Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2025 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Triset
Legpress:

1x10x40kg
1x10x80kg
3x30x120kg
+
Predkopávanie:

1x10x50kg
3x30x50kg
+
Platz drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
3x12x100kg

Supserset
Lýtka v legpresse:

2x20x120kg
+
Výpony jednonož:

2x20

Veslo nadhmat:
3x12x80kg + 3x20x50kg

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
5x8x100kg

Triset:
1x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DObtyfrDQLF/

Teraz ako na ten zápis pozerám, stihol som toho dosť málo Ale to kvôli Erikovi, zas sme sa zakecali.

Hlavne som si chcel užiť nohy, rozhodol som sa, že zapojím nejaké ľahšie drepy. Nechcel som to ešte veľmi hrotiť, tak z toho vznikol takýto triset.
Zatiaľ podozrivo nemám svalovku, hoci včera som tie nohy za sebou už ťahal ako filmový zombík. Bolo to fajn, aj ma to bavilo, ale očividne to nebola až taká deštrukcia, ako sa mi zdalo v ten moment. Nevadí. Nabudúce môžme pritvrdiť

Očividne ma to ale stálo hromadu energie, ktorú sa mi podarilo naškrabkať po tej presranej nedeli a tyčinkách a banánoch, čo som bol nútený jesť v pondelok. Chrbát som robil úplne bez nadšenia a keď prišlo na hrudník, už som bol komplet vyflusaný a ťahal som len mechanicky.
Navyše môj pravý rotátor sa tradične ozval, to on tak raz ročne musí, takže benche neboli veľmi pohodlné. Dal som si len osmičky so stovkou ako keby som mal 10 rokov Nebolo to na krv ani nič, 5 sérií na pohodu, len skrátka som nemal chuť to (doslova) pushovať viac. A tak, ako vždy, keď sa rameno takto zlostí, zapájam nejaké rehabky, ktoré to zas vyriešia na pár mesiacov, aby sa to ozvalo zasa, hneď ako zanedbám rozcvičku.

Potom som už nestíhal, lebo Erik, tak 3set som sfúkol v jednej ultimátnej zhadzovanej sérii, že som nevedel hýbať rukami, aké boli prekrvené

Nie zlý návratový tréning, len som zvyknutý na lepšie

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: so září 13, 2025 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie jednonož:
3x12x15kg
1x20x10kg

Výpony jednonož:
4x10x25kg

Zhyby paralel úchop:

1x6xCarabas
2x9xCarabas+25kg + 2x7xCarabas

Deadlift:
1x6x70kg
2x10x120kg

Sťahovanie kladky zhora širokým úchopom:
2x20x50kg

Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
2x10x80kg + 2x10x60kg

3set:
2x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DOgjMdUDAm9/

Fuuu dobré dobré. Zhyby potešili, podarilo sa pridať opakovania. Aj by som napísal, že je to PR, ale to len preto, že som takto paralelným úchopom zhyby predtým nechodil. Tak ja neviem. Je to PR?
Každopádne chrbát to načalo viac než slušne a bolo riadne boľavé zopakovať ten výkon aj v druhej sérii.
Deadlifty som dal len veľmi opatrne, nie je to tak dávno, čo som mal rozfakované kríže. Ale držalo to dobre. Hádam budem môcť pridať aj na 150 kilo Divoké váhy!!!
Stále som mal pocit, že je kam pridávať, tak som si dal ešte sťahovanie kladky ultraširokým úchopom. Chrbát mám debilný úzky, tak uvidíme, či sa s tým dá ešte niečo urobiť. Srdce hovorí, že dá, ale rácio sa jasne vyjadrilo, že nie Tak uvidíme, čo vyhrá.

Benche vo väčšom objeme, menšia váha, nech šetrím rameno. Nebolelo, len bolo také neisté. Potlakoval som si pekne.

DNes ráno ramená a ruky. A brucho. Pekná rozbíjačka, tricepsu som dal zabrať, cvičil som ho zas v legpresse, lebo chcem mať pracky jak nohy!

cohen999

PříspěvekZaslal: so září 13, 2025 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tieto navraty su vzdy zdrojom nefalsovanej radosti z cvicenia s uplne minimalnymi vahami 😍
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 16, 2025 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Tieto navraty su vzdy zdrojom nefalsovanej radosti z cvicenia s uplne minimalnymi vahami 😍

skôr radosť z nebolesti

Triset
Legpress:

1x10x80kg
1x3x150kg
2x30x150kg
+
Predkopávanie:

1x10x50kg
2x30x50kg
+
Drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg belt on
1x1x140kg
2x6x140kg

Triset
Sťahovanie kladky podhmatom:

2x15x60kg + 2x15x50kg
+
Lýtka v legpresse:

2x20x150kg
+
Lýtka jednonož:

2x20

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x130kg
3x4x130kg + 3x8x100kg

Larsen press:
3x10x70kg

4set:
2x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DOn9ZzEDMYS/

Veľká chyba ísť cvičiť príliš neskoro po raňajkách, ale ešte pred obedom Nohy bomba, užil som si to, bolesť preukrutná, ale drepy bezbolestné (bezbolestné v kontexte zranení) a technicky pekné. Na tri série to nebolo, už po dvoch som bol vyžmýkaný ako stará handra.
Problém je, že nohy zožrali toľko energie, že v tele z raňajok, ktoré boli aj tak slabé, neostalo vôbec nič Zvyšok tréningu bol preto hrozná trápenka a úpadok.

Nie že by som vyslovene nevládal, na váhach sa to nepodpísalo, ale koľko mentálnych síl som musel mobilizovať, aby som to docvičil! Celý som bol nastavený ísť domov, dať si koláčik a kafe, ale pozviechal som sa a docvičil.

Pri benchi navyše stále cítim pravé rameno. Nie je to nič hrozné, ale stále je to nekomfort a nie je to správne, chvíľku som dokonca uvažoval nad zhodením váhy. Nakoniec som si povedal, že tých 120 ma zrakví rovnako ako 130, tak to tam nechám. Vyšla z toho solídna silová robota. Nechcelo sa mi potom prekladať jednoručky, tak som sa dorazil larsenmi. To je fajn cvik, pumpa je úplne hrozitánska, aj keď to cvičím s takouto malou váhou.
Zajtra si ale na decline asi naložím len 100ku a pôjdem keď tak vyšší objem. Rehabky síce robím, ale nemôžem si ich sabotovať tým, že potom na činku nadrbem polovicu železa, čo vo fitku máme.

Samozrejme, že som šiel z fitka ako zbitý pes, ale Soraya s deckami odišla k rodičom (iba na návštevu, takže smola ) a tak som si dokonca mohol dať vaňu bez toho, aby mi niekto stále vykopol dvere a hodil mi lego alebo autíčko do vane. Keď som sa fajnovo vyhrial vo vani, dal som si studenú sprchu a cítil sa ako nový človek!

Než sa ozvalo koleno a rameno a nepobadal som v zrkadle svoju utrápenú stareckú, vráskami zbrázdenú tvár

Dnes ráno mi písal ujo kuriér. Niekedy medzi 6:00 a 23:00 mi prinesie novú predkopávačku. Ej, ale sa teším!!!

vlk#

PříspěvekZaslal: út září 16, 2025 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Legpress:
...
2x30x150kg
+
Predkopávanie:

...
2x30x50kg

a na tohle seš zase zvyklý ty... 30 opáček leda s hodně lehkými váhami, jinak jdou kvadráky do kytek, navíc u legpressu je člověk v té spodní fázi komprimovaný, zavalený a není to úplně ideál na to si orazit
decarabas

PříspěvekZaslal: čt září 18, 2025 7:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Triset
Drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
3x10x140kg
+
Legpress:

3x20x120kg
+
Predkopávanie:

3x20x50kg

Superset
Decline bench press:

1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x100kg + 4x10x70kg
+
Lýtka v legpresse:

3x20x120kg

Veslo - kladka:
2x12x80kg + 2x20x50kg

3set:
1x

Hodnotenie tréningu: Prišiel ma pozrieť Štúr a dokonca sa pridal a niečo pocvičil. Chodieval občas do nášho starého gymu, kde sa spoznal aj so svojou pani manželkou Kinderfitnesskou, ale ako sa na margo toho fitka vyjadril, je to "predražená pičovina" a tak začal behať a sem tam cvičí s vlastnou váhou.
No a keď sa mu našlo nejaké miesto v kalendári, rozhodol sa, že pocvičí aj so mnou.

Ja som sa hecol na triset, ale poprehadzoval som poradie a my, oh my. Ten legpress nakoniec taký ľahký nie je, keď si pred ním človek dopraje poctivú sériu highbar drepov. Koleno síce protestovalo, ale asi som si už zvykol. Myslel som, že dve série budú stačiť, ale keď je Štúr na niečo dobrý, je to jeho hecovanie formou "Daj si ešte jednu, čo si buzna?"
Takže po zvyšok dňa som sa potkýňal o vlastné bezvládne nohy a trošku sa mi grgala žlč.

Benche som dal hodne zľahka, po pondelku som cítil celý vrch unavený, rameno praskalo a preskakovalo, tak som aspoň zaradil širší úchop a stopky a pridal sériu. Nakoniec asi aj celkom dobré.

A kladka pokladkovala dobre, chrbátik sa tešil. Len som si zdrel vnútornú stranu bicáku o lem na tielku, takže tam mám veľkú krvavú červenú odreninu. Ale čo by človek nepodstúpil pre poriadne široký chrbát!

Triset len jedna séria, lebo Štúr už musel končiť, ale zato to bola zhadzovaná séria a Štúr si dnes asi sám neutrie ani prdel

Update o predkopávacom stroji: Ani chýru, ani slychu. Písal som email, že vo co go, a oni, že je to nadrozmerná zásielka a tak sa to kdesi zaseklo, lebo to nevedia naložiť do dodávky, alebo čo. To som jakživ nevidel a trochu ma to sere, lebo som sa tešil na nové vybavenie

decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2025 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Update o predkopávacom stroji: Ani chýru, ani slychu. Písal som email, že vo co go, a oni, že je to nadrozmerná zásielka a tak sa to kdesi zaseklo, lebo to nevedia naložiť do dodávky, alebo čo. To som jakživ nevidel a trochu ma to sere, lebo som sa tešil na nové vybavenie

Update o update o predkopávacom stroji: Sotva som toto dopísal, ozval sa kuriér, že mi doručí stroj Vyšlo to nakoniec tak parádne, že som medzi prácou a vyzdvihnutím Pavlíka zo škôlky stihol stroj dostať, odniesť do gymu a dokonca zložiť a vyskúšať.

Jooo, to je iná mašinka. Predkopávanie aj zakopávanie, sedí sa na tom pohodlne. Má v podstate jedinú chybu (zatiaľ, čo som vypozoroval) - ako všetky nakladacie predkopy sa zaťaženie mení počas pohybu. Na začiatku je to príliš ľahké a možno prvú 1/4 pohybu tam skoro ani nie je nijaká záťaž. Až od určitého bodu, kde začne pôsobiť gravitácia, sa to správa normálne. V tom bol veru kladkový predkop lepší. Skúsim sa s tým ešte pohrať, možno na niečo prídem.
Ale to je jediný nedostatok, všetko ostatné je paráda. Hlavne sa s tým dá kopať jednou nohou, čo je ideál na rehabky kolena.
A zakopávanie je úplne mega, takže aj hamstringy budem vyrábať konečne

Naposledy upravil decarabas dne pá září 19, 2025 11:02 am, celkově upraveno 1 krát
vlk#

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2025 10:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda! ježíšek přišel letos dříve :)

njn, pákové a kladkové se liší, ale efekt asi bude stejný
decarabas

PříspěvekZaslal: pá září 19, 2025 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
pákové a kladkové se liší, ale efekt asi bude stejný

Nakoniec sme sa trošku pohrali s nastavením a s prižmúrením jedného oka to zaberá počas celého pohybu. Takže už nemám absolútne žiadne výhrady

Zakopávanie:
1x12x20kg
3x12x40kg
1x20x20kg

Superset
Zhyby paralel:

1x6xCarabas
2x6xCarabas+30kg + 2x8xCarabas
+
Výpony jednonož:

4x10x30kg

Deadlift:

1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
3x6x150kg

Superset
Sťahovanie kladky zhora:

3x10x60kg
+
Incline tlaky JČ:

1x10x20kg
4x10x32kg + 4x10x20kg

3set:
3x10

Hodnotenie tréningu: To bude svalovica na hamstringy Zasa došiel Štúr, tak sme mohli hneď skúšať nový stroj. A paráda. Jasne, nie je to žiaden komerčný masívny stroj, len taký na domáce použitie, ale stále bomba. Chodí to hladko, rozsah pohybu dokonalý, sedí sa na tom pohodlne a čo je najdôležitejšie, rozbíja to hamstringy ako máločo.
Keď si predstavím, ako som musel nastavovať kladku, lavicu, kurtovať sa ku káblu a potom to zopakovať s druhou nohou, aby som si odcvičil hamstringy v minulosti... Teraz sadnem a do 30 sekúnd mám rozsekané hamsy, že neviem chodiť
A ako píšem Vlkovi vyššie, došli sme aj k predkopávaniu a nastavili sme to tak, že to chytá hneď od začiatku pohybu, lebo očividne niekto rozmýšľal, keď ten stroj dizajnoval. Za mňa cool, za Štúra cool a Erik keď to skúšal, tiež bol celý vycoolovaný.

Na zhyboch som pridal váhu, lebo sa mi nechcelo robiť tak veľa opakovaní. Nakoniec 6ky s 30kou na opasku, čo beriem ako dobrý výkon. Hlavne, keď som šiel zhodené série.
Na deadlift tiež pridané, ale nič dramatické. Žiadna snaha o nejaký powerlifting, len verím, že rozvoju chrbta deadlifty pomáhajú. Samozrejme, neprekvapivo som pri tom cítil hamstringy
Chrbát som dorazil na kladke - v pláne to nebolo, ale Štúr to tam naložil, tak som sa pridal a supersetil som to s ľahšími incline tlakmi.

Celé dobré, keď som robil záverečný triset, Štúr odišiel a prišiel Erik, takže sme pokecali. Popritom som pumpol ruky, ale nie nejak veľmi, lebo zajtra ráno ma čaká zvlášť ramenorukový trenál. Tak aby som vládal.
Škoda, že zajtra nemám nohy. Budem smutne pozerať na nový stroj

Turakam

PříspěvekZaslal: so září 20, 2025 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ako vyzerajú tie zhyby?
decarabas

PříspěvekZaslal: so září 20, 2025 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Ako vyzerajú tie zhyby?

Nie ako tvoje, neboj

decarabas

PříspěvekZaslal: út září 23, 2025 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Turakam napsal:
Ako vyzerajú tie zhyby?

Nie ako tvoje, neboj

Z tohto nakoniec bola zaujímavá debata, z ktorej vyplynulo, že sú moje zhyby nedotiahnuté v hornej polohe, na čo mám ale dobrý dôvod. Hrazda je totiž zavesená tak vysoko, že pri pokuse o finálnych pár cm doťahu by som si roztrepal hlavu o strop

Zakopávanie:
3x12x40kg
1x20x20kg

Triset
Legpress:

1x10x80kg
2x30x125kg
+
Predkopávanie:

2x30x40kg
+
Drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x90kg
1x1x100kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x6x140kg

Superset
Lýtka v legpresse:

2x20x125kg
+
Výpony jednonož:

2x20

Sťahovanie kladky podhmat:
2x15x60kg + 2x20x50kg

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x130kg
3x4x130kg + 3x8x100kg

Rozpažky:
3x10x20kg

3set:
3x10

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DO6gqS0DWjo/

Juuu to zakopávanie je bezva. Parádne to stiahne tlak z predných stehien a úplne cítim, ako to uľavuje kolenám! Užívam si to presne po prvý drep, to som hneď tam, kde predtyým
Ale je to mega cvik, teší ma to.
Zato predkopy sú strašné peklo! Ale v tom dobrom, lifterskom zmysle. Prezieravo som nenakladal nejaké divoké váhy a ostal som pri 40ke. Spravil som si legpress, celkom pekná pumpa, sadol som na predkop, urobil prvé 3-4 opakovania a vedel som, že bude zle
Ono to triafa stehná jaksi inak, než ten predošlý predkop a nohy jak na to neboli zvyknuté, tak sa trápili preukrutne. A ja s nimi.
Na drepy som šiel s podlamujúcimi sa kolenami. V druhej sérii som spravil prvý drep a ten vyzeral tak, že Štúr sa pýtal, či má ísť za mňa Samozrejme som odmietol, ale ty vole... Nohy na cucky.
Veľká spokojnosť, mám rád môj triset!

Kladkou som musel dobehnúť ten nedostatok, čo som popísal pri zhyboch vyššie. Tak poctivo som doťahoval finálnu fázu, že ešte trochu a ohnem o seba adaptér. A pridal som 5 reps v zhodenej sérii, čo teraz krásne cítim.

Žiaľ, benche boli horšie. Jednak som bol už dobre rozbitý, jednak ramenu tie váhy veľmi nechutia. Ono sa to stále potom prehreje a začne fungovať lepšie, ale niekde tam mám niečo porakvené a cítim to. Nič hrozné, len to skrátka nie je celkom OK. Tak premýšľam, čo s tým, či na chvíľku zhodím váhy, alebo dám jednoručky, kde ten pohyb bude možno prirodzenejší. Uvidíme. Ale trápil som sa ako blbec, hlavne kvôli tomu, ako ma vyžmýkal ten stehenný triset na začiatku.

Zato finálny triset ramien a rúk bol dobrý, to som si užil - pri upažovaní ma rameno nebolí.

Super tréning, bol zasa aj Štúr, som zvedavý, či vie dnes chodiť. Skúšal aktuálne maxko, aby si vedel nastaviť nejaký plán, tak drepol celkom komfortne 130kg. Na to, že pomaly 5 rokov nesiahol na činku solídny výkon. Ale potom urobil chybu a chcel vyskúšať legpress aj predkop a zmordoval sa strašne

decarabas

PříspěvekZaslal: st září 24, 2025 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie:
3x20x25kg

Triset
Platz drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x10x140kg
+
Legpress:

2x20x140kg
+
Predkopávanie:

2x30x25kg

Lýtka v legpresse:
3x20x140kg

Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
5x6x100kg

Rozpažky:
3x10x20kg

Veslo - kladka nadhmat:
3x20x60kg

3set ruky ramená:
2x

Hodnotenie tréningu: Júúúj, nohám sa hrozne nechcelo po pondelku. Aj Štúr prekvapene pozeral, že "To ideš zasa to, čo v pondelok?", na čo som mu pravdivo odpovedal, že to je niečo úplne iné, pretože som prehodil poradie cvikov
Prvá séria bola celá drevená a boľavá, ale v druhej už všetky zatuhnutosti povolili a celkom svižne sa to hýbalo. No, svižne je možno trochu silné slovo Ale odmakal som to pekne. Ale na predkopy som si fakt dal miniváhu, to už vážne bolo mučenie.

Benche veľmi rezervovane. Štúr sa pokúšal o aktuálny max, tak zlyhal na 100ke. A pretože sme sa striedali a moje rameno je lemra a od pondelka som mal hrudník unavený, tak som si dal len veľmi kontrolované a technické šestky so 100kg. Krásne dlhé stopky na hrudi, pomalá negatívka, aby som nedráždil rameno. V kombinácii s rozpažkami celkom dobré. Normálne cítim, že nejaká práca tam bola odvedená.

Chrbát až úplne posledný, čo bolo naložené (po Štúrovi), to som ťahal. 60kg je málo, tak som to dohnal objemom. Pumpa hrozitánska a aspoň som ponaťahoval chrbát, lebo som už zasa cítil okolo lopatky nejaký svalový uzol. Posledné, čo mi cvhýba k šťastiu je zasa seknutý krk

A hoci som si pôvodne myslel, že nestíham, mal som taký dobrý čas, že došlo aj na ramená a ruky.

Veľmi dobrý tréning, som spokojný, všetko vyšlo podľa predstáv. Uvidíme, ako veľmi sa vycukám v piatok.

decarabas

PříspěvekZaslal: so září 27, 2025 9:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

4x20x30kg
+
Výpony jednonož:

4x10x30kg

Zhyby úzky paralel:
1x6xCarabas
2x6xCarabas+30kg + 2x8xCarabas

Sťahovanie kladky naširoko:
3x12x50kg

Deadlift:

1x6x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg belt on
2x6x150kg

Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
5x10x70kg

3set:
2x

Hodnotenie tréningu: Celkom rýchly a svižný tréning (lebo som dokopy nič neurobil). Pri zakopávaní mi čosi lietalo okolo hlavy, asi mucha. Pretože som v tom fakt dobrý (jeden z mojich zbytočných talentov), vyletela mi ruka a chytil som ju priamo vo vzduchu, aj keď som ju zaznamenal len periférne. Potom som ju hodil o zem. Toto obvykle muchu vypne a odletí do večných lovíšť, kde sa všade váľajú voňavé hovienka a hnoj. Tentoraz sa ale odrazila od zeme a hlasno sa rozbzučala - vtedy mi došlo, že je nejak podozrivo veľká a že mi divne pulzuje prst. Jo, chytil som v lufte osu a jebol ju o zem, ona mi stihla v sebaobrane švihnúť žihadlo do ukazováka hneď vedľa nechtu Jo, byť moja alergická mamina, už si to fičím do nemocnice s rukou ako tenisová raketa. Našťastie nie som a tak som len vytiahol žihadlo aj s kusom pásikavej prdele, čo mi trčalo z prsta a úbohá osa zaliezla kamsi pod lino a tam biedne zhynula. Škoda jej, ale aj tak sa blíži zima a chcípla by aj bezo mňa. Takto aspoň zomrela v urputnom boji a môže ísť/letieť rovno do osej Valhaly rozprávať o ľútom boji so spoteným obrom.

Jo, vlastne aj tréning som mal, späť k nemu - zákopy mám rád, je to teraz môj najobľúbenejší cvik aj preto, že je jeden z mála, pri ktorom ma nič nebolí. Ak nerátam štípanec od osy. Stroj strojuje dobre, hamstringy sa pumpujú, kolenám sa uľavuje, všetko tiptop.

Zhyby, naopak, boli prúser. Strašne som sa trápil. Skoro som ich zabalil, ale prekonal som sa. Naopak kladka išla super,takže netuším, kde bola porucha. Mám podozrenie, že tá seknutá pravá lopatka nebola úplne ideálna na ťažký zhyb Alebo ma Turek tak znechutil, že už zhyby nenávidím

Deadlifty OK, ale nepamätám si, či som dal 2 alebo 3 pracovné série. Zdá sa mi, že 3, ale zapisujem radšej len dve, nech nekecám a nie som zveličujúci klamár. Po všetkých tých zhyboch a kladkách to bol každopádne kvalitný dokončovák a som rád, že mám aj nejaký základný cvik s voľnou váhou.

Incline tlaky iba ľahko a vo veľkom objeme, lebo pravé rameno vyhlásilo generálny štrajk. Keď sa rozhýbe, je to skoro dobré, ale to trvá minimálne dve série a dovtedy puká a pichá. Radšej som to teda poňal konzervatívne a dohnal prácu objemom. Ono to aj tak funguje, ako zisťujem v posledných rokoch... Len to potom nevyzerá tak dobre zapísané a neboostuje to ego

Než sa vyžeriem do balónovej zimnej podoby pupkatého chlpatého snehuliaka, stihol som urobiť ešte celkom pekné pozerateľné aktuálne fotky formy - momentálne ranná váha 94kg v reeeelativne slušnej kvalite (hoci pás už znateľne zmäkol):

Dnes ráno padol ešte tréning ramien a rúk a brucha, pumpa hrozitánska, žíl cele diaľničné siete po rukách aj ramenách. Mal prísť aj Štúr, ale ráno sa dobľul a tak to odpískal. Niektorí ľudia spravia čokoľvek, aby nemuseli cvičiť triceps...

DNES SA ŽENÍ ERIK!!!!!!

decarabas

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 8:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie:
3x20x20kg

Sťahovanie kladky - podhmat:
3x15x60kg + 3x20x40kg

Triset
Leg press:

1x10x80kg
2x30x130kg
+
Predkopávanie:

1x20x20kg
2x30x40kg
+
Drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x7x140kg

Superset
Larsen press:

1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x100kg
+
Lýtka v legpresse:

3x20x130kg

Rozpažky:

4x10x20kg

Triset ruky+ramená:
3x10

Hodnotenie tréningu: Začal som netradične, lebo Štúr mal prísť ťahať aktuálne maxko na deadlift. Tak som si povedal, že začnem tak bokom so zakopávaním a kladkou, nech má priestor. Lenže sa trouba zabudol, nechodil a nechodil, tak som nakoniec musel prikročiť k trisetu. Samozrejme po prvej sérii sa ukázal, ale už musel počkať, kým to dokončím Triset OKej, namáhavý, ale budem musieť dávať asi tri série, lebo dnes nohám nič nie je a to je celkom divné Pridal som totiž váhu aj na legpresse, a pridal som jedno opakovanie drepov do každej sérky. A svalovka nikde. Sklamanie!
Čo mi ale urobilo radosť bolo ľavé koleno, ktoré vcelku neprotestovalo a ani dnes nijak nebolí. To je po drepoch novinka

Bohužiaľ rameno nijakého zlepšenia nedosiahlo a tak som miesto ťažkých benchov dal len také homo larsen pressy. Kľudne by som tam takých sérií nasekal aj 12, ale Štúr už potreboval ťahať a nemal priestor. Tak som to rýchlo zbúchal...
Štúr teda potiahol 150 bez opasku, relatívne technicky, takže mu odpúšťam, že mi tam zavadzal Odhadoval 140, nakoniec sa nechal hecnúť na tých 150, tak má u mňa plusový bodík.

Výborný, hoci ľahší tréning, žiaľ, keď sme tam takto dvaja, musím robiť ústupky z mojich masakrov, ale hádam to časom vychytáme a obaja odmakáme tak, ako treba. Btw Štúr potvrdil moje negatívne pocity z hrazdy, takisto si skoro rozmlátil hlavu o plafón, plus mu vadí, ako aj mne, že je tá hrazdá tenká a šikmá

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 422, 423, 424 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: