Zaslal: ne březen 31, 2024 2:46 am Předmět: Tréning 3x do týždňa
Ahojte ľudía
Potrebujem poradiť ako na tréningový plán
Môj cieľ je chudnúť tuk a nabrať svaly momentálne mam 110kg (predtým 115 )výška 172 cca 34% telesny tuk vek 27
Potrebujem tréning pri
Ktorom budem dobre regenerovať a zvládať tréningy v pohode kde sval odcvicim 2-3x do týždňa kde zapojim viac svalov pokope pre lepšiu pálenie kalórií
Prácu mám manuálnu kde som stale v pohybe na nohách
Pracujem na smeny
Ja viem ze chudnutím sa chudne v kuchyni momentálne idem na 2350kcal z 2500
Tak pýtam sa chcem vediet nazor aj iných ľudí nie len teba lebo sto ludi 100 chutí aby som vedel aky maju aj oni názor na typ tréningu
A myslis, ze kdyz ti nikdo nenapise v peti tak. Šestém jo?
Btw, uz ti napsali a furt zakladas dalsi a dalsi
Jaou horší a lepai treningy, ten tvuj je z tech horsich, ale treba prave na twbe fungivat bude lip nez bear
Kazdopade to zjistíš jedine tak, ze oujdes makat, povedes si zazmany a za 8 týdnů uvidis
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Na co same nazory... Zkus a uvidis ne, nebude fungovat zkusis jiny :D Nazor je super, ale zacatecnikovi tu poradi vsichni vesmes to same, protoze potrebujes s necim zacit a pak uz podle potreby pracovat s ostatnima a svyma nazorama dle toho co ti funguje a co ne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru