pingpong, 1h trenal.. uuuf, dnes energeticke dno zasa.. ten vcerajsok ma tusim vydojil o dost viac jak som planoval (ale stalo to zato)
carabas, dik, dik, baseline by sme mali, teraz uz iba vymyslet nejaku vhodnu odmastovaciu strategiu a ronnie bude len cumet :D , potomstvo je sikovne a dobre zivene, ked to porovnam s tou chudobnicou co som v jeho veku jedaval ja tak nebe a dudy. A cuduj sa svete je to poznat.
ps len pre porovnanie, moja cinska vaha si mysli ze som prilis tucny. Pravda bude imho niekde uprostred :D
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
muscle snatch fajn, snatch ok, pushpress zle - toto ma ma vcelku serinka ze som stratil tu dobru draahu a uchop ale snad to najdem znova. celkovo velmi malo energie bolo, s tym clnkovanim posilka moc nejde dohromady.
Zacinam s HMB, nikdy som to nemal nakolko som to vyhodnotil ako useless ale zacali na mna vyskakovat dake insta ze je to fajn v kombinacii s kreatinom a magnezkom, tak vyskusam heh
rano fyzio,po obede posilka
vcera po kanaly som bol zasa extremne na srot, strasny energeticky prepad, zaspal som na gauci a zobudil som sa o polnoci uh
Najprv som chcel skipnut posilku uplne ale poobede som sa citil uz fajn a nakoniec to vypalilo velmi prijemne
Drilujem split snatch, asi som za exota ale tusim mi to vyhovuje
kanal - kajak 2h, zobral som dnes prvy krat za sezonu svoju druhu lod ktora je ultramanevrovatelna a aj ultranestabilna, bolo to jak ked sa ucite znovu korculovat ale inak super :D
Tie experimentalne split snatche sa mi celkom pacia, trochu mi uteka cinka do obluku proti power snatchu ale to este skorigujem a tiez ten split foot placement nieje vobe ideal, chcel by som posunut tazisko viac dozadu. Nabuduce si to nacvicim nasucho
Celnaky som pustil hlbsie jak som chcel a to druhe bolo sakra citit. uf
Na split snatchoch som si skusal stale techniku, na tejto vahe asi ostanem este dlho kym nebudem spoko. Vahovo ale komfortne.
na pushpresse uz po benchoch sa nedalo nic rozumne dvihat ale myslim ze som znova nasiel ten grif ktorym som dal 100 takze toto sa tesim.
Celkovo som hodne vyflusnuty, clnkovanie ma vysava z energie, resp prilis casto mam nejake aktivitky takze tieto treningy su ciste o technike a o cvikoch co ma bavia cvicit.. nejaky progres mozem zacat riesit dakedy po lete.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru