|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út březen 24, 2026 9:35 am Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
Výpony SSB:
1x20x70kg
3x20x120kg + 3x20xBW
Predkopávanie:
1x30x20kg
4x30x40kg
Drepy:
1x5x20kg
1x5x70kg
5x5x120kg
Superset
Incline bench press:
1x12x20kg
4x12x70kg
+
Sťahovanie kladky podhmat:
4x20x50kg
Biceps s JČ:
3x12x20kg
Hodnotenie tréningu: Rozhodol som sa trochu ubrať v tréningu nôh. V každom tréningu som mával predkopávanie a zakopávanie a SLDL a neviem čo a je to síce fajn a baví ma to, ale žere to desne veľa času. Takže to pôjde asi takto:
PO - predkop a zákop a drepy
ST - SLDL a bulhary
PI - predkop a zákop a legpress
Tým by som mal získať trochu času k dobru a o nič neprídem. Beztak nie je fér, že na vrch tela mám po jednom cviku na partiu a na nohy 5.
Začal som to samozrejme aplikovať už včera, vynechal som SLDL, ale malo to ešte iný dôvod, ako čas - malýPali strašne chcel ísť so mnou cvičiť, lebo si pamätal, že v gyme je zábava. Zábava spočíva v jedení keksíkov, pozerania rozprávok a potom, keď sa mu zapne reaktor, tak v prenášaní kotúčov a malých činiek a kettlebellov a lození po stojanoch a strojoch.
Nevedel som ho nijak odradiť a tak som musel potom celý tréning prispôsobiť, aby som ho neprizabil činkou v chvíľke nepozornosti.
Ale bavil sa dobre, rozprávky úplne odignoroval, čo by mi získalo aspoň pár minút nerušeného cvičenia a miesto toho motal reťazami činky, s krikom "SOM SILNÝ" dvíhal kettlebelly a činky nad hlavu, takže som sa bál, že si rozbije lebku, potom sa vešal na TRX ako malý Tarzan, a nakoniec sa zapatlal vazelínou z legpressu. Počítam, že bude chcieť ísť zasa
Ja som medzitým odrobil zakopávanie a predkopávanie (nebola veľká váha, ale pridal som reps a veľmi veľmi poctivé prevedenie, takže som miestami dostával do hamsov kŕče) a dostal sa k drepom. Kolená kolenovali dobre, trochu boli zatuhnuté, ale 5x5 so 120 kilami už považujem za skoro takmer dobré drepovanie za súčasných podmienok. Hlavne po tom objeme predkopávania to bolo úplne dostačujúce a way to go.
Incline tlaky chodím normálne s jednoručkami, ale potreboval som niečo, čo viem rýchlo hodiť do stojanu, keby sa Pavlík niekde dostal do prúseru, tak som dal veľkú činku a len malú váhu, aby som vedel reagovať. Ono... beztak som teraz tlakoval dosť, takže sa nič nedeje, berme to ako deload alebo čo.
A zhyby som nahradil kladkou, pretože na hrazde viselo TRX a na TRX visel Paľo
Na záver som len rýchlo odmával jednoručky akože biceps, ale to bolo už len tak, na odchode. V sobotu si to budem musieť vynahradiť a rozbiť to poriadnejšie.
Takže tréning skôr oddychový, ale nič to. Jo a začal som včera diétku, dnes ráno som mal citeľne stiahnutejší pás. Je sranda, že stačí do seba nahádzať o 1000kcal menej žrádla a hneď sa ten bachor stiahne. Počas dňa som mal párkrát hlad, ale nič hrozné a hlavne to mi je rozhodne príjemnejšie, ako nonstop preplnený žalúdok. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: út březen 24, 2026 10:35 am Předmět: |
|
|
Super, že sa mladý chytá. Moji chalani sú dosť preliezkoví, ručkovanie a tak, pri Juniorovi som skúsil už aj drepovacie tréningy s 5kg kotúčom v rukách a celkom mu to šlo. Problém je, že mu to musím pripomínať a zabúdam. Ale chodí na takú všeobecnú gymnastickú prípravku, to mu dáva zabrať aj bez mojich výmyslov. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt březen 26, 2026 9:06 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Super, že sa mladý chytá. Moji chalani sú dosť preliezkoví, ručkovanie a tak, pri Juniorovi som skúsil už aj drepovacie tréningy s 5kg kotúčom v rukách a celkom mu to šlo. Problém je, že mu to musím pripomínať a zabúdam. Ale chodí na takú všeobecnú gymnastickú prípravku, to mu dáva zabrať aj bez mojich výmyslov. |
Hej, ja sa snažím len aby mali dosť pohybu, je mi vcelku jedno, o aký pohyb ide. Starší chodí aj na taký školský parkourový krúžok, len im prerábajú teraz telocvičňu, tak má toho pomenej. Hlavne, nech sa nejak hýbu. Zimné športy bohužiaľ, k tomu som vedený nikdy nebol, čiže toto odpadá. Ale klasika plávanie, bicyklovanie, loptové hry, preliezky, to sa snažím. Len vieš ako to je, deti nechápu, že najlepšie funguje pravidelnosť a štruktúra, takže je to len tou hravou formou stále.
Superset
Bulhary:
1x6
1x6x40kg
2x4x84kg
+
SSB výpony:
1x20x70kg
3x20x120kg
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x11x120kg PR
5x10x100kg
+
Sťahovanie kladky nadhmat:
4x20x40kg
Sťahovanie kladky - triceps:
5x12x30kg
Hodnotenie tréningu: Taký punk trochu. Dávam si voľnejší veselý týždeň. Trochu ale vznikol problém - z pondelku som mal celkom pobité hamstringy a prdel. A samozrejme mi nenapadlo nič lepšie, ako vziať si 42kilové jednoručky a skúsiť s tým bulharom. Výsledkom bolo v druhej sérii puk puf tesne pod prdelou, toto tu:
A tak som pekne činky odložil, zrušil zvyšok cvikov na nohy a mohol ísť zvesela na vršok Už ma to ani nerozhodilo, je to proste tak. A ako píše Turek vo svojom logu - som proste už krehký. Ono sa to za týždeň dva dá dokopy.
Benche bezva. Kým ešte ma diéta veľmi nevalcuje, chcel som skúsiť pushnúť ten maximálny počet opakovaní so 120kou. Jo, na Olejnasa to ešte nie je, takže len 11 reps. Ale on je dvakrát väčší ako ja, takže to vychádza narovnako!
Kladka malá váha, lebo Štúr cvičil s malou váhou. Tak som si pridal veľa veľa opakovaní a vyštípalo ma to teda riadne.
Odhliadnuc od toho podprdelného úponu fajn tréning. Nič veľké, ale to už tu bude pravidlom najbližších pár mesiacov, ako bude narastať hlad a klesať energia Myslím, že sme si už na ten kolobeh všetci zvykli za tie roky mojich pokusov o letnú formu.
A čo sa teda týka formy - samozejme, žiadna veľká zmena ešte nastať nemohla, ale pás sa viditeľne stiahol vďaka poloprázdnemu žalúdku, a váha klesla o kilo, lebo bordel z čriev, voda a glykogén. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá březen 27, 2026 8:51 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x30x20kg
4x30x40kg
+
Lýtka v legpresse:
1x20x80kg
4x20x140kg
Superset
Legpress:
5x10x140kg
+
Zakopávanie:
4x30x15kg opatrnéééé
Príťahy JČ s oporou:
1x12x20kg
4x12x52kg
Superset
Veslo - kladka nadhmat:
4x12x50kg
+
Kliky na bradlách:
1x12xCarabas
4x12xCarabas + 20kg
Upažovanie JČ šikmé:
3x12x12kg
Hodnotenie tréningu: Smutný opustený sólo hladný tréning bez energie  A ešte aj počasie stojí zahovno a celkovo by som najradšej celé dni chrápal. Ale nedá sa.
To zadné stehno ma serie, keď chodím do kopca alebo po schodoch, takže som nemal veľké očakávania od legpressu.
Ale prekvapil. Síce som to cítil pri každom opakovaní, ale dával som len desať opakovaní v sérii a tak sa to dalo nejak zvládnuť. Pridal som 10 kilo a jednu-dve série navyše a tak som to vybalansoval.
Zakopávania len veľmi veľmi ľahúčko a opatrne, aby som tam nahnal krv a zahrial to. Šlo to celkom v pohode, je to vyššie, až pod zadkom, čiže klasické zakopávanie tomu zas tak veľmi nevadilo.
Ale pondelkové drepy sú neisté a možno zas skončím na legpresse, to sa ešte uvidí.
Deadlift som vynechal, lebo ho teraz nenávidím. A okrem toho som bol hladný a uťahaný, takže som sa naňho s čistým svedomím vykašľal  Miesto toho príťahy, pekné poctivé 12kové série. A toto číslo som si potom udržal už po zvyšok tréningu.
Nakoniec celkom fajn, na to, ako sa mi nechcelo. Ale rozhodne by som bral slniečko a teplo, to sa potom maká s úplne iným nasadením. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so březen 28, 2026 10:33 am Předmět: |
|
|
Superset
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x6x70kg belt on
1x1x80kg
3x5x80kg
+
Brucho:
3x20x40kg
Superset
Upažovanie - kladka:
3x15x10kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Upažovanie JČ v predklone:
3x20x12kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Úzky bench s nohami na lavici a stopky:
1x6x70kg
3x6x100kg
+
Biceps EZ:
4x10x40kg
Superset
Sťahovanie kladky:
3x12x30kg
+
Biceps JČ vsede:
3x12x12kg
Hodnotenie tréningu: Taký nejaký unavený. Zdá sa, že týždeň diéty sa už prejavuje. Niet divu, hupol som z 3000+ kalórií na 2200-2500 (v tréningové dni) a to cítiť rýchlo
Ale zatiaľ sa to dá, len u nás doma stúpla konzumácia mrkvy 400x, ako sa ňou dožieram miesto pečiva.
Militarko som robil v newbalansoch, nie v drepovacích botách a mám trochu podozrenie, že kvôli tomu som to netriafal úplne technicky a stálo ma to opakovania minimálne v prvých dvoch sérkach. V tej tretej už som regulérne nevládal  Celkovo po militarku a upažovaní som cítil, ako baterky spomaľujú a energia ide do hajzlu (bol som nalačno, len s malou kávou v systéme).
Ubral som na úzky bench, ale aspoň som dal nohy na lavicu a zaradil poctivé stopky dolu, takže som si to sťažil. Teraz už nie je dôležité pushovať váhy (a riskovať zranenie), ale podržať čo najviac svalov v deficite.
Viem, že Milan s tým moc nesúhlasí, ale toto mi fungovalo v minulosti a bude fungovať naďalej
Ego boost okienko:
1. Moja žena včera so zmesou obdivu a znechutenia, keď som behal po byte len v boxerkách, celý strapatý a zarastený: "Ježíš, aký si veľký. Vyzeráš už jak ten herec, čo hral Wolverina..."
Ona to síce asi nemyslela ako kompliment, ale fuck it, beriem to tak  Plus je veselá úvaha, že vyzerám ako sypnutý herec, po ktorom slintá miliarda žien po celom svete a moja žena by ma za to pomaly opľula  Ona je asi skôr na také tie hebké natupírované typy ako bol Kapitán Amerika alebo niečo podobne teplé.
Ale jo, to by šlo...
2. Mojej netere bacuľatý frajer, keď videl nejakú moju fotku z pláže: "Prečo tvoj strýko vyzerá ako grécky boh???"
Tak dúfam, že nemyslel Dionýza, to by zas až taká extra lichôtka nebola.
Koniec ego boost okienka _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: so březen 28, 2026 2:04 pm Předmět: |
|
|
Gratuluji k 11x120, začíná mě polévat studený pot při představě, že do tří týdnů budu muset udělat 14 opáček...
Jinak s těma pochvalam to máš sakra těžký.
Jsem s Ditou devět let a za tu dobu mi řekla snad jen 3x "ty seš docela namakanej", vždy v několika letých cyklech.
Ženy pro tohle nemají vůbec cit, proto se musíme zase potkat, abychom se mohli navzájem pochválit (hešteg nohomo)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne březen 29, 2026 4:36 pm Předmět: |
|
|
Tak u mňa zas opak, moja žena si veľmi pochvaľuje na pravidelnej báze, ako som dal preč tých 25kg+ a totálne prekopal postavu a zrazu žily kade-tade ako pavúky, definícia, dokonca nejaký ten brušák. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: ne březen 29, 2026 5:05 pm Předmět: |
|
|
Mňa názor mojej ženy nezaujíma  a ani ju môj. Myslí si, že keď jej chválim postavu, tak jej klamem do očí. Tak som jej predostrel teóriu, že muž, ktorý nevie žene zaklamať do očí o jej výzore, ju emocionálne zanedbáva.
Funguje to. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne březen 29, 2026 7:35 pm Předmět: |
|
|
zeny toto celkovo skoro nezaujima a ked uz, tak boduju skor geneticky dobre proporcie eg siroke ramena, siroke penazenky a nie to ci mas o 5 kil viac svalov. Uplne rovnako jak s motorkami.. 95% komplimentov prichadza od dalsich meborakov .. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út březen 31, 2026 7:16 am Předmět: |
|
|
To sa nám tu nazbieralo pár zaujímavých príbehov
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
Výpony SSB:
1x20x70kg
3x20x120kg + 3x20xBW
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x20x50kg
Drepy:
1x5x20kg
1x5x70kg
1x1x120kg
1x1x140kg belt on
3x3x140kg
Superset
Zhyby:
1x6xCarabas
5x6xCarabas + 20kg
+
Incline JČ tlaky:
1x12x20kg
5x8x42kg
Superset
Biceps JČ vsede:
3x6x20kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Preacher curl - kladka:
3x12x20kg
+
Predlaktie:
3x
Hodnotenie tréningu: Netušil som, ako to pôjde, lebo ten hamstringoadductor sa stále ozýva pri niektorých pohyboch. Ale čo sa dá urobiť iné, ako skúsiť, no nie?
Na zakopávaniach to necítim nikdy, pretože to je vyššie, až pod zadkom a zakopávanie na to nemá vplyv - čo je dobré, lebo v stredu asi bulhary ešte nebudem pokúšať a skrátka si dám len zakopávanie.
Ale pri drepoch sa to samozrejme ozvalo. Vyšiel som si "až" na 140, lebo kolená pekne držali. Sila bola, kolená cajk, ale to zadné stehno sa ozývalo postupne viac a viac a nakoniec som bol po tretej pracovnej sérii rád, že som to odložil a nepokúšal som to ďalej. Kolená mi ale urobili radosť - najmä, že bolo studené vlhké počasie a to obvykle veľmi nespolupracujú.
A hej, vzal som si na ten sranda výkon opasok - ale to len preto, že cez víkend som si relaxoval na posteli, hovel som si na brušku a čosi čítal, keď nabehol Pavlík a s nadšením jemu vlastným vyskočil a plnou váhou mi prdelou skočil na kríže. Normálne by ma to asi nezaskočilo a čo-to vydržím, ale jak som to nečakal, cítil som, ako mi rearanžoval stavce a keď som odobral tých 140 zo stojana, ozvalo sa to  "Deti sú radosť a teš sa, kým sú malé, lebo z toho rýchlo vyrastú a potom ti prestanú lámať chrbticu a bude ti to chýbať" bla bla kecy
Ubral som na incline tlakoch, aj na zhyboch, ale pridal som na objeme práce, čo je presne to, čo som popisoval, že urobím. Teraz mi to tak vyhovuje a kým hladujem, budem sa toho držať.
Pohodový príjemný tréning, čo je dôležité, lebo jak som v diéte, nemám veľmi tú dravosť, ktorá by ma hnala dopredu. Okrem toho, keď už celý deň som bez energie a nálady a výhľadu na skoré zlepšenie, je dobré, aby ten tréning to psychicky ešte nezhoršil, ale naopak aby ma povzbudil a tešil. Inak po prebudení mám už štandardne 4pack, síce ešte nie nejak extra seknutý, ale minimálne ma teší to, že som to cez zimu nejak extra nesprasil a tých mojich maximálnych 98kilo bolo v rozumnej forme. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 02, 2026 7:08 am Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
Výpony SSB:
1x20x70kg
3x20x120kg + 3x20xBW
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x30x40kg
Superset
Sťahovanie kladky podhmat:
1x20x50kg
3x10x80kg
1x20x50kg
+
JČ tlaky:
1x12x20kg
3x8x52kg
1x7x52kg
1x6x52kg
1x10x42kg
Superset
Úzke tlaky VČ:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg
+
Brucho:
3x20x30kg
Superset
Triceps - kladka:
3x10x30kg
+
Upažovanie JČ:
3x12x12kg
Hodnotenie tréningu: Od začiatku diéty dve kilá dole. Zatiaľ všetko tip top, ale v druhej polovici tréningu výrazne dochádza šťava. Najlepšie to bolo vidieť na tlakoch. Prvé tri série pecka, lietalo to, pumpa slušná, parádička.
A potom som sa pristihol, že sedím na lavičke a kukám do steny a to som vedel, že už je zle  To je u mňa hlavný znak toho, že začínam vädnúť a baterky sú vyšťavené.
No a mal som pravdu, po tomto začali tlaky veľmi rýchlo upadať, takisto kladka v supersete zrazu oťažela o 20 kilo. Toto sú ovšem u mňa všetko už známe veci, takže ma to ani neprekvapuje, ani netrápi.
Dôležité je zaťať zuby a pokračovať, aj keď telo piští po nejakom jedle a nie po ďalšej práci.
Zatiaľ som ale spokojný. Sila síce ide do hajzlu a o chvíľku sa tu zas budem cítiť medzi všetkými tými silákmi ako nedorobený, ale pás sa viditeľne stiahol, nemávam ani nejaké veľké hlaďáky, lebo telo už vie, čo sa od neho očakáva a lepšie hospodári s živinami. Keď fakt neviem, čo by som už zožral, tak si očistím mrkvu alebo kaleráb, natlačím sa tým a celkom dobre to funguje.
Výhodou je aj to, že v diéte pijem oveľa viac čistej vody, lebo s pitným režimom odjakživa bojujem a pijem dosť málo, čo určite nie je najzdravšie.
Na pendrek je jedine to, že motivácia teraz nie je taká silná. Minulý rok som vedel presný dátum, kedy idem k moru a chcel som urobiť formu na fotenie. Teraz nič také v pláne nemám a bez cieľa sa bojuje o niečo ťažšie. Našťastie Magumi rozpísal svoje dôvody k diéte úplne presne v pravý čas a to ma trochu nakoplo _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 03, 2026 8:41 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x30x20kg
3x30x40kg
+
Lýtka v legpresse:
1x20x80kg
3x20x145kg
Superset
Legpress:
3x20x145kg
+
Zakopávanie:
3x20x40kg
Bench press so stopkou:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
5x6x120kg
Príťahy jednoručne - kladka:
5x12x40kg
Superset
Sťahovanie kladky - široký úchop:
3x20x40kg
+
Upažovanie JČ šikmé:
3x12x12kg
Hodnotenie tréningu: Doobedu turistika s rodinou a priateľmi. Šli sme na horskú chatu (ak sa to tak dá nazvať, heh...) hore zjazdovkou. Musím vyhlásiť, že z našej skupinky cca 50ročný pán s nadváhou, moja žena po dvoch deckách, dve osemročné deti a jedno trojročné dieťa a ja, som JA vládal najlepšie!!!  Oh aký som len na seba pyšný  Ale nie, fakticky to bola v pohode prechádzka, nechápem, prečo všetci fňukali a to som mal ešte batoh, časť cesty som trojročného viedol za ruku a chvíľku dokonca niesol. Ale osemroční kiddovia sa držali super, ešte sa smiali z dotyčného pána aj Sorayi, že už majú staré nohy
Skoro na vrchole kopca som si povedal, že lýtka si už aj dobre pocvičili a možno by som ich z tréningu mohol vynechať, ale vedel som, že to tak nebude.
Na chate bolo fajn, veterno, ale krásne slnečno, dal som si len boršč, lebo diétka, zatiaľčo deti zaslúžene chrústali hranolky a všetci dospeláci okolo sa nalievali pivkom. Holt, držať diétu je rehoľa. Ale paradoxne takto sa mi to drží akosi ľahšie, keď všetci naokolo si užívajú, mňa to ešte viac utvrdí v tom, čo robím.
Tréning potom bol super, lebo prišiel Štúr, neskôr prišiel dokonca aj Erik, ale veľmi necvičil, lebo ho neboráka seklo v krížoch, tak sa tam len vešal na hrazdu a trochu šaškoval s kladkou.
Na deadlift som nemal náladu a ako sme tam boli traja, ani sa mi nechcelo nastavovať to celé, lebo to obvykle obmedzí každého v tom malom priestore - treba spraviť pódium, posunúť lavičku, naložiť činku, proste otrava... Tak som si radšej dal bench press, pekných 6 stopkovaných opakovaní, 5 sérií. Na momentálny stav mojich energetických zásob veľmi slušné, povedal by som. A rezerva bola, ale nie v opakovaniach, iba v sériách. Kľudne by tam ešte zo dve také vošli.
Joj hej, inak na legpresse som sa trápil  Myslel som, že je to turistikou, lebo minulý týždeň to šlo predsa tak ľahko. Než som pozrel zápis a zistil som, že som robil 10ky so 140. Dnes 20ky so 145  Bodaj by ma od 13-14 opakovania nepálili stehná. Ale hamstringoadduktor nebolel, takže bomba a najbližšie drepy by nemuseli byť boľavé.
Chrbát som lenivo odcvičil na kladkách, ale neľutujem. Objem celkom slušný, setup jednoduchý, pumpa dobrá a nakoniec aj dobrá drina. Vyzerá to, že som nič nepoťahal, ale nie je to tak celkom pravda, tá kladka je celkom nemilosrdná a vôbec nič neuľahčuje, pauzy som mal krátke a objem som dal väčší.
Zajtra ešte ranný tréning, ale pondelok vynechám. Ideme na tradičnú veľkonočnú stanovačku a tak s čistým svedomím skipnem tréning. Ono s báglom v kopcoch sa nadriem aj bez toho a všetko to rúbanie a nosenie dreva je slušná makačka. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so duben 04, 2026 1:38 pm Předmět: |
|
|
Tradičný ranný trenál
Superset
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x50kg
1x6x70kg
1x3x80kg aaa dnes to tam neni, seriem na to
4x6x70kg aspoň objem
+
Brucho
3x15x40kg
Superset
Upažovanie - kladka:
3x12x10kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Upažovanie v predklone JČ:
3x20x12kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Úzke tlaky:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x7x100kg
+
Biceps s EZ:
5x10x40kg
Superset
Sťahovanie kladky:
3x12x30kg
+
Biceps vsede JČ:
3x10x12kg
Hodnotenie tréningu: Po prebudení v žalúdku hladomor jak v somálskej dedine. Ukázalo sa, že malá čierna káva tomu dokázala pomôcť tak na 20 minút a potom už mi nonstop vyhrával v bruchu orchester až do konca tréningu.
Militarko nešlo, divil som sa, že to tak upadlo, ale potom som si spomenul na včerajšie benche a krásne to do seba zapadlo. Prestalo ma to trápiť a dohnal som to objemom s menšou váhou. Pohoda.
Tréning ale ubiehal vo svižnom tempe, Štúr neprišiel a tak boli pauzy minimálne krásne to fičalo.
Nie je veľmi čo k tomu dodať, bol to taký klasický tréning rúk - mal som tielko a celkom sa mi pozdávalo, čo vidím v zrkadle.
Nakoniec fajn tréning, aj keď zápis je nudný. A hlavne tie raňajky potom boli skvelá odmena, aj keď som si dal len praženicu
Zajtra ráno nahadzujem batoh a idem si narobiť nové otlaky _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt duben 09, 2026 8:13 am Předmět: |
|
|
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x20x50kg
Zakopávanie:
3x20x50kg
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x100kg
1x6x120kg
1x1x140kg belt on
3x5x140kg
Superset
Tlaky JČ:
1x10x20kg
1x6x42kg
6x6x52kg
+
Sťahovanie kladky podhmatom:
1x20x40kg
4x12x70kg
1x20x40kg
Superset
Úzke tlaky VČ:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg
+
Brucho:
4x15x40kg
Superset
Sťahovanie kladky:
3x15x30kg
+
Upažovanie JČ:
3x15x12kg
Hodnotenie tréningu: Sviatky som prežil na stanovačke v lese. Veľmi dobre to padlo a len mi to pripomenulo, ako mi to chýba. Mal by som so sebou začať ťahať aj deti, aspoň by som mal výhovorku...
Cesta domov bola, ak si to niekto chce dohľadať, takáto: Sivecké lúky - Priehyba pod Sivcom - Pokrivy - Sedlo pod Vysokým vrchom - Kráľova studňa - Chata Hrešná.
Dokopy nejak 16-18 kilometrov, alebo niečo také. Samozrejme s batohmi, v rýchlom tempe, celkom slušné kardio. Nie likvidačné, ale dosť na to, aby som s čistým svedomím vynechal lýtka na tréningu  A hlavne som mal komplet stuhnuté členky a fakt sa mi s tým nechcelo hýbať.
Tak som si dal drepy. A teda, musím povedať, že super. Bez bandáží 5ky so 140 kilami a kolienka nádherne premazané, necítil som ani len náznak bolesti  Najlepšie kolená za posledné roky. Samozrejme, dnes už stuhnutosť, lebo ako inak  Ale taká obyčajná potréningová, nič dramatické.
Drepy mi teda urobili ohromnú radosť a už mi bolo jedno, ako pôjde zvyšok tréningu.
Tlaky som si rozumne nastavil na menej opakovaní, ale viac sérií. Tak som bol schopný zachovať slušný objem a dosiahnuť mega pumpu. To isté platí aj na sťahovanie kladky.
Skrátka bezva tréning, dobré (na súčasné pomery, no) výkony, dobrá nálada a ani ma nevypla poloprázdna baterka ku koncu tréningu. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá duben 10, 2026 8:28 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:
1x20x80kg
3x20x145kg
Superset
Legpress:
3x20x145kg
+
Zakopávanie:
3x20x40kg
Bench press pauzovaný:
1x6x20kg
1x6x70kg
5x6x120kg
Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
3x6x150kg
Veslo - kladka:
5x12x80kg
Hodnotenie tréningu: Fajnotka. Od drepov trochu uťahané nohy a šľachy okolo kolien, ale nič tragické. Akurát som sa pristihol na legpresse, že nedávam také výdatné stopky, asi ako som sa podvedome snažil chrániť kolienka  Chúdence smutné kostlivé, ale nakoniec si to odmakali pekne.
Predkop aj zákop len na rozohriatie pred legpressom, takže pohodička a zletel som to extra rýchlo. Legpress, ako som písal, bol trošku unáhlenejší, než by sa mi páčilo, ale odmakal som to poctivo. Len holt tie stopky dolu boli kratšie, lebo pud sebazáchovy.
Benche bezvadné. Mal som dojem, že boli malinko ťažšie ako minulý týždeň, ale to sa niet čo diviť, je to o ďalších 7 dní diéty navyše  A lepšie to už asi nebude... Tak či onak, dobre odvedená robota a stopky naozaj pekné a poctivé vo všetkých piatich sériách. Mám z toho dobrý feeling.
Deadlifty len ľahko, lebo ich nenávidím. S tými unavenými nohami to nebolo žiadne terno, ale keď som trafil techniku, lietalo to pekne. Bodaj by nie,s váhou ako pre pacientov s obrnou.
A potom kvôli lenivosti a času som si dal len kladku, ale pridal som aspoň na objeme, aby som akože odmakal niečo vážnejšie. Čo už, nie sú to príťahy jednoručiek, ale čo..! Som starý foter a keď som unavený a hladný, môžem si robiť, čo chcem
Diéta zatiaľ ide parádne. Tri týždne, tri kilá dolu (98 - 95). Sekol som to hodne radikálne hneď od začiatku. Občas mávam trochu hlad a občas mám aj seriózny hladomor  Ale to je v cajku, aspoň sa ukáže pevná vôľa! Beriem to tak, že keď mám hlad, telo robí presne to, čo potrebujem, aby robilo - páli ohavné šmalce, ktoré nikto nemá rád  Do leta budem aspoň taký vysekaný, aby som sa nehanbil pozdraviť Magumiho na ulici! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|