MUDR. Josef Veselý

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MUDR. Josef Veselý  Úvodní stránka -> Fotografie -> MUDR. Josef Veselý
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Mikuc

PříspěvekZaslal: st duben 27, 2016 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo z nás nemládne:)

Kéž by to vždy skončilo takovýmto koncem, zajímavý dokument.

Reichel dnes...
http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/10390/91854[/quote]
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
romanvesely

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2021 12:50 am    Předmět: Jsem syn Josefa Veselého Odpovědět s citátem

Hey guys,

I don't speak czech, since I grew up in germany, but, believe it or not, I am the (only) son of Josef Veselý and I just discovered this thread and I am surprised, that many of you guys seem to be a fan of him (I used Google Translator to read some of your comments about him).

If you are still interested, I could get all the stuff from my mothers place some day and post it here. We still do have many of the original photos of his bodybuilding career and I still miss him very much (since he died in 2000). We also have like 4 cups/goblets he won in different competitions!

I found one photo I can share with you today, it is not about his muscles, but at least a funny picture!

Majka

PříspěvekZaslal: čt březen 18, 2021 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hallo, thank you for your offer, I sent you an e-mail :) and we´ll work it out.
Mikuc

PříspěvekZaslal: ne listopad 07, 2021 9:24 am    Předmět: Re: Jsem syn Josefa Veselého Odpovědět s citátem

Zdravím. No pane jo, to jsou mi věci, to je překvápko! Na toto mnou založené vlákno už jsem nekoukal ani nepamatuji ( jsem aktivní na fb na stránkách Bodybuilding retro ) a najednou se zde objeví potomek Velkého Josefa! Pokud jste se již domluvil s moderátorem na nějaké spolupráci, budeme se těšit na článek nebo reportáž, hlavně fotky!

romanvesely

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2025 10:27 am    Předmět: Nová videa ze soukromého archivu Josefa Odpovědět s citátem

Ahoj, po delší době se znovu ozývám. Na téma jsem bohužel trochu zapomněl, ale rád bych se podělil o několik videí Josefa, která ukazují jeho soukromý život. Jedná se o Soukromý život, 90. léta a Letní dovolená na Floridě 1988, obojí VHS záznamy z mé soukromé sbírky. Kvalita je sice velmi špatná, ale snažil jsem se vše upravit a zpřístupnit tím, že jsem k nim přidal české popisy a titulky (přeložené pomocí překladače, protože česky sám nemluvím). YouTube kanál má sloužit jako archiv vzpomínek na Josefa a plánuji tam postupně přidávat další materiály.

youtube.com/@velkyjosef
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so srpen 30, 2025 11:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nenasli by se neco o jeho treningu?
romanvesely

PříspěvekZaslal: po září 01, 2025 7:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Nenasli by se neco o jeho treningu?

Ne, k tomu zatím nemám žádné informace. Ani jsem se zatím nedostal do svého rodičovského domu, abych prohledal další materiály. Jsem si ale skoro jistý, že tam žádné podklady k jeho tréninku nejsou. Josef trénoval každý den po práci jen ve svém soukromém sklepě na strojích, které si nechal vyrobit přímo na míru. Vím, kde tyto stroje dnes stojí (u jeho tehdejšího přítele ve sklepě), ale s touto osobou už nemám žádný kontakt…
Mikuc

PříspěvekZaslal: st únor 18, 2026 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máš soukromou zprávu, pokud tu ještě existuješ!.)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MUDR. Josef Veselý Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 48, 49, 50
Rychle na stránku:

Přejdi na: