SPORT PRAGUE 2005

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SPORT PRAGUE 2005  Úvodní stránka -> Soutěže -> SPORT PRAGUE 2005
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

zvladnem to nebo ne?
ano
82%
 82%  [ 29 ]
ne
17%
 17%  [ 6 ]
Celkem hlasů : 35

Autor Zpráva
DrLift

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 8:12 am    Předmět: Re: foto Odpovědět s citátem

[quote="Hans Nuss"]
DrLift napsal:

První zleva jsem já Druhý je ten Thomas. A máš pravdu- k liftu jsem zatím ještě nečuchl... Zřejmě ten fitnesák o kterym tu byla řeč jsem já nebo že by to byl Zdeněk Sedmík? fitnesák nejsem ... závodil jsem v kult. zatím jen za jun. Jsem ještě jura... je mi 21.

Ja oznacuju slovem fitnesak vsechny neliftery. Mimochodem jasny poznavaci znameni fitnesaka je prave opasek zuzenej vpredu (ty a Thomas)

Mimochodem u toho Thomase mne prekvapuje, ze na tom neni silove lip. Vypada docela oplacanej.

V juniorech v liftu by ses se svyma vykonama bez problemu chytal. Navic v liftu jses junior do 23 let vcetne.

Naposledy upravil DrLift dne st březen 02, 2005 8:14 am, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
DrLift

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 8:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo a opravuji se ten koho jsem oznacil jako Kuchar je Springl (nebo jak se jmenuje, nejak si ho nemuzu zapamatovat). To vite leta bezi a Alzheimer pracuje.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Hans Nuss

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 8:38 am    Předmět: Lift Odpovědět s citátem

to DrLift:

Dobrá, dobrá... jsem fitnesák no V liftu jsou jun. do 23?... to si děláš legraci né? Tak myslím že do toho jdu! Jaký maj junioři váhový kategorie? Ta příprava bez diety určitě tolik bolet nebude Jen ty klouby
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DrLift

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 9:00 am    Předmět: Re: Lift Odpovědět s citátem

Hans Nuss napsal:
to DrLift:

Dobrá, dobrá... jsem fitnesák no V liftu jsou jun. do 23?... to si děláš legraci né? Tak myslím že do toho jdu! Jaký maj junioři váhový kategorie? Ta příprava bez diety určitě tolik bolet nebude Jen ty klouby

Letos mas uz s juniorama bohuzel smulu. Kvalifikace na MCR uz probehla.

Vic informaci o pravidlech, zavodech , vysledky atd. muzes najit na http://powerlifting.cstv.cz.

S tvoji vahou se te bude tykat bud kategorie -110kg prip. -125kg.
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 02, 2005 4:21 pm    Předmět: Re: Lift Odpovědět s citátem

Hans Nuss napsal:
to DrLift:

bys je smetl, možná bych to viděl i na nějakej rekord, co ty na to?
Hans Nuss

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 10:54 am    Předmět: Re: Lift Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Hans Nuss napsal:
to DrLift:

Ráno jsem mluvil s Mikem a ten mi všechno potvrdil... do 23.. to je pěkný... Určitě do toho půjdu! To se musí využít Mrtvolu se naučím tím sumo-způsobem... jezdím jí že mám nohy mezi rukama... tím užším úchopem a větším rozkročením člověk vytáhne určitě víc...
Nevím jestli z toho bude rekord, ale hlavně když ne ostuda
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 03, 2005 1:46 pm    Předmět: Re: Lift Odpovědět s citátem

Hans Nuss napsal:
Jurass napsal:
Hans Nuss napsal:
to DrLift:

Ráno jsem mluvil s Mikem a ten mi všechno potvrdil... do 23.. to je pěkný... Určitě do toho půjdu! To se musí využít Mrtvolu se naučím tím sumo-způsobem... jezdím jí že mám nohy mezi rukama... tím užším úchopem a větším rozkročením člověk vytáhne určitě víc...
Nevím jestli z toho bude rekord, ale hlavně když ne ostuda

myslím že v totalu ti nikdo nemá šanci konkurovat...
s tím sumem to není až tak pravda, jak píše Lift-je to dnes populární, ale klasikou jsou zatáhnutý největší výkony
sedma

PříspěvekZaslal: po březen 21, 2005 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, chlapci kdyby jste mi někdo poslal nějaké fotky byl bych vám vděčný, pošlu něco na oplátku. Děkuji Zdeněk Sedmík
maska

PříspěvekZaslal: út březen 22, 2005 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sedma napsal:
Zdravím, chlapci kdyby jste mi někdo poslal nějaké fotky byl bych vám vděčný, pošlu něco na oplátku. Děkuji Zdeněk Sedmík

no já fotky nemám ale mohl bych ti zkusit udělat DVD něco z toho mám natočený.když to nějak stihnu udělat, vezmu ti to do Nymburka na MČR nebo pak poštou.
DrLift

PříspěvekZaslal: st březen 23, 2005 8:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sedma napsal:

Sakra Zdenku, ja zapomnel tvuj email, takze jsem ti neposlal ty fotky Posli mi tvuj mail, mam to pro tebe nachystany.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SPORT PRAGUE 2005 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Rychle na stránku:

Přejdi na: