Denníček "Dobre už bolo" Carabasa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 443, 444, 445, 446  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Denníček "Dobre už bolo" Carabasa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2026 2:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
naživo musíš být monstrum.

Nooo, to práve neviem, musel by som stáť pri niekom, aby sa to dalo porovnať.

A samozrejme tvoj log sledujem a chcel som ti napísať to isté, že budem čerpať inšpiráciu a motiváciu u teba. Takže si asi vytvoríme inšpiračné perpetuum mobile

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2026 6:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gďy Praha?
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2026 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Gďy Praha?

Žiadny taký plán doma nemáme

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x3x150kg trhačky on
3x3x180kg belt on

T-Bar rows:
4x12x80kg

Superset
Leg press:

1x10x40kg
1x10x80kg
1x10x160kg
3x10x200kg
+
Bench press:

1x10x20kg
1x10x70kg
4x10x100kg

Superset
Predkopávanie:

3x30x40kg
+
Lýtka v legpresse:

3x20x120kg

Superset
Zakopávanie:

3x20x40kg
+
Upažovanie JČ:

3x15x12kg

Hodnotenie tréningu:
Po dlllhočíznom čase som si dal na deadlift opasok. A hoci mi bol pomerne voľný, strieľalo to odspodu ako už dlho nie. Keď uvážim, že to bol dvojnásobok mojej BW, tak celkom fajn, vôbec som sa nenadrel. Až sa divím, kde sa vo mne nabralo toľko sily. Asi zo soletiek, čo som mal pred tréningom
Na t-bar takisto pridaná váha aj opakovania. Solídna robota, lakeť nebolel, tak som tomu chrbtu dal zabrať. Počítam, že v spojení s deadliftom hádam bude aj svalovka.

Zmenil som poradie cvikov, Soraya chcela ísť pochlastávať s nejakými kamošmi, tak som ju nechcel zdržiavať - napadlo mi, že dám hlavne legpress a predkop/zákop potom podľa času.
A aby mi stačili tri série, nahádzal som na legpress v podstate všetko, čo som mal v gyme. Je to gay zapisovať, lebo je to len legpress, ale je to PR Na tej konštrukcii toľko nebolo ešte nikdy naložené (aspoň teda odkedy to mám v gyme). A desiatky bez bandáží? Hell yeah!

Očividne som mal potom dobrý čas, lebo som si pochoval nohy rýchlymi sériami o 30 opakovaní na predkop a 20 na zákop. Samozrejme to nešlo dať v jednom kuse, takže som tu a tam pár sekund musel predýchať, zhltnúť zvratky a potom pokračovať.

V supersete boli benche. Bál som sa, že po tom veľkom objeme v stredu sa budem nejak trápiť, ale všetko tip top. Ešte jednu sériu by som asi vymačkal, ale už som cítil, že energia končí. Vyšlo to akurát ku koncu tréningu, takže bomba.

Vynikajúci tréning, podarilo sa mi nepodráždiť lakeť a skoro som o ňom nevedel. Chrbát rozbitý na triesky, nohy úplný šalát, kozy tak akurát, veľmi dobré.

Zajtra ráno ramená a ruky a potom by som už mal kupovať zájazd, nech sa môžem pováľať aj pri mori. Tým pádom vlastne týždňový deload, lebo cvičím aj na dovolenke, len nie tak tvrdo. Ak by som sa náhodou opálil a nedajbože doladil formu, cvaknem niečo aspoň na mobil, aby ma Cohen mohol vysmiať za lýtka

bradoo

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2026 1:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fajn forma. Na koľko si asi skresal sacharidy a užíval si kreatin aj počas diety? Na ten golfak môže pomôcť kaatsu. Daj si vyššie tlakomer až k ramenu a pri najvyššom tlaku zalom hadičku a stláčaj posilovač prstov.
decarabas

PříspěvekZaslal: ne červenec 12, 2026 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bradoo napsal:
Fajn forma. Na koľko si asi skresal sacharidy a užíval si kreatin aj počas diety? Na ten golfak môže pomôcť kaatsu. Daj si vyššie tlakomer až k ramenu a pri najvyššom tlaku zalom hadičku a stláčaj posilovač prstov.

Dík. Sacharidy som nijak cielene nesekal a nesledoval som ich. Znížil som len celkové kalórie a držal bielkoviny na 200+ každý deň.
Kreatin beriem stále, ten na moje chudnutie nemá vôbec vplyv a aspoň podržím nejakú tú silu.

decarabas

PříspěvekZaslal: út červenec 21, 2026 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak som nazad z Bulharska, bol to príjemný týždeň a fakt už som potreboval zmeniť prostredie a trochu vypadnúť od všetkého. Akurát so mnou od všetkého vypadla aj manželka a deti, takže, no... Poznáte to

Samozrejme som poctivo chodil cvičiť aj na tam - každé jedno ráno o 5:30 nášho času som sa vymotal z hotelovej izby a kým zvyšok rodiny zaslúžene chrnel po ťažkom predošlom dni, ja som si 10 minút odkráčal na workoutové ihrisko priamo na pláži a dal si fullbody workout.
Urobil som chybu hneď v prvý deň a dal som si zhyby, čím som si totálne rozdráždil ten golfák a bolel ma ďalšie dva dni. Potom som už bol múdrejší a chrbát som cvičil iným spôsobom.

Taký typický ukážkový workout (ono sa to v drobnostiach menilo, aby som sa nenudil, ale hrubá kostra bola takáto):

Superset
Kliky na bradlách:

3x20xCarabas
+
Reverse rows:

3x20

Superset
Kliky s nohami na rebrine (cca 50cm):

3x15
+
Príťahy jednoruč s expanderom:

3x20

Superset
Hindu drepy:

3x30xCarabas
+
Biceps s expanderom:

3x20

Superset
Skok do diaľky znožmo:

3x12
+
Triceps s expanderom:

3x20

Upažovanie s expanderom:
3x20

A po tomto celom som sa s potešením jebol do mora, lebo na pláži bolo minimum ľudí, všade kľud a pokoj a nebolo ešte ani tak horúco. Tak som si každé ráno malinko zaplával a potom vyrazil nazad do hotela zobudiť spáčov a na poriadne raňajky.
Inak ma veľmi potešili hindu drepy - robil som ich každičký deň a kolenám to chutilo. A ešte viac skákanie znožmo. Pred pol rokom som skoro nevedel zísť schody a teraz som tam niekoľko dní po sebe skákal? Yes please! Chvíľku som bol v pokušení si ísť aj zabehať, ale potom som si povedal, že nebudem lahodiť Cohenovi, ešte by si začal namýšľať. Ale v skutočnosti som nechcel chodiť na pláž v teniskách, lebo by boli plné piesku, tak som sa len prešiel v žabkách

Osoby a obsadenie ranných tréningov:

- shaolini: Boli tam skoro každé ráno, partia nejakých aziatov. 4-5 kúskov. Takýto "typ" som jakživ nevidel a fičali plynule rusky, tak som sa dovtípil, že to budú nejakí uzbeci, čo mi neskôr potvrdili iní ľudia. V pohode chlapci, robili tam nejaké vymyslenosti na bradlách a potom jeden skúšal salto dozadu, dopadol na hlavu, až to pleslo a hrozne sa smial, lebo otras mozgu je frajerina. Moc som sa s nimi nebavil, pretože oni boli uzavretá svorka. Mám podozrenie, že to boli čašníci z nášho hotela pred rannou smenou, ale neviem to naisto, pretože (rasizmus incoming) oni fakt vyzerajú všetci rovnako. Pohoďáci.

- jogíni: Dvaja miestni borci, jeden veľký tučný učeň, druhý dlhoruký zhrbený, ale nabušený borec - tréner. Obaja niekde medzi 40 a 50 rokov, ale nedalo sa to určiť presne. Ešte väčší pohoďáci ako shaolini, zdravili sme sa, vzájomný rešpekt v gyme Hlavne ten s dlhými rukami mal nenormálnu mobilitu, to som obdivoval, čo tam v jeho veku stváral. Na druhú stranu, očividne to nerobil prvýkrát.

- kalistenik: Až v posledný deň som zistil, že to je Čech. Samý muscleup a stojka a frajeriny na brucho. Pripadal som si pri ňom desne trápne s mojou pokurvenou rukou, ako som tam ťahal gumičky, veľký a ťažkopádny. Musel som si pripomínať, že v drepe by som ho roztrhal v zuboch, aby sa ego úplne nezosypalo Ten bol asi úplne najviac v pohode, išiel si svoje, nezavadzali sme si, normálne sme sa zdravili, keby sme sa tam stretávali ešte pár dní, skončíme ako kamoši.

- ezo holka: Tú som (škooooda preškoda) videl len dvakrát, na brehu robila bosá strečing len v jogínskych širokých gatiach a vrchu od plaviek. Ah jaj. Netreba nič dodávať. Bolo to celé pekné.

- množstvo bežcov, náhodných dedkov, čo sa vešali na hrazdu, cyklistov a prechádzajúcich sa tiet vyššieho veku a tuční páni, ktorí na balkónoch hotelov s prvou rannou cigou v pysku pozerali, ako niekto iný športuje.

Inak teda dovolenka bezva, chalanom skoro nešibalo, hrali sa v mori aj na brehu, užívali sme si na max atrakcie aj spoznávanie miest (v Nesebare sme pochodili epické byzantské kostoly, kde sa správali slušne až vzorovo, takže stará teta, čo to tam strážila bola celá unesená, aké to máme uvedomelé deti, než vyšli von, zas im preskočilo v makoviciach a začali sa tĺcť ako štence) aj dobré jedlo, fakt topka, ešte aj počasie bolo ako z katalógu. Hotel síce mal svoje muchy (jakživ som nevidel, aby sa za lehátka pri bazéne platilo, ale to asi len preto, že sme boli polpenziová svoloč a nie pánski allinclusivisti), ale výhľad bol dokonalý, priamo na more, takže mi nevadilo ani to, že upratovačka brala svoje povolanie len veľmi povrchne a za celý týždeň nám len raz doplnila toaleťák a inak neurobila absolútne nič a aj pri tom sa mračila a dávala nám všemožne najavo, že nás nenávidí len preto, že tam sme
Aj jedlo bolo fajn, varili shaolini z pláže, alebo nejaká ich rodina a taký počerný týpek, čo od grilu stále očumoval pekným dievčatám zadky (a to si nevymýšľam), čomu som sa teda vôbec nedivil.

Čo ma oblúkom nepriamo privádza k stravovaniu našich spoluhostí. Ah jaj. Toto asi píšem po každej dovolenke už roky - ja teda nie som žiadny psychoš, dal som si aj drink, dal som si aj zmrzku, pohodička, deti takisto, netlačil som na pílu.

Ale tí ľudia tam, panebože. Tá každodenná prehliadka obezity, to bolo fakt hrozné. Pozrel som na pult so syrmi a zeleninou a šunkou, samé mladé pekné kočky, chalani športovci. Obrátil som zrak na pult so sladkosťami a junkfoodom a všade len tulene a v niektorých prípadoch až mrože. Nechápem, ako môže niekto tak fungovať, zvlášť v tom kontraste so všetkými tými rannými bežcami a cyklistami a plavcami, ktorých som denne stretával.
A úplne najhoršie boli deti. Keď som ja bol zasran, tiež existovali bacuľaté decká. Ale bacuľaté decká z môjho detstva boli absolútni atléti oproti tomuto. Jak môže 5ročnému chlapcovi pretekať brucho cez trenky??? Veď to ja nezvládnbem vyrobiť za celú zimu a to sa vyžieram na skoro sto kilo. Desaťročný chlapec tam mal kozy, čo nemali moje spolužiačky ešte ani na strednej. Dievčatá pri chôdzi museli robiť nohami oblúky, tak sa im obtierali stehná o seba. A tí chudáci za to ani nemôžu - k tomu ich vedú rodičia. To ma sralo úplne najviac, ten rodič predsa vie, že je tlstý, že sa nevie hýbať, že má zdravotné problémy - a s čistým svedomím k tomu smeruje aj svoje deti, lebo sme na dovolenke a máme to zaplatené. Brutál hnus.

O to viac si cením, keď tu čítam v logoch, ako sa chalani svojim deckám venujete a vediete ich rozumne k zdravému životnému štýlu, lebo očividne to nie je bežné.

A hej, pár nekvalitných fotiek z mobilu, lebo patrí sa plážová kulturistika, keď už sme na tom celú zimu makali, že jo:

Je fajn občas vypadnúť aj mimo pivnice a zistiť, že vlastne tá forma ani nie je až taká strašná, ako ju vidím ja v zrkadle.

vlk#

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2026 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobré světlo umí udělat zázrazky

dík za report, celý jsem si ho přečetl, ani nevím, jestli bych ještě na ty ranní tréninky během dovolené měl morál :)
seeya

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2026 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

najlepsie foto su z vytahu so zrkadlom a studenou neonkou svietiacov zhora :D
cohen999

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2026 2:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@carabas . aspoň raz si mohol vybehnúť, mal by si to u mňa odškrtnuté a mohol sa pobratať s Milanom, že už ste dvaja ktorí nevedia, čo od nudy.
Fotky fajn, ale z nejakého dôvodu mám pocit, že ti kilá zliezli najmä z lýtok... no neviem, ako už Vlk naznačil, lom svetla môže spôsobovať rôzne vizuálne skreslenia.
Nakoniec úplny súhlas, poslušné a vychované deti sú základom dobrej dovolenky. Tým mojim som predostrel súbor možných obmedzení od sladkostí po neobmedzene, ak sa nebudú správať ako ľudia a dosť som si tým pomohol.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2026 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Slušný moral chodit takhle brzo ráno. Vždycky si říkám jestli do toho půjdu na dovolené taky, ale zatím jsem pravidelně nevyspalý, tak to ještě nechám, ale motivuje mě to .o)
Jinak to co papají dnešní mladí a vůbec je naprostá brutalita. Občas mám minideprese, že nejím tak dobře jak bych chtěl. V překladu jen steaky, borůvky, vejce, avokáda... ale pak vždycky když jsem v krámě, tak zřídkakdy vidím někoho kdo nakupuje normálně. Občas zahlídnu nějakou fit ženu co tam má sladký jogurt, borůvky, cherry rajčata, sýr a kroasán a žervé což už je vidět, že se snaží a je to víceméně vrchol...

Jinak forma boží. Pokud se srovnáváš s bohy, tak asi normal, ale pokud s mudly, běžnými smrtelníky, tak top. Jak už nechodíš ,pc +95kg cca tak to vypadá pořád zatraceně dobře...
decarabas

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2026 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík za (poväčšine) pozitívny feedback. Inak čo sa týka morálu, to pre mňa nejak nie je problém. Mňa to proste baví a doslova som večer zaspával s tým, že už chcem, aby bolo ráno a mohol som sa ísť vyhrať. Ono to cvičenie na slnkom zaliatej pláži je úplne iná vec, ako zaprdený gym.

Okrem toho proste strašne skoro vstávam a musel by som čakať dve hodiny, než sa z postele vyhrabe Soraya a deti a to by bol premárnený čas.

Dnes som teda začal nový tréning. Síce začínam v strede týždňa, ale to nič. Vyšlo to rovno na:

UPPER BODY

T-bar rows:
1x12x25kg
1x12x50kg
4x12x75kg

Príťahy JČ na lavičke:
4x12x32kg

Superset
Tlaky JČ na rovnej:

1x8x20kg
1x8x32kg
4x8x42kg
+
Sťahovanie kladky zhora:

4x12x60kg

Incline tlaky s VČ:
1x12x20kg
4x10x70kg

Superset
Kliky medzi bedničkami:

3x max
+
Pullover na kladke s lanom:

4x20x20kg

Biceps kladivá v sede:

3x10x17kg

Biceps nadhmat s EZ:

3x10x30kg

Hodnotenie tréningu: Zaujímavé, ako tréning dokáže odsýpať, keď nezahŕňa nohy Išlo to fakt dosť rýchlo, ale samozrejme, len začínam a tak váhy sú smiešne a môžem mať svižnejšie tempo. Na jeseň, keď sa vyprdnem na kalorický deficit a začnem progresívne preťaženie aspoň na hlavných cvikoch, bude to asi iné kafe.
T-bar super, teraz ma to baví. Nemám čo tam dať do supersetu, tento setup mi zaberie prakticky celý gym a nič iné tam už neviem robiť. Podobne aj s tými príťahmi jednoručiek na šikmej lavici.
Čiže po týchto dvoch cvikoch som myslel, že mi roztrhne chrbát, pumpa bola nenormálna. Asi za to môže aj bublanina od mamky, ktorou ma privítala po dovolenke, a samozrejme aj nejaký zvyšný citrulín malát, čo som vyhrabal v skrinke a poslal do systému, aby som videl, čo to spraví. Spravilo to, že som mal chrbát jak rogalo.
Potom už som mal priestor na supersety a tréning sa ešte zintenzívnil.

Jak nie som zvyknutý na veľký objem v tréningu, tak som si dosť užíval rôznorodosť cvikov, ale aj veľmi rýchlo mi padala sila. Ešte chrbát ako tak, tam sa to obmieňalo a ťahal som vodorovne a zhora a kadejako, ale hrudník upadal strašne rýchlym tempom, lebo to je len tlak tlak tlak.
Ešte tlaky na rovnej lavičke boli v pohode, tam som zvolil rozumnú váhu, ale šikmé tlaky boli ku koncu celkom výzva. A keď došlo na kliky, tak už bolo hotovo. V programe mám napísané, že "do zlyhania". Bál som sa, že to bude trvať dlho, ale prdlajz. V prvej sérke 15 opakovaní a v zvyšných dvoch som ryl držkou v linoleu už po 11tich Ale zasa na moju obhajobu, fakt riadny rozsah pohybu - ruky som mal na bedničkách, nohy na lavičke a tak som šiel hrudníkom až na zem.

Skvelý tréning, bavil ma a optimisticky dúfam, že sa mi podarí z neho vykresať aj nejaký ten nový svalík. Ale aj keby nie, aspoň nech ma to baví.

Inak, ani neviem, či som ho sem vôbec dával, tak tu je. Samozrejme, nie je vyskúšaný a je dosť možné, že v jeho priebehu budem za pochodu upravovať veci. Je hodne zameraný na moje momentálne slabiny, takže sa môže niekomu zdať nevyvážený, ale všetko to tam má svoj dôvod:

decarabas

PříspěvekZaslal: pá červenec 24, 2026 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

FULLBODY

Deadlift:
1x3x70kg
1x3x120kg
1x3x150kg trhačky on
3x3x180kg belt on

Superset
Incline tlaky JČ:

1x12x20kg
4x12x32kg
+
Sťahovanie kladky (úzky paralel):

1x10x50kg
4x10x60kg

Superset
Predkopávanie:

1x20x25kg
3x20x50kg
+
Výpony SSB:

1x20x74kg
3x20x124kg + 3x20xBW

Superset
Zakopávanie:

1x20x25kg
3x20x40kg
+
SSB drepy:

1x10x24kg
1x10x74kg
3x10x104kg

Upažovanie JČ:
3x10x17kg

Hodnotenie tréningu: V stredu som šiel samé ľahké váhy, takže nejaká extra svalovka sa nekonala. Malinko som sítil cicky a plachty, ale nič extra, v pohode sa s tým dá trénovať.
Fullbody som naplánoval pomerne umiernene, postupne samozrejme budeme pridávať.
Ale zatiaľ proste tai chi, kým sa rozkukám

Deadlift v pohode, zo začiatku bola technika nejaká neohrabaná, ale pozviechal som sa a pracovné sérky boli pekné. Silovo sú samozrejme rezervy, ale nebudem sa plašiť, nemám na to dôvod.
Po deadlifte už som štandardne nabehol na supersety a svižne to letelo. V programe mám zhyby, ale kvôli tomu golfáku to holt nejde a tak zatiaľ len kladka. Nevadí mi to, zhyby ma v poslednom čase aj tak nebavili a ten golfák prišiel vlastne celkom vhod Len keby ma nesral aj pri iných cvikoch, no.
Tlaky ľahúčke, na incline jednoručky si dávam miernejší sklon lavičky a je to trochu ľahšie, než keĎ je tam nejaký divoký uhol, ako si dávam pod veľkú činku v upperbody tréningu. Nabudúce kilko dve pridáme, zas úplne šmrdlať to nemusím, ešte sa mi tu budete smiať, že som vymäkol.
No a na záver už len nohy. Ja viem, že tá váha na drepoch vyzerá celkom smiešne, ale hodne som si rozbil nohy rýchlym tempom na predkopoch, to je jedna vec. Druhá vec je, že SSB drep má trochu iné nároky na telo, ako klasický drep. Viac to berie predky stehien a vrch chrbta a pri desiatkových sériách sa to rýchlo naakumuluje. Ale samozrejme, že to tiež pôjde časom hore. Zatiaľ teda táto váha, veľmi rýchlo, svižne, s krátkymi pauzami a bola z toho pekná nohopumpa.

Fajn tréning, zatiaľ sa ešte hľadám, takže váhy sú, aké sú, ale až sa zabehnem do nového tréningu a rozhodnem sa začať konečne jesť, budú bomby.

decarabas

PříspěvekZaslal: so červenec 25, 2026 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Superset
Tlaky JČ vsede:

1x12x12kg
1x6x20kg
4x6x32kg
+
Brucho:

3x10

Superset
Upažovanie - kladka:

4x10x10kg
+
Upažovanie v predklone JČ:

4x10x20kg

Superset
Úzke tlaky VČ:

1x12x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg
1x10x70kg
+
Kladivové zdvihy - kladka vleže:

4x10x10kg

Superset
Sťahovanie kladky jednoruč:

3x12x10kg
+
Biceps s EZ nadhmat:

3x10x30kg

Hodnotenie tréningu: Staré dobré sobotné rána.
Rozhodol som sa zaradiť tlaky jednoručiek vsede, z jednoduchého dôvodu, v novom tréningu mám viac základných cvikov, ktoré sú náročné na core a spodok chrbta - bude možno fajn trochu pošetriť kríže. Ale ešte a rozhodnem podľa ega a regenerácie Do supersetu k tomu som dal brucho - zdvih nôh na hrazde, a spanish squat, ktorý som ani nezapisoval. Nemôžem nechať kolená úplne bez nejakých rehabiek, aj keď sa pekne zlepšili.
Ramená teda niečo málo potlakovali, bolo to celkom náročné, lebo pri militarku viem pekne využiť celé telo, toto je izolované a omnoho náročnejšie. Navyše si dávam operadlo úplne kolmo a fakt to musia brať len a len ramená a tricepsy. Najväčšia oštara je ovšem nahadzovanie činiek.
Potom rôzne upažovania, vo veľmi rýchlom tempe, takže bohato stačili aj malé váhy. Navyše som upažoval aj včera, takže som nemal dôvod to nejak hrotiť.

Úzke tlaky taká klasika, ten cvik som niekedy nenávidel a teraz som si veľmi obľúbil - vďaka nemu mi išli hore tricáky, udržala sa sila na benchi, fakt veľmi prínosná vec a trochu ľutujem, že som to nezapojil už za čias mojej powerlifterskej snahy, výsledky z toho mohli byť. Nuž ale... Po bitke je každý generál.
Bicepsy žiaľ musím kadejako ojebávať kvôli golfáku. Podhmat neprichádza do úvahy, takže teraz jazdím len rôzne formy kladív a nadhmatov. To je ale trochu časovaná bomba, lebo z toho si zas viem vyrobiť epický tenisový lakeť Tak len čakám, kedy si tú ruku zrakvím úplne golfákom, tenisákom a neviem čím ešte. Dal som si teda nadhmat poležiačky, lakeť opretý o zem bol pekne zafixovaný a s lanovým adaptérom som šiel na maximálnu možnú kontrakciu. Ono to funguje, nie že nie, ale podhmat mi prišiel proste lepší. Hádam sa toho golfáku raz zbavím a potom to nejak vybalansujem, aby som nepreťažoval len jednu stranu. V pauzách som ešte s prázdnou 10kg ezetou robil normálne podhmat, snažil som sa tam nahnať krv a trochu tú šľachu zľahka zaťažovať (a odľahčiť prípadnému vznikajúcemu tenisáku ). Také cirkusy kvôli blbým bicepsom, ah jo.

Dobrý tréning, boli aj nejaké nové cviky, aj nejaké obchádzky kvôli zraneniam, ale dobrý pocit z rannej produktivity, ešte deň ani poriadne nezačal a ja už mám odmakané, žily po prackách úplne všade, spokojnosť.

decarabas

PříspěvekZaslal: po červenec 27, 2026 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LEGS + TRICEPS

Triset:
Výpony v legpresse:

1x20x80kg
4x20x120kg
+
Výpony s SSB tyčou:

1x10x74kg
4x10x134kg
+
Oslie výpony s vlastnou váhou:

4x20

Superset
SL DL:

1x12x60kg
3x12x100kg
+
Predkopávanie:

1x20x25kg
3x20x50kg

Leg press:
4x12x160kg

Čelné drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x100kg belt on

Úzke tlaky na rovnej lavici:
1x10x20kg
1x10x70kg
3x10x80kg

Sťahovanie kladky - lano jednoručne:
3x15x10kg

Hodnotenie tréningu: Nooo, tak konečne došlo aj na leg day. A čo by som kecal, veľmi som sa tešil a aj som si ho mega užil Už dlho som nemal možnosť si zmordovať nohy, ale poďme pekne postupne.
Začal som lýtkami, bol to celkom krutý triset a už po druhej sérii som mal pocit, že sú lýtka riadne pumpnuté. Nedalo mi to a špeciálne pre Cohena som urobil fotku, kde dokonca trochu hádam takmer možno by sa dal identifikovať nejaký malý náznak ako keby jemného obrysu svalu:

Nič to nemení na tom, že sa naĎalej budem fotiť vo vysokej tráve, vode po kolená, alebo chytrým a nápaditým spôsobom orezávať fotky tak, aby som si nerobil Ďalšiu hanbu svojím podvyživeným zaostalým a groteskným predkolením.

Potom už došlo na stehná, spredu aj zozadu - na SL DL som zvolil veľmi opatrnú váhu a aj trhačky, golfáku sa nepáči, keď niečo dlho držím, tak som to holt ojebal. Ale nevadí, šlo o to precvičiť hamstringy, nie predlaktia a úchop. Tak teda opatrná váha, nešiel som to dlho, som pochudnutý oproti zimnej príprave, tak som nechcel prepísknuť. Nakoniec som myslím zvolil tak akurát.
Do supersetu potom predkopy. Tam žiadna špecialitka, to som šiel proste klasicky. Inak ale dobré kombo takto spolu - popravde keby som to tu uťal, už by som mal nohy celkom slušne pocvičené.
Ale nie som buzna a tak som si splnil všetko.
Legpress super, pekne kontrolovane, po tých predošlých cvikoch som to cítil úplne parádne, kolená držali, presne zvolená váha aj rozsah opakovaní, aj dĺžka prestávok. Pôvodne som chcel ísť do supersetu čelné drepy, ale:
A. Presne takto som si naposledy odjebal kolená, že som šiel svoje nekonečné ultradlhé supersérie a rád by som sa tomu vyhol
B. Ani náhodou by som čelne nedrepol 100kg, keby som tam nabehol rovno z legpressu

Zvolil som preto pomalší, ale precíznejší a bezpečnejší prístup. Priznám sa, že Vlkov dnešný zápis ma malinko zneistil, keď písal, že 80kg bolo pre neho tak akurát a vzhľadom na jeho formu a moju formu (silovú, samozrejme, v plavkách som ho nevidel a nijak špeciálne po tom netúžim ) som váhal, či tú stovku skúsiť. Ale nakoniec som sa hecol a boli z toho pekné 4x6x100kg. Mega ma potešilo, že
1. držali kolená (cítil som ich, ale tak 2/10)
2. držal chrbát
3. ja som držal činku v pohode
4. držali stehná, ktoré inak už mali dosť
5. držali hubu opilci, čo mi hneď pod oknom celý čas žrali nervy, ale práve vtedy nejak stíchli, alebo možno odišli

Zajtra a hlavne pozajtra bude príšerná svalovka, lebo oproti mojim bežným fullbody tréningom toto bol celkom fukot. A až pôjdu hore váhy, oh ježišboha... Aj tak som si ale po tréningu vyšliapal na dvanáste peši!

A na záver už len tricák, kde som tohlavne napumpoval väčším objemom, lebo na viac skadzi paru naberem.

Tréning absolútne VY NI KA JÚ CI!!!!!

EDIT: Aby som nezabudol, po dovolenke váha 90,1, takže nič hrozné sa neudialo, výdaj som tam mal veľmi slušný každý deň a občasné pivko ani zmrzlinový pohár to moc nezmenili

Máča

PříspěvekZaslal: út červenec 28, 2026 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wau tak tomu říkám masakrální forma hobíka - super..Nechcu ti lézt nějak do pr... ale fakt dobrý..potěšující vidět že i v našem lehce pokročilém věku jde držet takovou formu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Denníček "Dobre už bolo" Carabasa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 443, 444, 445, 446  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: