|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| zvladnem to nebo ne? |
| ano |
|
82% |
[ 29 ] |
| ne |
|
17% |
[ 6 ] |
|
| Celkem hlasů : 35 |
|
| Autor |
Zpráva |
DrLift
|
Zaslal: st březen 02, 2005 8:12 am Předmět: Re: foto |
|
|
Naposledy upravil DrLift dne st březen 02, 2005 8:14 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DrLift
|
Zaslal: st březen 02, 2005 8:14 am Předmět: |
|
|
Jo a opravuji se ten koho jsem oznacil jako Kuchar je Springl (nebo jak se jmenuje, nejak si ho nemuzu zapamatovat). To vite leta bezi a Alzheimer pracuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hans Nuss
|
Zaslal: st březen 02, 2005 8:38 am Předmět: Lift |
|
|
to DrLift:
Dobrá, dobrá... jsem fitnesák no  V liftu jsou jun. do 23?... to si děláš legraci né? Tak myslím že do toho jdu! Jaký maj junioři váhový kategorie? Ta příprava bez diety určitě tolik bolet nebude  Jen ty klouby
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st březen 02, 2005 9:00 am Předmět: Re: Lift |
|
|
| Hans Nuss napsal: | to DrLift:
Dobrá, dobrá... jsem fitnesák no V liftu jsou jun. do 23?... to si děláš legraci né? Tak myslím že do toho jdu! Jaký maj junioři váhový kategorie? Ta příprava bez diety určitě tolik bolet nebude Jen ty klouby |
Letos mas uz s juniorama bohuzel smulu. Kvalifikace na MCR uz probehla.
Vic informaci o pravidlech, zavodech , vysledky atd. muzes najit na http://powerlifting.cstv.cz.
S tvoji vahou se te bude tykat bud kategorie -110kg prip. -125kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st březen 02, 2005 4:21 pm Předmět: Re: Lift |
|
|
| Hans Nuss napsal: | to DrLift:
Dobrá, dobrá... jsem fitnesák no V liftu jsou jun. do 23?... to si děláš legraci né? Tak myslím že do toho jdu! Jaký maj junioři váhový kategorie? Ta příprava bez diety určitě tolik bolet nebude Jen ty klouby | bys je smetl, možná bych to viděl i na nějakej rekord, co ty na to?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hans Nuss
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 10:54 am Předmět: Re: Lift |
|
|
| Jurass napsal: | | Hans Nuss napsal: | to DrLift:
Dobrá, dobrá... jsem fitnesák no V liftu jsou jun. do 23?... to si děláš legraci né? Tak myslím že do toho jdu! Jaký maj junioři váhový kategorie? Ta příprava bez diety určitě tolik bolet nebude Jen ty klouby | bys je smetl, možná bych to viděl i na nějakej rekord, co ty na to? |
Ráno jsem mluvil s Mikem a ten mi všechno potvrdil... do 23.. to je pěkný... Určitě do toho půjdu! To se musí využít Mrtvolu se naučím tím sumo-způsobem... jezdím jí že mám nohy mezi rukama... tím užším úchopem a větším rozkročením člověk vytáhne určitě víc...
Nevím jestli z toho bude rekord, ale hlavně když ne ostuda
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt březen 03, 2005 1:46 pm Předmět: Re: Lift |
|
|
| Hans Nuss napsal: | | Jurass napsal: | | Hans Nuss napsal: | to DrLift:
Dobrá, dobrá... jsem fitnesák no V liftu jsou jun. do 23?... to si děláš legraci né? Tak myslím že do toho jdu! Jaký maj junioři váhový kategorie? Ta příprava bez diety určitě tolik bolet nebude Jen ty klouby | bys je smetl, možná bych to viděl i na nějakej rekord, co ty na to? |
Ráno jsem mluvil s Mikem a ten mi všechno potvrdil... do 23.. to je pěkný... Určitě do toho půjdu! To se musí využít Mrtvolu se naučím tím sumo-způsobem... jezdím jí že mám nohy mezi rukama... tím užším úchopem a větším rozkročením člověk vytáhne určitě víc...
Nevím jestli z toho bude rekord, ale hlavně když ne ostuda |
myslím že v totalu ti nikdo nemá šanci konkurovat...
s tím sumem to není až tak pravda, jak píše Lift-je to dnes populární, ale klasikou jsou zatáhnutý největší výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
sedma
|
Zaslal: po březen 21, 2005 9:26 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, chlapci kdyby jste mi někdo poslal nějaké fotky byl bych vám vděčný, pošlu něco na oplátku. Děkuji Zdeněk Sedmík _________________ 1040 v trojboji z MS mi nestačilo abych rujnoval peněženky, ale chystám se vás všechny šokovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
maska
|
Zaslal: út březen 22, 2005 3:03 pm Předmět: |
|
|
| sedma napsal: | | Zdravím, chlapci kdyby jste mi někdo poslal nějaké fotky byl bych vám vděčný, pošlu něco na oplátku. Děkuji Zdeněk Sedmík |
no já fotky nemám ale mohl bych ti zkusit udělat DVD něco z toho mám natočený.když to nějak stihnu udělat, vezmu ti to do Nymburka na MČR nebo pak poštou.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: st březen 23, 2005 8:07 am Předmět: |
|
|
| sedma napsal: | | Zdravím, chlapci kdyby jste mi někdo poslal nějaké fotky byl bych vám vděčný, pošlu něco na oplátku. Děkuji Zdeněk Sedmík |
Sakra Zdenku, ja zapomnel tvuj email, takze jsem ti neposlal ty fotky Posli mi tvuj mail, mam to pro tebe nachystany.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|