|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 21, 2025 11:01 pm Předmět: |
|
|
Nedele
VÝPADY - 3x
High bar box squat paralel - 5x60, 3-5-7 s 85 (rpe 9)
Bradla - 2x8
Uzky benc - 5x60, 5-5-10 s 75
Shyby - 18
Horizintal pull ups - 4x
+triceps, visy, bricho, stredy ramen
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 6/10
psychická náročnost tréningu: 5/10
pocitová radost z tréningu: 8/10
trénink trval: 40 minut
VÁHA - 76,3
Box squat uz tezjy. Priste jen 2 5 kg.
Uzky benc se tvaril stejne, ale 10 opacek vxlo s rezervou. Kozy byly citit jeste z patku
Bavi, bavi, bavi...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2025 9:07 pm Předmět: |
|
|
Streda rano
SLDL - 3x
DL klasika deficit up to normal 3-3-5 s 105
Chest flyes - 2x
Benc - 3-5-5 s 80
Prirahy rucky - 3x
Shyby - 5
+dumbell high pulls
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 8/10
psychická náročnost tréningu: 4/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: ? minut
VÁHA - 76-77
Ne. Tezke komplet vsechno a to brutalne. U dl jsem presel mezi serkama z deficitu do normalu a nesedelo mi to. Priste sumo. Tak jsem to nelamal. Asi jeste trenink az dva a pak uvidim. Brzo uz se nebude dat prihazovat.
Streda vecer
Sprinty
fyzická náročnost tréningu v rámci činek ?
psychická náročnost tréningu: 0/10
pocitová radost z tréningu: 10/10
VÁHA - 76-77
Vecerni prochazka s rodinnou a jelikoz jsme byli v lese a byla zima, tak jsem dal sprinty. Radost 5000...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2025 9:52 am Předmět: |
|
|
Patek
Hindu - 3x
High bar box squat paralel - 5x60, 5x70, 3-3-5 s 90
Bradla - 2x8
Uzky benc - 5x60, 3-3-7 s 77
Horizintal pull ups - 5x
+triceps, biceps
pocitová radost z tréningu: 7/10
VÁHA - 78,3
Box squat tezkeee. Posledni trenink. Nicmene uzky benc sel, tam byla rezerva. Mam v tom uchopu pomwrne dynamiku...
Pristi treninky? Neviiim. Zatim bez napadu...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne prosinec 28, 2025 9:39 pm Předmět: |
|
|
Sobota
Hindu - - 2x15
Walking lunges - 4x
Elevated reverse lunges - 4x
Dumbell romanian dl - 3x
One arm kb lress - 6-6-6-8
Horizontal pull ups - up to 2x6+10kg
Benc - up to 3x90
Bricho - 3x
VÁHA - 78
Bylo super nejet zase podle planku a m9c si jet co chci. Vaham co brzo rozjet...mozna a+b plan a obcasne c halabala?
Jinak elevated reverse lunges jsou palba na hamy a gluty. Fakt nadhera. Fajn trenink i kdyz dva dny po sobe nesvedci kolenum. Vrsek problem nema...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt leden 01, 2026 9:24 pm Předmět: |
|
|
Streda
Benc - 5x60, 5x70, 12x80 (🥰🥰)
Bradla - 10, 3x8 BW+10kg
Hrazda - 6x, 3x5 BW+10kg
Horizintal pull ups - 4x BW+10kg
+bricho, bicak, tricak
VÁHA - 78
Jezisek nadelil zatezovou vestu 10kg. Na shyby a dipy budu konecne pridavat. Benc 12x80 je nejlepsi vykon za posl. dobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá leden 02, 2026 11:35 pm Předmět: |
|
|
Ctvrtek
Hindu - 12, 2x12 BW+10kg
Vystupy - 3x10 BW+10 kg
Walking lunges - 3x
SLDL - 3x10 s 10kg
Swing with bands - 3x15
Drepy high bar - 5x60, 2x5 s 70, 3x80
Elevated reverse lunges -2x
VÁHA - 78
Fajn. Swingy s bands divne. Nahoru to brzdi, ale zpet zrychluje. Tezsi bulina by byla lepsi..
Cely trenink vypada easy, sle dal mi zabrat...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so leden 03, 2026 3:26 pm Předmět: |
|
|
Patek
BJJ
fyzická náročnost tréningu v rámci BJJ - 7/10
trénink trval: 90 minut
VÁHA - 78
-rozcvicka
-rovinky (kotouly, hvezdy atd.)
- techniky uteky z mountu.
- sparose 8x4 minuty. 60 sekund pauza mezi koly.
Z dne predtim total znicene nohy. Navic treti den po sobe. Hlavne hamy pod zadkem. Klasika.
Trenjnk asi po mesici a pul. Slo to. Slo to. Aspon fyzicka drzela. Intenzitu jsem drzel na cca 70% a vyplatilo se. Jsem samozrejme brutalne rozbity, ale jinak se to dalo. Tento rok budu chodit vic. Vymyslel jsem jak, tak uvidime...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po leden 05, 2026 5:10 pm Předmět: |
|
|
neděle
SWING - 3x15
DL SUMO - 5x70, 3x90, 3x110, 1x110
KLOKOV - 3x
ÚZKÝ BENČ - 3x6 s 60
HORIZONTAL PULL UPS - 3x
PLANK - 3x
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 9/10
psychická náročnost tréningu: 8/10
pocitová radost z tréningu: 2/10
trénink trval: minut
VÁHA - 77-79
-rozcvicka
Peklo. Po pátečním BJJ jsem byl ještě rozbitý absolutním způsobem a už když jsem se rozcvičoval tak to bylo těžké. DL absolutně nešlo. Nemohl jsem chytit dráhu a při posledné sérce mě lehce zabolelo v zádech, tak jsem to raději odložil. Za těch 30 let cvičení se už znám a nepokouším štěstí. Zbytek těžký, přetěžký. Teoreticky to váhově měl být velmi lehký trénink, ale pocitově to bylo jako kdybych tam měl 90 procent, ale dobré, odcvičilo se..
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po leden 05, 2026 5:41 pm Předmět: |
|
|
ZHODNOCENÍ ROKU 2025
-Změnil jsem práci a to se projevilo na tréninku. Né na činkách, ale na BJJ, za celý rok bylo méně tréninků a poslední měsíce jsem dával tak 1X za měsíc a to je zlo. Nicméně nekončím a jelikož se mi změnily směny a můžu si nadělávat do foroty+změním den kdy budu chodit, tak bych se měl dostat 3x-5x za měsíc, což by bylo boží.Už nemám žádné očekávání. Prostě si budu užívat pohyb tohoto druhu dokud to dovolí tělo a podmínky.
-Schodil jsem asi 10-12kg - cítím se skvěle, sprintuje se božsky a na BJJ se zápasí fajn. Hlavně teda fyzička je úplně o jiné kávě i když jsem samozřejmě slabší. Na síle se úbytek váhy samozřejmě projevil. Na vršku méně a na spodku více. U vršku je to dáno tím, že se zkurveným ramenolopatkou mě u benče více limitují nervy než reáln síla a tak to budí dojem, že jsem tam nešel vůbec dolu, ale kdyby se nervy uzdravily, tak by to asi bylo vidět, ale takhle ne a to je super. Budu si tam hrát kolem 80kg a zkoušet rekordy na opáčka a pomaloučku zkoušet jestli mě to po kousínkách pustí o malinko dále. Myslím že jsem se vyhrabal asi z 7x80 na 12x80, takže se tam pomaliiinku něco opravdu děje. Což je úžasné, protože to roky vypadalo, že už nikdy benčovat nebudu.
-Zeslábnutí spodku je real. Viděl bych to na cca 10-15%. Mrtvola šla z minuloročních 2x160 na odhadovaných 1x150. Nicméně jsem během roku začal jezdit srandy více na zesílení kolen a zlepšení hybnosti spodku (SLDL, hindusquats, lunges, teď nově i reverse lunges) slibuju si od toho dobré kolena a nohy připravené na šílenosti. Silově to samozřejmě nedělá nic.
-Frekvence. Poslední dobou zjišťuji, že spodek má problém regenerovat tréninky obden (hlavně kolena, svaly problém nemají). Zatímco vršek s tím nemá absolutně žádné problémy. Přemýšlím, že občas nedám u fullbody nohy, odjedu jen vršek a pak nohám věnuju spíš relativně brutálnější tréninkovou jednotku. Budu zkoušet a uvidíme. Jinak zůstávají tréninky fullbody, když se vyloupne víc času a budu si jím jistý, rozdělím na spodek a vršek.
-Mám zátěžovou vestu. Tzn. budou těžší dipy, shyby a horizontální shyby, které jsem doteď většinou šudlal.
-Hubnout dál nehodlám. Možná časem. Můj somatotyp tomu moc nenahrává. Momentálně mám pořád hromadu tuku kolem břicha (typ jablko) tzn. abych to vysekal, musel bych mít odhadem tak 68-70kg a to se už bojím že by bylo fakt divné a mám pocit, že to nedává smysl, ale nevím. Pokud by to nějak šlo samo a měl bych z toho dobrý pocit, tak proč ne... Už teď se mě ale lidé ptají jestli nemám rakovinu, což je víceméně sranda, protože v nové práci mě už znají takhle a stejně mě mají za korbu o) Nicméně moje štíhlejší verze vypadá lépe...
-Dietu nebo respektive nový životní styl teď víceméně držím pravidelně. Občas si dopřeju nějakou pochoutku, ale víceméně si to hlídám. Naučil jsem se to a není to problém...
Můj dnešní jídelníček:
-5vajec, trochu chedaru, rajčata, mrkev, kousek chleba s máslem
-jeden karbanátek (dojídačka), tvaroh s kakaem, medem, banánem, mákem, chiasemínkama
-rýžové nudle, salát, hovězí a tuňák (dojídačka)+sušené maso od kamaráda
-po práci bude protein či další tvaroh. Pokud bude hlad, dám tam jablko nebo ořechy či rýžový chleba s máslem a šunkou...
Sumasumárům dobrý rok. Hodně změn, ale fajn, fajn. Jedeme dál. Všem vše nej!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 06, 2026 5:30 pm Předmět: |
|
|
úterý
HAMSTRING WALKOUTS - 4x
REHABKA RAMENA - 4x
TURKISH GET UP - 4x
BRADLA - 10, 2x10 BW+10kg
SHYBY - 8, 3x6 s BW+10kg, 2x5 BW+10kg
BULHARY - up to 3x6 s 26KG
BENČ - up to 3x75
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 5/10
trénink trval: minut
VÁHA - 77-79
hrozně málo spánku a ještě nekvalitního. Děti se poslední dobou často budí. Zasoplený až po uši nebo jiné srandy a já mám lehounký spánek a hned mi nabíhá adrenalin.
Vypadá to, že si pořád stěžuju a taky že jo.  Spíš ale popisuju situaci. Není to tak drastické, ale je to samozřejmě až na výjimky dlouhodobý nedostatek spánku, ale není to napořád. Jednou ty smrádci povyrostou a už to bude ok .o)
Trénink slabota. Bradla luxusně pumpovaly kozy a streč byl přenádherný, ale benč byl tak těžký, že jsem raději skončil na 3opáčkách s cca 70%. Nevadí, alespoň vlastně proběhl další lehký trénink. Benč jsem poslední dobou poměrně drtil, tak není na škodu trošku odlehčit ramenům a kozám. Příště půjdu na benč čerstvý a uvidíme...Možná na chvilku přeskočím na jednoručky, bradla a benče pojedu jen lehce...
Dnes ve znamení doplňků. Rád je dávám jako první, protože pak už se mi nechce. Taky to samozřejmě funguje jako fajn rozcvička a před lehčím tréninkem to nijak nevadí.
Bulhary, bradla s shyby v trisetu.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt leden 08, 2026 7:20 pm Předmět: |
|
|
čtvrtek
HINDU SQUATS - 3x
BENČ - 2x5 s 60, 5x70, 3-5 s 75
DŘEPY HIGH BAR - 5x60, 5x70, 5x80
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 2x
trénink trval: 25 minut
VÁHA - 77 - po vánocích už v normě
Posledních pár dní se spalo málo a špatně, ale dneska se mi to podařilo slušně dotáhnout. První 7,5 hodin v noci skoro bez přerušení a pak ještě dvě hodky po tom co jsem hodil děti do školky a dal se ženou snídani. Boží. Probudil jsem se a cítil se jako nový člověk. Akorát na trénink už skoro nebyl čas, navíc jsem měl ještě trénovat ženu. Tak jsem si řekl že dám střední benče a střední dřepy a uvidim. Šlo to pěkně. Akorát mě už honil čas a bylo potřeba koučovat ženu. Po posledních fyzicky megatěžkých trénincích, kdy jsem nejel těžce, ale cítil se tak, konečně normální trénink. Zítra by mělo klapnout BJJ, takže to bude zase megatěžký trénink. Tak snad.
PS: Po vánocích váhově zpět, ale moc jsem nepřibral, jen dva dny jsem jedl fakt hodně a to na štědrý den a silvestra a jinak to relativně držel s malými výkyvy na 2-3 kousky cukroví. Prostě nepokáknout se z toho...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: so leden 10, 2026 11:20 pm Předmět: |
|
|
Patek
BJJ
fyzická náročnost tréningu v rámci bjj 7,7/10
VÁHA - 77 -
Wrestling...sparose 8x4 minuty a 30 sekund pauza. Jefina vyhoda tech 77 kg je kardio. Proste tam je...povedlo se par fajn leg locku, par fajn uniku. Dobre...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po leden 12, 2026 6:10 am Předmět: |
|
|
sobota
SPRINTY VE SNĚHU
fyzická náročnost tréningu v rámci venkosrandy 5/10
psychická náročnost tréningu: 0/10
VÁHA - 77 -
Venku nasněženo, takže boby a tahání dětí. Dceru bavila rychlost, tak jsem se postupně rozjížděl a pak jí táhnul na bobech a zuřivě běžel jako Rocky když se snaží vytlačit poslední kousky energie ve sprintu proti Apolovi. Vždycky kolo, pak cca 1-2 minuty pauza a znovu. Krása, chutnalo. Je radost to rozběhnout rychle...
neděle
SWINGY - 2x12
DEADLIFT DEFICIT cca 15 CM KLASIKA - 5x60, 5x80, 3x100, 2x120
HRAZDA - 5xBW, 3x5 s BW+10kg
ÚZKÝ BENČ - up to 2x5 s 70
psychická náročnost tréningu: 2/10
VÁHA - 77 -
Po pátečním BJJ mě pobolívalo rameno a pod kolenem zezadu, tak bylo otazné co jet, ale dl se zdály ok, tak jsem zvolil deficit, poslední dobou jsem z něj měl nejlepší pocit a dokážu se do něj dobře nasetovat. 2x120 s rezervou, ale bál jsem se o techniku. Zajímavé, je to pro mě teď lehčí než sumo. Zbytek středně, to rameno jsem také nechtěl zlobit, ale dalo se...Dnes bolí vše méně, takže jen zranění aka modřiny, bolest a né nic šlachového či jin málo...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt leden 15, 2026 9:11 am Předmět: |
|
|
středa
BJJ GI
fyzická náročnost tréningu v rámci bjj 7,7/10
psychická náročnost tréningu: 6/10
VÁHA - 77 -
-rozcvička
-rovinky-kotouly,hvězdy, pády atd.
-krk
-technika škrcení a přechod guardu.
-sparingy 8x4 minuty. 30 sekund pauza
Kimčo po strašně dlouhé době. Navíc jsem zhubl od posledního boje v GI asi 10kg. Nicméně mi poměrně bylo, ale menší velikost by neuškodila. Pořídím si, pokud mi bude vycházet častěji...
Měl jsem i cvičit včera, ale ženu chytil zub a s dcerou jsem skončil na pohotovosti. 3cm hluboká roztrhlá brada zespodu. Skoro jsem jí viděl do krku, ale zalepili to a pohoda, ale na činky jsem už neměl .o))
Teď jsem po tréninku slušně zničený, ale méně než v NOGI, přecejenom to kimono je pomalejší jak člověk chytá soupeře za lapely. Simuluje to víc boj v bundě, uniformě...Je to zajímavé.
Trenér na mě opět půlku tréninku pokukoval a že bych si měl zajet pro modrý pásek až bude na nějakém kempu páskování. Tak uvidíme kdy mi to vyjde. Už to tak mám přes rok. Tak mi to musí jen časově vyjít. Vypadalo by to hezky no.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá leden 16, 2026 6:53 am Předmět: |
|
|
čtvrtek
HINDU SQUATS - 4x10
HIGH BAR SQUAT - 5x60, 3x4 s 70
DIPS - 2x10
BENČ - 5x60, 2x4 s 70, 4x75
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - up to 5x45
DIPS - 2x6 BW+10kg
SHYBY - 2x5 BW + 10 kg
fyzická náročnost tréningu v rámci činek 5
psychická náročnost tréningu: 1/10
trénink trval: 30 minut
VÁHA - 77 -
Lehce s ženou. Po BJJ jsem byl stejně rozbitý, takže bych se jen zničil dát to těžce, ale přiznám se, že chuť byla. Tělo bylo takové znavené, ale raději jsem to nepřeháněl. Těžký dám v sobotu po dni pauzy.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|