|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 25, 2022 8:33 am Předmět: |
|
|
Jesus, pozrel som trošku getstronger, no stačilo na najbližší rok. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: ne prosinec 17, 2023 5:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 17, 2023 6:47 pm Předmět: |
|
|
Má briadku a tetovanie, Lukin nezarastal a neviem, či mal tetovanie na ramene, ale podobná sorta. Inak, čo je s Lukinom, nevie niekto, ako jeho projekty napredujú? Na YT ništ. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so září 14, 2024 8:35 pm Předmět: |
|
|
Zdravím Vás po delší pauze , na Sněžce jsem to nebyl já.
Každopádně letos se plánuje fajn akce , která bude asi největší ze všech otuzujicich session, tak jsem zvědav.
Dneska pro info přidám svůj trénink.
Stále trénuji sebe i klienty.
Vaha 94,6kg /188cm
Docela to jde i výkonově , ale aktuálně trénink 2-4x týdně a primárně od 20:00-21:00 jinak pracuji. Od 5:15 do 20:00, ale i tak se nebudu vymlouvat , že to nejde.
Kdo sleduje Instagram, tak může vidět sám. Getstronger_cz
Shyby neutrall grip
10x
5x20kg
3x35kg
4x40kg
1x55kg
10x a nějaké lehké dojizdecky
Bench press
8x110kg jako top set.
Drep - lowbar
4x130kg
1x150kg
Highbar drep
3x10x60kg tempo dolu 6-10s
Chuťovka , ale dobrý
Cossack squat
3x8 -7,5kg.
Nooo. A nějaké to břicho a mobilita na závěr.
Teď je to první trénink v tomto týdnu teprve. Ale co. Jede se dál , důležité je , že tam ten trénink je takže jsem spoko.
Tak jen dávám info , že jsem neumřel, jede se neustále dál, ba naopak šlapu na pedál čím dal víc a jsem zvědav kam dojedu. :) jak bude více času na cvičení , tak bych chtěl splnit svůj nějaký cíl 200kg drep a další srandy, ale na to je ještě dost času. Tak uvidíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so září 14, 2024 8:37 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Loni sliboval, ze prevalcuje Lamku na vsech frontach, tak se ho chci zeptat, jak vydelava jeho firma, co dela se vsema tema medailema a jestli ho neotravuje mit tolik fanousku a sledujicich 😁 |
Koukám, že se tu nenudíte.
Myslím si, že Lamka se sám tak nějak dostane tam kam má. Je to jeho věc.
Každý má svou cestu. :)
Moje je dlouhověkost a 120let. Takže pohoda. Času mám dost.
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so září 14, 2024 8:39 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | | Me si zablokoval na IG, kdyz jsem mu nekolikrat vytknul, ze delat storycka ve 130 na dalnici asi neni to pravy orechovy. |
To nebylo 130 nebo nevzpomínám si. Ale to nevadí.
Blokuji lidi obecně. Kritika tě mnohdy nikam neposune.
Ale chapu. Na post sem dobrý. Bude to sledovaný. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
lukinobr

|
Zaslal: so září 14, 2024 8:40 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Má briadku a tetovanie, Lukin nezarastal a neviem, či mal tetovanie na ramene, ale podobná sorta. Inak, čo je s Lukinom, nevie niekto, ako jeho projekty napredujú? Na YT ništ. |
Vše šlape jak má. :)
Na YouTube teď není čas. Ale ten čas přijde. :)
Snad v roce 2025 ✅🫵🤫
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 16, 2024 10:22 am Předmět: |
|
|
Tak makaj borec! Nech to šlape! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|