|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po listopad 24, 2025 2:45 pm Předmět: |
|
|
sobota
CHEST FLY - 2x15
BENČ - up to 3x87,5
CHEST FLY - 3x20
PULLOVER - 3x15-25 opakování
REHABKA RAMEN - 2x
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 4/10
psychická náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 25 minut
VÁHA - 78,5
Jestli v pátek jsem šel pozdě, tak tohle už byla zrůdnost. Takže trénink za odměnu. Benče a pumpovačka koz. Tohle mě baví. Pullovery nemůžu těžce, bolí mě z nich rameno, ale lehce ano. Takže začnu zařazovat. Ten cvik miluji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po listopad 24, 2025 5:19 pm Předmět: |
|
|
pondělí
LUNGES - 3x
SQUAT HIGH BAR - 5x60, 3x70, 3x75, 3x85, 2x85, 1x95
ONE ARM KB PRESS - 4x
ONE ARM DUMBELL ASSISTED CLEAN - 4x
HORIZONTAL PULL UPS PODHMATEM - 4x
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 6/10
psychická náročnost tréningu: 1/10
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 78,5
Sice mě tlačil čas (kdy mě netlačí čas) ale zase jsem byl čerstvý. Dřepy do 1x95. Lehká rezerva tak 10kg. Jezdím je teď dost na úzko a dříve jsem je jezdil poměrně na široko a low bar, tak to asi taky něco udělá a nebo jsem jen extrémně slabý. Nějak moc mi to nevadí.  .
Zbytek nádhrná pumpa. Vůbec krásný trénink. Moc mě to bavilo. Samozřejmě skoro vše v nějakých variacích supersetů kvuli úspoře času...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út prosinec 02, 2025 9:18 am Předmět: |
|
|
Od cca středy jsem nemocný. Samozřejmě chodím do prácí, funguju s dětmi, jen necvičím a jsem víc v pi...  ale uz se to lepší a přesunulo se to pouze do krku, takže dneska už možná miniaturně lehký trénink. Uvidíme...Bílkoviny moc nedržím. Bez tréninku mě to nebaví jíst...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st prosinec 03, 2025 6:47 am Předmět: |
|
|
útery
lehounke full body - cca 50-60% maxima a 2-3 série od všeho
psychická náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 1-7/10
trénink trval: 15 minut
VÁHA - 78,5
Jelikož stejně normálně musím fungovat i přes nemoc, tak jsem lehce dal. Opravdu jsem to jen ťuknul a hned mi ráno víc kručelo v břiše a cítím se lépe. Ale byl jsem po tom slušně unavený. Dnes možná zase velmi lehce...Ještě se furt necítím ok co se týče kašlání a krku...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2025 9:33 am Předmět: |
|
|
středa
lehounke full body - cca 60% maxima a 2-3 série od všeho po 8 op
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5/10
psychická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: 20 minut
VÁHA - 78,5
Druhý trénink po sobě. Tělo se cítilo relativně ok, tak jsem lehce přidal cviky a opakování, ale pořád cca 60% maxima a veeelmi lehce a žádné supersety. Po tréninku jsem byl celkem zničený...
Na dnešek jsem se vyspal luxusních 7,5 hod bez přerušování. Nádhera. Udělalo mi to dobře a cítím se o chloupek lépe, takže je to na dobré cestě...Příští trénink už normálnější...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2025 9:40 am Předmět: |
|
|
Staré dobré návraty po chorobe. Držím palce, nech sa rýchlo vrátiš do formy. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2025 9:45 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Staré dobré návraty po chorobe. Držím palce, nech sa rýchlo vrátiš do formy. | Díky. Jak stárnu, tak mám pocit, že musím fakt opatrněji. Po lehkounkém tréninku jsem cítil teďka takovou malátnost, takže jsem byl fakt opatrný, ale lepší se to .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 07, 2025 8:35 pm Předmět: |
|
|
Patek
Vypady - 2x
High bar box squat paralel - 3x8 s 65kg
Uzky benc - 3x6 s 65
Bradla - 2x10
Shyby - 2x10
Horizintal pull ups - 3x
Biceps a triceos - 1 serka
VÁHA - 78
Treti trenink. Lepsi. Sila se vraci, ale i po lehkem treningu jsem na konci totalne rozbity a vecer out. Nastesti sem se drzel pri zemi...dobre jsem udelal. Ta nemoc me slusne vyzdimala...
Nedele
Swingy - 3x12
DL klasika deficit 15 cm - 4x5 s 85
Chest flyes - 2x
Benc - 3x6 s 70
Prirahy rucky - up to 2x6 s 35
Shyby - 2x5
Triceps - 2x
psychická náročnost tréningu: 4/10
trénink trval: 33 minut
VÁHA - 78
Lepsi a o hidne. Citil jsem se skoro normalne. Dal jsem i par supersetu. Vse samo dost podstrelene. Po treninku uz jsem se citil skvele. Zadna malatnost, jen dobry pocit...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út prosinec 09, 2025 5:30 pm Předmět: |
|
|
pondělí 00.00. hluboká noc
Vypady - 2x
High bar box squat paralel - 4x5 s 70kg
Uzky benc - 3x6 s 70
Bradla - 2x12
Shyby - 2x12
Horizintal pull ups - 3x
Biceps - 2X
trénink trval: 17 minut
VÁHA - 78,5
Z odpolední jsem přilétl v 12.00. Nadělával jsem si ještě přesčásek na pátek. Teď jsme na stroji dva a už nemusim jezdit noční, ale střídačka po týdnu ranní/odpolední. To už je lepší. Byl jsem docela rozbitý, ale stejně chvilku nemůžu usnout, tak proč si nezacvičit?
Pokračuji v trénincích po nemoci. Ačkoliv se už cítím ok (akorát furt kašlu-takže úplně ok ne)a jel jsem vše v supersetech a s krátkými pauzami, není důvod nic vymýšlet, prostě jenom přihazuji každý trénink. Využiju to tedy na linerání periodizaci a mám na pár dní vystaráno. Trénink jsem tam nastřílel velmi rychle abych do sebe jen hodil protein a cottage a odkolébal se do postele...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2025 3:34 pm Předmět: |
|
|
středa zase skoro půlnoc
Swingy - 3x12
DL klasika deficit 15 cm - 5-5-7 s 90
Chest flyes - 2x
Benc - 5-5-8 s 72
Prirahy rucky - up to 5x45
Shyby - 2x5
Triceps - 2x
trénink trval: 28 minut
VÁHA - 78
Dl deficit hezky tahají. Ještě přihazovat mohu, ale časem by asi začla trpět technika a to to típnu. Nicméně zatím to jde. Ubral jsem jednu sérku a pojedu vždy 3 série. 2 série 5-5 a poslední sérku víc opáček - takový kvazi AMRAP podle toho jak se budu cítit. Jakmile to bude už na hraně, tak nepřihodím a přejdu na jinou variaci DL. To samé benč. Dnes obojí s velkou rezervou (u benče jsem přihodil jen 2kg). Nehrotil jsem to. Pořád kašlu a nemůžu se toho zbavit, ale jinak se cítím ok. Dneska jsem dokonce i normálně spal po několika dnech, ale teď je místo dětí nemocná manželka .o)
Nevýhoda těhle večerních tréninků je že za
a) musím být potichu abych nebudil lidi v bytovce
b) pak do sebe kopnu protein a mělo by přijít "jídlo dne" ale o půlnoci to nedám, takže tam nacpu bílkoviny, trochu sachrů a nějaký tuk...
c) jsem unavený a tlačím čas, který mám sice neomezeně, ale už se vidím v posteli
No, furt to nějak jde a furt makám.
PS: Pokud budu úplně mrtvý, tak nějaký trénink nepřihodím a dám úplně jiné cviky lehčeji a bude to takový deloadový trénink. Nic si z tohohle schématu neočekávám. Lineární periodizace mi prakticky nefunguje, pokud nezvyšuji tělesnou váhu, ale třeba z toho nakonec vymáčknu o opáčku více na benči nebo tak něco...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2025 9:13 am Předmět: |
|
|
Patek
Hindu squats - 4x12
High bar box squat paralel - 5x60, 5-5-10 s 75
Bradla - 2x12
Uzky benc - 5x60, 5-5-8 s 72
Shyby - 15
Horizintal pull ups - 4x
Biceps - 2X
trénink trval: 27 minut
VÁHA - 76,8
Dobre. Rezerv, vsude. Ke konci uz me hodne tlacil cas, takze pauzy cca 15 sekund. Vsichni kolem me nemocni, ale ja si to snad uz vyplytval...
Malounko jsem shodil, ale je vikend a to si vzdy i trosku zaprasim...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po prosinec 15, 2025 8:48 am Předmět: |
|
|
neděle
SLDL - 3x
DL klasika deficit 15 cm - 3-5-8 s 95
Chest flyes - 2x
Benc - 5-5-10 s 75
Prirahy rucky - up to 5x45
Shyby - 2x6
Dumbell high pulls
VÁHA - 78
Strašně málo času na trénink. Spěchal jsem a potřeboval se vejít do 20 minut, což bylo docela těžké, když jsem měl mrtvoly, benče a už né úplně nejlehčí (i když těžké taky ne).
DL deficit, fajn fajn, příště asi naposledy a přejdu na konvenční DL či jen uberu deficit, uvidíme. Přecijenom to není standardní cvik a nechci tam jet těžké váhy a zrakvit se. Pauzy cca 60 sekund, na poslední AMRAP jsem nechal 2 minuty. Víc času nebylo. Rezervička lehčí ano..
Benč to samé, supersety a na poslední amrap cca 2 minuty pauza. Příště potřebuji více. Ke konci jsem to zase střílel á 20 sekund série...
Ale dobré, dobré. Tohle mě baví. 2-3 těžší sety mě nestresují. 5x5 a jiné ano.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po prosinec 15, 2025 9:12 am Předmět: |
|
|
Máš môj rešpekt, ako to dokážeš celé skĺbiť - prácu, rodinu aj tréning. Ja byť v tvojej situácii, na niečo z toho by som sa holt musel vysrať.
Rodina by mi určite chýbala a pri benči by som plakal _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st prosinec 17, 2025 10:57 am Předmět: |
|
|
středa
VÝPADY - 3x
High bar box squat paralel - 5x60, 5-5-8 s 80
Bradla - 2x8
Uzky benc - 5x60, 5-5-8 s 73
Shyby - 16
Horizintal pull ups - 4x
trénink trval: 21 minut
VÁHA - 76,8
Večer jsem šel brzo spát a ráno jsem se probudil v 04.15. Do práce vstávám při ranních v 05.00. Dvacet minut jsem se přemlouval a pak vyrazil z postele a běžel cvičit. Samozřejmě už jsem neměl tolik času, ale dal jsem to. Zase jsem to tam cpal a jen při AMRAP jsem si dal delší pauzu, ale příště už fakt potřebuji víc času, ale malinká rezervička ještě je. Na paralel dosedech by šlo ještě více, ale nechce se .o)))
U úzkého benče jsem přihodil jen 1kg. Nechci to tam mít tak těžké a chci ještě chvilku přihazovat. Tohle jednoduché schéma mi mega vyhovuje. Fakt dobré. Vůbec to nezasírá hlavu, když mám odjet dvě střední a jednu těžkou sérii...
Z tréninku skvělý pocit.
Decarabas: Díky. Občas se cítím jako magor, když přemýšlím jestli jít spát nebo cvičit, ale snažím se aby něco probíhalo. Kontinuita se počítá, když už nic jiného .o)))
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá prosinec 19, 2025 5:43 pm Předmět: |
|
|
Patek odpo
SLDL - 3x
DL klasika deficit 7 cm - 3-5-8 s 100
Chest flyes - 2x
Benc - 5-5-13 s 78
Prirahy rucky - up to 2x5 s 45
+biceps a plank
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 76 5
Dostal jsem se odpo. Nadhera. Na defict jsem radeji ubral par cm. Chci udrzet techniku.
Benc krasa. Nejlepsi vykon na prepocet BW za pisledni dobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|