Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2025 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Legpress:

1x12x80kg
3x30x100kg
+
Predkopávanie:

1x12x40kg
3x20x80kg

Superset
Lýtka v legpresse:

3x20x100kg
+
Výpony s BW:

3x20

Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
4x12xCarabas + 25kg

Superset
Decline rozpažovanie s JČ:

4x20x17kg
+
Veslo - kladka:

1x12x40kg
3x12x80kg

Supserset
Decline tlaky JČ:

4x12x32kg
+
Veslo - kladka široký úchop:

4x12x40kg

4set:
3x12

Hodnotenie tréningu : https://www.instagram.com/p/DFJCX-oNIkf/

Veľmi sa mi nechcelo ísť, ale nakoniec super tréning. Nohy čííísté utrpenie. Nejak ma ťahalo koleno, tak som sa rozhodol zhodiť váhu na legpresse, pridať opakovania a spomaliť pohyb. A ježišboha Predkopávania v prvej sérii boli super. Sadol som hneď po legpresse, urobil tri predkopy a vymaľované Proste nešlo. Tak som musel dať 30sekúnd pauzu a nejak po troškách som to tam dopredkopával. Myslel som, že dám iba dvanásť opáčiek, ale už keď to bolo, zaťal som zuby a so slzou bolesti v oku podokončoval.

Nohy na šrot.

Kliky na bradlách podobne ako legpress - menšia váha, väčšia kontrola. Celkom som si to užil, ku koncu to prestalo byť ľahké No a potom som už postupoval podľa nového plánu so zameraním na plážové svaly - spodný hrudník.
Nezvyknutý, radšej som robil tlaky len s 32 kilami. Ale po klikoch a rozpažkách aj stačilo. Dnes je z toho taká tá príjemná svalovka, kedy telo vie, že niečo robilo, ale žiaden extrém. Tak si to predstavujem!
Reálne netuším, či to niečomu pomôže, ale malý experiment neuškodí.

Chrbát nejak zmocnel. Dvanástky s 80kg na kladke lietali ako nič, tak som ich doplnil potom ešte veslovaním so širokým úchopom, čo mi krásne triafalo stred a vrch chrbta. Nabudúce budem musieť nejaké to kilo pridať.

A 4set masaker, extrémne tempo, pot sa zo mňa len tak lial, ale všetko som parádne cítil a dnes príjemná únava ramien a rúk.

Vydumujem, že v sobotu, keď ešte celá rodina chrápe, by som vybehol dať si zvlášť session ramien a rúk. nič veľké, po dva cviky na partiu, ale bez časového pressu a únavy z celého predošlého tréningu.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2025 9:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

trening na predoslej strane. zas mi neukazovalo aktualnu stranku

decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 24, 2025 9:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Hindu drepy:

4x100x10kg
+
Výpony:

4x20x10kg

T-bar:
1x6x50kg
4x6x100kg
1x8x75kg
1x10x50kg

Triset
Zhyby:

3x8xCarabas
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:

3x15x20kg
+
Chest expander:

3x15

Superset
Bench press:

1x6x20kg
1x6x60kg
5x6x100kg
+
Sťahovanie kladky zhora:

5x12x50kg

Triset:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DFOBxbvt-kJ/

Cítil som nejaký ožužlaný spodný chrbát, tak som sa rozhodol, že vynechám deadlift. Beztak som sa v posledných týždňoch celkom utrhol z reťaze, tak nech si oddýchnem.
A tým sa mi otvoril priestor pridať si jednu sériu na hindu drepoch Ten David je nejaký nadšený a robí strašné progresy, aj keď sa tvári, že z toho nemá radosť. Tak som rýchlo pridal jednu sérku, nech si urobím náskok.
Zábava fakt úžasná, nemalo to konca kraja, to keď človek spraví prvých 100 a dôjde mu, že je to len štvrtina...
Ale samozrejme, časom som to tam proste po desiatkach nasekal a hoci sa mi podlamovai nohy, mohlo sa ísť na chrbty.

Pretože bez deadliftu sú T-bary hlavný cvik, pridal som si sériu navyše. A potom ešte zhadzované. Spoko, mám rád ten cvik a len banujem, že som ho nerobil častejšie. Je to taký príjemný medzistupeň medzi rvaním voľnej váhy a pohodlným kontrolovaným strojom.

Benche len veľmi opatrne, nakoniec som mal svalovku na hrudník zo stredy a tak som netušil, koľko zvládnem. Radšej som ubral opakovania, ale pridal sérky a skrátil pauzy. Nakoniec pohodička, asi by som zvládol aj viac. Nič to, nabudúce.

Výborný tréning, ktorý som navyše skončil v rekordnom čase, tak som si dal malý nácvik pózingu. Erik bookol letenky na 1.júna a dovtedy by bolo fajn doladiť formu aj pózing.
Všetko pohoda, ale samofotiť sa na samospúšť je desná kktina a okrem toho som tučný a tie pózy potom vyzerajú smiešne No ale čo narobím, keď som sa už raz rozhodol a dal som sa na takú blbosť

decarabas

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2025 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes skorý ranný tréning nalačno (o 7:30 už som bol spokojne doma) na ramená a ruky.

Nič extrémne, taký polozaspatý a hladný som od seba ani nič moc nečakal. Militarko up to 90kg a potom 3x10x50,

Zvyšok len pumpičky, ale je vidieť a cítiť rozdiel, keď to idem len ako doplnky po hlavných cvikoch a keď to idem ako... no, hlavné cviky

Tak uvidíme, či to niečomu pomôže, alebo proste len využijem rána, keď všetci doma ešte spia nejako zmysluplne.

vlk#

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2025 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty tři pózy se mi líbí, to je jak z katalogu "jak pózovat", ale naučit se to musí být fuška, zvláště když tě někdo nefotí zrcadlovkou a nestřílí tam pět snímků za vteřinu, ale musíš si počkat na samospoušť :)

já teď mám na mobilu naštěstí sekvenci, tak toho využívám, když se s klukama prsíme po cyklovýletu a doufám, že aspoň jedna z těch deseti fotek bude k něčemu ;)

ranní tréninky jsou fajn, když máš alespoň nějaké minimum 6+h kvalitního spánku
decarabas

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2025 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
ty tři pózy se mi líbí, to je jak z katalogu "jak pózovat", ale naučit se to musí být fuška, zvláště když tě někdo nefotí zrcadlovkou a nestřílí tam pět snímků za vteřinu, ale musíš si počkat na samospoušť :)

já teď mám na mobilu naštěstí sekvenci, tak toho využívám, když se s klukama prsíme po cyklovýletu a doufám, že aspoň jedna z těch deseti fotek bude k něčemu ;)

ranní tréninky jsou fajn, když máš alespoň nějaké minimum 6+h kvalitního spánku

No práve to pózovanie je peklo, ešte tam mám toho kopec na robote Okrem toho jak som teraz pupkáč, tak mi pretekajú tuky cez trenky a vyzerá to groteskne. Ale budem dúfať, že finálne fotky budú reprezentatívnejšie.
Zlaté fotenie mušketierstva a pikanierstva, tam stačí sa mračiť a paráda.

A ranné tréningy sú fajn, ale ísť do gymu ešte pred siedmou je v podstate trestný čin

Predkopávanie:
1x12x40kg
4x12x80kg

Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x150kg
1x1x170kg
1x1x200kg
2x3x200kg

Drepy s pp:
3x10x120kg

Triset
Výpony s VČ:

3x12x144kg
+
Výpony s BW:

3x20
+
SLDL na kladke:

3x12x50kg

Triset
Sťahovanie kladky zhora:

3x20x50kg
+
Incline tlaky JČ:

1x12x15kg
3x12x32kg
+
Incline rozpažky:

3x12x15kg

3set:
3x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DFV0J0XN9BF/

Nebola ideálna nálada. Pepek má teraz 40ky teploty, len čakáme, kedy to schytá aj MalýPali, obaja soplia ako keby im za to niekto platil.
V noci sme toho nenaspali veľa, bolo treba aj zábaly, lebo Pepek navzdory liekom skoro prepálil deku. Ráno v zombie móde som sa dozvedel, že môj 99ročný dedko, ktorého som tu niekoľkokrát spomínal ako ideál vitality a odolnosti, mal nepríjemný úraz a momentálne čaká na operáciu, ktorá ho na nejaký čas položí na lôžko, čo takýmto ľuďom obvykle viac uškodí, ako pomôže.
Takže som mal v hlave kadečo iné, ako cvičenie. Šiel som teda s tým, že odmakám len to najnutnejšie minimum a pôjdem domov byť znechutený a otrávený.

Našťastie bol v gyme Erik a ako sme sa zakecali, trochu sa pomenila nálada a skoro sa mi takmer aj chcelo cvičiť (aj keď popravde sa mi skôr chcelo dať si pivo a ponadávať si).

Na drepy som bol aj tak lenivý a fakt sa mi nechcelo robiť 6+ opakovaní, tak som premýšľal nad singlami s 200 kilami, že to ošulím akože veľkou váhou. Erik sa za mňa postavil a prvá jednotka bola taká ľahká, že som potom začal dumať, že by mohli ísť aspoň dvojky.
Nakoniec trojka, Erik stál za mnou, čo sa mi často nestáva a tak som sa cítil celkom sebaisto. Potom šiel síce domov, ale už som vedel, že to tam je, tak som drepol aj druhú trojku úplne sám. Na sekundu som premýšľal nad treťou sériou, ale to už by bol tanec na príliš tenkom ľade a deň bol mizerný aj bez zlomeniny kolena, tak som to nechal tak.
Každopádne drepy nie úplne zlé na tú biedu, ale musel som sa proste hecnúť, všetci na fóre idú teraz také bomby, že ma to inšpiruje a motivuje a sere.

Tým som ale vyčerpal akúkoľvek bojovnosť a energiu a zvyšok už šiel klasický pumpovací pocitový a gay preciťovací. Podarilo sa mi veľmi trefne nájsť váhy na incline tlaky s rozpažkami a...

-napína hrudník-

...mám veľmi príjemnú ľahkú svalovku na hornú časť pŕs, takže to fungovalo.

Triset svižne, boľavo, treba tým ramenám a rukám dať impulz. Od začiatku objemu mi určite ruky narástli, otázka je, čo z nich ostane, keď zaradím diétu Asi nič moc, ale na to som už zvyknutý.

Na tú stresujúcu situáciu a nedostatok spánku výborný tréning, skoro sa až zamýšľam, aké rachoty by to boli, keby som bol normálne vyspatý.

cohen999

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2025 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mno, ked dieta nespapa liecik, tak si treba poradit zabalmi. Drzim palce. No a s dedom treba dufat, ze ho po operacii na rehabke opat rozchodia. Moja zena ma starku 80+ tiez po operacii kolena a teda je v zariadeni, kde su pomerne kvalitne rehabky a po mesiaci uz chodi. Len to stoji drsne peniaze. Ale bez starostlivosti by zostala ako leziaci pacient.
Dave1913

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2025 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty dřepy pořád high-bar? Vypadá to tak...

Ať je dědo ok!
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2025 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dřepy ti drží skvěle, asi nejlepší ukazatel celkové formy

s dětma hodně trpělivostí, vysoké teploty, které je nutné srážet, jsou nepříjemné, posledně jsme takhle měli tuším šestou nemoc, nebo kterou, kombinace paracetamolu/ibuprofenu/zábalů, dokud se dostatečně neprodloužil interval a nestačila jedna tableta, zlaté sirupy!! když je dítě malé

s dědou hodně štěstí, v tomhle věku už není regenerace jako bývala, a jak píše Cohen, kvalitní rehabilitace je prakticky nutnost, zkušenosti z místních, většinou velkých a fakultních nemocnic jsou tristní, nechávají pacienty ležet, neobracejí, nepolohují, okamžitě, jak to jde, propustí domů bez rehabilitace nebo ji mají psanou během léčby, ale prostě ji nedělají, takže kdo už ví, tak si dojíždí a stará se o pacienta ještě dodatečně
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2025 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík hoši, zatiaľ to vyzerá dobre, dedo je nezmar, už vraj chodí s pomocou Každopádne, ako to vidím ja a vlastne sa tak vyjadril aj on, nechcite žiť do 99. Je to trápenie.

