|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 11, 2024 7:15 am Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | decarabas napsal: | | FOTO: nadmerne silny chlupaty chlap s rozvinutou muskulaturou a bolavým kolenem |
Už vím proč na slovensku utikají medvědi z lesů, oni se tě normálně bojí, když chodíš na tůry :D |
Ty vole, som o tri kilá ťažší ako priemerný Somálčan a robíš tu z toho vedu
Kliky na bradlách:
1x10xCarabas
3x12xCarabas + 20kg
Incline bench press:
1x6x60kg
3x6x80kg
1x10x60kg
Tlaky JČ na rovnej:
1x6x32kg
3x6x42kg
Superset
Veslo - kladka :
3x12
+
Reverse flyes:
3x12
Triset:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C5l5RjXro2m/
Tak trošku prekopaný koncept tréningu. Bolo divné začínať klikmi, kým sa človek rozhýbal, ale sakra, tá silová rezerva bola inde Inokedy sa po benchi trápim jak blbec a včera som div nevyletel stropom do kúpeľne nad nami.
Incline benche už taká hitparáda neboli, trochu blbo som mal nastavenú lavičku kvôli Erikovi. Jak je malý, tak musí byť viac pod činkou a mne to moc nevyhovuje.
Jednoručky pohoda. Z opatrnosti som vzal 42ky, ale bolo by tam asi aj 50. Myslím. Možno. Azda. Asi. Hádam.
Uvidím nabudúce.
Nohy som samozrejme nerobil, keď ich chcem nechať oddýchnuť Mrzí ma to, ale z dlhodobého hľadiska je to určite lepšie.
Triset na záver bol pecka. Erik nešiel na futbal a prvýkrát ostal až do konca a šiel to so mnou. Lietali sme tam hore dole a striedali sa a bola z toho epická pumpovačka. Nakoniec sa rozhodol, že ide s nami na Cyprus a berie aj snúbenicu, tak musíme spraviť formu
A na pondelok som objednaný na vstupný pokec k fyzio, neviem, či bude stačiť tá zarezervovaná hodina, aby som jej len vymenoval, čo všetko som si za tie roky už dojebal
A poznatok: Oholenie hrudného pralesa zlepšuje formu o 10 percent a je to vedecky dokázané mnou predvčera. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: so duben 13, 2024 7:19 pm Předmět: |
|
|
Yates rows:
1x6x70kg
3x6x120kg
1x10x70kg
Superset
Veslo - kladka:
3x12
+
Reverse flyes:
3x12
Kladka zhora:
3x12
Deadlift:
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
3x6x150kg
Bench press:
1x6x70kg
3x6x100kg
Triset:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C5sGosjtSt_/
Toto bolo fajn. Stále som nedával nohy, nech sa celý ten spodok poriadne zregeneruje - ale márne, ľavé koleno zatuhnuté furt. Musím to poriadne rozhýbať.
Ale nevadí, vršok som rozbil pekne.
Prevrátené poradie cvikov je zábava, ale ten deadlift bol fakt ťažký  Chvalabohu váha pre holčičky, takže som sa nejak netrápil. Ale pocitovo tam bolo 170.
Tréning ale odsýpal pekne, všetko som cítil dobre a dnes je dokonca malá svalovka na chrbát.
Bench press len so stovkou, ale po strede celkom unavené. Dával som pekné stopky a potom v rámci trisetu som si na tricáky dal úzky bench, takže svoje som si odmakal.
Inak triset masaker, spravil som ho tak rýchlo, že mi pumpa nabehla až doma.
Ok, to kus kecám, ale pumpa bola masakrálna, ruky a ramená som si kompletne uvaril, mal som z toho dobrý pocit.
Dnes cheat day, neter mala oslavu, takže som čo to pojedol aj popil, zajtra už zas seriózny režim, nech si nekazím celotýždňovú snahu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 17, 2024 8:29 am Předmět: |
|
|
Tréning z pondelka presunutý na utorok, lebo som bol u fyzio
Predkopávanie:
1x10 rozcvička
3x10 pracovné
1x20 vypaľovák
Superset
Leg press:
1x10x60kg
3x12x120kg
+
BW drepy s pp:
3x10
Drepy highbar:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
3x6x150kg
Superset
Výpony s VČ:
3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:
3x10x120kg
Superset
Tlaky JČ vsede:
1x6x15kg
1x6x22kg
3x6x32kg
+
TRX pazhyby:
3x12
Brucho:
3x
Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/C51YpbgrfrS/
V pondelok som teda bol na fyzio s tým mojím chrbtom. Bolo to celkom zaujímavé, ale výsledok taký nejaký neistý - chýba MR na potvrdenie. Mladá celkom pohľadná borka ma testovala na kadečo možné, platnička to nie je, svalové to nie je, neurologické to nie je, vyšlo jej z toho, že to bude najskôr nejaká blokáda. A to by bolo zrovna super potvrdiť MR. Ale ukázala mi nejaké cviky na to, že mám skúšať, či sa niečo zlepší.
Okrem toho mi ukazovala nejaké cviky na mobilitu bedier, že aj to zvykne pomôcť a čosi na core, čo bola čistá tragédia, lebo jak má človek nad 60 kilo, dosť veľa vecí sa proste robí chujovo
Ale aspoň sa dobre zasmiala, keď som sa tam pokúšal o držanie rovnováhy a zgúľal sa na zem ako pytel hoven.
Inak mobilitu na SBD mám vraj ukážkovú a paradoxne aj pohyblivosť chrbtice. Čokoľvek mimo veľkej trojky je ale absolútna bieda  Avšak mali tam super veľké zrkadlo na celú stenu a dobré svetlo, takže som v boxerkách vyzeral jak brutálny tank  Ani som nevedel, že tak veľko pôsobím, keď stojím vedľa niekoho normálneho vzrastu. Nechcem znieť namyslene, ale asi ani slečna fyzio sa nehnevala, keď som si dal dole tričko, lebo predo mnou tam mala nejakého postaršieho tučného skaličeného krívajúceho pána s úrovňou potivosti podpazušia Heleny Ružičkovej, takže zrejme príjemná zmena
No a včera teda konečne legday. Kolenu sa to mocno nepáčilo, aj keď som sa rozcvičoval na moje pomery extrémne (ešte aj stacionár som zaradil). Chvalabohu sa rozohrialo počas predkopov a keď som šiel leg press, už to bolo takmer OK. Do supersetu som zaradil ešte drepy s vlastnou váhou so zafixovaným chrbtom. Príjemná vec. Myslím, že som sa predtým nechal uniesť s tými drepmi s podloženou pätou a vletel som na veľké váhy bez vybudovaného základu. Stehnám sa to páčilo, kolenám už pomenej. Preto tento cvik zaradím a postupne, ak budú väzy silnieť, budem pridávať váhu. Je to skôr rehabkový cvik v tomto kontexte.
Ale v kombe s legpressom aj tak celkom drina
Drepy sranda. Kolienka už boli mäkkučké ako maslo, pekne rozhýbané, tak toto som bral ako plus. Ako mínus som bral, že prvá 150ka ma skoro zadlávila. Chvíľku som dumkal nad zhodením, ale vyhrala hrdosť. Nakoniec pekné pracovné série so 150. Je zábava, ako prehodené poradie cvikov zmení vnímanie váhy.
Vydarený tréning, pri niektorých cvikoch som musel mať opasok (tlaky vsede, kvôli zdvíhaniu činiek zo zeme), lebo borka mi tak precízne rozmasírovala krížovú oblasť, že som sa bál nejakého natiahnutia alebo tak. Tak som tie zrelaxované svaly radšej podporil opaskom.
Ranná váha 95kg. Do dovolenky budem sexy. Ale okrem stiahnutého pásu sa nič moc neprejavuje. Ani viditeľnejšie brušáky, o nejakej žile ani nechyrujem. Aspoň to prekliate spodné brucho mizne _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st duben 17, 2024 10:01 am Předmět: |
|
|
Na těch tvých krásných dřepech je vidět, že na SBD máš všechnu mobilitu, co je potřeba. Co ti poradila za kompenzační cviky?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st duben 17, 2024 10:25 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Na těch tvých krásných dřepech je vidět, že na SBD máš všechnu mobilitu, co je potřeba. Co ti poradila za kompenzační cviky? |
Viacmenej takú klasiku - zakázala mi akurát robiť toto:
Mega som sa lámal v krížoch, celý ohyb bol presne v tom mieste, čo ma bolí Preto som na chvíľku vyradil aj militarko, pri väčšej váhe ma lámalo podobne a s váhou.
Klasicky mi odporučila robiť cow-cat cvik, child pose - s tým, že sa to dá aj do strán, čo som nepoznal a úúúúžasne to strečuje celé krídla, potom nejaké rotácie vleže a v sede.
A potom mobilita bedier - mám dobrú vonkajšiu mobilitu, ale mizernú internú mobilitu. Napríklad toto urobím v pohode:
Ale ona potom po mne chcela, aby som zdvíhal v tej polohe nohy takto:
a tam skončila sranda
Takže cviky na mobilitu internú aj externú.
A samozrejme cviky na posilnenie stredu. Za plank ma pochválila, ten som si naštudoval kvôli tým krížom už predtým A potom mi dala robiť toto:
a to bolo v pohode. A potom povedala, aby som skúsil zdvihnúť jednu ruku A bola sranda. Pre ňu. Skrátka, na core mám čo robiť.
Popravde samoštúdiom by som došiel a z veľkej časti som aj došiel, k podobným odporúčaniam. Najväčší benefit pre mňa bol, že mi veľa z tých cvikov ukázala a vysvetlila a naučila ma ich robiť správne. Lebo aj taká blbosť ako plank sa dá cvičiť blbo, samozrejme.
A samozrejme je pozitívum, že vyradila niektoré z potenciálnych diagnóz. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st duben 17, 2024 5:00 pm Předmět: |
|
|
Keby si chel byť ozaj vysekaný, musel by si ísť aj pod 85, bez srandy a u naturálov by to aj tak nebolo bohvieaké tvrdé. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 18, 2024 7:26 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Keby si chel byť ozaj vysekaný, musel by si ísť aj pod 85, bez srandy a u naturálov by to aj tak nebolo bohvieaké tvrdé. |
Turek, som si samozrejme vedomý limitov tela. Nesnažím sa tiež dostať sa na nejakú súťažnú vysekanosť pri 5% bodyfat. Len tak ako po iné roky sa dostať do zdravšej pohyblivej formy s nejakou úrovňou svalovej definície. Myslím, že po minulé letá sa mi to celkom darilo, to je celé. A napr minulý rok nejaká tá žila vyskočila, brušáky tiež a dokonca pruhy na ramenách.
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 15kg
3x12xCarabas + 25kg
Superset
Incline bench press:
1x6x60kg
3x6x80kg
+
Veslo - kladka:
3x12
Superset
Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x6x15kg
1x6x32kg
1x8x45kg ha, som mašina!!!
1x7x45kg ok, no, možno nie až tak
1x6x45kg tak mašina sa nekoná
+
Zakopávanie:
3x12
Triset:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C535ZTlr_yO/
No bájo. Podarilo sa mi pridať na klikoch. Síce to ku koncu bol už boj, ale celkom dobrý výkon. Pauzy medzi sériami neboli dlhé (zatiaľ, lebo ešte nebol Erik ) a tak to bolo hodne svižné a pumpovacie. Neviem, či ten cvik niečo robí, čo sa formy týka, ale baví ma. Asi preto, že ma pri ňom nebolia kolená A ramená som si zatiaľ ešte neodpálil.
Incline tlaky boli trochu vopruz, tam vädnem hrozne rýchlo, ale zasa keď sa trápim, tak to určite potom viac rastie
Tlaky s jednoručkami tiež bomba, pridal som. Minule som machroval, že by išli aj 50ky, nooo, neviem Naložil som vcelku konzervatívne 45, v prvej sérii dal 8 opakovaní a bol som v pohode, junák mocný. Postupne zo série na sériu som cítil, ako hrudník ide doprdele a v tretej sérii som horkoťažko zo seba vypučil 6 opakovaní Aj tak dobre, kým pridávam váhu a opakovania, nemám čo ľutovať.
Zvyšok tela easy, chrbát pumpička, hamstringy mi padli super, úplne som cítil, ako mám ľahšie nohy, ako sa uberalo napätie z preťažených predných stehien a kolien.
Veľmi fajn tréning, podarilo sa mi trochu navýšiť váhu aj reps, nič ma nebolelo, Erik došiel, všetko šliapalo, ako má Viac takých! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne duben 21, 2024 2:09 pm Předmět: |
|
|
Ty kompenzační cviky vypadají dobře. Uvidíš sám, co z toho pomůže, někdy se ukáže, že ti z těch věcí funguje něco, ale je když si takhle nasbíráš pár věcí, co ti pomůže, tak se to postupně nasčítá.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po duben 22, 2024 7:37 am Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ty kompenzační cviky vypadají dobře. Uvidíš sám, co z toho pomůže, někdy se ukáže, že ti z těch věcí funguje něco, ale je když si takhle nasbíráš pár věcí, co ti pomůže, tak se to postupně nasčítá. |
Ono by bolo fajn sa dostať aj na RTG alebo niekam, aby som vedel, čo s tým mám. Ale čakačky sú absolútny masaker, kým ma nedovezie sanitka, tak si holt počkám.
Piatok samozrejme zapisujem až dnes
Yates rows:
1x12x70kg
3x12x100kg
1x12x70kg
Superset
Veslo - kladka:
3x12
+
Reverse flyes:
3x12
Kladka zhora:
3x12
Deadlift:
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
3x6x150kg
SSB drepy:
1x6x24kg
1x6x74kg
1x1x124kg belt on
1x1x154kg
3x6x154kg
Bench press:
1x6x60kg
3x6x100kg
Triset:
3x12
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C59AATvrNln/
Na yates rows som ubral zo 120 na 100kg. Technika a rozsah pohybu sa zlepšili, pocitovo aj zapojenie chrbta. Beztak chudnem, kto sa tam má šarpať s takými váhami, keď vážim jak dorastenec
Kladky super, to ma normálne až baví. Je to taký relax, človek sa moc nenadrie, séria trvá dlho, môžem premýšľať o živote a tak
Deadlift ide dobre. Samozrejme, dalo by sa tomu prikúriť, ale musím sa ovládať. Nie je to silovka, cieľ je byť celé leto sexy a krásny a oddýchnuť si pred zimnou silovkou a nezrakviť sa. A na to mi stačí aj 150 kilo.
SSB drepy fajn, to je veselý cvik. Trochu sa v ňom ešte hľadám, ale baví ma to.
A na benche nabudúce prihodím, sto kilo je málo
Ranná váha 94,7kg padá to, padá. Brušáky nikde, ale aspoň som sfúknutý a malý a vyzerám ako bledý shit, lebo ešte aj počasie je nahovno a nemám sa kde opáliť Stará dobrá body dysmorphia, vie potešiť v diéte aj v objeme Môže vás opustiť žena, môže umrieť váš najlepší kamarát, deti sa vám môžu odcudziť... Ale body dysmorphia... Body dysmorphia tu s vami bude stále _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 23, 2024 8:31 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie zhadzované:
2x12 rozcvička
3x12 + 3x12
Superset
Leg press:
3x20x120kg
+
Drepy s BW s pp:
3x12
Drepy highbar:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
2x6x150kg
1x12x150kg
Superset
Výpony s VČ:
3x10x150kg
+
Lýtka v legpresse:
3x12x120kg
Superset
Tlaky JČ vsede:
1x6x12kg
3x6x32kg
1x20x12kg
+
TRX pazhyby:
3x12
Hodnotenie tréningu: Bol som lenivý natáčať, tak mi proste musíte veriť, že som cvičil
Na legday som sa veľmi tešil, kolená vyzerajú byť v pohode, tak som sa trošku rozihral počas tréningu a odchádzal som s vedomím, že dnes ma budú nohy bolieť presne tak, ako ma bolia
Na predkopy som pridal reps aj váhu. Najprv som naložil všetko závažie a navrch hodil dve 3 kilové činky. S tým som urobil 12 a potom zhodil na "len" všetky závažia a dal ďalších 12. Toto som otočil trikrát a v podstate som mohol ísť domov, nohy už mali celkom dosť  Ale som za to rád, šiel som to bez návlekov a kolená krásne držali a neboleli, čo ma potešilo.
V rámci rehabiek som zas dal k legpressu tie drepy o dvere s podloženou pätou. To je mega cvik, kolená idú pred špičky tak ďaleko, že ani nedovidím, ale posilňuje to tie väzy presne v najnevýhodnejšej polohe, kde to je potrebné. A síce som (zatiaľ) nepridal žiadnu váhu, ale v kombinácii s legpressom to dalo zabrať. nabudúce možno pridám pár kilo závažia, ale cieľom tu je naozaj tie kolená rehabilitovať, nie zničiť.
Aaaah legpress. Napadlo mi, že by som mohol pridať opakovania a trochu si to sťažiť. Tak som z 12 skočil rovno na 20, lebo prečo nie a nakoniec som bol rád, že som to nejak prežil
Nohy kaput, rozklepané jak Muhammad Ali a mohol som ísť na drepy.
Kolienka som už mal premazané a mäkkučké ako prdelku barokového anjelika potretú olejčekom z vyžmýkaného jednorožca, čo bolo skvelé. Naozaj pocit neboľavých kolien a plynulého pohybu je na nezaplatenie a mne až takto spätne dochádza, koľké roky som vyslovene len zaťal zuby a drepoval cez bolesť, kým to nepovolilo. Myslím, že do budúcna, aj keď pôjdem silovku a drepy ako prvé, aspoň pár sérií ľahkého predkopávania budem zaraďovať, lebo je to kurva rozdiel.
Keď chválim kolienka za premazanosť, nesmiem zabudnúť na stehná, ktoré neexistovali. Teda, vizuálne áno, pumpa absolútne šialená, ale funkčnosť nula. Navzdory tomu som podrepoval, čo bolo v pláne a dokonca v poslednej sérii som sa hecol na 12 lopakovaní, čo ma načisto odpálilo a vyplo mi nohy na odhadom asi tak štyri dni
Skvelý tréning, pekne som dopumpoval aj ramená, chrbát len obmedzene skrz bicepsovú šľachu, ktorá sa rozhodla, že zas ide bolieť (vôbec netuším podľa akého kľúča to funguje, keď nič nemením ani v strave ani v tréningu a šľacha raz OK a inokedy totálne boľavá), naozaj som si to užil.
Po tréningu v rámci kardia a dorazenia nôh som si to ešte vyšliapal na dvanáste poschodie peši, hýbal som sa ladne a mrštne ako novorodená žirafa, ale ešte aj to ma tešilo. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 25, 2024 9:12 am Předmět: |
|
|
Kliky na bradlách:
2x5xCarabas
1x5xCarabas +15kg
3x12xCarabas + 25kg
2x12xCarabas
Superset
Incline tlaky VČ:
1x6x20kg
1x3x60kg
1x1x100kg naaah, dnes nie
3x6x80kg
1x12x60kg
+
Zakopávanie v stoji:
3x12
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
1x6x32kg
1x6x45kg
1x5x45kg hups
1x6x45kg
2x6x32kg
+
Veslo kladka:
3x12
+
Reverse flyes:
3x12
Triset:
3x8
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/C6J-c7CrI39/
Juj, dobré, dobré. Z pondelka svalovka na nohy úplne zabijácka, predné stehná som trafil dobre. Chvalabohu v stredu si nohy oddýchnu, takže nebol problém.
Kliky super. Teda, super až nie, prišlo mi to voľajaké ťažké. Ale to mi nezabránilo pridať si ešte dve série s vlastnou váhou na záver. Masakrálna pumpa a to bol cieľ, rozbiť si kozy ešte pred hlavným cvikom.
Incline boli tiež OK, ale už som bol veľmi načatý. Prebehol (naivný) pokus o zatlačenie stovky, ale zmákol som len jednu a pre istotu som to zložil. Nebol Erik a nemal mi to kto podať, takŽe to bolo celé nejaké blbé  Zhodil som nazad na 80 a porobil tri pracovné. A potom ešte jednu pumpovaciu so 60kou.
Na tlaky s jednoručkami som teda šiel kvalitne rozfakovaný  To sa prejavilo hlavne v druhej sérii, keď som nejak nedotlačil ani 6 opakovanie  Nevadí, dotrestal som sa zhodenými sériami.
Srala ma akurát bicepsová šľacha, tej začalo zas šibať a bolí len tak  Bohvie, čo to spustilo. Ale odcvičiť sa s tým dalo.
Super tréning, hrudník som rozbil hrozne a rozbieha sa svalovka, presne tak, ako to mám rád  Pokúsil som sa odfotiť formu, ale strašná bieda. Nie len forma, ale aj svetlo a pózovanie stoja za hovno  Bohužiaľ no, okolo estetitky som ani nešiel, ale kvôli tomu cvičiť neprestanem a robím, čo sa dá. A aj to sa počíta.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt duben 25, 2024 9:53 am Předmět: |
|
|
Hehe, mas pravdu, je to bieda.
Ale je to dane svetelnymi podmienkami, nemozes fotit pozu, pri ktorej maju vyniknut kridla tak, ze sa postavis chrbtom k zdroju svetla.
A este si aj Arnolda zatienil, hereza! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt duben 25, 2024 10:19 am Předmět: |
|
|
těch pondělních 12x150 na high-bar je pěkných, hezky tam držíš pracovní kapacitu
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 25, 2024 10:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá duben 26, 2024 10:17 am Předmět: |
|
|
Super forma a síla drží. :) Je motivující vidět, jak se pořád zlepšuješ.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|