|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st říjen 29, 2025 6:25 am Předmět: |
|
|
úterý
CHEST FLY - 2x15
BENČ - up to 10x80 (AMRAP)
CHEST FLY - 3x15
HINDU SQUATS - 2x12
BOX SQUAT PARALEL - up to 8x80 (AMRAP)
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - up to 8x45
ROMANIAN DUMBELL DL - 3x
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 6/10
psychická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 40
VÁHA - 78
Chtěl jsem jít večer, ale rodina a práce mě vyžvejkli a nevrátili použitelného, tak jsem raději šel další den ráno. Benč pokus jak na tom jsem a totéž dosedy. Stejně. Takže dobré. Neslábnu. Drží se to. Chest fly boží pocit v kozách. Je to unilateral tak budu zařazovat.
PS: Kdo má kozy skoro silnější jak nohy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá říjen 31, 2025 6:55 am Předmět: |
|
|
čtvrtek
(3 sets of this):
bradla¨
shyby
výpady dozadu
WALKING LUNGES - 3x
ONE ARM KTB PRESS - 3x8 s 16ktb
MILITARY PRESS - 5x40, 2x2 s 50
SWINGY - 3x15
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 4/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: 30
VÁHA - 78
Celkem ok, ale pressy šílené. 50kg bylo těžkých. Jak jsem všude poměrně udržel sílu, tak tady nevím jestli je to ramenem a na druhé straně ramenolopatkou a nebo jsem tu šel tak dolu. Nevadí. Teď už pravidelně lehčeji pressuji tak uvidíme jestli se do toho dostanu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 31, 2025 10:33 am Předmět: |
|
|
Fakt cítiš napríklad na dosedy 80-90 ako nejakú ťažšiu váhu? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá říjen 31, 2025 11:31 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Fakt cítiš napríklad na dosedy 80-90 ako nejakú ťažšiu váhu? | Bohužel jo. Jakmile z toho udělám samozřejmě lowbar tak je to lehčí o cca 10-15%, nebo brutal zapnu pásek (který nemám-motám se bandáží .o) ale pořád těžké. Jediné co mě hřeje je, že nohy mám relativně svalnaté k těm chcípáckým výkonům. Dosedy mi vlastně kopírují výkony na dřepu poměrně solidně (dosedy dělám paralel). Ale jako jo, váhově je to šílená slabota, ale můj nejlepší dřep (205) byl vlastně goodmoorning. Oddřely to vždy hodně záda...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá říjen 31, 2025 2:59 pm Předmět: |
|
|
Ja zas úplne špáratka, ale beriem výkon. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne listopad 02, 2025 10:20 pm Předmět: |
|
|
pátek
BJJ
fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ 7/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
trénink trval: 90
VÁHA - 78
-rozcvička
-rovinky
-krk
-jeden druhého zalehne a zkouší si na něm věci. Druhý vždy jen lehce reaguje a nechává ho pracovat. Takhe různé pozice. Fajn flow.
-sparingy - celkem fajn. Na to jak málo chodim se to dá. Jel jsem svoji klasiku
WRESTLING - 4/10 Byl jsem liný a to se nedá prostě. Ve wrestlingu musí být aktivita. Člověk se musí snažit a bude hoto stát energii.
OBRANA PROTI WRESTLINGU - 7/10 tohle se dá i když jste unavený a pasivní. Prostě se nechcete nechat hodit
TLAK - 7/10 tohle šlo. Vyvíjím tlak, tlačím a většinu času se snažím být v dominantních pozicích
UKONČOVÁNÍ - 5/10 nic extra. Klasika. Spousta věcí by potřbovala dopilovat.
decarabas: ale zase nemám lýtka .o))
turek: zdůrazňuji slovo relativně svalnaté .o))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne listopad 02, 2025 10:29 pm Předmět: |
|
|
neděle
HINDU SQUATS - 2x10
HIGH ELEVATED HIGH BAR SQUAT - 5x50, 5x60, 5x70, 2x4 s 80
ÚZKÝ BENČ - 5x50, 5x60, 3x5 s 70
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - up to 2x5 s 45kg
+biceps, triceps, one arm db high pulls - 3 série od každého
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: 45 minut
VÁHA - 78-79
Páteční ju jitsu bylo ještě cítit v kostech a tak jsem váhal jestli raději nerelaxovat, ale pak jsem místo toho šel. V totalu mi to vždycky udělá větší radost a přetažený jsem stejně pořád, tak je to jedno .o))
Jelikož čtvrtek byl lehčí a pátek bylo těžší jujistu, byl čas na nějaký základ a méně srand. Dobré. Malilnko jsem nabral a zase půjdu lehounce dolu. Furt si s tím hraju a testuji. Nicméně tahle váha mi sedí daleko více...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st listopad 05, 2025 11:25 pm Předmět: |
|
|
středa
SWING - 5x12 s 24ktb
SHYBY - 8-10-10-10-10
BENČ - 2x6 s 60, 3x6 s 70
BULHARY - 5 sérek
psychická náročnost tréningu: 8/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 78
Noční mi dávají zabrat. Hlavně v prostředku týdne. Dnes už lepší a tak trénink. Lehký, ale i tak jsem se do toho musel slušně kopat...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt listopad 06, 2025 11:04 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek
SLDL S KTB - 2x10 BW, 10x16kg, 10x24kg
DL DEFICIT 15CM - 4x5 s 70kg
PRESSY S GUMOU - 4x15
ONE ARM KTB PRESS - 8-8-12 s 16ktb
pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: 20 minut
VÁHA - 78
Naskytla se mi cca 20 minutovka během dne, tak jsem to využil. SLDL brutálně bere hamy, hlavně bez závaží, ten streč dole je slušnej a je to unilateral, což je perfektní ve všech aspektech.
DL deficit taky pecka. Krásně to bere hamy, záda a nohy a hlavně mi to přijde tak nějak přirozené a lépe se mi pro to shýbá...Budu zařazovat a časem budu přihazovat. Teď jsem dal raději lehounce, pomalu s důrazem na techniku...
One arm kb press - 16kg je ok, ale vezmu 24 a ruka mi okamžitě vypne. Lidské tělo je boží, prostě to vypne, než abych se zranil. Tak už aspoň vím, proč pressuju tak málo. Není to silou. Jupí. Jsem jenom mrzák.
V pátek mělo být BJJ, ale ruší se, takže zase přijdu o trénink. Nevadí, jedeme dál.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po listopad 10, 2025 6:29 pm Předmět: |
|
|
neděle
CHEST FLY - 2x15
BENČ - 5x60, 5x70, 5x80, 5x90, 1x95
CHEST FLY - 3x17
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 3/10
pocitová radost z tréningu: 10/10
VÁHA - 78
MOc jsem nestíhal a v neděli jsem byl poměrně dead, tak jsem se rozhodl, že si dám jen kozy. Občas to musím dělat i na jiné partie, neskutečně mě to baví a trénink si fakt užiju. Nejde furt jen cvičit aby to bylo "správné" nebo jde, ale mě to neba .o)
5x90 na benč je poměrně fajn výkon. U 95 mi nicméně začne vypínat rameno. Každopádně bych mohl pravidelněji zařazovat více než 80kg a koukat, jestli si to zvykne. Vše je každopádně bezbolestné...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt listopad 13, 2025 8:44 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek
HINDU SQUAT - 2x12
ELEVATED SQUAT HIGH BAR - 5x60, 5x70, 3x85, 3x85
SHYBY - 3x10
BRADLA - 2x12
ÚZKÝ BENČ - 5x60, 2x5 s 70
DUMBELL ASSISTED CLEAN - 3x
BICEPS - 2x
PLANK - 3x
psychická náročnost tréningu: 2/10
VÁHA - 78
Tři dny pauza. Teď to byl trošku masakr co se týče práce a dalších věcí, tak jsem raději zvolnil a dopřál si 3 dny pauzy. Bodlo to. I jídlo jsem držel méně, což je také psychické příjemné.
Trénink dobrý. Fajn základ.
Dumbell assisted clean je boží. Konečně si můžu trošku "zavzpírat" i se zkripleným tělem. Pocitově dneska velmi příjemné. Váha neznámá, ale víceméně podobně. Musím se raději zvážit abych věděl jak můžu prasit o víkendu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út listopad 18, 2025 8:57 am Předmět: |
|
|
sobota
SWINGY - 3x12
DL Z DEFICITU 10CM - 5x70, 3x5 s 80
SLDL - up to 8x24
BENČ - up to 5x85
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - up to 15x45kg (AMRAP)
VÁHA - 78
15x45 na přítahy jednoručky je fajn výkon. Záda narozdíl od ostatních partií moc silově nespadly. Klasika. Vždy padaly nejméně. také je to ale signál, že můžu na těch jednoručkách pravidelněji přitvrzovat. Což už pomalinku dělám. Je to unilateral, takže ideální.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st listopad 19, 2025 10:34 am Předmět: |
|
|
úterý
BRADLA - 3x10
BENČ - up to 9x85 (AMRAP-nejlepší výkon za poslední roky)
BULHARY - up to 2x8 s 27kg (cca 8sérek dohromady)
+40 SHYBŮ
trénink trval: 25 minut
VÁHA - 78
Benč nejlepší za poslední roky. Pravděpodobně jsem ale jenom chytil správnou dráhu kde mi funguje ruka, ale pěkné a potěšilo. Mám pocit, že se mi to v dlouhodobém horizontu maliiiinko lepší, ale fakt jen malinko...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so listopad 22, 2025 10:42 pm Předmět: |
|
|
Patek
Hindu squats - 3x12
Shyby na siroko - 3x8
Box squat paralel - up to 3x90
Uzky benc - 3x6 s 60
Shyby na uzko - 10-8-8
psychická náročnost tréningu: 9/10
pocitová radost z tréningu: 4/10
trénink trval: 25 minut
VÁHA - 78
Nestihacka. Strasne pozde. Aspon neco...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|