Okrem Randa. Rando bude žiť do 120, vkuse pružný a mocný a zdravý, plný kolagénu a testosterónu, lebo žerie surové mäso a pije chcanky. A keď umrie, tak z vyčerpania z vášnivých orgií s prsatými japonskými trojčatami.

Superset
Legpress:

1x20x80kg
3x20x140kg
+
Predkopávanie:

1x20x40kg
3x30x40kg

Superset
Lýtka v legpresse:
3x20x140kg
+
Výpony s BW:

3x12

Decline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
5x6x110kg

Superset
Kliky na bradlách:

1x6xCarabas
4x6xCarabas + 25kg
1x12xCarabas
+
Veslo - kladka:

4x12x90kg

1/2 protismerky. Mám len jednu protismerku :
3x12x10kg

4set:
3x milión

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DFbBa4GNeqf/

Na nohy som skúsil poprehadzovať intenzitu s objemom, tak som legpress zvýšil na 140 a predkopávaní som robil po 30 v sérii. Výsledok nič Pumpa bola a to je asi tak všetko. Nechápem moje stehná, ale nesťažujem sa, o nohy aj tak nešlo.

Išlo o hrudník, kde som tiež trochu poupravoval tréning na trochu klasickejší bodybuilding, aby som dal telu nejaký nový impulz. Či sa to podarí, to uvidíme, pocitovo to bolo fajn, ale samozrejme to bude chcieť dlhší čas, než sa niečo prejaví.
Decline tlaky boli taký risk, lebo nemám kde zaseknúť nohy a trochu som sa bál, že sa budem šmýkať po lavici s činkou nad papuľou, ale našťastie tá FF lavička sa nešmýka vôbec a aj sklon asi nebol až taký veľký, takže to dopadlo bezva.
Kliky len ľahko, ale primerane predchádzajúcej práci. Nabudúce budem vedieť pridať, teraz som sa snažil opdhadnúť vhodné váhy a objemy.
Trochu ma teraz serie pravé rameno, nič hrozné, ale niečo tam niekde drhne a nepáči sa mi to. Rehabky robím, ale skôr sporadicky, asi musím prestať byť lajdák a fakt sa tomu venovať.

Chrbát cool, tých 90 na kladke bolo tak akurát. Pekne to cítim ešte teraz, takže spokojnosť.

Protismerky boli sranda. Ten cvik som jazdil úplne minimálne aj v minulosti a nakoniec som sa k nemu vrátil takto improvizovane, kedy mám len jednu stranu protismerky Ale pumpa to bola, jak telo nie je zvyknuté, tak ma to aj zaskočilo.

Inak sa už neviem dočkať diéty, prídem si tlstý a mastný Čo reálne asi nie je úplne pravda, opasok stále zapínam na poslednú dierku a V-tvar si držím, žila na bicáku je a six four twopack je stále viditeľný. Ale ani to žranie ma nebaví - ja nie som veľmi jedák a to letné fungovanie s nižším príjmom mi funguje lepšie. Ale musím sa hecnúť, no. Inak sa nové mäso nevyrobí.
Ale ďalšiu zimu už na to prdím a pôjdem len na nejakom maintenance móde.

DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2025 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky držim palce... Jinak těch Hindů 4x100 jsem si všml, ale nereagoval jsem, až teď, nedalo mi to. Fuj. Teď budu muset přidávat rychleji.o)) Jinak ale super, i těch 140 opáček na legpresse a tak, budeš mít super kardio, železný svaly. ideál...
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2025 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Jinak těch Hindů 4x100 jsem si všml, ale nereagoval jsem, až teď, nedalo mi to. Fuj. Teď budu muset přidávat rychleji.

Ale neee, to nemusíš, to bolo len tak, že som vynechal deadlift

Superset
Hindu drepy:

3x100x10kg
+
Výpony:

3x20x10kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x170kg belt on
1x1x210kg
1x1x230kg
1x1x240kg

Superset
Veslo - kladka nadhmat:

4x10x100kg
1x20x50kg
+
Chest expander:

4x12

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

3x10x70kg
+
Sťahovanie kladky rovnými rukami:

3x15x20kg

Superset
Bench press:

1x12x20kg
1x6x60kg
1x1x100kg
1x1x120kg
3x6x120kg
1x10x100kg
+
Sťahovanie kladky zhora:

5x12x50kg

3set:
3x easy

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DFgGR1aNovi/

Dnes som premýšľal, či skúsim potiahnuť nejaký objem alebo ťažšie jednotky a samozrejme nakoniec zvíťazila moja prirodzená lenivosť. Nakoniec som sa dostal na hrbatých mačacích hnusných 240 kíl, ktoré teda budem rozhodne pár dní cítiť. Napokon, cítim ich už teraz, bude to pekne boľavý víkend a pondelkové drepy to asi zaklincujú.
Každopádne, potiahnuť si 240 len tak na pankáča bez akéhokoľek systematického programu je zábava a trochu aj prekvapenie. Pri all time maximálke 255 kilo si človek až povie, že keby to naozaj trénoval, ešte by sa mohol posunúť o nejaké to kilečko...

Škoda, že mám v p...

Keď som si takto poctivo odpálil chrbát, neprichádzalo do úvahy akékoľvek cvičenie s voľnými váhami a tak mi, verím, ortodoxní voľnováhari odpustia, že zvyšok som odcvičil na kladkách. Ale neflákal som sa, to teda nie. Naopak, chrbát som si zošrotoval veľkými objemami aj váhami, ako keby to bolo naposledy, čo mi Soraya dovolila ísť cvičiť. Výhodou je, že nič z toho nebudem cítiť, lebo sa všetka bolesť skoncentruje na vystrelené platničky po deadliftoch. Yes.

A nakoniec sa celkom podaril aj bench. Na nejaké stopky som zabudol po druhom-treťom opáčku, to je pravda, ale šestky so 120 kilami sú celkom spoko. Obzvlášť berúc do úvahy, že ťažký hrudník som mal v stredu.

Triset som si dal úplne rekreačne, lebo zajtra mám rannú session, kde sa zameriam na ruky a ramená a plánujem to rozsekať. Aj tak bola dobrá pumpa a pretože som mal tielko, ktoré zvýrazní pracky a schová mastný pupek, vyzeralo to dobre. Tu a tam som pri dokonalom svetle, uhle a póze zazrel niečo, čo sa podobalo tricepsu

Ešte zo mňa na staré kolená niečo bude!!!

cohen999

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2025 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uplne to vidim, rano si si precital Kellyho a Spekounov zapis a nedalo ti to... 🤡 Ja si prave davam druhy rumik a vyzera to tak, ze sa budem citit rano ovela lepsie ako ty. 🤣
decarabas

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2025 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Uplne to vidim, rano si si precital Kellyho a Spekounov zapis a nedalo ti to... 🤡 Ja si prave davam druhy rumik a vyzera to tak, ze sa budem citit rano ovela lepsie ako ty. 🤣

Cítiť sa budeš lepšie, ale ja budem krajší

Okrem toho sa mýliš, deadlifty mi začali vŕtať v hlave po debate s Davidom Grycom na instagrame

cohen999

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2025 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mozno sa ciastocne mylim, ale chrobaciky ti do hlavy nasadili tito dvaja. Dejv to len doklepol. 😁

A krajsi ako ja sa budi kazdy druhy, to mas cistu pravdu. 😆

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 407, 408, 409 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: