Denníček starého slabého mrzáčika Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 375, 376, 377  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček starého slabého mrzáčika Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček starého slabého mrzáčika Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 07, 2023 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x202,5kg
3x3x182,5kg

Highbar drepy s pp:
3x5x150kg

Superset
Legpress:

3x20x110kg
+
Predkopávanie zhadzované:

3x10 + 10 + 10

Triset
Výpony s VČ:

3x10x120kg
+
Lýtka v legpresse:

3x10x110kg
+
Predkopávanie jednonož:

3x10

Superset
Incline JČ tlaky:

1x10x12kg
1x10x22kg
3x10x35kg
+
Príťahy JČ vleže:

1x10x12kg
1x10x22kg
3x10x35kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CzUR3EZroEX/

Tak ďalší tréning mojej "výstavnej partie", ako honosne nazval Turek tie dve chlpaté špagety, čo vydávam za nohy.
Top single s 202kg mi prišla nejaká ťažká. Ale aj som nemal nikoho za sebou, možno to bolo len v hlave. Ktovie. Na videu síce vyzerá pomaly, ale technicky čisto a s rezervou. Na tých 210 by som sa mohol nejak vyškrabkať. Aspoň dúfam, teda, inak do konca života budem pumpovať len bicáky.
Následné pracovné trojky neboli oveľa ľahšie Dúfam, že som len bol nevyspatý alebo hladný, nech sa mám na čo vyhovoriť.
Normálne by som pokračoval legpressom, ale potom mi došlo, že keď už je naložená činka, môžem tam poslať highbary. Niekedy ma udivuje, aký som sprostý, že mi takéto základné veci dôjdu až po dvoch mesiacoch cvičenia Highbary boli v pohode, bavili ma, aj keď som bol už riadne dobitý z predošlých drepov.
Preto som aj osekal váhu na legpresse. A dobre som urobil. Iba prvú (natočenú) sériu som dal komplet na jeden šup Počas následných predkopov som už vedel, že také tempo nemám šancu udržať V druhej sérii legpressu som už musel dať pauzu, alebo asi aj dve. Pri predstave následného predkopávania sa mi chcelo grcať. Nohy horeli, takže po sérii som ležal na zemi a skučal od bolesti a snažil sa vytriasť nohy a boxoval som do stehien. Nefungovalo.
Pôvodný plán piatich sérií som veľmi rýchlo okresal na tri a aj tie som dokončil len v totálnej biede a vláčil som nohy za sebou ako mrzák. Chvalabohu už tam boli len lýtka a nejaké rehabkové predkopy, to už som vedel zvládnuť. Stehná som mal prepumpované strašneee.

Tradičný záver tlakov + ťahov na šikmej lavici. Pridal som váhu, aby som si dokázal, že nie som úplná zdochlina. Z rovnakého dôvodu som si po tréningu dal ešte cestu na dvanáste poschodie po schodoch. Keď som nebol zdochlina dovtedy, potom som už bol a na záchod som si sadal ako pirát s dvoma drevenými nohami.

V noci som sa budil na bolesť stehien A dnes sa to postupne zhoršuje. Mám z toho radosť, ktorá ma prejde, keď bude zasa čas na drepy zajtra. Ale to je problém budúceho Petríka, dnes sa teším, ako mocno som makal.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: út listopad 07, 2023 9:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle jsou fakt parádní tréninky, máš to moc hezky vymyšlené a výkony super; 210 na dřep nebude žádný problém, spíš tam vidím rezervu na víc. Stehna máš výstavní, už dávno to nejsou žádné špagetky.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 08, 2023 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Tohle jsou fakt parádní tréninky, máš to moc hezky vymyšlené a výkony super; 210 na dřep nebude žádný problém

Ďakujem Magumi, tréningy skladám v rámci momentálnych zdravotných možností a obmedzení priestoru a vybavenia. Hlavne ma to musí baviť a nemrzačiť ma

Dave1913

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2023 8:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dlouhé době jsem zavítal na fórum a vidím že vše při starém, to je super!
Co se týče síly, tu vím, že pořád máš, protože na instáči Tě sleduju.
Jen tak dál dědku!
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 09, 2023 9:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Highbar drepy s pp:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
3x6x150kg

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x137,5kg
3x3x122,5kg

Superset
Kliky na bradlách:

5x10xCarabas
+
Príťahy kladky jednoruč:

5x10

Superset
Incline bench press:

5x6x60kg
+
Rozpažky:

5x10x12kg

Triset:
3x10

Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/CzZcFFwL8Mg/

Drepy celkom OK. Na to, aké som mal uťahané stehná z pondelka to pekne šliapalo. Trochu buttwink, lebo som odlfákol rozcvičku, ale nič tragické. Sila bola, udýchať sa to dalo, takže spokojnosť. Len som si uvedomil, ako ma začali škrtiť kolenné bandáže. Ako som malinko pribral na lýtkach, tak mi bandáže škrtia žily na lýtkach a začína to byť celkom nepríjemné. Hnus je to napríklad na legpresse, lebo tam mám tie nohy ešte zdvihnuté a krv odteká a nevracia sa nazad
Je to vopruz, lebo na kolenách to nie je o nič tesnejšie a o nič viac nepomáha, na kolenách sa jaksi nepriberá, no a k tomu bolia lýtka a keď zrolujem bandáže dolu, mám v lýtkach vytlačené brázdy, že by sa tam dali sadiť zemiaky
Mimo toho nemám sťažnosť, drepy super.

Potom už teda benche, činku samozrejme zas odoberám sám. Mám z toho trochu bobky, takto žonglovať s tou hromadou železa ponad vlastnú držku. Ale čo sa dá robiť, keď som sám, som sám. Podarilo sa mi odobrať dobre, aj zatlačiť 137,5 kilo. Nejaká rezerva asi bola, ale zas nie veľmi veľká Budú ešte smiešky. Našťastie tam máme na stojane navarené tie bezpečnostné ramená, keby niečo.
Benche dorobené rýchlymi trojkami, a tým som preletel najnáročnejšiu, silovejšiu časť tréningu.

Ale nie najbolestivejšiu. Tou boli jednoznačne kliky a príťahy kladky. Ten kulturistický spomalený princíp fakt BOLÍ. Kozy napumpované na roztrhnutie, plachty tak isto, všetko pomalé, stopkované, vo veľkom objeme, no mal som dosť. A zároveň som mal radosť, ako to dobre triafam.

Hrudníček zakončený fakt už len ľahkými váhami, ale snažil som sa o poctivé prevedenie a tak to vôbec nebolo také ľahké, ako to vyzerá v písanej forme. Mal som ale výborný čas, asi som preletel drepy a benche nejak extra rýchlo.

Triset cool, to ma baví. Bicepsová šľacha ma síce trápi furt, ale zaťal som zuby a šiel cez to. Celkom by ma ale potešilo, keby sa už umúdrila a prestala bolieť. Čert ber bicáky, ale obmedzuje ma to v tréningu chrbta.

Veľmi dobrý tréning, mám teraz pocitovo veľmi dobré tréningy a myslím, že sa prejavujú aj na postave (ak si odmyslím, že pupek trochu rastie a z kalorického nadbytku mám zas jebáky na chrbte ).

decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 10, 2023 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench press:
1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x100kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x190kg
1x1x212,5kg
2x3x182,5kg

Príťahy JČ vleže:
3x10x40kg

Sťahovanie kladky rovnými rukami:
3x12

Sťahovanie kladky zhora:

3x12

Zakopávanie v stoji:
4x15

Triset:
3x20

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CzejfpPrLRP/

Piatkové zábavky. Začal som benchom, pretože prekvapivo prišiel Erik, ktorý mal na pláne hrudník. Tak sme to odmakali spolu. Čakal som, že sa budem viac trápiť, ale keďže sme sa poriadne zakecali, stihol som si oddýchnuť medzi sériami a tak to šlo v pohode Zľahka som to prekrvil, pohodička.

Potom už mŕtvolky - nechcelo sa mi vôbec, takže ma milo prekvapilo, ako sa to hýbalo. Nie, že by to bolo nejaké extra ľahké, ale triafal som to dobre technicky. Asi. Tento minimalistický prístup ma baví, šetrí to kríže.
A keď už spomínam kríže, ďalší cvik bol už váľací na lavičke - príťahy jednoručiek. Toto mi sedí, bicepsová šľacha pri tom netrí, rozsah pohybu je dobrý a zbytočne nepreťažujem spodok chrbta. Zatiaľ sa mi tento postup pozdáva a naozaj nemám taký rozmlátený spodok chrbta ako voľakedy, keď som jazdil silovky a všetko rval s voľnými váhami. Ono to síce vyzerá frajersky a ego kvitne, ale keď potom človek fňuká pri vstávaní z hajzlu alebo dvíhaní detí, asi to nebude úplne OK.
Vymyslel som si sťahovanie kladky rovnými rukami. Na lavici, žiadny cheating a škubanie lanom. Chcelo by to síce dlhší adaptér (asi sa po niečom pozriem), ale bola z toho pekná pumpa na spodné plachty a tešilo ma, že som zas a znova vymyslel niečo nové ešte aj v takto limitovaných podmienkach.
Dorazil som to potom mojim kyvadlovým sťahovaním zhora. Nemôžem si pomôcť, ten cvik je perfektný. Z absolútneho streču do stlačenia, vyslovene mi to robí dobre. Len či z toho aj dačo porastie na tom chrbte...

Potom narýchlo zakopávanie a triset.

Trochu začína celková únava, dúfam, že sa z toho vyspím a v pondelok ma čaká 205 kilo na drepe Ak by som sa nejak trápil, prinajhoršom tam hodím deload, veď čo.

decarabas

PříspěvekZaslal: út listopad 14, 2023 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x205kg
3x3x185kg

HB drepy s pp:
3x5x150kg

Triset
Leg press:

3x20x110kg
+
Pedkopávanie zhadzované:

3x10+10+10
+
Sissy drepy:

3x10

Superset
Výpony s VČ:

3x10x150kg
+
Výpony s BW:

3x20

Superset
Incline tlaky JČ:

3x10x35kg
+
Príťahy JČ na lavičke:

3x10x35kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CzmPMEKruMT/

Všetko splnené. Pridané sissy drepy do trisetu pre osvieženie.

Dnes žiadne veľké fórky a popisy - ráno som bohužiaľ našiel Leelu mŕtvu, vek a choré srdce si vybrali svoju daň. Po 15tich rokoch s ňou mi po takomto ráne nie je veľmi do spevu. Utešuje ma jedine, že mala epický psí život a ja som si nemohol priať lepšieho psa.

vlk#

PříspěvekZaslal: út listopad 14, 2023 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je mi líto, patnáct let je kus života, člen rodiny, ale dobře prožitý kus života se počítá
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2023 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
tak to je mi líto, patnáct let je kus života, člen rodiny, ale dobře prožitý kus života se počítá

Čo si budeme, pofňukal som si poriadne. Prekvapilo ma následne, čo som to hodil na internet, koľko ľudí mi písalo alebo mi posielalo fotky s ňou. Jak som sa hýbal v kadejakých komunitách šermiarov a trampov a neviem čo, tak to zasiahlo veľa ľudí - pobehala polovicu šermiarskych akcií na Slovensku aj v Čechách a v okolí Košíc nebol kopec, na ktorý by som ju nevytiahol. Bola taký mazel, že si ju každý hneď obľúbil. Čo narobíme, taký je život.

High bar drepy s pp:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
3x6x150kg

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x110kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
3x3x125kg

Superset
Kliky na bradlách:

5x10xCarabas
+
Cheatované príťahy JČ:

5x10x35kg

Superset
Incline bench press:

3x6x60kg
+
Peck deck:

3x10

Hodnotenie tréningu:
https://www.instagram.com/p/CzrXW3rL_mC/

Stále nálada pod psa (ah aká ironická fráza), ani sa mi nechcelo cvičiť, ale našťastie sa mi ozval ten môj nevlastný synovec alebo čo mi to je Chcel si prísť zacvičiť, tak som šiel s ním a popravde mi to veľmi pomohlo - samému by sa mi asi nechcelo, ale takto som prišiel na iné myšlienky a fakt to bolo príjemné.
Nie pre neho.
Jeho som zničil
Dal som mu najprv superset legpressu a predkopov, s poslednou sériou totálne vypaľovacou a na záver ešte drepy s vlastnou váhou, ale s pomalou negatívkou a stopkou dole. Dnes sa asi nebude hýbať ladne ako Fred Astair. Ale to patrí k hre.
Hrudník sa mu celkom daril, technika občas poletovala, ale 40ku tlakuje na istotu. Ale zhadzované série ho zastihli nepripraveného a keď som mu v tej istej sérii dal ešte robiť kliky a potom, keď vyhorel, ešte spomalené negatívky, bolo vymaľované Asi mu napíšem, ako je na tom. Mal v pláne si ísť dnes zabehať, troooošku pochybujem, že k tomu dôjde.

Čo sa mňa týka, pri rozcvičovacej 130ke som vedel, že bude dobre. Istota bola značná, sila tiež, vyletelo to hore ako raketa. 140ka bola pocitovo o niečo horšia, ale na videu dosť napohodu. Minimálne dvojka by s tým bola a aj vytrápená 150ka by tam určite padla. Hádam trend vydrží a dostanem sa na nejakú váhu, kde sa nebudem cítiť úplne trápne voči Magumimu.

Kliky na bradlách vyzerajú gay bez pridanej váhy, uznávam, hlavne po tom, čo som čítal u Turka Ale trvám na tom, že môj spôsob je pocitovo rovnaká rakovina, ako váha na opasku, a šetrí mi ramená.

Potom som rýchlo zbúchal superset inclinu a rozpažiek, lebo mi písala Soraya, že deti majú prepináky a hodila by sa jej pomoc. Takže bez trisetu.
Pepek je celý deň doma, lebo je chorý (okrem kašľa mu nič nie je, takže má milión energie a robí bordel) a Pavlík je proste magor, čo likviduje úplne všetko a úprimne ho to baví Soraya je s nimi celý deň a tak niet divu, že má hlavu ako balón zo všetkého toho vresku, buchotu, neporiadku a občasného plaču, keď niektorá z detských hláv nepochopiteľne narazí do steny, rohu postele alebo skrine, alebo si nabehne do druhej detskej hlavy

cohen999

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2023 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S tou Leelou ma to mrzi. Historky o hnackach a nocnych venceniach boli naozaj inspirujuce! Napriklad v tom, ze nie, nechcem psa v byte. Ale verim, ze pritiahnes uz coskoro domov nejakeho podobneho zvera a historky budu pokracovat.

No a deti... Vylupok vcera drbol do hrany kovovej zarubne vytahu. S rozbehom a kratkym letom. Mal som pocit, ze to bude minimalne lahky otras mozgu, ale nic. Len to zelezo sa asi ohlo, musim skontrolovat.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt listopad 16, 2023 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
S tou Leelou ma to mrzi. Historky o hnackach a nocnych venceniach boli naozaj inspirujuce! Napriklad v tom, ze nie, nechcem psa v byte. Ale verim, ze pritiahnes uz coskoro domov nejakeho podobneho zvera a historky budu pokracovat.

Neeee, nechcem psa už ani vidieť. Minimálne, kým mám decká. Až vyrastú a vypadnú a bude mi smutno, potom možno. Ja mám psy fakt rád, ale je to záväzok a ten koniec bol fakt mizéria, takže si s tým dám na chvíľu pokoj.

cohen999 napsal:
No a deti... Vylupok vcera drbol do hrany kovovej zarubne vytahu. S rozbehom a kratkym letom. Mal som pocit, ze to bude minimalne lahky otras mozgu, ale nic. Len to zelezo sa asi ohlo, musim skontrolovat.

Ha, tomu ja hovorím, že deti majú mliečnu hlavu (ako zuby). Príroda to zariadila tak, že deti sú totálne čaptavé a neschopné fungovania, ALE zato sú vyrobené v podstate z gumy. Mám podozrenie, že keby sa skotúľali zo schodov, tak sa odrážajú ako skákalka a dolu pod schodmi sa zasmejú a idú znova.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá listopad 17, 2023 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift sumo:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on
1x1x200kg
1x1x215kg
2x3x185kg

Landmine príťahy jednoruč:
3x10x40kg

Príťahy JČ vleže:
3x12x35kg

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

3x20
+
Bench press:

1x10x20kg
1x10x60kg
3x10x100kg

Zakopávanie jednonož:
3x6x viac
2x20x menej

Triset:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/CzwZ7h1Lbcw/

Piatková klasika. Deadlift ma kruto nebaví, ale nejak som potiahol 215 kilo. Pocitovo to malo 290. Potom som zhodil na 185 a to už šlo lepšie, to bolo pocitovo len 240.
Po zábavkách s deadliftom, ktorý vôbec nebol zábavný som sa mohol pohnúť na nejaké pumpičky.
Landmine príťahy som nerobil hrozne dlho, bralo to pekne. Telo odvyklo, takže som určite šokoval sval a zajtra budem mať chrbát jak Derek Lundsfort. Len bez oleja.
Celkovo príjemná pumpa na chrbát, ale ako som písal už minule, netuším, či to niečo robí Budem sa musieť odfotiť zozadu. Ah, chudák ja, čo sa tak nerád fotím
Kozy dobré. Detská váha, ale pekné prepumpovanie. Zo stredy som mal trochu svalovku, tak som to aspoň rozhýbal.
Hamstringy v trochu väčšom objeme a rôznej intenzite, mám pocit, že ich flákam a potom mi to chýba pri drepe a ťahoch.

Prišiel aj malý Riško, ten môj asi nevlastný synovec. Mal svalovku úplne všade, okrem chrbta. Tak som to dnes napravil Potrápil som ho so zhybmi. Ja viem, že som povrchný a zaujatý a namyslený, ale kurva, keď som bol v jeho veku a podobnej váhovke, tak som sekal zhyby, že sa zo mňa dymilo. On bol rád, keď dal tri. Ale zas aby som nehejtil - čo mu poviem, to robí, snaží sa, maká. Netlačím naňho s ničím, nelámem to cez koleno. Hlavne, nech ho to baví a telo si zvyká na námahu. A potom, než si to vôbec všimne, bude drtiť veľkú trojku a lámať svetové rekordy vo váhovke do 60kg

decarabas

PříspěvekZaslal: po listopad 20, 2023 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg belt on
1x1x190kg
1x1x200kg
1x1x207,5kg
3x3x187,5kg

Highbar s pp:
3x5x150kg

Triset
Leg press:

3x20x110kg
+
Predkopávanie:

3x20
+
Sissy drepy:

3x10

Superset
Výpony s VČ:

3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:

3x10x110kg

Superset
Incline JČ tlaky:

3x10x37kg
+
Príťahy JČ vleže:

3x10x37kg

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cz4EyL9rU5u/

Blbý trenál nalačno a príšerne skoro Mal som voľno a celý deň veget (ak sa za veget dá považovať neustále naháňanie detí, ktoré sa snažia zabiť buď samé, alebo navzájom). Akurát podvečer sme mali malého Pepka hodiť na športový krúžok, tak som vybehol na tréning skôr. Bohužiaľ, jaksi som sa nestihol naobedovať. Takže tréning o jednej a ja som mal v sebe len raňajky a potom narýchlo jogurt s rožkom Základ pred ťažkými drepmi ako vínko.

Činka nejak podozrivo oťažela oproti týždňom minulým. Zo začiatku som mal dojem, že to celkom lieta, ale len asi po 190ku. Tam sa nejak viac zapla gravitácia a už začal boj o život.
Vybojoval som ešte tú plánovanú 207ku, ale nejak mi začal tuhnúť chrbát. Ktovie, či som blbo spal alebo čo. Ale nebolo to príjemné. Pri tých ľahších trojkách som to cítil o niečo viac, predsa len, tie série trvali dlhšie a kríže museli znášať ten nápor.
Ale na highbaroch našťastie nič, 150 je prd váha a trup je vzpriamenejší a menej to odsiera spodok chrbta. To je aspoň moja teória.
Takže po drepoch som sa mega tešil, že môžem ísť niečo iné ako drepy, než mi došlo, že je čas na triset.

Takto.

Len prvú sériu legpressu som zmákol vkuse. Predkopávanie nešlo hneď od začiatku a pauzoval som. Nohy horeli, miestami proste nešlo pokračovať, tak som to na pár sekund nechal, predýchal a šlo sa ďalej. je to trapas, ale tak to proste bolo. Stehná neskutočne rozbité, ale zvládal som ešte sissy drepy. Možno bolo dobre, že som veľa nejedol, lebo hrozilo, že tam vymaľujem steny obsahom žalúdka. je fakt, že ten brusnicový jogurt by to oživil...

Potom už bolo všetko OK, lýtka, superset vršku - ten bol už bez energie, ale zabojoval som a vcelku so cťou dokončil podľa plánu.

Brutálny tréning - počítam, že za to mohla pôstna strava, ale fakt to bol boj. Dobre, že najbližší týždeň žiadne ťažké nohy nemám Deload by možno tiež nebol úplne odveci, už som ho spomínal asi pred mesiacom a nejak som naňho zabudol
To je tak, keď sú deti choré, žena mrzutá a pes sa rozhodol zabehať si poza dúhu - čo mi pripomína, symbolicky som sa s ňou bol rozlúčiť na skalu, kde sme spolu strávili hromadu času, takže v sobotu vlastne padlo aj nejaké kardio.

decarabas

PříspěvekZaslal: st listopad 22, 2023 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Highbar drepy s pp:
1x10x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x180kg
1x10x180kg
2x10x120kg

Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x142,5kg
3x3x127,5kg

Superset
Kliky na bradlách:

3x10xCarabas
+
Veslo - kladka:

3x20

Triset
Incline bench press:

3x6x60kg
+
Plate press:

3x10x10kg
+
Peck deck:

3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/Cz9b0WmrYeT/

Ťažký hrudník znamená jediné - rozjebané nohy
Malý Milan odvedľa to o týždeň dá 20krát, ale čo sa dá robiť. Na nejaký väčší objem to fakt nebolo, tak som si prepočítal hore dole, s akou váhou dám desať opakovaní. Výpočet sa nepodaril, tak som proste šiel po 180 a dal to s tým. Viac než 1x10 to bolo 10x1. Ale to bolo naschvál. Mám namožený spodný chrbát a moje kardio stojí zahovno, lebo smo starý, šedivý a tučný. Takže som vedel, že to po každom opakovaní treba predýchať a poriadne spevniť sred tela. A fungovalo to. Ale bohužiaľ moje telo má spotrebu kyslíka ako stredne veľký požiar v Austrálskej pustine a tak som to zabalil skôr pre pľúca, než pre nohy. Tie by kľuuuudne vymáčkli v pohode aj... jedno alebo dve vytrápené opakovania navyše.
Po sérii sa mi desne chcelo grcať (čo je zaujímavé, počas sérky ma skôr ťahalo na sranie ) a tak som to zhodil na biednych 120 a pumpol s tým ešte stehná v extra rýchlom tempe.

No a potom sa vlastne šlo už na hlavnú časť, teda tlaky.

Joooo, šlo to, šlo. Síce bolo cítiť, že energiu som totálne vypálil drepmi, ale chvalabohu objem to bol malý a tak som sa vždy hecol na najbližší výkon, spravil výkon a potom 3-5 minút zdochýňal, než som to celé zopakoval.
Odobrať si sám 142,5kg činku je osobák. Ani ma to nejak moc nedodžubalo, ale predsa len začína prituhovať. S každým kilom navyše je to odoberanie činky náročnejšie a samozrejme nebezpečnejšie. Ale nebudem strašiť, dal som to, všetko podľa plánu.

Kliky - žiadna zmena. Snaha o extrémny streč, kontrolovaný pohyb, pauzu. Kulturistický shit. Už ma to tak nelikviduje, ako predtým. Hádam prihodím nejakú extrémnu váhu. 5kilo alebo tak.

Na konci triset inclinu, plate pressov a peck decku pre peknú cickopumpu, aby som si vynahradil, že som šiel len tri série klikov.
Nechápem, kam sa stratil všetok ten čas, ale nevyšlo mi na ramená a ruky. Počítam, že predýchavanie drepov a snaha o nazbieranie posledných síl na bench proste trvá. Ale neľutujem, bolo to veselé. Dobrý tréning a spokojnosť. Ruky si dorobím inokedy.

Turakam

PříspěvekZaslal: čt listopad 23, 2023 5:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to bola epická séria, neskutočné .

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček starého slabého mrzáčika Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 375, 376, 377  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: