|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 10:01 am Předmět: |
|
|
Low bar drepy:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x200kg
1x1x212,5kg
3x3x192,5kg
High bar drepy s pp:
3x6x150kg
Triset
Leg press:
3x20x110kg
+
Predkopávanie:
3x20
+
Sissy drepy:
3x10
Ultimatny final štvorset kvôli času:
Incline JČ tlaky:
3x12x25kg
+
TRX pazhyby:
3x12
+
Výpony s VČ:
3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x110kg
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C0ucaSIrYGK/
Týždeň relaxu zbehol ako voda. Nemôžem povedať, že by to nepomohlo, ale zas že by ma prestalo všetko bolieť, to ani náhodou. Spodný chrbát som počas týždňa cítil hádam ešte horšie (a cítim furt, pravdepodobne sa niektorý stavec vybral na vandrovku mimo chrbticu a musím počkať, kým zapadne nazad), bicepsový úpon si furt ide svoju bolestivú pesničku (našiel som na to nejaké rehabky, tak vyskúšame, reálne by som ale nemal cvičiť chrbát. Ha ha) a koleno nečakám, že by sa niekedy v tomto živote ešte zhojilo a bude bolieť ešte v hrobe. Skrátka a dobre, rozpadám sa, pretože som mohol hrať šípky alebo zbierať známky a ja debil som sa rozhodol zdvíhať trikrát do týždňa sklad v železiarstve.
Na druhú stranu CNS si krásne odpočinula, svaly dobehli regeneráciu, psychike to tiež prospelo, mobilitu a pohyblivosť som zlepšil poctivými strečingami, že som tancoval jak mladík.
A takto krásne oddýchnutý a ponaťahovaný som si zobral na chrbát dvesto kíl  Ono už od 170ky som to pri odobratí cítil riadne. Svalovo bezva, ale keď si tá chrbtica pod náporom začala sadať, to bolo praskotu ako pred utrhnutím lavíny. Čuduj sa svete, nebolelo to, tá činka len proste usadila všetko tam, kde bolo predtým (mimo toho jedného hajzlíka boľavého). Silovo super, 212 šla hore veľmi pekne, len vidieť na videu, že som šiel v jeden moment trochu do rotácie ako keby a tá strana činky bližšie ku kamere sa pohla vpred. Ale nič hrozného reálne.
Trojky so 192 technicky pekné, chcel by som napísať, že aj ľahké, ale to zasa nie. Ale zvládnuteľné a ešte tých 5 kilo tam asi bude.
Na highbary som si pridal do každej sérky opakovanie, lebo som bol oddýchnutý a pekne to lietalo, tak som to využil.
Pri predstave následného trisetu sa mi robilo mdlo, ale nakoniec som to prežil. Síce som sa skoro dogrcal a fakt som skučal jak vegán na zabíjačke, nohy prepumpované boleli neuveriteľne, ale dobojoval som to takmer so cťou a slzy mi tiekli len trošku.
Nato mi hodinky prezradili, že ma žena ubije, keď sa nebudem ponáhľať, tak celý zvyšok (ale treba povedať, že už ľahúčky) som narval do jedného quadrisetu a sfúkol za pár minút.
Brutálny tréning, nohy sú... no, hotové, ale že úplne. Všetky tie strečingy a mobility ma parádne uvoľnili a ja som to jediným tréningom všetko poskracoval nazad, zatuhol a presilil  Bolesť nenormálna. Čo už, no, ešte asi tak mesiac zhruba, než to ukončím  Smrťou, pravdepodobne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 11:12 am Předmět: |
|
|
Ja to robim tak, ze sa ponatahujem hned po treningu, alebo este v ten vecer, takze sa nic nejako zasadne neposkracuje. A potom samozrejme aj po kazdom behu, tam je to este dolezitejsie. V podstate strecujem 5x tyzdenne a potom nemusim vyplakavat, aky som poskracovany. Vypisujem radsej, aky som slaby. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 1:07 pm Předmět: |
|
|
Týden odpočinku je super na regeneraci svalů a nervové soustavy, ale klouby, vazy a šlachy potřebují víc času. Výkony máš ale parádní a pořád je tam rezerva.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 2:15 pm Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Ja to robim tak, ze sa ponatahujem hned po treningu, alebo este v ten vecer, takze sa nic nejako zasadne neposkracuje. A potom samozrejme aj po kazdom behu, tam je to este dolezitejsie. V podstate strecujem 5x tyzdenne a potom nemusim vyplakavat, aky som poskracovany. Vypisujem radsej, aky som slaby. |
Po tréningu nie je čas. Aj tak som v gyme dve hodiny a keď nechcem, aby ma Soraya pobodala v spánku, musím sa ponáhľať. A doma si potom samozrejme musím nadrobiť rodičovské povinnosti, takže proste nie je čas. Ale reálne nie som na tom až tak zle, ako som zistil, čo sa týka mobility. Ono ako sa snažím hýbať v čo najväčšom rozsahu, pomáha to mobilite. Trochu
| Magumi napsal: | | Týden odpočinku je super na regeneraci svalů a nervové soustavy, ale klouby, vazy a šlachy potřebují víc času. Výkony máš ale parádní a pořád je tam rezerva. |
Chcel som napísať niečo chytré alebo veselé, ale nedá sa, súhlasím _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Palec077
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 8:02 am Předmět: |
|
|
High bar drepy s pp:
1x10x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg belt on
3x6x150kg
Bench press:
1x10x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x147,5kg
2x3x132,5kg
1x5x132,5kg posledná s dopomocou
Kliky na bradlách:
eeeeh... nope
Superset
Incline bench press:
1x6x60kg
3x6x80kg
+
Zhyby:
3x6xCarabas
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
3x10x25kg
+
TRX pazhyby:
3x10xCarabas
Triset:
3x15
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C0zszjLLRtu/
Z pondelka NESKUTOČNE rozmrdané predné stehná. Možno najhoršia svalovka, akú som kedy mal. A mám, lebo je štvrtok a mňa to furt bolí. Nechápem, čo som porobil, ale toto bolo naozaj hrozné.
Takže logicky som začal drepmi. Síce mi nikto nikdy nezatĺkal žeravé klince do stehna, ale predstaujem si to nejak podobne. Ako hej, bol som mega drsný a šiel cez bolesť a kecy kecy hovna, ale fakt to bolelo, mobilita nula bodov, ani váha činky ma nedokázala skrz tie zatuhnuté nádory bolesti, v ktoré sa zmenili moje stehná, nedokázala stlačiť dole.
Chvalabohu to boli len tri pracovné série, aj keď to je asi jedno, lebo to bolelo už od rozcvičovacej s tyčou.
Bencheeeee!
Bol Erik, tak som frajeroval, že si nemusím činku odoberať sám. A bolo to fest divné. Odvykol som si, ale jeho pomoc rozhodne bodla neskôr
Sila bola, činka poletovala hore dole ako malýPali s loptou a vreskom v sprievode rinčiaceho skla a lámaného nábytku hneď po zobudení, keď naňho so Sorayou neveriacky pozeráme zalepenými očami a modlíme sa, aby ten druhý sa dokopal k urobeniu kávy.
147,5kg vyletela hore ako po masle a bol som fakt natešený, ako to ide. Potom zhodená váha a šup ho trojky. Hneď pri prvom opakovaní so 132,5 som cítil, že niečo je nedobre v pravom zadnom ramene. Odišiel balanc, ale sila bola a dotlačil som to sproste hrubou silou. Druhá séria navlas to isté, ale každé ďalšie opakovanie bolo bezbolestné, tak som to bral, že len voľajaká chujovina a som zle rozcvičený.
A pretože sily som mal za dvoch priemerných lifterov alebo troch Ustinovov, povedal som si, že dám 5 opakovaní, lebo to tam je bez problémov.
Bolo.
Akurát pri poslednom sa ozvalo vrrzg puk a ako vidieť na videu, Erikove šikovné ručičky mi museli pomôcť. Zadné rameno v hajzli a dobenchované.
Skúsil som kliky na bradlách, ale haha. Bez šance. Rameno bolí presne v tej dolnej polohe streču a pri čomkoľvek, kde ide ruka za mňa.
Tak som odšmrdlal len nejaké ľahké váhy na šikmej a jednoručky na rovnej, keď som sa veľmi veľmi hecol, skoro to takmer nebolelo.
Chrbát som odrobil cvikmi, pri ktorých mi neodletí stavec (podľa samoštúdia ide o malinký "výhřez", ktorý mi tlačí na nerv pri predklone. V priebehu pár týždňov by sa to malo poriešiť samé. Tak som zvolil varianty cvikov, ktoré mi to nezhoršujú.
Triset OK, ramená fungovali s jednoručkami, chvalabohu.
Takže bilancia:
- odjebané koleno
- odjebaná bicepsová šľacha (rehabky pomáhajú, našťastie)
- odjebané kríže
- odjebané rameno
Ešte by to chcelo zlomiť ruku, príde mi to nejaké nedokončené. Som rád, že som si dal minulý týždeň ľahký, aby som sa zabojil _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 8:21 am Předmět: |
|
|
Mno, vidim to tak, ze je cas sa preorientovat na beh a pivo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 8:35 am Předmět: |
|
|
To je len o hrosej kozi a spravnej miere prijimania nevyziadanych rad. Keby som sa riadil vsetkym, co mi hocikto povie, alebo napise, tak by som sa zblaznil.
Beh je uplne rovnaky ako lifting, ked absentuje technika, moze to dopadnut zle. Preto robim aj jedno aj druhe, v ani jednom nie som dobry a kazde zranenie si hyckam a opatrujem. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 9:11 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | A pretože sily som mal za dvoch priemerných lifterov alebo troch Ustinovov |
Na mrtvolu i ctyroch
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 10:09 am Předmět: |
|
|
ty seš adept na lifterského veterána a do indexu poctivě sbíráš zápočty ;)
když jsem si dočetl to s tím ramenem, tak mi hned vytanulo na mysli to přísloví "tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu...", ale to budou měkké tkáně, to se spraví, a nahradí pevnějším vazivem ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 5:46 pm Předmět: |
|
|
Čas aktivovať ten Wolverinov gén! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
lemberk

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 6:55 pm Předmět: |
|
|
Bude hůř, dobře už bylo _________________ Tvůj poslední pokus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|