|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: so květen 09, 2026 12:12 pm Předmět: |
|
|
Turek: Tak to uvidíme. Hanbu na kúpalisku si asi neurobím, ale nemám ružové okuliare. S mojou genetikou a vysoko upnutými svalmi, vekom a štýlom tréningu asi veľa vody nenamútim
Superset
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x6x60kg
3x6x70kg belt on
1x8x70kg som sa hecol
+
Brucho:
4x30
Superset
Upažovanie - kladka:
3x15x7,5kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Upažovanie v predklone:
3x12x20kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Úzke tlaky VČ:
1x8x20kg
1x8x70kg
3x8x100kg
+
Biceps ez:
1x8x30kg
3x8x40kg
Superset
Sťahovanie kladky:
3x20x20kg
+
Preacher curl - kladka:
3x12x20kg
Hodnotenie tréningu: O 5:40 som už bol hore, o 6:30 som odchádzal do gymu. Stihol som si dať len jednu malú kávu, ale v pohode mi to stačilo. Včera som malinko prekročil kalórie (bolo treba dojesť nejaké mäso a povedzme, že ho bolo viac, než len trochu a skončil som na 270g bielkovín  ) a tak bola asi nejaká energia v rezerve.
Militarko išlo veľmi dobre, v poslednej sérii som sa do toho trochu viac oprel a vymáčkol som zo seba dokonca 8 opakovaní. Samozrejme to má ďaleko k nejakým rekordom alebo tak, ale na momentálnu biedu a pred siedmou ráno celkom výkon
Potom som ubral váhu na upažovaní, ale zato som striktne držal techniku, žiadne hádzanie, škubanie, takže v konečnom dôsledku som sa nadrel viac, než keby som tam mal 10+. Okrem toho jak som podoťahoval kladku, tak kladie väčší odpor  Cítiť to samozrejme najmä pri takýchto unilaterálnych cvikoch s menšou váhou. Nafučanosť ramien nabrala apokalyptické rozmery. Rozumej - mal som konečne ramená široké ako hocijaký bežný chlap  Úzka kostra je super vec, keď má byť podľa prírody z človeka maratónec (Cohen, neser...), ale na silové športy je to celkom hendikep. Čo už, keď som si to tak vybral.
Úzke benche takisto veľmi fajn a lietalo to dynamicky, do supersetu bicák, kde som ubral váhu, ale zasa som úplne vyradil cheating. Jasne, mohol by som tam mať o desať kilo viac, ale aby som pri cvičení bicepsu cítil ešte aj lýtka je trochu úlet, žejo. Takže striktná forma, odizolovať len bicepsy a boli z toho pekne nažilované pracky.
Fajn tréning, len ráno kým sa rozhýbem a mentálne naladím, to je fakt zloba. O to viac sa potom teším, keď sa tréning podarí ako dnes. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po květen 11, 2026 11:39 am Předmět: |
|
|
Včera bezva deň, opekačka s chalanmi s malou "túrou".
Nosil som v bágli pár kilo kameňov, aby som mohol urobiť pekné ohnisko. Potom som pílil padnutý strom - robil som lavičku na sedenie. Strom bol jaksi hrubší, než som čakal, dobré kardio.
Chlapci skúšali píliť, rúbať sekerou, potom liezli cez takú roklinu po padnutom strome, po ktorom som hádam pred 20 rokmi lozil aj ja. Len to mal ešte kôru... Ale otestoval som ho pred nimi, aby som si bol istý, že vydrží. Vydržal, vydržali aj oni, nikto sa nestrieskal do trojmetrovej diery, takže spokojnosť. Ešte potom sme skočili na také outdoorové ihrisko, kde sa chalani vyšalili.
Celkom sme sa nachodili, Pavlík (mladší) potom doma scepenel na gauči na tri hodiny, takže asi dobre
Jo a až pri odchode z lesa som si všimol varovanie, že je zákaz kladenia ohňov  Ale tak v tomto smere som spoľahlivý - oheň som nechal úplne dohorieť, rozhrabal som ho a zalial vodou a zasypal hlinou, takže žiadne riziko nehrozilo. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 12, 2026 7:49 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x12x70kg
+
Výpony SSB:
1x20x70kg
3x20x120kg + 3x20xBW
Superset
Zakopávanie:
3x8x70kg
+
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
3x6x140kg
Superset
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x60kg
4x8x90kg
+
Zhyby:
4x10xCarabas
Superset
Biceps JČ vsede:
3x10x15kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Biceps VČ:
3x10x30kg
+
Predlaktie:
3x
Hodnotenie tréningu: Nevedel som, ako to pôjde kolienkam, keďže počas upršaných chladnejších dní veľmi nespolupracujú, ale mal som plán, že ak sa rozhýbu, prihodíme. A dopadlo to takto:
Pridal som už na predkopoch a šlo to. Prvá séria trochu šok, ale jak sa to premazalo, už žiadne problémy a lietalo to čipčap. Ale napučanosť stehien dobrá, až som sa najprv zľakol, či som to malinko neprepálil pred drepmi. Ale ukázalo sa, že ani nie.
180ka pomerne istá, hĺbka dobrá, technika schopná, stred držal, sebavedomo bez spottera, čo napovie veľa. Paradoxne až pri odkladaní činky som zle došliapol a trochu som s tým zatancoval, čo ma rozosmialo  Ale spokojnosť, takmer 2xBW (a nebudem klamať, išlo by aj 2xBW teraz) bez návlekov, fuhúúú, to som ani nečakal, keď som pred štvrť rokom začínal dávať dokopy to puzzle, čo som mal miesto kolien.
Ako, kecať nebudem, dnes tie šľachy cítim, taký ten klasický pocit, že im treba nechať pár dní voraz. Čo sa aj stane, keďže najbližšie ich zapojím až v piatok a to už by mali byť v pohode.
Teraz nejaký čas nepôjdem váhami vyššie, zasa sa len adaptujem na toto a potom sa zvoľna pohneme ďalej. Ale som rád, rehabilitačný plán funguje.
Pretože prišiel Erik a chcel robiť hrudník, tak sme zvolili veľkú činku, lebo sa ľahšie prehadzujú váhy, ako na šrubovacích jednoručkách. No, odvykol som si teda riadne  Ale zamakal som si fajn a ako hovoril legendárny Arnold:
Hups, nie toto, myslel som hlášku, že treba šokovať sval. Ale to je fuk, bola dobrá pumpa na kozy a cítim aj ľahkú svalovku.
A pretože som bol lenivec, nenastavoval som si kladku a dal som si po dlhšom čase radšej zhyby. Lietali parádne, takže očividne kladka je minimálne dobrý udržiavač zhybovej sily
Dnes ráno navážených 92,3kg, ale už som mal v sebe pohár vody, takže to bude skôr maliiiiinko menej.
A aktuálna skoroforma v jedinej póze, kde ako tak vyzerám:
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 14, 2026 7:31 am Předmět: |
|
|
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
1x12x20kg
4x7x52kg
1x20x20kg
+
Sťahovanie kladky širokým úchopom:
1x20x40kg
4x12x70kg
1x20x40kg
Superset
Výpony jednonož v legpresse:
1x20x55kg
4x15x85kg
+
SLDL:
1x6x70kg
1x6x120kg
4x6x150kg belt on radšej
Superset
Úzke tlaky VČ:
1x8x70kg
3x7x100kg
+
Brucho:
4x15x40kg
Superset
Sťahovanie kladky - lano jednoruč:
3x10x10kg
+
Upažovanie - kladka:
3x10x10kg
Hodnotenie tréningu: Rozhodol som sa zmenit poradie. Obvykle začínam nohami a keď potom dôjde na vrch tela, už sa len vlečiem a sotva si odcvičím, čo treba.
Bolo to divne nezvyklé rovno skočiť na tlaky, ale očividne to zabralo. Minulý týždeň už to upadalo a robil som v niektorých sériách len šestky, včera som to zas vytiahol na sedmičky. Takže potiaľto dobre.
Pumpa moc nebola, málo sachrov - malá pumpička  Našťastie som mal oldkúlové oversized tričko, takže som tú biedu schoval.
Ah jaj, SLDL zloba. Pridal som váhu, ubral opakovania v snahe to vybalansovať nejako. Ale ten štart zhora mi nerobí dobre. Klasický deadlift zdola je pre moje telo oveľa prirodzenejšie, tu jak začínam zhora, celé to je naopak alebo čo. Radšej som dal opasok, nejak som nemal veľkú dôveru vo vlastný core  Hamstringy a prdel si mákli, o tom žiadna debata, ale ak sa s tým cvikom nejak rýchlo nezblížim, bez milosti ho pošlem dopiče a vymyslím na hamsy niečo prirodzenejšie.
Pumpa tricákov top, pomohlo hamstringové intermezzo, takže sa spamätali po jednoručkách a zas som splnil viac, ako minulý týždeň.
Dobrý tréning, začiatok vyslovene potešil, keď som mal energiu, SLDL ma trochu rozmrzel, ale záver zasa fajn. A spinkal som jak batoľa, takže som si asi slušne zacvičil. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so květen 16, 2026 8:28 am Předmět: |
|
|
Deadlift:
1x6x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg
1x1x170kg
3x3x170kg
Príťahy v predklone VČ:
1x10x70kg
3x10x90kg
Superset
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x120kg
+
Príťahy jednoruč - kladka:
4x10x40kg
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:
1x20x80kg
3x20x170kg
Legpress:
4 alebo 5 x10x180kg
Triset - biceps, triceps, ramená:
4x12
Hodnotenie tréningu: Počasiu trochu preplo a od rána zatiahnutá čierňava nad celým mestom, tlaky sa pomenili a od rána som cítil bolesť hlavy. Už dlho ma počasie takto nerozhodilo, ale vravel som si, že to len ukáže silu môjho charakteru a nedával som si tabletku, ani nič, reku, vydržím to naturálne.
No jo, frajerina.
Po prvý deadlift  Jak som sa zohol a vystrel, myslel som, že sa mi rozletí lebka. Také tlaky v hlave som nemal roky rokúce a z opakovania na opakovanie sa to stupňovalo a vedel som, že si ten tréning asi "užijem".
Paradoxne všetko pekne lietalo, možno som len necítil bolesť svalov cez bolesť hlavy. Ale pohodlné tri trojky na deadlift bez opasku, pritom len predvčerom som mal pomerne ťažké SLDL. Takže s týmto som bol spokojný.
Myslel som, že pri benchi to nebude také zle, veď tam len ležím. No jo, naivita. Práve naopak, krv sa mi valila do hlavy, každú chvíľku som mal pocit, že začujem, ako mi niečo puká v tej kostenej krabičke, v ktorej nosím mozog. Dosť mi to spomaľovalo tréning, veľmi ťažko som sám seba presviedčal, že je dobrý nápad ľahnúť si pod to znova.
Ale splnené, so súťažnými stopkami, sila na benchi sa drží, musím zaklopať na drevo.
Potom už som šiel nohy, a tu začal najväčší paradox - pri tomto som fakt mal dojem, že mi pretlakovaná hlava exploduje. Nechápem, cvik posediačky, kyvkanie nožičkami, ale tie tlaky boli ozaj skoro neznesiteľné. Preto aj iba tri série miesto bežných štyroch.
Zákop som vynechal, došiel Erik, cvičil nohy, tak som to oželel a pridal som si desať kíl na legpress. Bol som zmierený s tým, že hlava mi napuchne ako melón a nakoniec niekde začne ten tlak prepúšťať, čo sa prejaví dymom z ucha alebo krvou z nosa, ale čuduj sa svete, ležanie na chrbte s nohami nad sebou bola najpohodlnejšia vec z celého tréningu. Skoro vôbec som to necítil. Preto som tam poslal MYSLÍM 5 sérií. Podľa mňa áno, ale stratil som prehľad, tak z opatrnosti napíšem, že možno boli len štyri. Ale robota fajnová, váha už povážlivá a stále bez kolenačiek. Spokojnosť, nohy vyzerali celkom parádne potom.
Rýchly check kolena.
Jo, drží, cítiť, že niečo sa dialo, ale pohoda oproti takým 3 mesiacom dozadu.
A pretože dnes ráno som sa nemal dostať do gymu (ďakujem pani manželke a jej flexibilnej pracovnej dobe, čo znamená, že každý posraný víkend je v práci), pridal som si pár sérii pumpičiek na ruky. Ale len kladky a čip čap tempo (čo samozrejme sa prejavilo tlakmi jak kkt).
Pred spaním som už mal celé hrdinstvo v péčku a dal som si tabletku, lebo už som fakt chodil podráždený a ubolený jak tiger so skazeným zubom.
Dobrý tréning, keď si odmyslíme prestrelenú hlavu. Nebyť toho, tak totálna pecka skrz výkony aj objemy. Nedá sa nič robiť, no
Inak som premýšľal, že po lete upravím fullbody na nejaký split formou vršok-spodok-fullbody. Nemám na to nejaký extra dôvod, ale zdá sa mi, že každú partiu zbehnúť 2x týždenne by mohlo stačiť a mohol by som sa vyšaliť v špecifické dni pridaním nejakých zaujímavých cvikov a tak. Na silu sa už nehrám a forme to neublíži, skôr naopak, väčšia variabilita cvikov a objemu by mohla nakopnúť zaseknutú formu. A dlhšia regenerácia mojej skorodovanej telesnej stránke tiež nemusí urobiť zle. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po květen 18, 2026 7:42 am Předmět: |
|
|
Ranná BW prekvapivo nízka 91,5kg. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 19, 2026 8:13 am Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
1x12x40kg
3x12x70kg
+
Výpony SSB:
1x20x70kg
4x20x120kg + 4x20xBW
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x8x70kg
+
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x2x180kg!!!
2x4x150kg
Superset
Incline bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x5x90kg
1x10x70kg
+
Zhyby:
5x10xCarabas
Superset
Biceps s JČ vsede:
3x10x15kg
+
Predlaktie:
3x20
Superset
Biceps s VČ v stoji:
3x10x30kg
+
Predlaktie:
3x20
Hodnotenie tréningu: Mňo, takže tak. Predkopy so 70kg oproti minulému týždňu o dosť ľahšie, ale nemám potrebu navyšovať váhu. Zas to nebolo AŽ TAK ľahké  Možno pomohlo, že som tam vpašoval aj jednu rozcvičovaciu sériu so 40kg oproti minulému týždňu.
Hlavné boli samozrejme drepy.
Tu som si robil nádeje, že by sa dalo niečo málo pridať, lebo rezervy sú. A veru, podarilo sa. Stále mi hlava neberie, že pred pár mesiacmi som si nevedel drepnúť k Pavlíkovi, keď som ho v škôlke prezúval a včera som si s rezervou drepol bezbolestných 180 kilo dvakrát s holými kolenami. A to som si istý, že by tam boli aj štyri opakovania, keby som veľmi chcel riskovať.
Ale nechcem
Zhodil som potom na 150 kilo, že dorobím objem a dám tri série. Prvá séria all right, ale v druhej už som cítil, že kolená dostávajú trochu zabrať, technika sa malinko začala sypať a tak som to proste s rozumom ukončil - toto je jedna z najdôležitejších vecí, čo som musel zmeniť. Nervať to tam za každú cenu. Tie kolená proste potrebujú mať možnosť sa zregenerovať.
Tak či onak, mega spokojnosť, s váhou vyššie nepôjdem, ale skúsim pomaly navyšovať objem, pokiaľ ma energetické zásoby (a kolená) pustia.
Zas som bol lenivý na šikmé tlaky brať jednoručky. Je to strašná blbosť si to nadhadzovať, ale objektívne musím povedať, že hrudník z nich cítim lepšie, ako z veľkej činky. Takže sa budem musieť prekonať nabudúce  Najlepšie by bolo mať nejakého parťáka, čo mi to podá, ale keď tí moji kamoši sú nejakí nespoľahliví furt
Jo, v stredu uvidím čo s hrudníkom, chce prísť Erik a ak by sme sa striedali, nebudem tam šaškovať s jednoručkami, tak možno vymením stredu a piatok, že by som stredu odbenchoval a piatok odtlakujem jednoručky. Nič hrozné, len mi to teraz napadlo
Joj hej, zhyby bez zavazia su ovela lepsie ako so zavazim. Aby sa nepovedalo, dal som 5 serii, ale fakt som tam poletoval jak na gumke, kto by povedal, ze zhodit zo seba kotuc a z brucha 6 kilo tukov a zrazu to pojde tak lahko  Nejake extra pocity pumpy z toho neboli, ale necham to, je to zakladny pohyb, nemozem len kladkovat furt.
No a potom pumpičky bicákov a predlaktí, ktoré sú vlastne ako lýtka - malý šmejd, ale keď ho začnú brať kŕče, aj slzička ukápne
Výborný tréning, progres tam, kde má byť progres, sila tam, kde ešte nejakú očakávam. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 21, 2026 8:52 am Předmět: |
|
|
Superset
Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x20x12kg
1x12x20kg
3x7x52kg
1x6x52kg ah
+
Sťahovanie kladky široký nadhmat:
1x20x40kg
4x15x70kg
1x20x40kg
Triset
Výpony v legpresse jednonož:
1x20x55kg
3x15x85kg
+
Bulharské drepy:
3x10
+
Spanish squat:
3x10
Superset
Úzke tlaky VČ:
1x8x70kg
3x7x100kg
+
Brucho:
3x15
Superset
California press s JČ:
3x12x12kg
+
Upažovanie - kladka:
3x15x7,5kg
Hodnotenie tréningu: Tlaky preukrutne ťažké. Neviem, či som mizerne spal (určite som mizerne jedol  ) alebo bolo niečo iné vo veci, ale nešlo to. V poslednej sérii som si nejak blbo nadhodil činky a keď som to zrovnal, zožralo mi to toľko energie, čo by očividne stačilo práve na siedme opakovanie. Za trest som si dal jednu pumpovaciu sériu hneď po zhodení. Pumpa je fajn
Na kladke som pridal. Nejak som chcel zmenu od sťahovania podhmatom, dal som teda extra široký nadhmat a tam mám trochu viac pary, nuž som pridal pár opakovaní. Zasa - pumpa bola celkom divoká, je to príjemný pocit takto v diéte, keď nie je glykogénu nazvyš,
Potom ľahké nohy. Na SLDL som sa vykašľal. Vôbec sa mi nechcelo a radšej som zaradil bulharské drepy (to samo dosť vypovedá o SLDL  ). Síce len bez váhy, ALE:
1. extra dlhý krok so zameraním na prdel a hamstring
2. trojsekundová negatívna fáza
3. stopka dole
4. výbušne hore.
Ono sa to nezdá, ale celkom náročné, zvlášť v kombinácii so spanish squat hneď po tom. A hlavne to beriem ako rehab kolena, čo je v mojom prípade mega potrebné pre dlhodobé fungovanie.
Joj, čo sa kolena týka, už som to natešene písal Milanovi  Skúsil som len tak z pasie pistol squat. Ja viem, že to nie je žiaden výkon, ide čisto len o funkciu kolena. Posledné roky som nebol schopný to dať, koleno bol jednoznačne slabý článok. A teraz len tak vo výťahu cestou dole, ako som šiel vysypať kôš, tak som si urobil po jednom na každú nohu, bez prípravy  Baby steps, ale stále steps!
Zvyšok tréningu ruky. Zaradil som california press, lebo to na mňa kdesi vyskočilo na internetoch, fajn cvik, zbytočne som sa podcenil a vzal malé činky. Nabudúce pridáme - po úzkych tlakoch je to pekný finisher.
A to je všetko. Dobrý, ničím výnimočný tréning. Ale aj také musia byť
Jo a nastavil som si hrubú kostru toho nového tréningu, ktorý začnem po lete: Spodok-Vrch-Fullbody-Ramenáruky. Myslím, že ma to bude baviť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 22, 2026 8:12 pm Předmět: |
|
|
Deadlift:
1x3x20kg
1x3x70kg
1x3x120kg
1x3x150kg trhačky
3x4x170kg
Príťahy VČ v predklone:
1x10x70kg
3x10x90kg
Superset
Príťahy kladky jednoruč:
3x8x50kg
+
Bench press stopky:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x6x120kg aaah nedobre
3x10x100kg jo, lepšie
Superset
Predkopávanie:
4x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:
4x15x180kg
Triset
Zakopávanie:
3x20x40kg
+
Legpress:
4x10x180kg
+
Upažovanie JČ:
3x12x12kg
Hodnotenie tréningu: Musel som si ísť zdvihnúť náladu. Dnes som sa konečne dokopal k tomu, aby som si začal šiť veci na 16. storočie. Začal som nohavicami zo 100percentnej vlny, kúpil som si nekusavú jemnú merino vlnu z poľska, ľahúčku, tenučkú. 27euro meter, ty vole  Vystrihol som, zošil, všetko krásne sedelo, absolútny luxus, strih sme vymakali s mamkou, vyzerali preeesne, ako mali. A potom som ich skúsil a zistil, že sa v tom cítim ako zabalený do sklenej vaty alebo omotaný ostnatým drôtom  Jemná nekusavá merino vlna my ass. Nevydržal som v tom ani dve minúty  Takže budem musieť niečo vymyslieť, ako to ojebať.
Tak som si aspoň šiel zacvičiť.
Deadlift fajn, príťahy fajn, všetko fajn.
Na benchi som musel ubrať. Tú jednu 120kovú sériu som síce odcvičil, ale to bol strop. Kozy a tricáky uvarené zo stredy, tak som to radšej zhodil na rovných 100 a odmakal pekný objem. A musím povedať, že oveľa lepšie  Bolo to ku koncu ťažké, ale tricepsy zvládali, práca sa pekne koncentrovala na hrudník, dobré to bolo, pumpa neskutočná. A pretože v stredu chodím ťažké 6-7ky, asi toto nechám nateraz takéto "ľahšie".
Legpress brutálny, mal som toho už celkom dosť, ale nohy na to reagujú neuveriteľne a prvýkrát som mal v zrkadle dojem, že moje nohy predstihli vršok  Doteraz som mal pocit, že som bocian, ale niečo sa udialo a zrazu moje stehná majú na sebe nejak viac mäsa alebo čo. Hádam sa to zrovná, keď oholím nohy kvôli foteniam
A Erik kúpil lacný skladací trap bar s max nosnosťou 250 kilo, takže pretty gay. Ale nájdeme tomu nejaké využitie
Nakoniec dobrý tréning!
Merino, dpč... _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so květen 23, 2026 1:45 pm Předmět: |
|
|
Superset
Militarko:
1x8x20kg
1x8x40kg
1x8x60kg
3x8x70kg belt on
+
Brucho:
3x20
Superset
Upažovanie - kladka:
3x15x7,5kg + 3x15x5kg
+
Predlaktie:
3x20
Superset
Upažovanie JČ v predklone:
3x20x12kg
+
Predlaktie:
3x20
Superset
Bench naúzko:
1x8x20kg
1x8x70kg
3x7x100kg
+
Biceps EZ:
3x10x40kg
Superset
California press:
3x12x15kg
+
Preacher curl kladka:
3x20x15kg
Hodnotenie tréningu: Zas od piatej ráno hore. Jak sa trošku rozvidnie, vtákom na stromoch pod mojimi oknami začne trochu je*ať a spustia vresk a rev, že ani v Jurskom parku by sa nestratili. Tak som sa hodinku len tak povaľoval a premáhal ranné cikanie a potom sa začal chystať.
Hrsť orechov, kafe, wcko a išlo sa do gymu.
Na militarku som sa pochlapil, osmičky so 70kou sú fajn, ale bolo to na hrane. Opasok nesklamal a hoci mi je už dosť voľný, podržal ma v stoji.
Potom už v podstate bol ľahký tréning, už len pumpy pumpy pumpy, až bolo všade pálenie a nafúknutie a žily.
Pridal som trošku na ten california press, to je veselý cvik. Jak to idem po úzkom benchi, dorazí mi to tricáky a baví ma to viac ako nudná kladka.
Inak taká klasika tréning, tie víkendy sú výzva jedine v tom rannom vstávaní, čo sa týka výkonov, tak nič zvláštne. Ale svalovo-silový prínos to má, to zas nebudem kecať.
Po raňajkách prechádzka do mesta (40min) a po obede v meste prechádzka domov (zas 40min). Výsledkom sú spálené ramená podľa tielka, alebo mám pigment ako nórsky albín, čo žil od narodenia v jaskyni. Ale krokov som narobil tisíce, jojoooj. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po květen 25, 2026 8:01 pm Předmět: |
|
|
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
1x12x40kg
3x12x70kg
+
Výpony SSB:
1x20x70kg
4x20x120kg + 4x20xBW
Superset
Zakopávanie:
1x12x40kg
3x8x70kg
+
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg belt on
1x1x170kg
1x1x180kg
1x3x180kg !!!!
2x8x120kg
Superset
Zhyby:
5x10xCarabas
+
Incline bench press:
1x6x20kg
5x10x70kg
Biceps JČ vsede:
3x10x15kg
Biceps s VČ:
3x10x30kg
Hodnotenie tréningu: Musel som vziať drobca, lebo Soraya meškala z práce. Ahjo, zlatý a všetko, ale proste nemám drive, keď sa každých pár sekúnd musím otáčať a pozerať, či sa nezabil. A jeho "TATO TATO POZRI!!!!" v strede série ma tiež úplne nenamotivovalo k výkonom. Našťastie po prvej jednotke so 180kg na drepoch dorazila Soraya, milého zlatého prďolu zbalila a šla s ním na ihrisko a ja som za pomoci hudby a štyroch dekád potláčaného hnevu nastavil hlavu na jednu ťažkú trojku.
A že teda bola ťažká! Nebudem kecať, ale kolená podržali, to je základ.
Zhodil som potom na 150, ale už to tam holt nebolo, nejak som cítil čosi v spodnom chrbte a mal som dosť rozumu, aby som to zhodil na 120 a už to len dopumpoval. Myslím, že kolená aj spodný chrbát sa mi zajtra celkom poďakujú, že som netlačil na pílu.
Po tomto už bola pohoda, najhoršie bolo za mnou. Zhyby pekný objem, tlaky takisto. Nehral som sa na žiadne výkony, ale fakt som si užíval prevedenie a kontrolu.
Nakoniec, po tom starostlivo-opatrnom začiatku kvôli prďolkovi skvelý trenál. Ranná váha 91 kilo, čo robí z tej drepovej trojky ešte o niečo málo lepší výkon, lebo nielen, že ma podržali kolená, ale drepoval som v podstate dvojnásobok svojej váhy v diéte. Takže nejaké odrobinky zo sily tam ostali.
Zároveň sú to viacmenej presne dva mesiace od začiatku diéty a mám dolu 7,5kg. Takže jupí. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út květen 26, 2026 11:26 am Předmět: |
|
|
super, že se dává všechno dohromady a můžeš zase takhle dřepovat! síly je zjevně dostatek, jenom musí být v pořádku všechno to převodové ústrojí ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 26, 2026 3:53 pm Předmět: |
|
|
Takto 2xbw drep bez equipu - krásne, jeden z mála nad 90kg, kto aj 2xBW reálne drepne na opáčka. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 28, 2026 9:22 am Předmět: |
|
|
Vďaka chlapi, ono sila je taká aká je, to sa v kalorickom deficite ťažko odhaduje, ja som hlavne rád, že kolená mi umožňujú kvalitnejšie tréningy, ale je za tým kopec rehabilitačnej roboty, ktorá nekončí.
Superset
Tlaky JČ na rovnej:
1x12x20kg
4x6x52kg
3x6x42kg
+
Sťahovanie kladky široko:
1x20x40kg
4x15x70kg
2x20x40kg
Triset
Výpady vzad z bedničky:
4x10
+
Spanish squat:
4x10
+
Lýtka v legpresse jednonož:
4x15x85kg
Superset
Úzke tlaky VČ:
1x8x20kg
1x8x70kg
1x8x100kg wau, ako to dnes ide
1x7x100kg ok, tak štandard
1x6x100kg ok, ale za to môže tá prvá séria!!!
+
Brucho:
3x20x40kg
Superset
California press s JČ:
3x15x15kg
+
Upažovanie - kladka:
3x15x5kg
Hodnotenie tréningu: Single tréning, nikto sa nedostavil, ale to nič. Celý deň som s malým chorým prďolom doma, takže ten čas, kedy môžem sám cvičiť a počúvať muziku je na nezaplatenie po celodennom "tato, mám hlad!", "tato, mám sopeľ!", "tato, pozeraj!!!!", "treba mi kakať!" a zvuku kilogramov a kilogramov LEGA, ktoré sa sype z krabíc na podlahu.
Tlaková sila už pomaly ale isto padá. Eše dva týždne dozadu sa to ako tak držalo, ale už to seriózne vnímam. Ako-tak sa držím, tie šestky na jednoručkách beriem ešte ako celkom slušný výkon, ale žiadna hitparáda. Tak som navýšil objem práce, aby som to kompenzoval - tie opakovania so 42 kilami som potom robil extra kontrolovane a s prehnaným strečom, ktorý si s 52kami nedovolím.
Čo som si inak nikdy neuvedomil je, ako veľmi sa zmení ROM, keď človek schudne. Ľahko sa bnechuje, keď má človek hrudník ako sud, pracky nafúknuté, ale stačí sa zbaviť niekoľkých kíl a už zrazu chýba opora vlastného tela, lebo proste ten materiál, ktorý to trochu držal, tam už nie je. Je to zvláštne zistenie, že nejde len o úbytok sily, ale aj takúto "drobnosť". Veľmi mi to pripomenulo, keď som sa teraz po rokoch rokúcich vracal k drepom bez bandáží a proste v tej spodnej fáze chýbal ten zhužvaný neoprén za kolenom, zrazu tam bolo prázdno a telo sa s tým muselo vyrovnať.
Keď som pridal objem na tlakoch, pridal som aj na chrbát. Tiež so zhodenou váhou, ale žiadny cheating, žiadne cukanie, technicky čisté prevedenie a hneď to pekne cítim.
Nohy v stredu len taký "aktívny oddych", viacmenej kolenný rehab. Tie výpady vzad sú fajn, ale začal som veľmi opatrne, toto konkrétne je cvik, pri ktorom si moje telo hroooozne rado naťahuje sval pod prdelou. Už sa mi to stalo neraz, takže som to nijak zvlášť nehrotil a váhy, ak nejaké pridám, budú hodne malinké. Tu ale ide skôr o to, aby som rozhýbal kolená, zlepšil mobilitu a zároveň podporil regeneráciu po drepoch v pondelok.
Tricáky to isté čo hrudník. Nie je energia, nie je sila, nie je materiál, čo by podržal  A tak som vädol zo série na sériu.
Super tréning, bavilo ma to, aj keď výkony pokrivkávajú.
Dnešná ranná váha 90,7kg, takže to stále ide dole. Celkovo tento rok mi tá diéta zaberá nejak moc dobre, buď si telo už po rokoch zvyklo alebo je to tým, že som nemal žiadnu prechodovú fázu v zmysle "teraz znížim kalórie o 300" a rovno som tam narval 2500 v tréningový a 2200 v netréningový deň.
Forma, no, neviem, potreboval by som sa asi opáliť, lebo som biely jak Warboy z Mad Maxa. A to moc forme nepomáha. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá květen 29, 2026 8:27 pm Předmět: |
|
|
Trap bar deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x1x150kg
1x1x180kg
3x4x180kg
Príťahy VČ v predklone:
1x10x70kg
4x10x90kg
Superset
Veslo - jednoruč kladka:
4x8x50kg
+
Bench press:
1x10x20kg
1x10x70kg
5x10x100kg
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
4x20x40kg
+
Lýtka v legpresse:
1x20x150kg
4x15x180kg
Superset
Zakopávanie:
4x20x40kg
+
Legpress:
4x10x180kg
Upažovanie JČ:
3x10x12kg
Hodnotenie tréningu: Dal som šancu trapbaru, ale potvrdilo sa to, čo som si myslel. Chujovina  Nič som z toho necítil, rozsah pohybu malý, ani neviem, aké svaly som z toho mal cítiť, bola to otrava. S potešením to už nikdy nepôjdem. Toto sa Erikovi moc nepodarilo, že investoval práve do toho.
Čo sa Erika týka, neobjavil sa, ale poslal sms. Tichá domácnosť. Tiež sa potvrdilo to, čo som očakával. Sebeharmonickejší vzťah a najchápavejšia partnerka na svete sa otočí o 180 stupňov, keď sa narodí potomstvo. A holt, ani Erikova rodina nie je výnimkou (tak ako nebola ani moja, ani nikoho, aj keď každý ide do rodičovstva s tým, že presne jeho sa to týkať nebude  ) a keďže majú teraz tichú domácnosť, neodhodlal sa dráždiť ešte aj tréningom.
Na príťahy s VČ aj s kladkou som pridal po pracovnej sérii. Chrbát si pekne mákol a musím sa priznať, že ma to aj bavilo. Chrbát je pre mňa najnudnejšia partia (s ramenami) a vždy, keď ma to prekvapivo baví, teším sa.
Benche dobré, nešiel som do váh a stavil som všetko na objem. A asi dobre, lebo keď som na konci tréningu trošku zapózoval, dostal som do ľavej kozy desný kŕč a rozklepal sa a fotka je celá rozmazaná a musel som to potom strečovať
Legpress bol peklo, veľmi ťažký záver. Ale nohy ma baví cvičiť, takže som sa hecol a pekne zabojoval. Dúfam, že kolenám som moc nenaložil, uvidíme zajtra.
S tréningom som spokojný, aj celkom svižne odsýpal, až legpress ma zabil a spomalil. Trap bar to trošku skazil, ale to bolo hneď na začiatku a potom som na to zabudol, ako som si užíval iné veci.
A forma. Všetko mám nejaké malé, alebo čo
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|