|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
caukymnauky
|
Zaslal: st říjen 15, 2025 6:58 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | s tím mají problém hlavně ženy |
nemaji, protoze je to naprosta hloupost
Turek: taky je mi z toho (jako cloveku s doktoratem z lekarske fakulky) mirne nevolno : (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 16, 2025 8:25 am Předmět: |
|
|
Zakopávanie:
3x20x20kg
Triset
Leg press:
1x10x80kg
2x30x125kg
+
Predkopávanie jednonož:
2x30x15kg
+
Platz drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
2x12x120kg
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
6x8x100kg
+
Lýtka v legpresse jednonož:
4x10x80kg
Superset
Veslo - kladka nadhmat:
3x12x80kg + 3x20x50kg
+
Rozpažky JČ:
2x12x20kg
3set:
2x
Hodnotenie tréningu: Štúr stále neschopný drepov alebo legpressu, tak robil bulhary a predkopy (a dnes má nečakanú svalovku  ) a ja som ostal sám na stehenný triset. Ale triset nie je štvorset, váhy sú tiež nižšie, takže preveliká pohodička.
OK, kecám, po pondelku som mal nohy ako z olova a všetko bolo uťahané a ťažké a bez dynamiky.
Napriek tomu som pridal 5kg na legpress, čo sa môže zdať ako nič, ale dokopy je to o nadvíhaných 300 kilo viac, ako minulý týždeň, takže sa to počíta
Drepy ako také neboli ťažké, ale drepovacia séria trvala desne dlho a proste už mi vadila činka na chrbte, chcel som to dať zo seba preč
Našťastie, nohy skončili pomerne rýchlo a mohol som ísť na benche, ktoré boli na "prekvapenie" takisto uťahané a unavené  Ale tam som už len ležal na lavičke, tak sa to dalo zniesť. Hrudník ovšem som vyšťavil hrozitánsky a posledná, šiesta séria bola už trochu boj.
Na príťahy som pridal nejaké reps a celú jednu sériu navyše.
Dobrý tréning, ale fakt som šiel domov zmordovaný ako baník. Hádam by to chcelo nejaký deload alebo čo. Celkom si zas nakladám... Aj keď ono to je také klamné, piatkový tréning je obvykle ľahší, nohy si zas oddýchnu cez víkend a v pondelok sa budem cítiť ako pán sveta, než mi legday zas nepripomenie smutnú realitu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 17, 2025 7:30 pm Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
1x20x25kg
4x10x50kg
1x20x25kg
+
Rumuny s JČ:
4x10x40kg (váha dokopy)
Lýtka:
3x20
Zhyby paralelný úchop:
1x6xCarabas
2x6xCarabas+30kg + 2x10xCarabas
Príťahy JČ s oporou:
3x10x40kg
Superset
Incline rozpažkotlaky JČ:
1x10x12kg
1x10x20kg
3x8x40kg
+
Sťahovanie kladky širokým úchopom:
6x15x50kg
4set:
2x
Hodnotenie tréningu: Taký, skoro sa to až hanbím napísať, oddychový tréning. Myslím, že to len preto, že som nemal nijaké drepy ani legpress a chýbal Štúr, ktorý by ma vyhecoval do nejakej samovražednej aktivity
Ale hamstringom som dal co proto - pridal som do supersetu ešte, síce ľahké, ale poctivo prevedené rumuny s jednoručkami. V kombinácii so zakopávaním to bolo výživné. Mám nepríjemné podozrenie, že najbližších pár dní budem mať neprehliadnuteľnú svalovku.
A to nie len na hamstringy, ale aj na chrbát. Zhyby boli hrozné, utrápené a preťažké - druhú zhodenú sérku som musel hanebne rozkúskovať, už to nešlo dať vkuse. Asi som to v stredu malinko prehnal s príťahmi a vyžmýkal si chrbátik.
Na deadlifty som nemal náladu, resp som bol lenivý si tam nachystať platformu, a tak som si dal príťahy jednoručky. Už minule som prekvapene konštatoval, že hoci mi posledných 12 či koľko rokov tento cvik absolútne nesedel, zrazu mi zaberá úplne ultimátne  Asi som naňho dorástol alebo čo. Pravda, nijak nehrotím váhu, možno to je aj preto, že to lepšie ukontrolujem.
Každopádne, po tomto už som mal chrbát fakt solídne narvaný, a to ma ešte čakala kladka.
Rozpažkotlaky dobré, tam som pridal váhu, aj keď mi to teda negatívne ovplyvnilo objem práce. Minule 35ky po 10 opakovaní, teraz len po osem. Nič to, treba šoknúť svaly, tvrdil Arnold.
Šesť sérií kladky k tomu ako chuťovka, fakt som mal chrbát široký jak vráta od stodoly.
Zajtra ráno sa mi asi nebude chcieť vstávať do tmy a dažďa, ale ja som ja a tak sa hecnem na nejaké rýchle ramená a ruky, aby som sa necítil úplne trápne, až raz česká výprava náhodou dorazí do Košíc _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 20, 2025 9:48 am Předmět: |
|
|
V sobotu som samozrejme vstal a aj som sa prinútil ísť čo to pocvičiť.
Inak víkend pekne aktívny, samé výlety po hradoch a lesoch s deckami. Paliho som uštval tak, že včera pri pozeraní rozprávok odpadol o 18tej ešte pred večerou a chrápal bez pohybu až do dnešného rána, kedy o 6:30 sa vymotal z postele a zúfalo sa snažil nájsť niečo na jedenie.
Moje zadné stehná podľa očakávaní totálne na kašu ešte z piatku. Dnes ma čakajú drepy, čo bude bez funkčných hamstringov asi trochu výzva _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 21, 2025 8:07 am Předmět: |
|
|
Zakopávanie:
3x20x25kg
Megaset
Drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
1x1x140kg
2x12x140kg
+
Legpress:
1x12x80kg
2x20x140kg
+
Predkopávanie:
2x30x30kg
+
Drepy:
2x6x140kg
Superset
Lýtka v legpresse:
3x20x140kg
+
JČ tlaky na rovnej:
1x10x20kg
4x10x40kg
Sťahovanie kladky podhmatom:
2x12x70kg + 2x20x40kg
3set:
2x
Hodnotenie tréningu: Hamstringy este stále rozsekané. Pritom som nič také hrozné nerobil. Minimálne ľavý som si asi aj natiahol. To je tak, keď sa človek nechá uniesť poctivým hlbokým prevedením cviku a nevie rozlíšiť, kedy to pumpuje a kedy už trhá  Moja klasika - natiahnutý hamstring.
Ale určite to tam potrebuje napumpovať krv, takže som postupoval ako vždy - začal som zakopávaním a trochu tú boľavú hrču svalov rozohrial a rozhýbal. Ale nijak extra to nepomohlo, už pri rozcvičke na drepoch som cítil, že to bude trápenie.
Ako som nahodil testovaciu 140ku na chrbát, tak som sa vydesil, že mám s týmto urobiť 12 drepov. Ale nešlo inak, tak som zaťal zuby.
Celý problém drepov je, že s dobitým kolenom a načatým hamstringom musím ísť extrémne opatrné a pomalé negatívky. A síce to znie romanticky akože wau, preciťovačka, tá séria kvôli tomu trvá dvakrát tak dlho. A ono mať na chrbte minútu a pol 140 kilo je celkom nepohodlná záležitosť
A keď spod toho človek vylezie, čaká ho posraný legpress, ktorý nemá konca kraja. A keď sa vyplazí z neho, nohy ako želé hadíky, pretacká sa k predkopávaniu, tam urobí 5 kúskov a musí si oddýchnuť, lebo v tých nohách už nefunguje absolútne nič, len bolesť.
Na záverečné drepy som nechal 140 kilo. Vedel som, že tam už nič nevyčarujem a naozaj som nemal morál drepovať nejaké 10ky s ľahšou váhou, tak som vyhodnotil, že šestka s týmto postačí. A stačila bohato
A tak som dobojoval prvú sériu a prišla najhoršia časť pondelka - druhá séria. To bolo to isté utrpenie, ale ešte o level-dva vyššie. Chvalabohu sme sa striedali so Štúrom a také to spoločné utrpenie sa znáša lepšie, ako keď trpí len solitér. Keď už spomínam Štúra, ten ako náruživý fajčiar pri tréningu vydáva všakovaké zaujímavé zvuky a občas produkuje hlienovité čierne hmoty, ktoré chodí vypľúvať pred barák do záhona ruží, ktorý tam pestuje nejaká teta. Počítam, že ešte pár takých tréningov a ruže zoschnú a najbližších 50 rokov tam nič nenarastie.
No a potom už bol koniec a radosť a endorfíny a mohli sme pumpovať cicky, čo je ľahké a gay, lebo sa pri tom nerobia drepy.
Štúr už potom musel ísť, tak som ešte osamote poškádlil chrbát a trochu ruky a prdel som na to. Doma potom Soraya na mňa niečo hovorila, malý Pepek v rámci domácich čítal nejaký článok, ale nevnímal som nič, bol som úplne mimo, až kým som sa trochu nenajedol a aj to mi dalo len toľko energie, aby som si vládal ľahnúť.
Dnes hamstring bolí stále, koleno tiež, mám trochu svalovku na hrudník aj chrbát, nohy sú kompletne vyšťavené, skoro sa teším na zajtrajšiu nálož legpressu a drepov _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt říjen 23, 2025 7:17 am Předmět: |
|
|
Zakopávanie:
3x30x20kg
Triset
Legpress:
1x20x80kg
2x3x125kg
+
Predkopávanie:
2x40x30kg
+
Platz drepy:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x1x120kg belt on
2x15x120kg
Superset
Lýtka v legpresse jednonož:
3x20x80kg
+
Bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
6x8x100kg
Superset
Rozpažky JČ:
2x12x20kg
+
Veslo - kladka nadhmat:
2x12x80kg + 2x15x50kg
3set:
2x
Hodnotenie tréningu: Opäť raz so Štúrom. Chodí teraz pravidelne, snaží sa. Síce čosi fňukal o monotónnosti tréningu nôh, ale vysvetlil som mu, že to je moje špecifikum kvôli dlhej tenkej bocianovosti mojich nôh a že smie zvesela zaradiť vlastné cviky. Tak včera tam poslal lowbar drepy a spomínal čosi kdesi nejaké výpady a podobný hnus
Čo sa mňa týka, som verný tomu, čo spĺňa moje momentálne ciele - to jest vyrobiť predné stehná. A tomu som obetoval aj včerajšiu nohovú časť trenálu.
Pridal som na predkopy, pridal som na drepy. Počty opakovaní, teda, nie váhy. Veľmi dobre to pumpovalo, zároveň to bola celkom zmanažovateľná váha aj skrz kolienko. Stehná napučané ako moje líco, keď sa mi raz zapálil zub a museli mi ho vyrvať.
Svalovka zatiaľ nie je  Štúr má teraz svalovky nonstop, ale on len nabieha.
Benche bomba. Rameno sa pomaly umúdrilo a už som cítil len mierny dis....dys... d..is...nekomfort v prvej sérii. Potom sa to premazalo. Bola snaha v poslednej sérii tam napáliť nejak viac opakovaní, ale už som bol utavený z krátkych páuz a tak som vypučil necelých 9. Zapísal som teda 8
V piatok si dám len ľahší tréning. Cez víkend ma čaká turistika a kemping v tomto nádhernom slnečnom počasí (irónia) a srať sa do kopca s báglom po tréningu deadliftov by bolo nemilé. Nachodím sa teda ako blbec a tak predpokladám, že v pondelok, ak vôbec, dám nejaký ľahší tréning. Beztak tu plačem za deloadom, tak to proste využijem  A spravím niečo pre svoje zdravie a kondíciu - totiž spanie na studenej zemi v letnom spacáku, lebo iný nemám, a dýchanie dymu a jedenie spálenej slaniny z ohňa  Už sa teším, juch juch juch! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá říjen 24, 2025 12:30 pm Předmět: |
|
|
s tím ramenem je to dobrá zpráva, tak jsem na to nevymyslel nic lepšího než čas a nepřetěžovat
na tlaky není problém se větším objemem a kratšími pauzami utavit, jsou to malé svalíky ;) i když... jak u koho :D
dys- je porucha, vada, ve tvém případě je to ale pouze nekomfort :)
a ty legpressy asi mají být 2x30x125
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá říjen 24, 2025 5:23 pm Předmět: |
|
|
Prebehol trening, ale len pohodička, deloadik.
Jediné, čo sa niečo stálo boli incline jednoručky 4x10x40kg, ktoré som vládal len preto, že som nedal ťažké zhyby
V pondelok asi ešte tiež len ľahko, neuškodí mi trochu oddychu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 28, 2025 9:05 am Předmět: |
|
|
Víkend nakoniec nebol taký náročný, ako som sa bál. Ako hej, zmokli aj vymrzli sme slušne, ale nakoniec sme chrápali pod strechou, kde síce bola zima jak hovado, ale aspoň tam nefučalo ani nepršalo (až tak, teda...).
Okrem toho nás hrial BUMBU XO rumík. Nie som Cohen a alkohol striktne rozlišujem na chutí/nechutí a tento chutí.
Bola potom snaha do mňa naliať nejaký Nestville, ale po tom rume to chutilo (a asi aj bez toho rumu) ako vývar z ponožiek a tak som to s radosťou vynechal.
Včerajší tréning len zľahka. Síce som nebol nejak extra unavený, ale deload bol potrebný a tak som nohy len trochu prekrvil na strojoch. Doprial som si potom aspoň tlaky jednoručiek a dokonca mám z toho malinkú svalovku, čo je úplne ideálny stav.
A mám nové tepláčky, tak som v nich rovno odfotil mäkkoformu. Som niekde medzi 94-95 kilo, už som vyzeral síce aj lepšie, ale na "objemovku" je to OK:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út říjen 28, 2025 9:08 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | A mám nové tepláčky, tak som v nich rovno odfotil mäkkoformu. Som niekde medzi 94-95 kilo, už som vyzeral síce aj lepšie, ale na "objemovku" je to OK |
Máš necelý metrák a viditelný šikmý břišní, takže já si myslím, že super
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 28, 2025 12:38 pm Předmět: |
|
|
Viac nemáme  Nebolo čo fotiť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st říjen 29, 2025 8:10 am Předmět: |
|
|
(Prinajmenšom) dnes bez tréningu. Skosil ma nejaký seriózny moribundus a hoci tu a tam zvyknem cvičiť aj cez chorobu, táto je trochu iný level. Takže poležím zdechnutý doma _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|