|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
krteček11

|
Zaslal: út červenec 21, 2026 7:29 pm Předmět: |
|
|
Týden 4, Den B
Bench press:
5/3/1: 53 kg / 60 kg / 68 kg x 3
FSL: 2x3x53 kg
Kliky:
6x10
Face pull:
5x10x15 kg
Farmářský chod:
4x50 m
------------------------------------
Bench press super, lehký, kontrolovaný. Nevím proč, asi jsem idiot a při tréninku jsem nepřemýšlel, nicméně při poslední sérii AMRAP jsem dal jenom striktně předepsaná tři opáčka, zatímco byla s touto vahou moje povinnost jich dát minimálně 5...
_________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanT
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: st červenec 22, 2026 3:49 pm Předmět: |
|
|
V tomhle počasí mám to štěstí že to mohu chodit venku na zahradě, ale v zimě se cítím jak křeček _________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: čt červenec 23, 2026 6:10 pm Předmět: |
|
|
Týden 4, Den C
Mrtvý tah:
5/3/1: 88 kg / 100 kg / 115 kg x 5
FSL: 1x3x88 kg
Francouzský tlak:
5x10x19 kg
Přítahy jč v předklonu:
5x10x17 kg x každá strana
Dřepy s vč na jedné noze:
5x10x20 kg x každá strana
---------------------------------------------
Dneska parádní trénink. Čtvrtky jsou těžké, ale pocitově super. Koneckonců, příští týden deload tak na to teď mám právo.
Na mrtvolu zatím asi jen jednu sérii FSL zanechám, ty jsou fakt těžké.
Se 115 kg pětkrát jsem příjemně spokojen.
_________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: pá červenec 24, 2026 12:04 pm Předmět: |
|
|
Týden 4, Den D
Tlak nad hlavu s vč:
5/3/1: 25 kg / 30 kg / 33 kg x 7
FSL: 2x3x25 kg
Shyby:
13x1
Bench press s jč:
5x10x17 kg
Kolečko:
4x5
------------------------------------------
Dobrý trénink, můj příšerný tlak nad hlavu se konečně trošičku zvedl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: čt červenec 30, 2026 7:45 am Předmět: |
|
|
Paráda! Další, kdo se pustil do 5/3/1 :-) Log budu sledovat. Mne se osvědčilo poslouchat rady od Jima. TM začínat na 80% 1RM a pomalu navyšovat. Pokud u finálního setu 5/3/1 (95% TM) nedáš 5 opakování, sniž TM.
A určitě ti to už někdo napsal, ale stejně si neodpostím: nesrovnávej se s ostaními, ale se svým včerejším já! Zlepšil jsi se v nečem = super. Taky rada od Jima a často ji říkám dětem, když jsou demotivovaný, že jim něco nejde (většinou ve srovnání s ostaními). Konzistence je klíč!
Ty top sety si moc užívám. Když dám dobrý den, tak se do toho pěkně opřu a naopak, když je den blbý, tak dám jen základ a vím, že jsem i tak odmakal dobrý trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: čt červenec 30, 2026 7:53 am Předmět: |
|
|
Díky moc!
Ano, se vším naprosto souhlasím.
Myslím, že u Wendlera jsem opravdu našel systém, se kterým jsem spokojený. Co na to tom zase já mám nejraději, je ta možnost vlastní modifikace. Systém hlavních liftů je pořád stejný, ale doplňky si může člověk jet jaké chce a jak chce podle vlastních cílů a preferencí. Ten systém má doslova stovky možností. A to na něm miluju.
Zajišťuje pomalou konzistenci a navyšování, dá se na něm bez zranění pomalu zlepšovat roky.
Díky za podporu! _________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
Zaslal: čt červenec 30, 2026 9:17 am Předmět: |
|
|
Přesně. Jinak časem zjistíš, že klucí ti v minulosti radili prakticky to samé, akorát to bylo jinak podané :-). Tak ať se daří!
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: čt červenec 30, 2026 10:10 am Předmět: |
|
|
Týden 4, Den A, DELOAD TÝDEN
Dřep:
5/3/1: 55 kgx5 / 60 kgx5 / 60kgx5
FSL: v deloadu se nedělá
Striktní tlak nad hlavu s kettlebellem v jedné ruce:
3x10x15kg
Shyby:
11x1
Kolečko:
4x5
--------------------------------------
Deload týden je tady. A pro mě to zatím deload moc není, proto ani nezveřejňuji tréninky... Momentálně na zahradě kopeme a děláme nové jezírko, což znamená nošení pytlů betonu, kopání, vození koleček, nabírání hlíny, tahání pytlů plných písku.
Takže aspoň se nenudím.
Na příští týden se těším, až začnu nový cyklus, a až také ozkouším moje nová bradla.
Doteď jsem měl v plánu francoizské tlaky, nicméně byla to spíše taková nouzovka, teď jakmile už mám k dispozici bradla, pojdedu určitě krásně kliky na bradlech _________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: so srpen 01, 2026 7:11 pm Předmět: |
|
|
Týden 4, Den D, DELOAD týden
Tlak nad hlavu:
5/3/1: 25 kg x 5 / 30 kg x 5 / 32 kg x 5
FSL: vynechává se během deloadu
Tlak na nakloněné lavici s kettlebelly přecházející do rozpažkového pohybu:
3x10x10 kg
Shyby:
8x1
Kolečko:
3x5
----------------------------------
Už se těším na klasický týden nového cyklu. Co jiného k tomu dodat. _________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: ne srpen 02, 2026 9:01 am Předmět: |
|
|
Neděle - Den VO2 max
Kettlebell swingy v intervalech 30/30, 10 kol, 12 kg, pro zlepšení VO2 max
---------------------------------------
Dal jsem si předsevzetí, že se zatím aspoň jeden den v týdnu budu věnovat VO2 max. Tak se tomu věnuju  . Zatím lehká váha, ale i po ní opravdu pěkně cítím střed těla, hýždě, zadky stehen a vzpřimovače.
Kromě toho pro mě bylo cokoliv udýchat vždycky trochu problém, tak aspoň snad do těch schodů mi to už nebude dělat problém. Byl jsem na to fakt bídně _________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
krteček11

|
Zaslal: st srpen 05, 2026 3:34 pm Předmět: |
|
|
Týden 1, Den A
Bench press:
5/3/1: 55 kg x 5 / 65 kg x 5 / 70 kg x 5
FSL: 2x5x55 kg
Kliky:
4x10
Face pull:
5x10x15 kg
Farmářská chůze:
4x40 m x 30 kg
-----------------------------
Dneska to moc nešlo. Nevím proč, ale těch 70 kg na benči bylo vytlačených až z paty _________________ „Všechny podmíněné věci podléhají zániku. Usilujte vytrvale a bděle.“ - Buddhova poslední slova
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|