|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adam159
|
Zaslal: so červenec 13, 2024 5:35 pm Předmět: Kůže po zhubnutí |
|
|
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Je mi 17 let, mám 180 cm a 79 kg. Zhubl jsem ze 130 kg asi za 15 měsíců. Navíc asi rok cvičím a mam docela dost povislou kůži. Chtěl bych se zeptat jestli mám ještě zhubnout nebo jsem měl začít přibírat abych vyplnil přebytečnou kůži předem děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: so červenec 13, 2024 5:48 pm Předmět: |
|
|
A kde je ovisnutá? Je veľká škoda, že tak mladý si to tak zhuntoval, ono keď raz koža stratí plasticitu, tak s tými faldami veľa neurobíš, ale môžem sa mýliť, vyplniť ovisnutú kožu svalmi, no, neviem, či je to možné? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Adam159
|
Zaslal: so červenec 13, 2024 8:24 pm Předmět: |
|
|
je jakoby previsla uplne vsude bricho prsa stehna ruce ale nejvic to je videt na brise a prsou proto me to stve
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červenec 14, 2024 6:56 am Předmět: |
|
|
Daj tomu pol roka, drž stravu, zamakaj, uvidíš, ako sa to pohne, následne skonzultuj s plastickým chirurgom, bidel už kadečo, povie ti, čo sa dá/nedá robiť, ťažko ti my tu poradíme. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Adam159
|
Zaslal: ne červenec 14, 2024 8:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|