Tréningový plán pre narurala na chudnutie

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tréningový plán pre narurala na chudnutie  Úvodní stránka -> Trénink -> Tréningový plán pre narurala na chudnutie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lovlo12

PříspěvekZaslal: ne listopad 12, 2023 5:53 pm    Předmět: Tréningový plán pre narurala na chudnutie Odpovědět s citátem

Zdravim aky je najlepší tréningový plán pre narurala ktory ma nadvahu cca 35%Body fat ktory aj fizicky maka vo fabrike
A ako casto chodiť do posilňovne?
Stačí 3x do týždňa. Či 4 alebo rovno 6?
A kedy a ako často robiť nejaké kardio. Ďakujem za vaše odpovede a nech sa dari 💪
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: ne listopad 12, 2023 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Začni na 3x týdně a později můžeš přejít na něco jiného nebo zůstat na 3x týdně. Nemá to až takový vliv, když budeš cvičit chytře.
Lépe postavené fullbody 3x týdně je na tom lépe, než 6x týdně špatně postavené push-pull-legs = mluvím ze zkušenosti. S cíleným kardiem bych to zatím nepřeháněl a rozhodoval se, až budeš mít něco odtrénováno dle únavy a výsledků. Buď víc aktivní, choď, choď rychleji, nepoužívej výtahy když nemusíš, sportuj když bude příležitost.

Buduj sílu v rozmezí 3-8 na základní cviky a 6-12 na doplňkové. Velké váhy mají afterburn efekt (spaluješ i po cvičení). Používej převážně komplexní cviky namísto izolovaných = u jednoručky na scottovce nespálíš tolik, když to porovnáš se zdvihy velkou činkou ve stoje, nemluvě o těžkých dřepech, tlacích na hlavu, shybech.

https://forum.ronnie.cz/trenink-pro-zacatecniky-t19369.html
https://www.lukasroubik.cz/fest

A vydrž u toho. Konzistence je klíčem k úspěchu. Měsíc tréninku na krev 6 týdně + kardio nebude mít takový výsledek jako tři roky tréninku 2x týdně.
Gericho

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2023 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele já mel cca 25% tuk a za měsíc jsem na nějakých 21,5% , chodím 3x týdne a jedu jak je již výše dan odkaz na film body trenink Fest, ten je super a je i zábavný a nijak složitý , mohu jen doporučit. A samozřejmě jsem také změnil jídelníček . A výsledky jsou už i trochu vidět boky a pas cca o 6cm menší atd . Takže jen se do toho dej, když to dávám já tak to dá každý
Gericho

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2023 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak u toho Fest tréninku asi budeš muset nahradit shyby , ty díky své váze a minimum svalstvu nedávám já třeba, ale je třeba to zkoušet teď už jich par udělám nebo si vezmu gumu aby mě trochu vyžadovala nahoru , důležité je mít odhodláni

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tréningový plán pre narurala na chudnutie
Rychle na stránku:

Přejdi na: