Zdravím, chtěl bych se zeptat tech z vás, co se věnují powerliftingu, podle jakého programu jedete? Takhle, soutěžní ambice v žádném případě nemám a cvičím jen pro svůj dobrý pocit, ale vždycky mi šlo spíš o budování síly než o to být největší, tak jsem po několika pokusech a omylech najel na program 5/3/1 podle Wendlera, sice se mi dařilo postupně přidávat na zátěži, ale po několika měsících jsem začal stagnovat, a protože se to zrovna sešlo tak že jsem na téměř celý měsíc úplně musel vypadnout z tréninku, tak si říkám jestli teď není ideální příležitost zkusit zase něco jiného. Proto bych byl rád za nějaké tipy podle čeho jedete vy, ať mám něco pro inspiraci. A s tím souvisí další otázka - jedete pořád podle stejného programu, nebo ho po nějaké době vždycky obměníte? Napadlo mě totiž, jestli ona stagnace nemohla být způsobena taky tím, že jsem se držel stejného plánu příliš dlouho, vlastně téměř třičtvrtě roku. Jak jsem psal, závodní ambice fakt nemám a v této oblasti jsem poměrně nový, tak budu rád za každý tip. Předem díky😉