Zaslal: po červenec 22, 2024 2:06 pm Předmět: Posilovacia veža
Zdravím vás mam zaujem a posilovaciu vežu no neviem sa rozhodnúť a potreboval by som poradiť ktorá je podla vás vhodnejsia cena/kvalita/možnosti ... viem ze vela z vás napíše že radsej ketlbely lavička a drepy atd... ale drepy robit nemožem zo zdravotných dovodov a lavičku jednoručky a velke tyče mám teraz mám záujem o vežu aby som uplne nahradil fitko.
1.TRINFIT Gym GX7
alebo 2.inSPORTline Profigym C400
cvicil som aktivne 2 roky vo fitku no stahujem sa a fitko teraz by znamenalo dochadzanie a vysie naklady na vstupné atd...
pridávam aj fotky pre predstavu poprípade ktorá zančka je lepsia velmi sa v tom nevyznám kedze som cvicil iba na profi strojoch
Keď už máš činky a lavičku, tak je to úplne jedno, lebo základ pokryješ práve tým
Ja mám v homegyme len takú úplne obyčajnú šmejdovinu z 90tych rokov a používam to akurát na predkopy a na sťahovanie kladky - aby som doplnil činkový tréning.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Na podobnej atrape by si aj tak necvičil a o mesiac nato budeš vešať prádlo...
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru