|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 08, 2024 9:42 pm Předmět: |
|
|
Hindu squats:
3x50
Deadlift:
1x1x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg
1x1x200kg
1x1x220kg
1x3x200kg
T-bar rows:
1x6x60kg
4x6x100kg belt on
1x12x60kg
Superset
Chest expander:
3x12
+
Výpony jednonož:
3x10x25kg
Superset
Zhyby:
3x6xCarabas
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:
3x12x25kg
Superset
Sťahovanie kladky zhora jednoručne:
3x6x20kg
+
Tlaky jednoručiek:
1x10x12kg
4x6x50kg
4set:
3x peklo
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DCH5SMcN7uZ/
Dumal som, aký cvik zaradiť na nohy v piatok. Potreboval som niečo vo veľkom objeme, čo mi nerozseká regeneráciu a zároveň to prekrví stehná. Nakoniec voľba padla na hindu squat. Je to celkom zábava, do techniky a dýchania sa človek rýchlo dostane a pumpa na stehná bola celkom značná. A údajne je to zdravé aj na kolená. A keď to bolo dobré pre generácie a generácie indických zápasníkov, bude to dobré aj pre mňa
Urobil som 3x50, ale myslím, že toho nabudúce dám aj viac
Potom deadlift, na ktorý som bol mega lenivý, tak som si vybehol po jednotkách po 220 a potom jedna trojka s 200. Hádam to postačí nateraz
Zvyšok chrbta bol taký vcelku tradičný, tam toho moc nevymyslím, akurát hádam sťahovanie s rovnými rukami som si sťažil a pridal som 5kg závažia. Pumpa chrbta bola úplne strašná a bude z toho svalovka - hlavne preto, že som sa ešte dorazil sťahovaním hornej kladky jednou rukou. A to z totálneho streču
Čo mi urobilo mega veľkú radosť boli tlaky s 50kami. Čakal som nejaké trápenie a ono hovno. Keď som to raz nahodil na seba, lietalo to dosť dobre. Odkladať to bolo trápenie, ale to nikoho nezaujíma
A 4set, ježiš. To som si zas vymyslel peklo kadejaké. Zhadzované, vynútené, čiastočné, brutal. Ramená som mal také guľaté, až mi to bolo neprirodzené. CHVALABOHU, že som zasa spľasol!!!!
Ale nevedel som potom ani zavrieť okno, ruky som proste nedokázal zdvihnúť a keď som k tomu pridal ešte krutú zhadzovanú sériu na biceps, bol som rád, že som sa vedel poškriabať na zadku.
Celé dobre dnes, bol som mocný, nabudený, akčný, kiežby bol každý tréning takýto. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: so listopad 09, 2024 12:41 pm Předmět: |
|
|
Pridávam príspevok,lebo to tu nejak blblo a nechcelo čitateľov hodiť na aktuálny zápis
Samotný tréning je v predošlom príspevku. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 12, 2024 9:24 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x12x20kg
1x12x50kg
3x12x100kg
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x110kg
1x1x150kg belt on
1x1x180kg
3x4x180kg
Drepy s PP:
3x12x110kg
Predkopávanie:
3x20x50kg
Zakopávanie:
3x12x20kg
Superset
Výpony s VČ:
3x20x110kg
+
Výpony s BW:
3x10
Sťahovanie kladky zhora:
3x6x70kg + 3x12x50kg
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
4x8x80kg
4set:
3x10
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DCPmA6RNDV2/
Ešte som ani nedošiel do Plague pit-u a stretol som Erika. Samozrejme z toho bol mega pokec, takže som 15minút mrzol v kraťasoch na ulici a Erik nedbal  Ale mali sme zábavku, nejaká tučná tetušk zaparkovala pred obchodom a zablokovala iné auto, než si nakúpila. Keď sa vrátila, už ju čakala iná nabrúsená tetuška, ktorá nevedela odísť svojím Lexusom. Skončilo to tým, že blokujúcej tetuške povedala "tak zaparkujte ďalej a zvyšok dôjdete peši, aspoň schudnete!", čím ma len utvrdila v tom, že ženy sú absolútne brutálne neľútostné
Tak som sa pobavil a mohol som sa ísť zohriať do gymu.
Doprial som si poctivú rozcvičku a mobilitu, hlavne povolilo pravé bedro, čo je super, lebo to nemá takú mobilitu, ako ľavé.
Tým pádom drepy boli super komfortné, všetko šliapalo úplne parádne, až som prepočítal kotúče  . Nakoniec som urobil 3x4, čo je o opakovanie viac v každej sérii, než minulý týždeň. Ale že by som chcel ešte pridávať, to nemôžem povedať. Zas až také ľahké to nebolo
Potom som si podložil päty a poslal tam nejaký objem, ale to už bola trápenka. Kvadráky dostávali už strašnú jebu a bol som rád, keď som činku konečne zahodil a... oooou shit, predkopy zasa  Zhodil som radšej váhu a len som tam nahnal krv. Bolestivo a ešte to aj trvalo kua dlho, lebo 20 reps je proste 20 reps
Ale pretože som úchyl, radoval som sa.
Niekde po zákopoch som si uvedomil, že som zabudol na lýtka, na ktoré som zabúdal posledných 12 rokov, takže som ich rýchlo rýchlo rozbil, aby som mohol odcvičiť zvyšok tréningu.
Incline tlaky boli bez Erika, tak som si dal len 80 kilo, tak som pridal aspoň reps. Ale to si už veľmi nepamätám, po tých nohách som sa už len chcel dostať domov, kde je bezpečno a netreba nič dvíhať, iba hlas, keď deti miesto spánku skáču z postele
Joj hej, na záver ešte kardio, tradične na 12te poschodie po svojich.
Ďalší super tréning, mega ma bavil, svalovka už sa rozbieha a teším sa na zajtra _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 12, 2024 1:18 pm Předmět: |
|
|
No a pretože nejaký čas už cvičím a papkám od skončenia diéty, bolo by fajn zistiť, ako na tom sme:
| decarabas napsal: |
Váha: 93kg -> 94.9kg
Obvod hrudníka: 112cm -> 114cm
Biceps 42cm -> 42cm
Pás 87-88cm -> 89-90cm
Stehno 67cm -> 67cm
|
- Tak teda váha moc nevyskočila, čo je dobre. Plán je ísť nanajvýš na tých 97, než naskočím na ďalšiu diétu. To zatiaľ ide fajn.
- Veľmi fajn ide aj obvod hrudníka - tu to pripisujem tomu, že chrbát proste narástol. Paradoxne hrudník s tým moc nemá. Ale som rád, že aj čísla potvrdzujú, čo vidím v zrkadle. Chrbát utešene rastie a mám z toho radosť.
- No a tu sa dostávame k tenkému ľadu (a tenkej ruke) Ja vidím, že ruky idú hore. Moje okolie vidí, že ruky idú hore. Centimeter ale vytrvalo tvrdí opak. Tak som trochu popátral v zrkadle a zistil som toto: Môj bicep peak a tricep peak sa absolútne neprekrývajú. Čiže oboje pomaličky rastie, ale centimeter si ide krížom zvesela pomedzi nich a šťastne nameria dlhoročných 42cm bez akejkoľvek zmeny Taká je aspoň moja teória.
- Pás napučal o zhruba dva centimetre, s tým sa tak nejak počítalo. Zamrzí to síce, lebo nemám rád pupek, ale opasok ešte zapínam stále na poslednú dierku (lebo je to XL a začína ma už tlačiť, ale pšššt ). To zlezie v diéte dole, takže ma to tak neserie.
- Stehno je ten istý problém ako biceps. Ja to meriam v najhrubšom mieste tesne pod riťou a potom sa sústredím na budovanie svalov okolo kolena a vonkajšieho stehna (na ktoré nemám genetiku, čiže si môžem hvízdať ). Tu som teda ani nečakal zmenu, nech som mal nohy v akejkoľvek forme, vždy som sa hýbal niekde okolo 67-68cm. Vizuálne tie nohy nebudú žiaden zázrak nikdy, ale robím, čo sa dá a tak si hlavu nelámem.
Celkovo objem zatiaľ fajn, ciele, ktoré som si dal, celkom plním, takže keď to v lete vysekám, budem zas vyzerať úplne rovnako ako vždy _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 12, 2024 2:17 pm Předmět: |
|
|
V tomto jedinom alkohol naozaj pomaha - veci sa ti zdaju lepsie, nez akymi v skutocnosti su. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út listopad 12, 2024 2:21 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že po všech těch letech systematického cvičení a kvalitního jídla už svalů moc nepřibereš, počítal bych tak kilo dvě, když to půjde dobře, ale určitě se ti bude postupně zlepšovat kvalita a s tím i celkový vzhled.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 12, 2024 2:29 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Myslím, že po všech těch letech systematického cvičení a kvalitního jídla už svalů moc nepřibereš, počítal bych tak kilo dvě, když to půjde dobře, ale určitě se ti bude postupně zlepšovat kvalita a s tím i celkový vzhled. |
Vidím to úplne rovnako. Zlepšiť viem už len veci, ktoré som doteraz zanedbával, ako napr šírku chrbta alebo ramená - to ešte trochu zareaguje. Zvyšok je proste už na smutnom naturálnom maxime.
Ale priority sa postupne menia s vekom, takže ma to naozaj netrápi a užívam si aj iné aspekty cvičenia, než len čísla na činke a pumpu v zrkadle, aj keď toto sa najľahšie sleduje.
| cohen999 napsal: | V tomto jedinom alkohol naozaj pomaha - veci sa ti zdaju lepsie, nez akymi v skutocnosti su. |
Úplne ťa vidím, ako stojíš pred zrkadlom vo vyťahaných slipkoch s pohárikom v ruke a kocháš sa _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Idontevenlift

|
Zaslal: út listopad 12, 2024 2:53 pm Předmět: |
|
|
Na naturalni maximum v mnozstvi hmoty se podle me dokaze clovek dostat celkem rychle, ale prave ta kvalita a tvarovani je neco, s cim si muze hrat tak dlouho, jak to vek (starnuti) dovoli.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út listopad 12, 2024 5:30 pm Předmět: |
|
|
Myslím si, že jsi schopný nabrat ještě vizuálně dost svalů akorát ti to tolik nepřidá na váze, protože ty nejtěžší na těle máš nejrozvinutější, díky tomu, že jsi se na to léta specializoval přes PWL a základní cviky (prsa, kvadricepsy, prdel).
Ale ramena, předloktí (můžeš mít i stejné jako biceps, ten potenciál mají), záda, lýtka, hamstringy (jedna část se zapojí jen při zakopávání), krk, biceps i triceps můžeš. Zkusit třeba na ty partie a jejich cviky se zaměřit se stejným soustředěním jako na základní cviky a progresovat je. I na upažování, výpony, zakopávání, bicepsy podhmatem nadhmatem, tricepsy, pullovery, klopení se dají zvedat mordy dobrou technikou. A stejně jako se dělají dřepy se 180kily tak se dají dělat i bicepsy se 70kilovou vč a fakt si myslím, že ty svaly by na silový progres v 6-8 op. na tyto cviky reagovali. A i když se říká, že ze dřepů roste všechno, tak na mě to nikdy nefungovalo a kdybych je necvičil, stále mám mých začínajicích 27cm :) Pak už jde jenom o to, jakou chceš symetrii, nebo jestli chceš prostě nabrat svaly všude kde to jen půjde.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st listopad 13, 2024 9:27 am Předmět: |
|
|
Vlk . Presne! To som ja pred 20 rokmi! 😁 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt listopad 14, 2024 10:11 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x30x50kg
Leg press:
1x20x65kg
4x20x130kg
1x60x80kg ok, toto som už nedal vkuse
Superset
Lýtka v legpresse jednonož:
3x10x80kg
+
Výpony s BW:
3x10
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
1x6xCarabas + 20kg
4x6xCarabas + 40kg
1x8xCarabas + 20kg
Superset
Bench press:
1x6x70kg
4x6x110kg
+
Veslo - kladka:
3x8x100kg + 3x10x80kg + 3x12x50kg
Kliky:
3x15
4set:
3x
Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DCUz7E8NNoo/
To zas bolo bolesti
Na nohy som vôbec nemal takú svalovku, ako som čakal (asi načisto flákam tie drepy alebo čo, len neviem, kde by som mal ešte pritvrdiť) a preto som si predpísal poriadny predkopovo-legpressový objem.
Predkopy boli akurát na pumpu, štípalo to, ale nie takým tým spôsobom, ako ťažké drepy, ktoré trhajú šľachy a drvia kosti. Len milión krvi v svaloch, stehná spuchnuté, a brutálne boľavé.
Bol som zvedavý, ako pôjde leg press, no, šiel asi tak, ako si každý vie predstaviť s prepumpovanými stehnami. Nič moc a každé opakovanie som cítil.
Zhodil som váhu na 130 oproti minulým 135, ale zato som robil po 20 opakovaní.
Fuj ci boha, ako by povedal môj otec. Natočil som jednu z tých lepších sérií, inak som sa celkom trápil, miestami neboli už ani pauzy dole, naopak, boli hore, keď som predýchaval  Vybavujem si v asi poslednej sérii, keď som posledné tri štyri opakovania ani nekontroloval a proste som to tam nahádzal, len nech už to mám za sebou. Medzi sériami som chodil ako dôchodca v olovených topánkach a pil vodu, aby som udržal obed v brušku.
A na záver som chcel dať nejakú fakt vypaľovačku, tak som skúsil 50 reps len tak s detskými 80 kilami. No.
Urobil som 6 prvých opakovaní a nechápal som, že nohy vôbec nenohujú, zato sa mega klepú a bolia. Mal som nakoniec asi tri pauzy, kedy som musel na pár sekúnd zložiť nohy dole a zhltnúť zvratky, než som pokračoval ďalej. Preto som si aspoň dal miesto 50 opakovaní tých 60... Stehná totálka, úprimne sa teším, že do konca týždňa ma už čakajú len nejaké hindu drepy.
Kliky na bradlách podozrivo dobré. Síce som sa trápil rovnako ako minulý týždeň, ale stopky boli pri každom jednom opakovaní, čo znamená progress odminula. Bol som z toho taký nadšený, že som si naložil o desať kíl viac na
Bench press. Fuuu. No, šlo to, nie že nie. Ale nejak som podozrivo cítil rameno, asi to už bol nápor na nezvyknuté rotátory. Nič veľké, ale musím si na to dávať pozor. Každopádne veľké zlepšenie, 6ky so 110 kilami sú super, keď uvážim, že to tam dávam po ťažkých klikoch. Skoro by ma aj zaujímalo, koľko tam môže byť teraz maxko, ale to by som sa musel hýbať v iných váhach aspoň pár tréningov, aby som si navykol a nezranil sa. A to sa mi nechce.
A keď som už spomínal kliky, dorazil som sa klikmi medzi lavičkami, v poslednej sérii som dokonca zaryl hubou do linolea, keď mi vypli ruky  Ešteže som nechytil roh toho legpressu, to by mohol byť o niečo veselší zážitok. Tričko sa už páralo, ako som mal pre zmenu prekrvený hrudník. Jooo pumpa na sladkostiach a koláčikoch je holt iný level, ako v lete na kuracom so zeleninou.
Tréning vydarený, som spokojný s výkonom, ale dnes sa cítim ako po cigánskej férovke na diskotéke v Čečejovciach za kultúrnym domom. Dúfam, že sa do zajtra zahojím, ale aj keby nie, plánoval som vyhodiť deadlift, nech sa CNS a spodný chrbát zregenerujú na pondelkový legday. A tým pádom by to malo byť zvládnuteľné. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt listopad 14, 2024 12:01 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ale dnes sa cítim ako po cigánskej férovke na diskotéke v Čečejovciach za kultúrnym domom. |
Nejaky storytime?
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: so listopad 16, 2024 11:50 am Předmět: |
|
|
Ty dipy vypadají moc pěkně. Budeš na nich zvyšovat objem (série, opakování) nebo spíš plánuješ přidávat váhu?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|