Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 326, 327, 328  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: ? kg . vaha zapadnuta prachom, obrastena machom
alkojednotky: 4, 5, 0 (t16, m58) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 71, tep 54 bpm (55 (-)), HRV 82 (64 (-)), REM 23% (21% (-)), deep sleep 18% (17% (-))

Spanok . 6:21

Az na ten cas to celkom uslo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: po červen 24, 2024 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 100, pondelok

Drepiky . 5x82,5kg, 3x102,5kg , 7x82,5kg . aj za toto som rad
Benciky . 5x72,5kg, 5x82,5kg, 3x92,5kg , 9x72,5kg . ale dobre
seated MP . 3x4x42,5kg . heh, tazke
rows . 3x5x42,5kg . ok

ab wheel . 3x3

Trosku som sa do toho oprel, ale buduci tyzden som aj tak na dovolenke, takze budem rad za nejake udrziavacie behanie a ak sa mi velmi bude chciet, tak aj za nejake tie pistole a podobne.

#lovemyplaguehole
cohen999

PříspěvekZaslal: út červen 25, 2024 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 93,0 kg
alkojednotky: 3 (t3, m61) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 73, tep 58 bpm (55 (-)), HRV 49 (68 (+4)), REM 17% (20% (-1)), deep sleep 20% (17% (-))

Spanok . 6:47 . mescny priemer mi klesol na 7:01, nieco s tym musim fakt zacat robit, lebo vzdy to bolo okolo 7 a pol. Ale zas keby som tam naratal vsetky tie poobedne sloficky... vlastne dobre.

Moja draha zena asi pred mesiacom vymenila baterky na vahe, ale zabudla mi to povedat, zmienila sa az vcera, ked som ich kvoli vazeniu deti isiel vymenit sam. 93kg ma trosku prekvapilo, dufal som v menej. Ale zas zral som vecer bananovy kolac s cokoladou a pred tym tatarak, takze co by som chcel.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 91,0 kg
alkojednotky: 0, 0 (t3, m61) .
ANS (autonomny nervovy system) very poor 1/6, Sleep charge 51, tep 75 bpm (55 (-)), HRV 25 (67 (-1)), REM 22% (20% (-)), deep sleep 5% (15% (-2))

Spanok: 12:47

Zivot otca dvoch skolkarov je skvely a uzasny najma v tom, ze moze so svojimi detmi zdielat vsetky radosti a strasti. Napriklad crevnu chripku. Len teda ja som celu noc grcal a s*al, vacsinou naraz a deti sladko spinkali. Ale beriem to ako potvrdenie celorocneho trendu, deti zdrave - ja chory. Minuly skolsky rok to bolo naopak. Tak nic, idem sa este doliecovat. Dehydratacia je svina.
vlk#

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to ti nezávidím, my se tomu naštěstí většinou vyhýbáme, na tohle je manželka pes, pořád se myjou ruce a "nikam se s nima nešahá" a co byl covid, tak přibyla i desinfekce, takže školky jsem odchodil s oběma dětma a tohle bylo vyjímečně, a v té intenzitě, jak popisuješ, jsem to zatím nechytl nikdy, kapénkové infekce jsou něco jiného, tam většinou jdeme s davem.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 10:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:

Zivot otca dvoch skolkarov je skvely a uzasny najma v tom, ze moze so svojimi detmi zdielat vsetky radosti a strasti. Napriklad crevnu chripku. Len teda ja som celu noc grcal a s*al, vacsinou naraz a deti sladko spinkali. Ale beriem to ako potvrdenie celorocneho trendu, deti zdrave - ja chory. Minuly skolsky rok to bolo naopak. Tak nic, idem sa este doliecovat. Dehydratacia je svina.
Klasika .o) Nás to taky vždycky kosí. Já se držím nejdéle, ale když mám kolem sebe samé usoplence, tak nakonec stejně nevydržím a na půl dne padnu. Víc si totiž většina otců nemůže dovolit. Občas mám dokonce pocit, že onemocňuji schválně, abych měl půl dne, kdy můžu ležet pod dekou, něco poslouchat a relativně mě nikdo neruší. Anyway, good luck a aspoň se zbavíš těch pár kilo co tě nedávno tak překvapilo.
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červen 27, 2024 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@vlk . u nas je hygiena tiez na pomerne vysokom standarde, takze, kedze decka su OK, moze byt, ze chyba bola niekde na mojej strane.
@david . ano, presne 2 kila su dole.
cohen999

PříspěvekZaslal: pá červen 28, 2024 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 90,6 kg
alkojednotky: 0 (t3, m61) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 71, tep 53 bpm (55 (-)), HRV 82 (64 (-3)), REM 17% (19% (-1)), deep sleep 17% (15% (-))

Spanok: 6:01

Uz v poriadku, len este restartovat poriadne papanie. Hlavne opatrne.
Vcera som dal valec, dnes poobede este uvidim, ci aspon lahucka pumpa, alebo sa na to pred zajtrajsim odchodom do teplych krajin vykaslem. Podla pocitu.
cohen999

PříspěvekZaslal: ne červenec 07, 2024 8:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 93,0 kg
alkojednotky: 36 (t36, m36) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 77, tep 57 bpm (57 (+2)), HRV 79 (61 (-3)), REM 27% (21% (+2)), deep sleep 18% (15% (-))

Spanok: 7:06

Vcera navrat z Talianska, dobre bolo. V ramci arealu boli detsky bazen a solidna dvadsiatka, takze som cosi odplaval kazdy den. To znamena, ze som naplaval tolko, co za poslednych... 10 rokov. Hned v pondelok ma drapsla akasi respiracna pliaga, ale nejako ma zvlast neobmedzovala. Ale na spanku bolo vidiet, ze nie som OK. Inac to bola samozrejme rodinna idylka, decka ficali v bazenoch a Junior posledny den odhodil nafukovacie rukavniky a dal psicka, dokonca sa zacal potapat (so zapchatym nosom). Ja som samozrejme nakupoval kazdy den rozne druhy prosciutta, na ranajky sme sa zabijali cokoladovymi brioche a krapfen, takze vaha je naspat.

Dnes si dam este pokoj so sportom, zajtra opat odstartujem plague hole.
cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2024 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 92,8 kg
alkojednotky: 0 (t0, m36) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 79, tep 54 bpm (57 (-)), HRV 87 (63 (+2)), REM 26% (21% (+2)), deep sleep 23% (15% (-))

Spanok: 6:41 . vsetko na poradku, okrem dlzky, ale zapozeral som sa do The Office
Stale zo mna vychadzaju alzaci, no ACC long zabera slusne, takze sa dnes pojdem trosku rozhybat do plague hole a v blizkej buducnosti uz hadam bude aj nejaky vybeh.
cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2024 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 101, pondelok

Vcera ma este stihlo seknut pre zmenu v pravej lopatke, takze voltaren zvonku, zvnutra, plus guajacuran na uvolnenie. Musel som to brat do uvahy pri treningu, takze lahsie.

Drepik . 7x62,5kg, 4x82,5kg, 2x5x72,5kg . tak akurat, aby som si nepretazil vnutorne stehna
Bencik . 7x62,5kg, 7x72,5kg, 3x4x82,5kg, 7x72,5kg . tiez som to trafil akurat
seated MP . 3x5x32,5kg . easy
rows . 3x7x32,5kg . easy

ab wheel . 3x3

Opat rozbeh, v Taliansku som sa sice uplne neflakal, plavania bolo vela, sila v nohach preverena pistolami, ale musel som dnes opatrne ci uz kvoli seknutej lopatke, alebo nesvaru v podobe presilenia vnutornych stehien vzdy, ked mam dlhsiu pauzu. A dva tyzdne je uz dlhsia pauza.

Dnes asi este pojdem trosku pokrutit pedalmi, zena s deckami pridu domov trosku neskor, takze budem mat nejaku hodinku pre seba navyse. Najs.

#lovemyplaguehole
cohen999

PříspěvekZaslal: po červenec 08, 2024 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trening 102, pondelok

BIKE 25km 1:15:01 . tep avg 118bpm

Kedysi by to bola faza 2, ale uz som stary, tak si to zaratam ako zvlast trening. Prvych a poslednych 2,5km na obvyklej trase je priblizovanie sa k hradzi, takze mi to kazi celkovy priemer. Ale objektivne som dnes siel pomalsie ako obvykle, nechcel som sa znicit hned zaciatkom tyzdna na totalku.

Zajtra koketujem s rannym vybehom, mat vybite baterky uz o siestej rano, co moze byt lepsie?!
cohen999

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2024 7:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vaha: 91,8 kg
alkojednotky: 0 (t0, m36) .
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 76, tep 58 bpm (57 (-)), HRV 65 (63 (-)), REM 21% (21% (-)), deep sleep 16% (15% (-))

Spanok: 7:52

Joooj toto bol iny spanocek! Samozrejme som rano behat nesiel a som na to patricne hrdy. Nozicky mam drevene z drepov a biku, ale vlastne dobre, lebo dnes sa aj tak k sportu nedostanem, leda tak ku grilu a pivu.
MilanT

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2024 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pekny nazev logu
nikkon

PříspěvekZaslal: út červenec 09, 2024 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som si sám pre seba normálne urobil stávku, že ráno behať asi nepôjdeš
Prepáč, ale nebolo tam cítiť ten správny morál z toho príspevku. A vidím, že sa tak
aj (ne)udialo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jeseň života ako motivačný prvok v paródii na tréning Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 257, 258, 259 ... 326, 327, 328  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: