|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lovlo12
|
Zaslal: út prosinec 05, 2023 12:59 pm Předmět: Tréningový plán na silu a hypertrofiu |
|
|
Zdravim momentálne cvičím tréningový plán Rpt od Martina berkhana 3x týždenne chcel by som ho ísť cca 3 mesiace a potom by som chcel niečo na 4x do týždňa a chcel by som zvoliť tréningový plán kde sa dá budovať objem aj sila ,aký odporúčate
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 05, 2023 1:16 pm Předmět: |
|
|
Simmons, smolov, ivanov, korte, wendler, TBT, Boring but big, boring but strong, GVT, bear, juggernaut, sheiko...
Googluj _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út prosinec 05, 2023 1:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lovlo12
|
Zaslal: út prosinec 05, 2023 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Simmons, smolov, ivanov, korte, wendler, TBT, Boring but big, boring but strong, GVT, bear, juggernaut, sheiko...
Googluj |
A tréning pusy pull Lég alebo. Upper Power?
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 05, 2023 3:27 pm Předmět: |
|
|
| Lovlo12 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Simmons, smolov, ivanov, korte, wendler, TBT, Boring but big, boring but strong, GVT, bear, juggernaut, sheiko...
Googluj |
A tréning pusy pull Lég alebo. Upper Power? |
Taky
Kazdej je jinej, tyhle treningy funguji obecne na 80-90% lidi
Na nekoho lip, na někoho hůř
Musis zkoumat _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lovlo12
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 11:39 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Lovlo12 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | Simmons, smolov, ivanov, korte, wendler, TBT, Boring but big, boring but strong, GVT, bear, juggernaut, sheiko...
Googluj |
A tréning pusy pull Lég alebo. Upper Power? |
Taky
Kazdej je jinej, tyhle treningy funguji obecne na 80-90% lidi
Na nekoho lip, na někoho hůř
Musis zkoumat |
Ja momentálne idem tento tréningový plan
Tento mi odporučili že je dobrý a vhodný pre naturala
Samozrejme treba sa pokúšať každý týždeň navyšovať váhu alebo opakovania alebo serie
Pondelok :sumo mŕtvy ťah 2x6
Benchpres 3x8
Biceps s velkou čínskou 3x8
Streda: pritahy veľkej činky v predklone 3x8
Millitary press 3x8
Tricepsove extanzie s veľkou čínkou 3x8
Piatok: Drepy s veľkou čínskou 3x8
Zhyby podhmatom 3x8
Face pull 3x8
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 12:42 pm Předmět: |
|
|
Tento rozpis je takmer ničnehovoriaci, taký polovičatý. 3x8 môže byť, že idem 3x8 koľko vladzem, alebo to môže byť 3x8 s tým, že chcem pridávať postupne mesiac-dva-tri. 3x8 môže byť aj pyramída, každú sériu naložím viac. Chápeš. Skús RPE - to mi príde lepšie ako percenta z toho dôvodu, že môžeš mať slabší deň a aj stredne ťažký tréning sa stane veľmi ťažkým. S percentami nepohneš, ale RPE prispôsobuješ pocitu v daný deň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lovlo12
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 1:25 pm Předmět: |
|
|
| Dante Flyshit napsal: | | Tento rozpis je takmer ničnehovoriaci, taký polovičatý. 3x8 môže byť, že idem 3x8 koľko vladzem, alebo to môže byť 3x8 s tým, že chcem pridávať postupne mesiac-dva-tri. 3x8 môže byť aj pyramída, každú sériu naložím viac. Chápeš. Skús RPE - to mi príde lepšie ako percenta z toho dôvodu, že môžeš mať slabší deň a aj stredne ťažký tréning sa stane veľmi ťažkým. S percentami nepohneš, ale RPE prispôsobuješ pocitu v daný deň. |
To j aky tréning ci co to je?
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 2:08 pm Předmět: |
|
|
Napis nejdriv, jakou mas vykonnost (vykony, bw, jak dlouho cvicis atd.).
Pak napis, cos vsechno za silovky jel.
Myslim, ze potom budou moct byt rady specifictejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lovlo12
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 3:33 pm Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | Napis nejdriv, jakou mas vykonnost (vykony, bw, jak dlouho cvicis atd.).
Pak napis, cos vsechno za silovky jel.
Myslim, ze potom budou moct byt rady specifictejsi. |
Bench press idem 80x8 a zhadzujes váhu po 5% a pridavam opakovanie o 2 a to iste aj upośednou sériou
Mŕtvy ťah 80x3op a zhadzujem po 10% a 2 seria su 6op
Drepy 60x8op. Zhadzujem po 5% a pridávam 2 opakovanie a to iste. Uberem vahu a pridam opakovanie. Idem tréningový plán od martina berkhana reverse tréning program.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lovlo12
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 3:37 pm Předmět: |
|
|
Tu daj do gogle cistahmota system reverznej pyramídy
A cvičím mesiac ale ja sok cvicil uz aj pree tým len som mal 2 roky pauzu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 6:01 pm Předmět: |
|
|
Je tragedie, ze zvedas na bench vic nez na drepy (a na mrtvolu)
Nevymyslej blbosti a zkus zaklady typu bear nebo korte, pripadne wendlera 531 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Lovlo12
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 6:45 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | Je tragedie, ze zvedas na bench vic nez na drepy (a na mrtvolu)
Nevymyslej blbosti a zkus zaklady typu bear nebo korte, pripadne wendlera 531 |
Ja by som chcel skúsiť neaky tréningový plán kde sa zameram na silu ale aj na hypertrofiu aby som precvicil partie 2x do týždňa aspoň
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 7:24 pm Předmět: |
|
|
Vsechny tyhle plany to splnuji
Konkrétně bych hlasoval za beara v zakladni verzi (drep+bench, shyby+press, mrtvola+bradla) za 8tydnu budes vazit o pet kilo vic a mit o 20% vetsi silu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2023 7:40 pm Předmět: |
|
|
Ustinov ti nelže
Beara jsem jel, sice na chvíli=mojí chybou ale velmi dobře funguje na bench a dřepy.
Nenech se sežrat dogmaty, že musíš v každé sérii cvičit do selhání. Má to své výhody ale i protiklady a je vhodné to zařazovat v rámci nějakého programu, který byl už vymyšlen chytřejšími v oboru. Důležité je progressovat rok po roku! (Když budeš selhávat nad 15x20 rozpažkama další čtyři roky, můžeš mačkat sval dle své libosti ale nepřibereš ani deko)
Ja mam nejlepsi vysledky na treninku obden cele telo ale musis ho bud chytre poskladat nebo mit dobrou regeneracni kapacitu. Ale dava to smysl. Kdyz chces velkou silu a k tomu i svaly -> kvuli sile musis pouzivat tezke komplexni cviky a ty zatezuji cele telo. Samozrejme da se i vrsek spodek, tahy tlaky a to taky funguje.
Zatim bych nesestavoval vlastni program, da se dlouho jet na cizich, overenych, funkcnich, chytrych, nez prejdes na neco individualniho (z vlastni zkusenosti, usetris tim mesice bezvyznamne snahy a trapeni nad tim co jet)
Co ten FEST/FEST2, ten se ti nelíbí?
A nebo treba 531 BBB Challenge https://forums.t-nation.com/t/boring-but-big-3-month-challenge/284446, cvik dvakrat tydne jednou 5/3/1 a po druhe 5x10
1. Vyber neco (defakto jedno co, bude fungovat vse), co vypada, ze to nevymyslel smoula a drz se toho planu.
2. Cvic tak, abys odjel predepsany program a zaroven byl schopny cvicit pristi treninkovy den. (Muzes pridat doplnky na ruce/upazovani ale musis pocitat, ze i oni maji regeneracni deficit)
3. A makej :-)
// Koukal jsem na ten RPT trénink, jestli to je ten samý (2-3 série do úplného selhání, -10% každou sérii) a na tvém místě bych to nejel -> kvůli technice, aby sis nenatrénoval blbé pohyby a ani nepotřebuješ a neměl bys jezdit do úplného selhání jakožto začátečník (nebo že se vracíš). Další věc je, že z tréninku do selhání bývá často vyhoření.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|