Základní boxerké postoje

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Základní boxerké postoje  Úvodní stránka -> Trénink -> Základní boxerké postoje
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
safranek_praha

PříspěvekZaslal: so září 28, 2024 9:52 am    Předmět: Základní boxerké postoje Odpovědět s citátem

Čau, začal jsem, a byl jsem na dvou lekcích, ale pořád si troško mám problém zapamatovat správné "jak držet ruce" a podobně.

Nejsou někde nákresy, kde mít lokty, a tak?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po září 30, 2024 12:14 pm    Předmět: Re: Základní boxerké postoje Odpovědět s citátem

safranek_praha napsal:
Čau, začal jsem, a byl jsem na dvou lekcích, ale pořád si troško mám problém zapamatovat správné "jak držet ruce" a podobně.

Nejsou někde nákresy, kde mít lokty, a tak?
Neboj, to vychytáš. Co by si chtěl po dvou lekcích...o) Navíc je možné, že tě to jinde budou učit trošku jinak. Někdo je má víc u obličeje, někdo trošičku dál...Dej tomu pár měsíců a bude to fajn...Ze začátku bych se soutředil klidně jen na to, co tě tam naučí. Přiučoval bych se možná až trošku později. Až ti víc naběhnou základy ala vytáčení nohou
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jarmila.ruskova

PříspěvekZaslal: út říjen 22, 2024 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj se, správný postoj přijde s praxí. Soustřeď se na to, co tě trenér učí, každý má trochu jiný styl. S postupem času si osvojíš, kde mít ruce a lokty. Trpělivost je klíčová.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: