Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 445, 446, 447  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 8:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš hodně dobrou formu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: út září 30, 2025 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Máš hodně dobrou formu

Díky šéfe, keď už nie sú výkony, tak aspoň forma

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
decarabas

PříspěvekZaslal: čt říjen 02, 2025 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie:
3x20x25kg

Triset
Platz drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x12x140kg
+
Legpress:

1x10x70kg
2x20x140kg
+
Predkopávanie:

1x10x25kg
2x30x25kg

Superset
Bench press:

1x6x50kg
6x6x100kg
+
Lýtka v legpresse:

3x20x140kg

Superset
Rozpažky JČ:

3x12x20kg
+
Veslo - nadhmat:

2x20x70kg + 2x20x40kg

Triset ramená a ruky:
4x

Hodnotenie tréningu: Streda, nohy rozbiť treba!
A veruže som dodržal, čo mi porekadlo nariadilo. So Štúrom sa dobre cvičí, lebo vie človeka hecnúť, obvykle narážkami na to, že je gay, keď si nepridá.
Tak teda som pridal pár drepov v oboch sériách a uf, cítil som to riadne. Ešte prvá séria ako tak, ale do druhej som nastupoval rozklepaný jak Hitlerova ľavačka. Ale samozrejme, keď ide o nohy, viem sa hecnúť a nakoniec som to nejak pozliepal, aby dobre bolo.
Štúr si musel ale pridať tiež, určite som ho nenechal, aby sa len tak zviezol Šiel so mnou celý triset, len si upravil váhy, ale keď dal na začiatku len 4 drepy so 70kou, vysmial som ho hrozitánsky, tak nakoniec robil 8ky Budem mu musieť napísať, aby som zistil, ako veľmi mu dnes odišli nohy.

Benche bieda bieda bieda. Pomalé, pauzované, kontrolované, ako dávam ramenu čas, aby sa dalo dokopy. Včera som ho cítil, ale nebolelo nejak veľmi, hádam sa zlepšuje. Ale radšej mu doprajem čas. Urobil som viac sérií, aby som ten hrudník trochu udržal v práceschopnom stave a neprišiel o všetko maso.

A na chrbát bola kladka vo velikánskom objeme - očividne mi to tak funguje, súdiac podľa fotiek. Toľko moja skúsenosť z posledných rokov: Moje nohy a chrbát fungujú na veľký objem, kľudne aj na úkor váh. Hrudník až tak nie, tam musí byť vyššia váha. To isté tricepsy. Naopak biceps vyslovene prosperuje z veľkého objemu a kvalitných opakovaní.

Na konci, to už bol Štúr preč, som si ešte dal ramená a ruky, ale zistil som, že mám stále skvelý čas, tak som si pridal ešte ďalšie dve série na bicáky aj tricáky. Pumpička fajn, to už je také záverečné cvičenie za odmenu

Bomba tréning, spokojnosť. Zvedavý som na zajtrajšie zhyby. Minulý týždeň som sa trápil hrozne, možno by bolo dobre nechať to týždeň ľahšie..?

Ako som písal u Turka v logu, obaja chalani sú doma chorí, zasoplení. Tajne dúfam, že ma to nechytí, alebo len minimálne, ale vieme, ako tie detské svinstvá dokážu zatočiť s obstarožnými fotrami

decarabas

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2025 8:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

4x10x50kg
+
Výpony jednonož:

4x10x30kg

Zhyby paralel:

1x6xCarabas
2x6xCarabas+30kg + 2x8xCarabas

Sťahovanie kladky širokým úchopom:
2x12x60kg

Príťahy JČ:

2x10x32kg

Superset

4x12x40kg
+
Incline rozpažkotlaky:

1x10x12kg
4x10x32kg

Triset ramená ruky:

4x

Hodnotenie tréningu: Jak som sa minulý tréning trápil so zhybmi, tak dobre išli včera. NHie síce až tak dobre, aby som pridal nejaké opakovania, ale rozhodne mi nešlo utrhnúť ruky pri márnej snahe o vytiahnutie sa.
Pýtal som sa Štúra, či chce dávať deadlift, ale zamietol to, že je príliš unavený, tak som si dal príťahy jednoručiek. Obvykle tento cvik nemám veľmi rád (aj keď chápem jeho kvality), lebo pravou rukou to viem parádne odcvičiť a ľavou potom plácam jak postrelený káčer. Ale včera sa mi nejak zázračne poradilo aj ľavou rukou triafať techniku.
Ešte trochu a možno sa naučím aj cvičiť...

Potom som pridával len tak sťahovanie kladky k incline rozpažkotlakom. Z tých mi srdce plesalo radosťou, pretože ma nebolelo rameno. Nejak náhodne som asi trafil vhodný uhol a nepreháňal som s váhou.

Relatívne pohodový tréning, tým, že nebol deadlift. Ale to je dobre, aj oddýchnuť si treba. Som spokojný, oddýchnutý a v pondelok si so Štúrom dáme nejakú mordu na nohy.

Jo, dnes ráno mala ísť Soraya na nejakú pracovnú akciu, tak som si preventívne pridal na ramená a ruky už včera, nech mi to dnes nechýba. Síce nakoniec nikam nešla, lebo je zasoplená už aj ona, ale ja som sa včera asi dobre rozjaril, takú svalovicu na bicepsy nepamätám

cohen999

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2025 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Len taky postreh zvonku, zvisle pasiky nie su uplne vhodne na tvoje nozicky, lebo zostihluju. Odporucam aspon v lytkovej casti premalovat na vodorovne.
Turakam

PříspěvekZaslal: so říjen 04, 2025 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

....a inak vybudoval si teda poriadny chrbát, pfuu, kvalita!
decarabas

PříspěvekZaslal: ne říjen 05, 2025 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cohen: no pozrimeže, aký znalec Znieš ako teplý stylista z Milána

Turek: díky pane, tá kladka bola gamechanger v tomto smere

decarabas

PříspěvekZaslal: po říjen 06, 2025 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie:
3x20x20kg

Megaset
Drepy:

1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x12x140kg
+
Predkopávanie:

2x30x40kg
+
Legpress:

1x10x80kg
2x20x140kg
+
Drepy (áno, zas):

2x6x120kg

Superset
Sťahovanie kladky podhmatom:

2x12x70kg + 2x15x50kg
+
Lýtka v legpresse:

2x20x140kg

Larsen press:

1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x100kg

Rozpažky s JČ:
3x10x20kg

4set (brucho, ramená, ruky):

2x

Hodnotenie tréningu: Po romantickom randevú so Seeyom Chlapec sa nezdá, ale ruky som mu celkom závidel a načisto nechápem, ako je možné, že som o 10 alebo koľko kíl ťažší. Každopádne veľmi milé stretnutie a mám do zbierky ďalšieho človeka z Ronnie

Z kafe som sa ponáhľal na tréning, lebo sme boli dohodnutí so Štúrom, ktorý nakoniec neprišiel. Ale zato prišiel Erik, takže stále dobré. Už minulý týždeň sme sa so Štúrom dohodli, že by bolo určite fajn a zdravé pridať ešte nejaké drepy na záver celého trisetu. On síce, bábika jedna, neprišiel, ale ja som dodržal, čo som naplánoval.
Fakt som netušil, čo budem schopný drepnúť na záver celého trisetu, ale opatrná šestka so 120 kilami je asi celkom dopohody ako počiatočná méta.
Samozrejme, prvá séria ešte išla, ale do druhej sa mi fakt už nechcelo. Spotený ako pes, nohy sa mi triasli, pľúca hvízdali ako starý bača s fujarou, celkom divočina. Ale čuduj sa svete, druhá séria išla asi aj lepšie, ako prvá. Asi ako som bol už rozhýbaný a v delíriu. Keď už po tomto nebudem mať svalovku, asi budem reklamovať nohy.

Na sťahovanie kladky som pridal váhu a na tlakoch som nepridal nič. Ale aj tak mi to stačilo, možno som cvičil poctivejšie alebo čo, lebo napumpovanie bolo značné. Alebo som skrátil pauzy, fakt netuším, čo za tým bolo.

Super tréning, síce som v prvej časti umieral, ale ako človek skončí tie mučivé nohy, zaleje ho taký nevýslovný blažený pocit šťastia, že aj keby ho zrazilo auto, tak endorfíny to prebijú.

decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 08, 2025 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zakopávanie:
3x20x25kg

Triset
Legpress:

1x12x70kg
2x3x120kg
+
Predkopávanie:

2x30x25kg
+
Platz drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
2x12x120kg

Superset
Bench press:

1x6x20kg
1x6x60kg
6x8x100kg
+
Lýtka v legpresse:

4x20x120kg

Superset
Rozpažky JČ:

2x12x20kg
+
Veslo kladka nadhmat:

2x12x80kg + 2x15x50kg

Triset ramená ruky:
2x

Hodnotenie tréningu: Konečne prišiel aj Štúr. Síce fňukal, že je unavený a hladný, ale nedalo mi veľa práce zosmiešniť ho, že je bábika a malý vtáčik, ktorý v pondelok odflákol drepy, takže si so mnou vážne POTREBUJE dať triset. A nakoniec sa, s upravenými váhami, do toho pustil.
Neviem ako on, vyzeral celkom utrápene, ale ja som si užíval, ako sa BDSM má užívať. Stehienka unavené z pondelka, ale zhodil som váhy, takže sa nebolo čoho báť. Medzi cvikmi som sa síce presúval ako mláďa žirafy, ale odmakal som to poctivo. Vonku (a teda aj dnu) sa síce ochladilo, ale stačili tieto dve série, aby som mal tričko durch prepotené.

A po nohách už to bolo lážo plážo. Síce, no, až tak nie, lebo bench som zas poňal trošku objemovejšie. Nakoniec pekných 6 pracovných sérií. Pravda, nie veľká váha, ale v rýchlom tempe, so súťažnými stopkami. Dorazené potom rozpažkami. Veľmi chutilo.

Chrbát taká klasika, žiadna veľká kaskadérčina, to zas až v piatok

Veľmi veľmi podarený tréning, z ktorého sa môžem zasa dva dni spamätávať. Fajnfajnfajn!

decarabas

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2025 9:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Zakopávanie:

1x20x15kg
4x10x50kg
1x30x30kg
+
Výpony jednonož:

4x20

Zhyby paralel úchop:
1x6xCarabas
2x6xCarabas+30kg + 2x10xCarabas

3x15x60kg

Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
3x6x150kg

Superset
Incline JČ rozpažkotlaky:

1x10x12kg
1x10x20kg
3x10x35kg
+

3x20x40kg

A to je všetko.

Hodnotenie tréningu: Piatková pohodička so Štúrom. Jak nie sú v tréningu drepy alebo legpress, je to furt pohodička
Zákopy strašná makačka a tuhý boj, aj keď človek len lenivo sedí. Bol som si istý, že som si pekne pridal a extrémne zamakal, než som pozrel zápisky v logu a šiel som presne to isté a nadrel som sa pocitovo menej Tak neviem, či som nejak inak mal nastavený stroj, alebo som zoslabol za ten týždeň alebo čo. Každopádne pekná robota a záverečná pumpovačka štípala skoro až k slzám.

Na zhyby som si pridal. Teda, iba na tie zhodené s vlastnou váhou. Po dve opakovania plus v sérii, to isté aj na kladke, tam som šiel z 12 reps na 15. Takže samozrejme pumpa veľmi výživná a šťavnatá, ruky som držal, ako keby som si pazuchy holil kyselinou. Ako som naposledy urobil tých pár fotiek zozadu a konečne som reálne videl, ako to vyzerá, tak ma to hneď viac baví a motivuje to poriadne napučať.
Deadlifty ľahké, technické a kontrolované. O nič viac sa teraz nepokúšam. Pekne som z toho cítil tie napumpované hamstringy. Spodný chrbát nič, takže som to triafal nádherne a technicky, ako to teraz preferujem.

Rozpažkotlaky primerane tomu, čo som odbenchoval v stredu. Čiže taký priemer. Ale aj priemer je fajn, hovorila Soraya.
Ruky som vynechal, lebo som si povedal, že veď v sobotu si privstanem a pôjdem ich rozbiť.

Privstanie bolo totálny zombie mód, vonku tma a dážď a nechcelo sa mi vystrčiť ani nohu z postele. Našťastie mi olo treba strašne srať a tak som proste musel. Na záchode nám odchádza žiarovka, brutálny stroboskop, takže mi to tam blikalo a keby som mal epilepsiu, tak už mám za sebou tri záchvaty. Bez epilepsie ma to otravné blikanie aspoň prebralo natoľko, aby som sa zdvihol a šiel pumpnúť bicáky.

V gyme mi napadlo, že keď sme tu teraz všetci strašne dynamickí a všestranní športovci (všetci rozumej seeya a MilanT), skúsim si aj ja, ako som na tom so skákaním z miesta. Neskákal som z miesta už asi dekádu (to bez preháňania. Naposledy, keď sa Vadik - schválne, kto si ešte pamätá Vadika!!!! - pripravoval na prijímačky na políciu a ja som si trochu zaskákal s ním), normálne sa moje telo dostávalo do konfliktu s mozgom, ktorý vysielal signály, aby telo skočilo. A telo na to: "Veď dobre, ale jak???".
Nakoniec teda nalačno, na dlažbe v baráku, bez akejkoľvek predošlej prípravy som skočil 246cm. Internety mi prezradili, že je to super výkon na starého chudáka s dojebaným kolenom. Ale keď pozerám, že starší aj mladší chlapi z fóra tu skáču o meter viac, tak uznávam svoju hanebnú porážku a som oficiálne bábika a balerína v ružovej sukničke.

Ale ruky som rozsekal aj tak a tie mám určite najlepšie na celom fóre, ale radšej ich nebudem merať, aby ma zas niekto nezosmiešnil A už by som túto tému neotváral

seeya

PříspěvekZaslal: so říjen 11, 2025 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobry zaciatok, ale stale cakam na tie stojky a muscle upy Potom sa uz mozme premenovat na ronnie - FUNKCNE forum hehe\
Inak ty kebyze doladis techniku tak 3+ tam vidim v tej vesteckej guly.
decarabas

PříspěvekZaslal: út říjen 14, 2025 7:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
Inak ty kebyze doladis techniku tak 3+ tam vidim v tej vesteckej guly.

Ah, aká škoda, že sa to NIKDY nedozvieme

Zakopávanie:
3x20x20kg

Megaset
Drepy:

1x6x20kg
1x3x70kg
2x1x120kg
1x1x140kg belt on
2x12x140kg
+
Legpress:

1x20x80kg
2x20x140kg
+
Predkopávanie:

2x30x30kg
+
Drepy:

2x12x120kg

Superset
Rozpažkotlaky s JČ:

1x10x20kg
4x10x35kg
+
Lýtka v legpresse:

3x20x140kg

Superset
Upažovanie JČ:

2x12x20kg
+
Sťahovanie kladky podhmatom:

2x12x70kg + 2x15x50kg

3set:
2x

Hodnotenie tréningu: https://www.instagram.com/p/DPwtppWjR07/

Fjú, ďalší legday som prežil v zdraví (asi, zatiaľ teda to tak vyzerá ). Štúr síce došiel ma podporiť, ale čosi má kdesi natiahnuté, či čo, tak nedrepoval. Je to pecka, on vymyslí nejaké extrémne sebalikvidácie, ale už druhý týždeň ich vynechal Je spoľahlivý ako moje deti, keď ich pošlem vyčistiť si zuby bez dozoru.
No, teda, včera bol taký ten typický ospalý deň a veľmi som sa necítil na nejaké výkony, ale potom nabehol starý známy pociť šimrania v brušku a pumpovanie adrenalínu, keď som sa začal mentálne chystať na tréning. Také stavy som mával počas siloviek, keď išlo do tuhého

Tých 12 opakovaní drepov je ale veľa, to ubíja príšerne. Trochu pomáha si to v hlave deliť na menšie dieliky - už mám tretinu, už som v polovici. To funguje, kým je kyslík. Potom už nefunguje nič.
Na predkopy som trochu zhodil váhu. Ako mám zrakvené to ľavé koleno, tak ľavú nohu podvedome šetrím a potom mám svalovku na pravý kvadrák a ľavá sa nudí. Tým, že som zhodil váhu, som bol schopný cielene bušiť do predkopávania obomi nohami rovnomerne.
No a na zhodené drepy som pridal oproti minulému týždňu 4 opakovania v sérii, čo je teda celkom slušný skok. Dalo by sa pridať aj viac, ale tam, kde nohy by ešte nejak vytrápene išli, zdochnem na kyslík.
Nie je kyslík - nie je core - nie je drep - zato je zranenie

Samozrejme, druhá séria bola nepomerne horšia, ale trochu som zvoľnil tempo a dovolil som si medzi cvikmi pár nádychov navyše

Hrudník s jednoručkami, lebo Štúr tak nastavil lavičku, tak som sa pridal.

Chrbát ťaaaažkýýýý, lebo ešte od piatku som mal pobité plachty

Výborný tréning, kolená obe uvarené, presilené. Do zajtra budú v cajku. Aj tak si dám len pumpovací triset do 120 kilo, pohodka jazz.
Trochu dumem, že k tomu dám predkopávanie každou nohou zvlášť, nech som si istý, že tá ľavačka naozaj robí, čo má.

Inak ranná vykakaná váha niekde okolo 94kg, hýbem sa v rozmedzí 2800-3000kcal, občas to ujde hore, občas nedosiahnem ani spodnú hranicu, ale to nevadí, nehrotím nič. Doprajem si a neprežieram sa. Bielkoviny držím na cca 200g/deň a zvyšok mi je srdečne jedno
Na ľavom bicáku stále žila (na pravom ani v diéte ), zo sixpacku ostal len matný 4pack v dobrom svetle, ale zatiaľ sa to drží a opasok stále pohodlne na poslednej dierke. Či prvej? Neviem, ako sa to počíta, proste na max zatiahnutý

decarabas

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2025 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera som zožral 3300kcal, lebo bábovka s kakavkom je život.
Napriek tomu dnes ráno 94,5kg. Počítam, že ja nemám problémy s metabolickou vodou (žmurk žmurk Vlk )

Zmeral som si aj tlak. Meriam na zápästí, tu je výsledok:
101/64 pri tepovke 49.
Vraj to zvykne merať o cca 10 bodíkov nižší tlak, čiže stále luxus. Aj keby meral o 20 bodíkov nižší.
A tepovka ma vyslovene potešila, tá ukazuje presne a drepovacie maratóny majú očividne svoj vplyv na kardio

vlk#

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2025 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Počítam, že ja nemám problémy s metabolickou vodou (žmurk žmurk Vlk )

to je dobře! počítám, že já snad taky ne... když jsem o ní donedávna ještě nevěděl krom toho jsem se včera v dalších podcastech dozvěděl, že s tím mají problém hlavně ženy
Turakam

PříspěvekZaslal: st říjen 15, 2025 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Boris Bajer, Stan Efferding, Lukáš Roubík left the chat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 423, 424, 425 ... 445, 446, 447  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: