x7kg + 1x20x5kg + 1x20x2,5kg
Triset:
veľa au
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CxbL6iELTul/
Na highbary prihodené. Síce som mal klasicky unavené nohy z pondelka, ale ani zďaleka to nebola taká svalovka ako minulý týždeň. A tak som si spokojne prihodil. Dostal som sa na 140 kilo, ale to už začínalo byť celkom náročné skrz kyslík, tak som to odpískal. Ešte bude kam prihadzovať, celá zima je pred nami  Za zmienku stojí akurát séria so 130 kilami, vzal som to na chrbát, urobil tri drepy a klop klop klop, Erik sa vrátil z dovolenky z Talianska a chcel si pokecať. Tak som činku odložil a otvoril mu a dal si tú sérku zas od začiatku. Vraj som nemal prerušovať sérku, že by počkal, ale reálne boli tie série tak dlhé a predýchaval som toľko pod tou činkou po každom druhom opáčku, že by tam čakal 5 minút.
Bench press podľa plánu. Prekvapilo ma, s akou rezervou som šiel každú jednu sériu. Nakoniec tých 5x6x110 nemusí byť úplne nereálne. Akože, nebolo to úplné peříčko, ale už som sa trápil viac aj s nižšou váhou  Hádam som dobre papal.
A zvyšok tréningu pomerne klasicky. Kliky nechávam tak, ako sú. Kvôli ramenám, plus ich náročnosť sa samozrejme zvyšuje s tým, ako oťažieva bench press. Incline potom už len tri série, trochu ma tlačil čas, lebo s Erikom sme sa zakecali jak dve staré babky  Ale ono to asi aj stačilo.
Veľmi vydarený tréning, telo sa adaptuje celkom pekne. BW pomaličky stúpa, aj keď sa snažím o veľmi opatrné a čisté naberanie, a s tým samozrejme rastie aj sila (a obvod pása). Koleno pobolieva, ale neobmedzuje, povedal by som, že sa zlepšuje. Trapézorameno bolí ešte od júla, čo som prerábal izbu a proste sa mi tam niečo posralo, lae tiež sa s tým dá... Celkovo sa cítim relatívne dobre, aj keď by som sa asi mohol o seba trochu viac starať v zmysle regenerácie a prevencie zranení, ehm ehm.
A dnes som si dal vytlačiť strongmanský obrázok, pôjde do gymu ako inšpirácia a motivácia a dekorácia
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne září 24, 2023 7:50 pm Předmět: |
|
|
Mňo, skúsme si zaspomínať na piatok...
Superset
Rumuny s jednoručkami:
3x20x44kg
+
Zakopávanie:
3x20
Sumo deadlift:
1x5x70kg
1x5x120kg
3x5x157,5kg
Príťahy v predklone:
5x6x100kg
Zhyby:
5x5xCarabas + 20kg
1x6xCarabas
Superset
Bench press:
1x10x60kg
3x12x80kg
+
Veslo - kladka:
5x20
Triset:
3x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CxgUox3LiiY/
Všetky tréningové veci som mal v praní, tak som vytiahol dlhé legíny, čo som na sebe desne dlho nemal. Myslel som si, že keď sa trochu ochladilo, tak to v nich nejak prežijem. Uhm, ako prežil som, to hej... Pozitívne na elasťáčkoch boli dve veci:
1, neviselo to na mne, ako keď som to obliekol naposledy, nohy sa zjavne dostali na rozumnejší rozmer, ba možno sa aj zlepšili
2, nezrašpľoval som si holene až na kosť pri deadlifte, čo je furt bonus
Ale bolo v tom horúco jak v pekle. V priebehu videa krásne vidieť, ako sa moje tielko mení zo suchého voňavého a sexy odevu na kompletne mokrú, potom nasiaknutú handru, ktorá po vyžmýkaní by zavlažila celú otcovu záhradu. Než by ju soľ z potu premenila na mŕtvu púšť.
Zistil som, že na hamstringy mi najlepšie fungujú veľké objemy. Mám pod kontrolou pohyb, držím dobrú techniku a tak. Už po prvej sérii som cítil, že au au. Dnes sú to dva dni od tréningu a stále au au. Hamstringy sú divná svalová skupina, že im stačí 40 kilo, aby sa totálne uvarili
Sumo ľahké, tu sa ešte chleba neláme. To nie je ako drepy  Tam už prihára, ale sumo je proste cheating.
Príťahy som dal s opaskom, to je proste hrubý cheatovaný cvik na silu a nebudem sa tváriť, že je nejak kontrolovaný alebo precítený. Na to mám kladku. A tej som si doprial, pekných 100 opakovaní s pomalou negatívkou a stopkou, svalovka dodnes. Kdesi medzitým ešte boli zhyby. Tie sú stále rovnaké. Akurát ma z nich pobolieva bicepsová šľacha. Možno ich na čas vymením za niečo iné. Uvidím podľa zlepšenia/zhoršenia stavu.
Bench press easy, veľmi rýchlo som sa adaptoval a robí mi to radosť. Teoreticky by som z toľkého objemu mohol vykresať nejaké pekné číslo. Takých 150 na istotu by mi v zime hádam stačilo
Triset znova vrátane militarka. Zas som končil kdesi na 70 kilách. Nebolo to veľmi ťažké, ale je to len doplnok a o nič sa nesnažím, takže ízy pízy. Nemám nejaký konečný cieľ, iba udržať ramená prevádzkyschopné a vizuálne dobré.
Zajtra legday. Týždeň zbehol a zas ma čaká utrpenie  Erik ma vraj príde morálne podporiť. Ale uvidíme, zas ho, chudáka. jeblo v krížoch a sotva chodí. Najskôr to zasa ostane na mojej vlastnej sebamotivácii. A predtréningovke. A pocite hanby, keby som zlyhal  MilanT číha, aby ma predrepoval, to nesmiem dopustiť!!!
Jo a moja neter Vladka chodí cvičiť s mojou mamou a ďalšími tetuškami a začína robiť pekné drepy. Je to síce taký pavúk skade ruka skade noha, ale to sa poddá. Rýchlo sa zlepšuje. Len má 14 rokov a proste nevie držať hubu a makať, musí okolo toho stále robiť nejaké cirkusy _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po září 25, 2023 8:24 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
1x5x20kg
1x5x70kg
1x5x120kg belt on
2x1x160kg
5x5x160kg posledná vždy stopka
1x1x180kg
1x1x200kg
Leg press:
5x10x150kg
Superset
Predkopávanie zhadzované:
3x15 + 15 + 15
+
Výpadodrepy:
3x10kg a ako bonus na konci vždy 10 drepov
Superset
Výpony s VČ:
3x15x120kg
+
Lýtka leg press:
3x15x120kg
Superset
Incline DB tlaky:
3x15x22kg
+
TRX pazhyby:
3x15xCarabas
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cxn-UiLLFRh/
Ďalší legday za mnou. Asi som dobre spinkal a papkal, lebo nejak sa mi zdalo všetko celkom ľahké a mal som hromadu energie
Čakal som, že ma tých 160kg nejak vycuká, ale asi som mal voči tomu taký rešpekt, až ma prekvapilo, že som neumrel hneď, ako odoberiem činku. Ale opatrnosť vidieť z dvoch zahrievacích jednotiek so 160kg pred pracovnými. Chcel som si byť istý.
Keď som to mal za sebou a mohol som sa konečne posunúť na leg press, spomenul som si, ako tu MilanT písal, že si dám hocikedy 200 kilo. Tak mi napadlo, či by som dal 200 aj po piatich pracovných sériách.
Dal som.
No, svižnosť tomu chýbala, ale celkom s istotou to tam padlo.
Jéj.
Určite mi to nedodrbe regeneráciu
Potom už teda leg press. Tam som dal menšiu váhu o desať kilo. Ale zrýchlil som tempo, takže to ležanie bolo veľmi príjemné - v mláke vlastného potu. Ale je fakt, že cudzí pot by ma mrzel viac.
Tričko radostne nacucávalo ďalšie a ďalšie litre potu, ako som pokračoval s predkopmi a výpadmi. Ale asi mi bolo málo, lebo na konci výpadov som si dával extra desať drepov. Neviem, odkiaľ mám toľko energie, asi jak konečne jem sladkosti
Hrudník veľmi zľahka, ale technicky. TRX zľahka, ale nakoniec to bolo ťažké, ťahala bicepsová šľacha  Skúšam strečovať, ale zatiaľ to nepomáha. A pritom som začal už... dnes.
Super tréning, totálne som sa zničil. V sprche som zabudol zaľadovať nohy, takže čakám desnú svalovicu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 26, 2023 8:10 am Předmět: |
|
|
cohen999 napsal: | Niekde som cital, ze ladovanie sice napomaha regeneracii, zato vsak nenapomaha rastu. Preto tu mozno, ale naozaj len mozno existuje velmi mala pravdepodobnost, ze ti nozicky trosicku podrastu. |
Pche, mne Turek napísal, že sú nohy moja výstavná partia!
A inak s tým som sa stretol, že ľadovanie spomaľuje rast svalov, ale podľa mňa
1, rozdiel bude absolútne minimálny
2, zápal v kolenách mi spomalí progres ešte viac
Takže ja budem radšej ľadovať. Keď nezabudnem ako včera _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 28, 2023 8:40 am Předmět: |
|
|
Highbar drepy s podloženou pätou:
1x10x20kg
1x10x70kg
1x3x120kg belt on
3x10x140kg posledné stopka
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x110kg
5x6x110kg
Superset
Decline bench press:
5x8x80kg
+
Príťahy podhmatom - kladka:
5x10
Superset
Incline bench press:
3x10x60kg
+
Peck deck:
3x10
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CxtGQhkrNx-/
Keď som prišiel do fitka, čakalo ma nepríjemné prekvapenie. V rohu pod kladkostrojom bola obrovská mláka a zo stropu parádne tieklo. Neskôr začala voda presakovať aj na iných miestach, dokonca aj krížom cez vypínač sa lialo, a zvuk kvapkajúcej vody sa ozýval úplne všade. Postupne sa v rohoch miestnosti robili ďalšie a ďalšie mláky, ďalšie a ďalšie veci som musel dvíhať a premiestňovať, aby sa nezničili. Premýšľal som, že miesto drepov začnem stavať Archu a už už som som sa obzeral, aké zvieratá naložím na palubu.
Namiesto rozcvičky som teda behal po schodoch a klopal na dvere, či nááááhodou niekomu niečo nepreteká. Nakoniec sme s jedným susedom došli k tomu, že to bude asi uňho, lebo akurát sa mu sprchoval syn, keď to začalo extrémne celé pretekať. Keď zastavil vodu, tak to prestalo tiecť, počítam teda, že uňho prdla nejaká trubka, hoci on nevidel u seba žiaden problém.
Nemal som to s čím poutierať, tak som len pod ten najhorší vodopád postavil vedro... Erik sľúbil, že to tam dnes pôjde pozmývať. Nechal som aspoň otvorenú vetračku, nech sa to tam prevetrá v noci, nech komplet všetko nesplesnie a nezhrdzavie.
Takže som stratil dobrú polhodinu z tréningu riešením takejto blbosti. Z toho dôvodu som vynechal záverečný triset a rozcvičovacie série drepov. Jak boli všade mláky, bol som limitovaný miestom a tak som kliky nahradil tlakmi dole hlavou, ktoré ovšem neboli dostatočne dole hlavou, inak by som sa zošmykol z lavičky a tak som vlastne spodky ciciek ani netrafil
Drepy super. Aj so svalovkou z pondelka som sa dostal na tri pekné desiatky so 140 kilami a neodpálilo mi koleno do inej galaxie. Dokonca to ani nebolo až také ťažké, ako som sa bál, na videu je tretia séria a stále sa to hýbalo pomerne svižne.
Benche ma potrápili malinko viac. Nakoniec som to síce splnil celé, ale pauzy už som musel predlžovať a myslím, že čoskoro uberiem na 5 opakovaní v sérii. Ale dobré, bál som sa, že k tomu dôjde už so 110kou  Serie ma akurát to, že si činku musím odoberať sám a zďaleka to nie je ideál... Pri nejakej 120ke už to bude asi aj celkom prúser.
Zvyšok už len pumpy, no. Nebolo veľmi kde manipulovať s lavičkami a stojanmi a neviem čím, ako sme mali tú potopu, tak som improvizoval. Ale nemal som vôbec náladu. Na drepy a benche som sa ešte hecol, ale potom som sa už nedostal "do zóny", jak mi tam furt behal ten sused kontrolovať, kde všade to ešte kvapká.
Bola to síce zábava a potešili ma niektoré výkony, ale inak tréning na draka, lebo vytápanie a zničenú podlahu, rozmlátené taniere a podobné srance riešim na dennej báze doma (díky, deti moje milované) a do fitka si od toho naopak chodievam obvykle oddýchnuť... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|