|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: pá září 19, 2025 10:53 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,8kg . takmer dobrý
alkojednotky: 0 (t2, m49, y767, 0= 112)
ANS (autonomny nervovy system) very good 6/6, Sleep charge 85, tep 54 bpm (58 (-1)), HRV 56 (55 (+1)), REM 23% (21% (-)), deep sleep 17% (16% (-))
Spanok: 8:14 (7:27)
Top spanok a vlastne aj preto som siel rano behat, aj ked sa mi fakt nechcelo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: so září 20, 2025 9:14 am Předmět: |
|
|
Trening 183, piatok
Drepiky . 3x5x72,5kg . very easy
Benciky . 4x4x72,5kg . easy
Rows . 3x5x62,5kg . heavy
Seated MP . 3x4x42,5kg . heavy
Ab wheel . 3x5
Drepy som po tych dvoch behoch radsej este odlahcil a dobre som urobil. 🙂 3 treningy v priebehu 22 hodin su proste zlota. 😅
#lovemyplaguehole 😍 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne září 21, 2025 7:39 pm Předmět: |
|
|
Trening 184, sobota
Basketbal . cca 1 hodka . strelba na kos z roznych vzdialenosti, najazdy, a trenovanie niektorych fint spred 30 rokov. Aj som sa na tom slniecku spotil. V kadzom pripade som mal dnes rano trosku drevene nozicky, tu odrazovu viac.
Trening 185, nedela
Beh . 8km . 0:54:06 . tep avg 140bpm . index 50 (48)
Pomaly vyklus na tepy, tretia 50-tka v rade, nahoda? Nemyslim!
Poobede este hodinka bicykel so zenou a deckami, dobre bolo. Vylupok si to stazil a siel intervaly. Vraj s vetrom v chrbte chvilami az 23kmh.  Zena zas vcera odbehla 10km pretek v tom brutalnom 30stupnovom teple, veruze, nechcel by som. Cista smrt. Cas tomu zodpovedal. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po září 22, 2025 7:46 am Předmět: |
|
|
Vaha: 91,8kg . povikendovy alarm
alkojednotky: 5, 5, 0 (t12, m59, y777, 0= 113)
ANS (autonomny nervovy system) OK 4/6, Sleep charge 66, tep 50 bpm (56 (-2)), HRV 94 (58 (+3)), REM 22% (21% (-)), deep sleep 13% (16% (-))
Spanok: 6:10 (7:28)
Noo, mohlo to byt aj dlhsie (ranny budik je zlo!), ale inac na paradu.
Do zajtrajsieho vecera mam na starosti deti a musim riesit servis s autom, trosicku je v ohrozeni plague hole, ale snad zapojim do procesu starych rodicov.
Citim trosku kolienka z basketu. To si tak clovek zaskace ako zamlada... no nic, nejdem malovat certa na sobotu a nedelu. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út září 23, 2025 7:06 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,3kg . alarm odvolany
alkojednotky: 2 (t2, m61, y779, 0= 113)
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 68, tep 53 bpm (56 (-)), HRV 72 (58 (-)), REM 19% (21% (-)), deep sleep 18% (16% (-))
Spanok: 6:52 (7:26)
Trening 186, pondelok
2H swing ktb . 5x15x40kg
Zhyby bw . 2, 3, 4, 3, 2
SLDL´s . s 24kg
Viac som nestihol. Vysiel som zo servisu, kde autu po dvoch hodinach diagnostikovali nejaku marginalnu chybu suvisiacu s kontrolkou airbagov. Siel som pre decka do institucii a cestou domov mi zrazu odisla hydraulika na riadeni v zakrute (!) a rozsvietila sa kontrola "battery check". Tak som to opatrne odsoferoval do servisu, kde na mna pozeral prijimaci technik, ze co tam robim a este aj s detmi, a auto som im tam rovno nechal. Nastastie zivim aj druheho tatosa, presne kvoli tomuto typu komplikacii, ale prijemne to veru nebolo. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út září 23, 2025 7:25 am Předmět: |
|
|
Uff, tak to nezávidím takýto zážitok, to mohlo byť dooosť nebezpečné. To je moja nočná mora, že by sa mi niečo podobné, nedajbože s chalanmi v aute, stalo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út září 23, 2025 9:59 am Předmět: |
|
|
Ano, bol som rad, ze som bol za volantom ja a nie moja zena, ta by tym volantom asi ani neotocila. Ja som si sice zaposiloval, ale zvladol som 2x pozdlzne zaparkovat. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út září 23, 2025 2:22 pm Předmět: |
|
|
mně takhle v kopci odešel posilovač brzd... to byl šok, když se brzda propadla a nebrzdila... do chvíle než jsem na ni fakt pořádně nešlápnul... ale byla to moje chyba, stál jsem v koloně a vypnul motor aniž by mě napadlo, že tím vypnu i posilovače :/
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út září 23, 2025 6:01 pm Předmět: |
|
|
Trening 187, utorok
Beh 7km . 0:44:00 . tep avg 144bpm . interval 1x500m . index 50 (49) . tempo 6:17
Stvrta 50-tka za sebou, moze byt! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st září 24, 2025 7:07 am Předmět: |
|
|
Vlk: Ano, i tak še da! :D Akoby sa mi tiez nieco podobne vybavovalo, len menej dramaticke.
Vaha: 90,0kg .
alkojednotky: 3 (t5, m64, y782, 0= 113)
ANS (autonomny nervovy system) OK 4/6, Sleep charge 81 , tep 59 bpm (56 (-)), HRV 51 (58 (-)), REM 19% (21% (-)), deep sleep 17% (16% (-))
Spanok: 8:05 (7:29)
Huh, dobre, dlzka fajn, ale preco som musel vecer zozrat tretinu polkiloveho balika citronovych mannersiek, netusim. A vlastne tusim, cukoooor!
Sice taham lajnu, ale dnes este lahky trening v plague hole a potom uz len trosku zregenerovat na turistiku. Keby som sa citil veeelmi zdravy a veeelmi energicky, tak mozno este v piatok rano 5km vyklus absolvujem. Ono cela vysokohorska turistika ako je, akosi nepridava bezeckym skills, maximalne zlepsi kardio, ale vo vsetkych ostatnych aspektoch ma skor negativne vplyvy - kolena budu po dvoch dnoch prekonavania vyskovych metrov aspon tri dni na kasu, nozicky ako celok rozbite na padrt, potencialne pluzgiere na nohach, lebo nezvyk na teren a topanky, nasledna regeneracia mozno aj tyzden, inak si clovek koleduje o pretrenovanie... cize ak pojdem behat tento piatok, tak potom najblizsie asi az fakt o 6 - 7 dni a tiez len volaco kratke.
Tak snad to bude stat za to! _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt září 25, 2025 7:02 am Předmět: |
|
|
Vaha: 90,0kg .
alkojednotky: 3 (t5, m64, y782, 0= 113)
ANS (autonomny nervovy system) OK 4/6, Sleep charge 69, tep 56 bpm (56 (-)), HRV 51 (58 (-)), REM 24% (21% (-)), deep sleep 14% (16% (-))
Spanok: 6:42 (7:27)
Trosku kratsi spanok, zato dva veelmi prijemne vsop konaciky pri Once upon a time in the west. Pre mna najlepsi western, daleko, daleko za nim nic dalsie. RIP Claudia!
Trening 188, streda
drepiky . 3x5x82,5kg
benciky . 5x72,5kg, 5x82,5kg, 2x5x72,5kg
rows . 3x7x52,5kg
ab wheel . 7, 6, 5
Pressy som nestihol
#lovemyplaguehole
Dnes uz teda oddych, zajtra rano sa uvidi co s tym behom a potom uz len dufat, ze predpoved pre Stary Smokovec a pre Lomnicak neklame. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 25, 2025 8:09 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Pre mna najlepsi western, daleko, daleko za nim nic dalsie. RIP Claudia!
|
Good, bad and ugly nesúhlasí.
Bezkonkurenčne najkrajšia Claudia bola vo filme Cartouche s Belmondom. RIP legenda! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt září 25, 2025 8:40 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | | Pre mna najlepsi western, daleko, daleko za nim nic dalsie. RIP Claudia! | Good, bad and ugly nesúhlasí.
Bezkonkurenčne najkrajšia Claudia bola vo filme Cartouche s Belmondom. RIP legenda! | Preto hovorim, ze pre mna, lebo nechcem nikomu brat jeho subjektivny nazor. The Good, The Bad and The Ugly mam samozrejme v top 5, spolu so 7 statocnymi, Rychlejsi ako smrt a mozno este Unforgiven? Minule sme mali v Stredozemi debatu s tatkom a svagrom presne na tuto temu, len z pohladu rebricka hercov. Paradoxne, mne vysiel ako top westernovy herec Clint, aj ked v mojom siroko daleko najoblubenejsom westerne (zhodou okolnosti v hodnoteni na csfd vychadza tiez ako najoblubenejsi western Once, tesne za nim The Good, The Bad and The Ugly) ani vlastne nehra. Ja som ale pomerne velky heretik, western povazujem az na spomenutych 5 vynimocnych filmov za nudny zaner. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt září 25, 2025 9:23 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | | decarabas napsal: | | cohen999 napsal: | | Pre mna najlepsi western, daleko, daleko za nim nic dalsie. RIP Claudia! | Good, bad and ugly nesúhlasí.
Bezkonkurenčne najkrajšia Claudia bola vo filme Cartouche s Belmondom. RIP legenda! | Preto hovorim, ze pre mna, lebo nechcem nikomu brat jeho subjektivny nazor. The Good, The Bad and The Ugly mam samozrejme v top 5, spolu so 7 statocnymi, Rychlejsi ako smrt a mozno este Unforgiven? Minule sme mali v Stredozemi debatu s tatkom a svagrom presne na tuto temu, len z pohladu rebricka hercov. Paradoxne, mne vysiel ako top westernovy herec Clint, aj ked v mojom siroko daleko najoblubenejsom westerne (zhodou okolnosti v hodnoteni na csfd vychadza tiez ako najoblubenejsi western Once, tesne za nim The Good, The Bad and The Ugly) ani vlastne nehra. Ja som ale pomerne velky heretik, western povazujem az na spomenutych 5 vynimocnych filmov za nudny zaner . |
V tomto sa zhodneme. Je pre mňa veselá skutočnosť, že najlepšie westerny točil Talian v Španielsku
Ja napríklad mám rád aj Django (pôvodný aj Tarantinovský), alebo ak americký, tak Unforgiven a Pale rider. Také tie klasické oldschool westerny s Johnom Waynom ma moc neberú. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá září 26, 2025 8:03 am Předmět: |
|
|
Vaha: 91,0kg .
alkojednotky: 0 (t5, m64, y782, 0= 114)
ANS (autonomny nervovy system) good 5/6, Sleep charge 70, tep 52 bpm (56 (-)), HRV 83 (58 (-)), REM 14% (20% (-1)), deep sleep 16% (16% (-))
Spanok: 8:48 (7:31)
Vcera uz teda konecne oddych a uz o siestej som bol mimoza, normalne telo preplo na nejaky standby mod, vecer som uz len zamaval papa a siel spat.
Ked dopisem tieto riadky, idem este dobalit ruksak a potom papa do zeme zaslubenej.  Trosku som si vcera este pozrel trasy ktore pojdeme a nastastie na sobotu to vychadza na necelych 1400 vyskovych a na nedelu "iba" 1000 vyskovych metrov, takze do 2500 sa to zmesti a je to vlastne dobra sprava, lebo ked som pred dvoma rokmi odpalil za den Bystru, Klin a Koncistu, co bolo takmer 2000 vyskovych metrov za asi 7 hodin na 25 kilometroch, tak sa mi potom dalsi tyzden snazili slachy vysvetlit, ake som hovado a ze ony sa radsej zapalia, alebo radsej odpalia a s pohrebnou piesnou na perach opustia moje tlejuce telo. Tak snad som pripraveny dostatocne. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|